Σοβαρό πρόβλημα με τον αδερφό μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Banned
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Βρε οκ.δωσατε όλοι της πιο λογικές απαντήσεις εγώ δεν λέω αυτό.. ορισμένοι που εκθέτουν το πρόβλημα τους εδώ(και καλά κάνουν) περιμένουν να τους χαϊδεψουμε τα αυτιά.και όταν βλέπουν ότι δεν τους άρεσουν οι απαντήσεις φεύγουν.
    Γιατί?? γιατί η αλήθεια πονάει..
    εγω δε περιμενω να μου χαιδεψουν Τ ΑΥΤΙΑ απλα ειμαι ορθολογιστης οταν βλεπω πχ οτι καπιος δε προκειται να ακουσει λεω οκ και οταν βλεπω οτι ειναι καταληλος για μενα δε κανω πισω ουτε βημα

καπιοι πχ λενε σαν αυτον εγω προσπαθησα και αυτους δε γινεται να μπορεσω να τους καταλαβω σε βαθος

τωρα αν καπιος σιγουρευτω οτι ειναι καταληλος μετα μπορει να αραξω και να του χαιδεψω τα αυτια οπως λες

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    πολυ καλα εκανε εγω μπορω να γραφω και μεχρι αυριο σα να εχω καταπιει γλιστριδα

να ασχοληθει με κανενα που του μιαζει αντι να παει γυρευοντας να κλονιστει το νευρικο του συστημα

μηπως του ειπε κανενας να προσπαθει να τον εκνευριζει? για να λεει οτι ειναι θεοηρεμος δε νομιζω να αρχιζει αυτος αρα ο πανικος προερχεται ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ...
    Τώρα για να πω και εγώ τι γνώμη μου πάνω στο θέμα αφού πήρα που πήρα θέση..
    Απτην αρχή δεν μου έκανε κλικ το θέμα..γιατί..ο θεματοθετης εκθέτε ένα πρόβλημα του που στην ουσία δεν μας έλεγε ποιο είναι το πρόβλημα του ακριβώς
    Π.χ φταίει ο αδερφός του αλλά για ποιο λογο?? λεπτομέρειες τίποτα γενικολογιες..

Banned
    Σε αυτό σύμφωνο.εγω πάλι λέω ότι λένε πάντα την αλήθεια και σε όποιον άρεσει.
    Ψέματα μόνο αν είναι για το καλό κάποιου ανθρώπου..
    δε το επιασες τα ψεματα ειναι για να περνα ευχαριστα η ωρα σαν αυτο το τραγουδι που λεει παραμυθιαζομαι ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ αυτο ομως διχνει ορθολογισμο πχ το αν ταιριαζεις με καπιον αυτο δεν ειναι ψεμα αλλο αν αποφευγεις να το σκεφτεσαι

πχ οταν καπιος σου λεει ακατανοητα πραγματα και συ τα ερμηνευεις αυτο ειναι ατρανταχτη αποδειξη οτι ειναι ο ανθρωπος σου αν οι αλλοι δεν ειναι σε θεση να το καταλαβουν αυτο δε σε νιαζει...ο τροχος θα γυρισει

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε το επιασες τα ψεματα ειναι για να περνα ευχαριστα η ωρα σαν αυτο το τραγουδι που λεει παραμυθιαζομαι ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ αυτο ομως διχνει ορθολογισμο πχ το αν ταιριαζεις με καπιον αυτο δεν ειναι ψεμα αλλο αν αποφευγεις να το σκεφτεσαι

πχ οταν καπιος σου λεει ακατανοητα πραγματα και συ τα ερμηνευεις αυτο ειναι ατρανταχτη αποδειξη οτι ειναι ο ανθρωπος σου αν οι αλλοι δεν ειναι σε θεση να το καταλαβουν αυτο δε σε νιαζει...ο τροχος θα γυρισει
    Ναι τώρα κατάλαβα..σωστοοοος...

Banned
    Τώρα για να πω και εγώ τι γνώμη μου πάνω στο θέμα αφού πήρα που πήρα θέση..
    Απτην αρχή δεν μου έκανε κλικ το θέμα..γιατί..ο θεματοθετης εκθέτε ένα πρόβλημα του που στην ουσία δεν μας έλεγε ποιο είναι το πρόβλημα του ακριβώς
    Π.χ φταίει ο αδερφός του αλλά για ποιο λογο?? λεπτομέρειες τίποτα γενικολογιες..
    το προβλημα του ηταν οτι εξ αρχης επεσε εξω στην αρχικη του εκτιμηση οτι ηταν υποχωρητικος επειδη τον εβλεπε ηρεμο και οταν καταλαβε οτι η ηρεμια αυτη ηταν παραπλανητικη βγηκε κλαρινο το οτι υποχωρει καπιος μια φορα δε σημαινει οτι αυτο θα γινεται συνεχεια μια δυο τρεις εικοσιτρεις στο τελος καπου θα ξεσπασει

Page 2 of 2 FirstFirst 12