Results 16 to 19 of 19
Thread: Matepil
-
07-01-2018, 20:47 #16
Καλα θα ηταν ρε συ μακαρι να μπορουσα να τα βγαλω ολα αυτα απο τ μυαλο μου και τις κωλοιδεες και το ανχος μου κ ολα και τα κωλοχαπια και ολα και να βρω τον παλιο μου ευατο αλλα δεν μπορω ρε γαμωτο αρρωστησε το μυαλο μου...
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
- 07-01-2018, 21:17 #17
Το ξέρεις ότι δεν έχες κανέναν άλλον να στηριχθείς παρά μόνο τον εαυτό σου, έτσι;
Κανένας άλλος δεν πρόκειται να σε μάθει τόσο καλά. Τον έχεις Έναν και Μοναδικό. Κι έχεις όλη του την Ευθύνη.
Το να βγάλεις απ το κεφάλι σου ιδεοληψίες, κουραδόΦοβους, υποθετικά σενάρια καταστροφής και λοιπά σκατολοϊδια δεν είναι κουβέντες του νεροχύτη κι αέρας κοπανιστός. Με μια απόφαση, φεύγουν.
Ακόμα και το σεροκουέλ βοηθά στο να κοπούν οι Υπεραναλύσεις και οι σαχλοφοβίες-σ' εμένα το έκανε αυτό, γιατί τί είμαι εγώ, τον κώλο πίσω έχω ενώ εσένα θα σε κάνουν τάχα χειρότερα;
Με το γιατρό σου θα συνεργάζεσαι. Θα είσαι ειλικρινής. Είναι κει για να σε βοηθήσει.
Αυτά τα "κωλόχαπα" όπως τα λές (κι εγώ έτσι τα 'λεγα παλιά γιατί φοβόμουν) άμα δεν υπήρχαν θες να φανταστείς που θα είμασταν τώρα;
Θα είσαι υπομονετικός λοιπόν. Το ότι κάποια μπορεί να μην δουλεψαν τόσο καλά στο παρελθόν δε σημαίνει πως τα τωρινά θ αποτύχουν. Θα τηρεις λοιπόν την αγωγή σου κατα γράμμα. Δεν το κάνεις για κανέναν παλιοκερατά, το κάνεις για τον εαυτό σου!
08-01-2018, 06:32 #18
Παναγιά μου και Χριστε μου , 800 μγ , εγω στα 25 μγ ( για 15 μερες ) φρικαρα .........επικουρικα για κτθλψη το πηρα , και δεν σταματαγα να τρωω, αν φτασω σε τετοιες δοσεις , ανθρωποφαγος θα γινω η λυκανθρωπος .....ξερω καποιο μελος που με 300 μγ , εβαλε σενα χρονο 30 κιλα ......τουπα να πει στον γιατρο του να του το κοψει , δεν τοκανε , και σε αλλους εξη μηνες εβαλε αλλα 10 κιλα .....
08-01-2018, 13:30 #19
Προς θεού, μην παίζετε με τα ψυχοφαρμακα !
Δεν είναι απλά φάρμακα, κανείς δεν ξέρει πώς λειτουργούν και τις μακροπροθεσμες συνέπειες που έχουν στον οργανισμό!
Πρόκειται για βραχυπροθεσμη λύση ανάγκης, όταν έχουν αποτύχει όλες οι άλλες λύσεις, και είμαστε σε κατάσταση απελπισίας.
Εάν τα ξεκινήσει κάποιος, είναι πολύ δύσκολο να τα διακόψει οριστικά, και ο οργανισμός μαθαίνει να λειτουργεί μόνο με αυτά.
Ενας παθων