Results 1 to 15 of 19
Thread: ΒΟΗΘΕΙΑ.
-
07-01-2018, 22:43 #1
ΒΟΗΘΕΙΑ.
Καλησπέρα σε όλους... Ειμαι 20 χρονων και εχω σοβαρο προβλημα με τη διαθεση μου. Νιωθω συνεχως λυπημενη, αγχωμενη και φοβισμενη πως κατι κακο θα συμβει. Ακομα και κατι να μου παει καλα, νιωθω λυπη που τελειωσε και φοβο πως ποτε ξανα δε θα συμβει κατι καλο, και πως ολα θα ειναι χαλια στη ζωη μου. Οταν γινεται κατι καλο, νιωθω ηδη αγχος πως θα συμβει κατι κακο στη συνεχεια... Γενικα εχω την ιδεα οτι αμα γινει κατι καλο, θα πρεπει να περιμενω το κακο ανα πασα στιγμη. Εχω αμφιβολιες, κανω δευτερες για τα παντα, φοβαμαι πως καποιο ατομο που αγαπαω οσο τιποτα αλλο στη ζωη μου σταματησει καποτε να μαγαπαει ή με αφησει, φοβαμαι μη το χασω, φοβαμαι μηπως παθει κατι κακο, φοβαμαι πως ποτε δε θα ειμαι χαρουμενη, πως ποτε δε θα σταματησει το μυαλο μου να επεξεργαζεται τα παντα. ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΩ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. Νιωθω αβοηθητη, και πως πααααααααααντα θα υποφερω απο αυτο το πραγμα. Η διαθεση μου ειναι συνεχως διαφορετικη, τη μια κλαιω την αλλη ειμαι σε κατασταση νιρβανας... Τη μια λεω και σκεφτομαι τρελα πραγματα και μετα απο λιγο καθομαι και λεω πως δεν ημουν εγω που τα ελεγα ολα αυτα, και απορω με τον εαυτο μου. ΝΙωθω σαν διπολικη.
Τωρα που το γραφω φαινεται απλο, αλλα αυτο που περναω καθε μερα ειναι ακρως βασανιστικο και απαισιο και ευχομαι κανεις να μη το παθει ποτε του. Τι μπορω να κανω για να ηρεμισω επιτελους; Οσο περναει ο καιρος γινεται ολο και πιο εντονο, ολο και χειροτερο... Νιωθω οτι δε θα ειμαι ηρεμη χωρις να σκεφτω κατι ή χωρις να αγχωθω για κατι ποτε στη ζωη μου. Θα πεθανω αγχωμενη και χωρις να εχω ζησει χαρουμενες στιγμες.....
θελω αυτο να σταματησει, βοηθηστε με
- 08-01-2018, 00:06 #2
Καλησπερα και εγω τα νοιωθω πανω κατω τα ιδια..εχεις παει σε ειδικο ψυχιατρο η ψυχολογο?
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
08-01-2018, 00:51 #3
Οχι ακόμη.... Το ψαχνω και προσπαθώ μήπως βρω κάποια λυση μονη μου, αλλα δε το κόβω... Εσυ πως το αντιμετωπιζεις;
08-01-2018, 01:58 #4
Εγω δεν το εχω αντιμετωπισει ακομα δοκιμασα χαπια ψυχοθεραπεια αλλα τπτ ακομα το παλευω..εχει 2 χρονια..εχεις φβ να μιλησουμε απο εκει αμα θες
08-01-2018, 02:35 #5
Αν δεν εκπαιδευτεις να εστιαζεις στην θετικη εξελιξη των πραγματων, δεν θα δεις φως.
Μην προσπαθεις να εμπιστευθεις καποιον, καντον απλα να εμπιστευθει εσενα και ολα θα πανε καλα.
08-01-2018, 10:42 #6
Και γω εχω παρει αγωγη αλλα τιποτα, μονο υπνηλία μου εφερναν... Ναι πως θα σε κανω;
08-01-2018, 10:44 #7
GeorgeGr1 μα το θεμα ειναι οτι δε μπορω! Το μυαλο μου αυτόματα σκέφτεται το αρνητικο, ειναι σαν να εχω 2 ανθρώπους σε ενα σωμα, πως να το εξηγησω... Δρα ανεξέλεγκτο και επηρεάζει την ψυχική και σωματική μου ηρεμία.. Δε μπορω να κανω τιποτα...
08-01-2018, 15:12 #8
Πες μου θα σε κανω εγω
08-01-2018, 16:16 #9
εγω νομιζω οτι πρεπει να πας σε ενα η μια ψυχολογο απλα να δεις τι θα σου πει και μετα αποφασιζεις.
μην προσπαθεις να βρεις λυση στο προβλημα μονη σου, θα αποτυχεις.
εδω ενα δαχτυλο σπας και πας στο γιατρο να του βαλει ναρθηκα
κανονισε να μην φας ολη την νεοτητα σου χωρις να κανεις τιποτα προς την σωστη κατευθυνση για το θεμα σου.
08-01-2018, 17:31 #10
Δε ξερω αν μπορεσει να με βοηθήσει... Γενικα ειμαι τγς άποψης οτι κανεις σε μπορει να σε βοηθήσει εκτός απο τον ιδιο σου το εαυτο... Εδω με μπορω εγω η ιδια να ελεγξω το μυαλο μου, θα μπορέσει ένας ξένος;.... Κάποια άλλη λυση δηλαδη δεν υπαρχει;;;;;;
08-01-2018, 18:10 #11
Κι εγω κουκλα οταν αγαπαω ποναω κ χανω δυναμη τι να κανουμε τωρα ευτυχωσ δεν εχω κοριτσι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-01-2018, 20:39 #12
Ε και τι θες να πεις με αυτο δηλαδη
08-01-2018, 20:45 #13
Ότι έτσι με πιάνει όλο αυτό υπάρχουν άνθρωποι που μεθάνε κ κλαίνε υπάρχουν άλλοι που κάνουν σεξ κ κλαίνε εσύ απλά ανησυχείς έτσι σε πιάνει θεσ να πας σε γιατρό πάνε δε θα γίνει τίποτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-01-2018, 21:10 #14
Καλησπέρα, καλό θα ήτανε να δοκιμάσεις να κάνεις έστω κάποιες συμβουλευτικές συνεδρίες με ψυχολόγο μήπως και μπορέσεις να πάρεις μια μικρή στροφή και να λύσεις μόνη σου τα θέματα που αντιμετωπίζεις. Λες πως θα σε βοηθήσει ένας Ξένος*, αλλα ταυτόχρονα ρωτάς εδώ ξένους. Επομένως νομίζω οτι στην πραγματικότητα θέλεις μια μικρή η μεγάλη βοήθεια για να κάνεις τη ν αρχή. Νομίζω πως στο τέλος όλοι μόνοι μας τα λύνουμε τα προβληματά μας αλλα ένας ειδικός βοηθάει να βρούμε τον τρόπο (τουλαχιστόν προσωπικά εμένα).
Φιλικα πάντα!
08-01-2018, 21:24 #15
Το ξερω, εχεις δικιο..
Tags for this Thread
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια