Results 1 to 15 of 37
Thread: Νεα και δυσαρεστη αρχη
-
12-09-2008, 14:42 #1
Νεα και δυσαρεστη αρχη
Τελικα ανοιξαν τα σχολεια και ηρθε και η ωρα π μετακομισα με τον γιο μου στο σπιτι μας.3 χρονια εμτα τον χωρισμο απο τον πρωιν μου.Αλλα αμεσως με πιασανε 2 απανωτες κρισεις πανικου μαζι με δυσπνια και καταθλιψη και με στησανε στον τοιχο μου κοψανε την ανασα.Δεν περιμενα θα με επιανε τετια περιοδο π θα επρεπε να ειμαι δυνατη.Προσπαθησα ομως και μονη πηρα και ενα ζαναξ κατα της 2 ηωρα το βραδι.Νομιζα πραγματικα θα πεθανοεχοντας στο μιαλο τον κιθ λεντζερ π πηρε ενα υπνοτικο ενα ζαναξ ενα αντισταμινικο κ ενα παυσιπονο και τον βρηκανε τεζα(κιας πηρα εγω μονο ενα ζαναξ).Τελός παντον σημερα πηρα την γιατρο μ και μου ειπε να περνω αντι ενα σιπραλεξ εναμισι μεχρι καμια εβδομαδα π θα την ξαναπαρω τηλ να μιλισω μαζι της για το πως ειμαι.Ακομα και τωρα ειμαι χαλια.Ειμουν τοσο δυνατη κ αποφασισμενη οταν ξεκινησα για το σπιτι μου.Εψαξα και για δουλεια κ εκανα και πολλες αιτησεις σε διαφορα καταστηματα κ ολα αυτα με καταθλιψη δυσμνια κλπ.Η γιατρος μου ειπε οτι επομενο ηταν αφου ηρθε αυτη η ωρα της μεγαλης αλλαγης.Αλλα ρε γμτ ειναι τοσο ασχημο αυτο π νιωθω θελω να συνελθω παλι να σταθω στο πλασματακι μου πιο δυνατη απο τι τωρα και να ειμαι αισιοδοξη οπως ειμουν παντα.
και σημερα ειμαι χαλια.δεν μπορω να καταλαβω γιατι πριν και μετα την κριση νιωθω τοσο απαισια.εχω προσεξει οτι καθε 15 μερες περιπου μου συνβενει αυτο αλλα τις ιπολοιπες μερες που ειμαι καλα πεταω στα συννεφα.αχ ποτε θα τελειωσει αυτο το μαρτυριο,
- 12-09-2008, 16:49 #2
eisai kuklothimiki??
Το πιο μεγάλο ψέμα είναι η αλήθεια που έχει κατανοηθεί λανθασμένα
Ο χρόνος είναι ο κήρυκας της αλήθειας
12-09-2008, 17:11 #3
δεν νομιζω.κρισεις πανικου εχω εδω και μερικους μηνες.
12-09-2008, 17:40 #4
Originally posted by maria...
....Η γιατρος μου ειπε οτι επομενο ηταν αφου ηρθε αυτη η ωρα της μεγαλης αλλαγης.Αλλα ρε γμτ ειναι τοσο ασχημο αυτο π νιωθω θελω να συνελθω παλι να σταθω στο πλασματακι μου πιο δυνατη απο τι τωρα και να ειμαι αισιοδοξη οπως ειμουν παντα.
και σημερα ειμαι χαλια.δεν μπορω να καταλαβω γιατι πριν και μετα την κριση νιωθω τοσο απαισια.....
12-09-2008, 18:24 #5
μακαρι να περασει κ αυτο.αλλα φοβαμαι καπια στιγμη μην μεινω για παντα ετσι.τις μερες πριν κ μετα τον πανικο δεν μπορω επισης να συγκεντρο8ω πολυ καλα και παθενω και μια ψιλοαμνησια.ιχχιχιχι.αντε γελασα λιγακι.εχω καιτ ον μικρο να μην 8ελει να κοιμη8ει στο δωματιο μου και να θελει νακοιματε στην αγκαλια μου με αποτελεσμα να μην χορτενω υπνο.
12-09-2008, 18:45 #6
Σιγα μη μεινεις για παντα ετσι..........Αφου ξερεις κ συ οτι εισαι ετσι επειδη ειναι μετα τον πανικο.Ας μη χορταινεις υπνο χορταινεις αγκαλιτσες κ φιλακια απ\'το παιδακι σου!Κανενα λολ δυνατο δεν ειδα!Απαντα συνεχεια με λολ να σου περασει κ το αγχος γρηγοροτερα!
12-09-2008, 18:46 #7
Κι εγώ όταν είχα πάθει κρίση πανικού αυτός ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου, οτι θα έμενα έτσι, αλλά μην φοβάσαι γιατί περνάει γι\'αυτό λέγεται και κρίση- είναι προσωρινό
12-09-2008, 19:41 #8
Σας ευχαρηστω καλα μου.Αφιυ ξερω πως ακριβως συνβενει και οτι περναει .Απλα χθες καπια στιγμη μουδιασα ολοκληρη και ελεγα ηρθε το τελος μου .Και υστερα αφου περνω φαρμακα δεν επρεπε λογικα να με πιασει κριση σε τετιο εντονο βαθμο.
12-09-2008, 19:45 #9
Maria με γεια την καινουργια αρχη...καθε αρχη και δυσκολη,δεν ειναι ευκολες οι αλλαγες και εσυ εκανες μεγαλα βηματα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-09-2008, 20:47 #10
σευχαριστω κιπουλη.νιωθω πολυ ασχημα αλλα πυστευω αρχιζω συνερχωμαι παλι.4-5 μερες κραταει.ουφ
12-09-2008, 22:15 #11
Μαρια χρειαζεται λιγος καιρος να προσαρμοστεις στην νεα σου συνηθεια.Απεφευγε τις αναμνησεις οσο ειναι δυνατο,ασχολεισου με το μπομπιρα και κανε την δικη του χαρα δικη σου.Ρουφηξε το αγνο-γνησιο χαμογελο του
και αφησε το να σου δωσει την δυναμη που χρειαζεσαι.Το θετικο ειναι πως μπορεις να διαχειριστεις την κατασταση,εχεις την γνωση και την υπομονη.Καλη σχολικη χρονια και καλα διαβασματα γιατι σε βλεπω μαθητριουλα και σενα.
12-09-2008, 22:19 #12
lol σευχαρηστω πολυ.ευχομαι να συνελθω γρηγορα παλυ.
12-09-2008, 22:30 #13
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ.
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΔΕΣ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
12-09-2008, 22:39 #14
μαφηνουν βρε μαθες να χαρω οι κρισεις?νιωθω πανω π ειμουν δυνατη κ ετημη να αντημετωπισω οτι δηπωτε οτι με πιασε η κιρισει πανικου με βαλε απο κατω και μου δωσε ενα χερι ξυλο σαν να μου λεει \"εδω ειμαι μην ξεχνιεσαι δεν τελιωσαμε μεεις οι 2 μαρακι \".πραγματικα χθες ενιωσα καπια στιγμη οτι θα πεθανω και θα πεθανω αδικα και θα αφησω ορφανο ενα πανεμορφο πλασμα που αξιζει τα παντα.
12-09-2008, 22:46 #15
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΓΧΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.
ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ.
ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία