Εχετε νοιωσει πως ειστε πλασμενοι για εναν αλλον κοσμο; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
    Senior Member
    Δεν το έκανε...αυτό είναι ένας ακόμα μύθος απο τους πολλούς που έχουν βγεί κατά καιρούς. Όσο για τον άλλο κόσμο...σύμφωνα με την θεωρία της πανσπερμίας η ζωή στη γή δεν ξεκίνησε απο την γή αλλά απο κάπου αλλού και μεταφέρθηκε με την βοήθεια των κομητών. We are aliens..:ο
    Οντως

A long-standing urban legend maintains that Disney was cryonically frozen, and his frozen corpse was stored underneath the Pirates of the Caribbean ride at Disneyland.[72] However, this was discredited due to the fact that Disney was cremated, and the first known instance of Cryonic Freezing of a corpse (of Dr. James Bedford) occurred a month later in January.[72]
    αισθανομαι λιγο alien το τελευταιο διαστημα:P

και ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια:

\"Englishman In New York\"

I don\'t drink coffee I take tea my dear
    I like my toast done on one side
    And you can hear it in my accent when I talk
    I\'m an Englishman in New York

See me walking down Fifth Avenue
    A walking cane here at my side
    I take it everywhere I walk

I\'m an alien I\'m a legal alien

If, \"Manners maketh man\" as someone said
    Then he\'s the hero of the day
    It takes a man to suffer ignorance and smile
    Be yourself no matter what they say

Modesty, propriety can lead to notoriety
    You could end up as the only one
    Gentleness, sobriety are rare in this society
    At night a candle\'s brighter than the sun

Takes more than combat gear to make a man
    Takes more than a license for a gun
    Confront your enemies, avoid them when you can
    A gentleman will walk but never run

If, \"Manners maketh man\" as someone said
    Then he\'s the hero of the day
    It takes a man to suffer ignorance and smile
    Be yourself no matter what they say

http://www.youtube.com/watch?v=doYNBHE8Yes
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    σκεφτομαι να επεκτεινω λιγο το θεμα και να ρωτησω,πως φανταζεστε αυτον τον αλλο κοσμο;

Χωρίς υποκρισία ψέμα κακία σκληρότητα χωρίς άδικες συμπεριφορές με περισσότερη ευγένεια και ανθρωπιά.Με περρισότερη ευαισθησία και λιγότερη αδιαφορία

Senior Member
    Α πολύ μακριά το πήγες .Κάτσε να καταλάβουμε το κόσμο που ζούμε και μετά επεκτεινόμαστε και πιο πέρα.
    Εγώ τόσα χρόνια παλεύω να με μάθω και ακόμη δεν μπορώ να κουμαντάρω τη σκέψη μου, να διακρίνω τα πραγματικά μου θέλω , να υπερνικήσω τις κρυφές μου φοβίες . Έχω έναν ολόκληρο γαλαξία μεσα μου , όπως και όλοι σας … οπότε κάτσε να το διερευνήσουμε αυτό μια φορά και μετά εάν προλάβω θα προχωρήσω και προς τα έξω .

Ότι είναι πάνω μας αυτό είναι και μέσα μας , είμαστε λένε μια μικρογραφία του σύμπαν, τι υπέροχο να είσαι ένα κομμάτι σύμπαν : ) και πόσο απογοητευτικό είναι να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα φύγεις και δεν θα έχεις μάθει τόσα και τόσα πράγματα για τον ίδιο σου τον εαυτό.

Senior Member
    εγω φανταζομαι ενα κοσμο οπου δεν θα υπαρχει χρονος,μονο συναισθημα.δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουμε να αλληλεπιδραμε με την υλη,αυτο ακομα δεν το εχω ξεκαθαρισει,μαλλον ομως θα μπορουμε.κυριαρχα αισθηματα θα ειναι τα \"καλα\" συναισθηματα,δεν θα υπαρχει περιορισμος χωρου και θα μπορεις να μεταφερεσαι σε πολλα σημεια αν και σιγουρα ολοι θα θελουμε να ειμαστε στα καλυτερα.αγαπη-εμπιστοσυνη-δικαιοσυνη-συγκαταβατικοτητα.μπορει να ειναι και μια ουτοποιια ποιος ξερει ....

Senior Member
    Εμπνευστη εχεις διαβασει την ουρανια προφητεια?

Senior Member
    οχι δεν την εχω διαβασει

Member
    συνεχως....
    νιωθω οτι ζω σε εναν κοσμο που ο ενας βγαζει τα ματια του αλλου κυριως χρησιμοποιοντας αγκαθια λεκτικα νιωθοντας τρομερη υδονη καταφερνοντας το.
    νιωθω οτι ζω σε εναν κοσμο που οι περισσοτεροι χαιρονται με την δυστυχια του συνανθρωπου τους, επειδη αυτο τους δινει την οφθαλμαπατη οτι ζουν καλυτερα.
    νιωθω οτι ζω σε εναν,στην πλειοψηφια, σκηθρωπο κοσμο με ανθρωπους που δεν θελουν να αντιληφθουν το μεγαλειο της υπαρξης.
    νιωθω οτι πρεπει να ειναι κανεις συνεχως φυλαγμενος και καχυποπτος για να επιβιωσει μεσα σε αυτον.
    νιωθω οτι ακομα και το \"καλημερα\" ειναι πλεον μια λεξη που δυσκολα θα την ακουσεις απο ενα χαμογελαστο προσωπο.

Senior Member
    Σοφη να ξερες ποσο σε καταλαβαινω,και αυτο σκεφτομαι,αν τελικα καπου υπαρχει αυτο το κατι διαφορετικο....

Member
    Είμαστε όλοι τόσο μόνοι...και φοβόμαστε ακόμα και να ενώσουμε τις μοναξιές μας..Γα...μένη κοινωνία αποξένωσης..Είναι παρηγορητικό να ακούς ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν και σένα, που θέλουν απλά να νιώσουν...Όχι, αυτός ο κόσμος δεν είναι για ιδεαλιστές...ή μήπως επειδή είναι έτσι, γινόμαστε ιδεαλιστές?
    Ναι, Τάνια, αυτή η καλημέρα, μια λεξούλα που μπορεί να σε δέσει μ\' έναν άνθρωπο, να σου προσφέρει μια στιγμή ευτυχίας και πολλοί όχι μόνο αρνούνται να την προφέρουν, αλλά σε κοιτάζουν σαν εξωγήινο αν τους την απευθύνεις...
    Εμπνευστή, αυτό το διαφορετικό υπάρχει σίγουρα μέσα στα κεφάλια μας ή μέσα στην καρδιά μας...Και αντί να το αναζητάμε μάλλον χρειάζεται να το δημιουργήσουμε...

Senior Member
    xrisa εσυ στο δικο σου περιβαλλον εχεις καταφερει να το δημιουργησεις;

Member
    Δυστυχώς όχι Εμπνευστή...Ακόμα μόνο μέσα στο κεφάλι μου υπάρχει :D Προσπαθώ όμως...;)

Senior Member
    χρυσα αδικα προσπαθεις,δεν μπορεις να το δημιουργησεις,μπορεις μονο να το γευτεις αν βρεις ομοουσιους ανθρωπους..

Member
    Aν σταματήσω να ελπίζω στη δημιουργία του, θα γίνω μηδενίστρια.Οπότε θα μείνω στην αυταπάτη μου :D Κι ευτυχώς ομοούσιοι άνθρωποι για να το μοιραστώ υπάρχουν γύρω μου:D

Senior Member
    αν το καταφερεις να μου πεις την συνταγη :) :) (και μη μου πεις δεν υπαρχει συνταγη χεχε)

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast