χορηγηση zyprexa και δυσπιστια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Παντως αυτο με την ειρωνια ειναι χαρακτηριστικο μας πιστευω...δεν αντιδρουμε καλα στην ειρωνια.
    Κανεις δεν αντιδρα καλα...αλλα εμεις ειμαστε ανω ποταμων...καπου το ειχα διαβασει κιολας.

Οι απαντησεις ειναι δυσκολες ακομα και για σενα Κωνσταντινε που ξερεις την κατασταση...ποσο για μας ωστε να δωσουμε μια συμβουλη.
    Κατα τη γνωμη μου δεν υπηρχε καλος χειρισμος απο την αρχη...αλλα αυτη ειναι απλως η γνωμη μου και οτι εγινε-εγινε.
    Να πω απλως οτι ελπιζω να πανε ολα καλα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Παντως αυτο με την ειρωνια ειναι χαρακτηριστικο μας πιστευω...δεν αντιδρουμε καλα στην ειρωνια.
    Κανεις δεν αντιδρα καλα...αλλα εμεις ειμαστε ανω ποταμων...καπου το ειχα διαβασει κιολας.
    Δυστυχώς έτσι είναι. Τα φάρμακα βέβαια έχουν ως στόχο πέραν άλλων, να μειώσουν την ευαισθησία αυτή. Διάβαζα αυτά που έγραψε ο konstantinoc για τον συγγενή του και έβλεπα κάποια κοινά που τα έχω και εγώ. Ο περισσότερος κόσμος βέβαια δεν ξέρει πόσο παρεξηγημένη ασθένεια είναι η σχιζοφρένεια και τι σημαίνει να ζεί κάποιος με αυτήν.

Page 2 of 2 FirstFirst 12