Μοναξια - ενοχες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Αν αποκτησω

Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
    Μεχρι που σε πηρε τοσο απο κατω, ησουν αριστη μαθητρια, ακομα και αν τωρα εχει λιγο πεσει η αποδοση σου, αποκλειεται να μεινεις εκτος.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Αυτη τη στιγμη και μονο που ειμαι ζωντανη ειναι θαυμα.γτ νομιζω οτι ειμαι αχρηστη .τελειως αδυναμη

Senior Member
    Θα σου περασει. Τον Αυγουστο που ερχεται θα ψαχνεις σπιτι σε αλλη πολη και θα ξεκινας μια καινουρια ζωη γεματη ευκαιριες.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Δε θα παω σε αλλη πολη με τπτ.δε με νιαζει πια.Μετα απο τοση παλη με τον εαυτο μου και την πραγματικοτητα δεν εχει μεινει τπτ πια.

Junior Member
    Ιωάννα υπάρχει κάποιος τρόπος να μιλήσω μαζί σου εδώ; θέλω να σε βοηθήσω;;

Senior Member
    Πρεπει να συμπληρωσεις 50 δημοσια μηνυματα για να μου στειλεις προσωπικο μνμ

Senior Member
    Εχω αυτοκτονικες σκεψεις

Junior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 06-01-2018 at 14:54.

Senior Member
    Γτ οχι εδω?

Senior Member
    Πες απο εδω .δεν με πειραζει

Junior Member
    Μπορώ να σε βοηθήσω για όλα τα θέματα που σε απασχολουν όμως έχω κι εγώ μια κοινή ανασφάλια με εσένα κ θα ήθελα να την συζητήσω μαζί σου από κάπου άλλους γιατί εδώ τα μηνύματα μένουν για πάντα

Senior Member
    Εισαι αγορι η κοριτσι? Περιμενε λιγο να συμπληρωσεις τα μνμ και θα γινει.μολις ηρθες στο φορουμ

Junior Member
    η ανασφάλεια που έχω είναι το να με νοιάζει η γνώμη των άλλων πως ξεπερνιέται αυτο ;

Senior Member
    Ιωάννα να σου υπενθυμίσω να μην δίνεις τα στοιχεία σου (ούτε μειλ) σε άτομα που δεν ξέρεις! Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να το κάνει απο δω ή να περιμένει να συμπληρώσει τα μνμ που πρέπει για να σου στείλει πμ. Να γράψει και τίποτα να τον γνωρίσουμε και λίγο. Μη τσιμπάς :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Δε θα παω σε αλλη πολη με τπτ.δε με νιαζει πια.Μετα απο τοση παλη με τον εαυτο μου και την πραγματικοτητα δεν εχει μεινει τπτ πια.

Ποση παλη μωρη χαρχαλω συγνωμη κι ολας; Λολ...Ποσο χρονων εισαι, 17 η 77? Που δεν εχει μεινει τιποτα...(τα ματια μου εχουν γυρισει μεσα στο κρανιο μου).. τετοια γκρινιαρα ημουν κι εγω στην ηλικια σου και λιγο αργοτερα, στο λεω με συμπαθεια. Ωσπου εφαγα αληθινη ηττα και ειδα τι εστι βερυκοκο. Εκει θα δεις ποσα πολλα μενουν οτι και να γινει, ο κοσμος να χαλασει...
    Γιατι απορριπτεις καθε τι που σου προτεινουν και επαναλαμβανεις νεα κοπελα "ματαιοτις ματαιοτητων τα παντα ματαιοτις;"
    Δες την ζωη σε μια αλλη πολη ως ευκαιρια να απελευθερωθεις λιγακι απο το πιπιλισμα που σου εχουν κανει στον εγκεφαλο οι δικοι σου και η κοινωνια στην οποια μενεις...δεν εχω δει τα θεματα σου και δεν ξερω αν αναφερες κατι σχετικο αλλα παω στοιχημα δεν μενεις σε καμια μεγαλη πολη, σε μια φουσκιτσα μενεις...μορει ισα ισα αμα φυγεις σε αλλη πολη και απομακρυνθεις απο το γνωριμο σου περιβαλλον και τους ανθρωπους να βρεις τον εαυτο σου. Μπορεις στο νεο σου περιβαλλον να εξερευνησεις ολα αυτα που φοβασαι, μπορει να γνωρισεις ανθρωπους να σε αποδεχονται για αυτο που εισαι, και να λεσβιάζεις ανεμελα...καποιοι θα πουν τη μαλακια τους αλλα εσυ θα εισαι ειλικρινης και αληθινη απεναντι στον εαυτο σου και θα νιωθεις καλα, συν το οτι καποιοι αλλοι θα γουσταρουν τη παρεα σου για αυτον ακριβως τον λογο, η και ασχετα απο αυτο...
    Επισης τιποτα δεν χρειαζεται απο τωρα σφραγγιδα, μπορει να εξερευνησεις τις φαντασιωσεις σου στη πραγματικη ζωη και να αποφασισεις οτι μιε...νταξ. Μια ιδεα ηταν. Περνανε και τετοια φαση μερικοι ανθρωποι. Και ετσι να μην ειναι, υπαρχουν ανθρωποι που θα ειναι πολυ οκ με αυτο, η ανθρωποι που νιωθουν το ιδιο με εσενα... Γιατι σε νοιαζει μονο η γνωμη οσων εχουν κακη γνωμη; Να σε νοιαζει η γνωμη οσων εχουν καλη γνωμη, ή οσων γενικα δεν νοιαζονται τι κανεις. Δεν εχεις ολο τον κοσμο εναντιον σου, ετσι νιωθεις. Και το συναισθημα αυτο σε οδηγει σε συμπεριφορα και επιλογες που οντως μπορουν να σε φερουν σε τετοια θεση...αυτοεκπληρουμενη προφητεια λεγεται. Την εχω κανει και ακομα την κανω αυτη τη βλακεια...καμια φορα ξεχναω οτι κανεις δε δινει δεκαρα για τους αλλους, οσο εσυ σκεφτεσαι τι λενε οι αλλοι για σενα και α και ου αλλα τοσο απορροφημενοι ειναι με τον εαυτο τους και τη δικη τους οπτικη για τα πραγματα. Το χειροτερο πραγμα που μπορει να πει για σενα καποιος ειναι το εκατομμυριοστο ενενηκοστο ογδοο πραγμα στο μυαλο του εν τελει, στη πραγματικοτητα χεστηκε, δεν ζει για να παρακολουθει και να κρινει την δικια σου ζωη, εχει δικες του σκοτουρες. Που κολλας;

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast