Νιώθει ξενερωμενη, δεν εχουμε χημεία
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 127
    Senior Member

Νιώθει ξενερωμενη, δεν εχουμε χημεία

Καλησπέρα σε όλους στο πανέμορφο φόρουμ,θα μπω.κατευθειαν στο θέμα. Είμαι με μια κοπέλα 3 εβδομάδες μαζί, εγώ είμαι 20 εκείνη 23, σπουδάζουμε και οι δύο εκτός επαρχίας γνωριστήκαμε μέσω Facebook αφού αυτή πρώτα με κοιτούσε συνέχεια και ύστερα ρώτησε έναν κοινό γωνστο πως με λένε στο Facebook και μου έστειλε πρώτη μηνυμα. Κανονισαμε πήγαμε να περπατήσουμε μετά από 2 ημέρες και ύστερα με τα πολλά πολλά τα φτιάξαμε.. ναι ήταν πολύ.νωρις χωρίς να γνωριζόμαστε.. εγώ βιαστηκα γιατί έχω να κάνω σχέση 3 χρόνια και...από τις πρώτες ημέρες ξεκινήσαμε και κάναμε σεξ, δεν φαινοταν πολύ να την ενοχλεί κατι, πχ να κάνω κάτι και να μην της αρέσει.. όχι.. όλα φαινονταουσαν μια χαρά, επίσης εκείνη ήταν στις αρχές που με ήθελες πιο πολύ από εγώ . Φαινόταν.. τώρα πλέον τις τελευταίες φορές που κάναμε σεξ έχει ξενερώσει, επειδή δεν κάνω αυτά που θέλει αυτά που την ευχαριστούν.. πώς είναι δυνατόν να ξέρω τι θέλει αν δεν μου πει-δειξει ; Μετά από κάτι μέρες μου λέει πως δεν έχουμε χημεία στο σεξ.. άλλα θέλω εγώ αλλά εκείνη... Δεν καταλαβαίνει ότι όλα είναι θέμα χρόνου σωστά ; Τι να κάνω δεν ξέρω... Τώρα την θέλω ακόμα πιο πολύ , την χρειάζομαι δίπλα μου. Είναι ακόμα ξενερωμενη. Μου μιλάει πολύ ψυχρά :(

Senior Member
    Γιαννη με πολύ συμπαθεια σου χαριζω τους παρακατω στοιχους!!! αν και εχω παρατησει το σπορ μεχρι και την τελευταια μου σχεση μαθαινα στο τι θελει κάθε γυναικα στο κρεβατι

''Την πρώτη αγάπη που 'ζησα
    παντοτινή την είπα
    η δεύτερη μου κόστισε
    λιγότερα φιλιά.

Η τρίτη ήρθε με χαρά
    διπλή χαρά που φεύγει
    στην τέταρτη να θυμηθώ
    να σβήσω τη φωτιά.''

Senior Member
    Quote Originally Posted by black angel View Post
    Γιαννη με πολύ συμπαθεια σου χαριζω τους παρακατω στοιχους!!! αν και εχω παρατησει το σπορ μεχρι και την τελευταια μου σχεση μαθαινα στο τι θελει κάθε γυναικα στο κρεβατι

''Την πρώτη αγάπη που 'ζησα
    παντοτινή την είπα
    η δεύτερη μου κόστισε
    λιγότερα φιλιά.

Η τρίτη ήρθε με χαρά
    διπλή χαρά που φεύγει
    στην τέταρτη να θυμηθώ
    να σβήσω τη φωτιά.''
    Είμαι λίγο αργοστροφος δυσκολο να καταλαβω τι εννοείς :)

Senior Member
    20 χρονων εισαι φιλε. ειναι λογικο να μαθαινεις ακομα στο σεξ. μην πτοεισαι και με τον καιρο θα στρωσει το πραγμα...ειτε με αυτην την κοπελα ειτε με αλλη

Senior Member
    αυτό που λεει ο μακης γιαννη... οσο ζεις μαθαίνεις!!!

οσες φορες κανατε σεξ/ερωτα πχ... ποσες φορες ειρθε σε οργασμο? συμπαθα με αλλα βαζω στοίχημα στο καμια για αυτό σε αφησε και τοσο γρηγορα

Senior Member
    αυτό που λεει ο μακης γιαννη... οσο ζεις μαθαίνεις!!!

οσες φορες κανατε σεξ/ερωτα πχ... ποσες φορες ειρθε σε οργασμο? συμπαθα με αλλα βαζω στοίχημα στο καμια για αυτό σε αφησε και τοσο γρηγορα
    2-3 φορές από τις 15 φορές που κάναμε σεξ :/

Senior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    20 χρονων εισαι φιλε. ειναι λογικο να μαθαινεις ακομα στο σεξ. μην πτοεισαι και με τον καιρο θα στρωσει το πραγμα...ειτε με αυτην την κοπελα ειτε με αλλη
    Σωστά αλλά όταν έχεις μια κοπέλα τότε δύσκολο να ξεκολλήσεις :/

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    2-3 φορές από τις 15 φορές που κάναμε σεξ :/
    να ξες οι γυναικες λενε τα ψεμματακια τους σε αυτό το θεμα!

δεν ξερω αν είμαι σε θεση να δωσω κατι σαν συμβουλη, αλλα τις περισσοτερες φορες πρεπει να περιμενεις, το να φτασετε μαζι στην κορυφωση θελει πολύ πειρα, οποτε αναγκαστηκα θα περιμενεις ή θα βρεις και αλλους τροπους.

και κάθε γυναικα είναι διαφορετικη δεν υπαρχει πατεντα στα θελω! τωρα θα μου πεις τι γινετε με τα θελω τα δικα μου... αααα εδώ θελει να βρεις τον σωστο ανθρωπο να ταιριαζετε αλλα μεχρι τοτε υπομονη

Senior Member
    να ξες οι γυναικες λενε τα ψεμματακια τους σε αυτό το θεμα!

δεν ξερω αν είμαι σε θεση να δωσω κατι σαν συμβουλη, αλλα τις περισσοτερες φορες πρεπει να περιμενεις, το να φτασετε μαζι στην κορυφωση θελει πολύ πειρα, οποτε αναγκαστηκα θα περιμενεις ή θα βρεις και αλλους τροπους.

και κάθε γυναικα είναι διαφορετικη δεν υπαρχει πατεντα στα θελω! τωρα θα μου πεις τι γινετε με τα θελω τα δικα μου... αααα εδώ θελει να βρεις τον σωστο ανθρωπο να ταιριαζετε αλλα μεχρι τοτε υπομονη
    Ναι αλλά δεν δίνει χρόνο να μάθω τι της αρέσει και τι όχι αυτό είναι κακό.. μου λέει έχει ξενερώσει και τέτοια..

Senior Member
    μου θυμιζεις τα νιατα μου! μην ξεχνας τους στοιχους η δευτερη μου κοστισε λιγοτερα φιλια... θα ρθει η στιγμη που θα ξενερώνεις εσυ και απλα μην ξεχνας να σβησεις την φωτια.. κατι που δεν εχει μαθει να κανει η φιλη σου

Senior Member
    Βρε παιδιά 20 χρονών είστε δεν έχετε υπομονή; Για εκείνη μιλάω! Άνοιξε το στοματάκι σου και μίλα! Πες τι θέλεις! Πες τι σου αρέσει, ποια σημεία στο σώμα σου, σου κάνουν κλίκ! Εκτός αν δεν είναι και τόσο έμπειρη, και δεν ξέρει καλά το σώμα της. Αλλά αν είχαν έτσι τα πράματα, πως τα παρατάει τόσο εύκολα και ξενερώνει, και δεν ψάχνεται πιο πολύ μαζί σου, ενώ εσύ θέλεις να σου πει τι θέλει; Είπαμε οι γυναίκες είναι διαφορετικές από εμάς, και τις φτιάχνουν διαφορετικά πράματα! Εμείς είμαστε οι εύκολοι της υπόθεσης!

Banned
    να της πεις να σε εκπεδευσει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Poet View Post
    Βρε παιδιά 20 χρονών είστε δεν έχετε υπομονή; Για εκείνη μιλάω! Άνοιξε το στοματάκι σου και μίλα! Πες τι θέλεις! Πες τι σου αρέσει, ποια σημεία στο σώμα σου, σου κάνουν κλίκ! Εκτός αν δεν είναι και τόσο έμπειρη, και δεν ξέρει καλά το σώμα της. Αλλά αν είχαν έτσι τα πράματα, πως τα παρατάει τόσο εύκολα και ξενερώνει, και δεν ψάχνεται πιο πολύ μαζί σου, ενώ εσύ θέλεις να σου πει τι θέλει; Είπαμε οι γυναίκες είναι διαφορετικές από εμάς, και τις φτιάχνουν διαφορετικά πράματα! Εμείς είμαστε οι εύκολοι της υπόθεσης!
    Που να μιλήσω ο.καημενος... κάθε φορα που μιλαω μου την λέει ...

Senior Member
    Μάλλον έπεσες σε περίπτωση τότε! Αν επιτρέπεται τι σου λεέι ακριβώς; Αν θέλεις στείλε μου προσωπικό μήνυμα, μην γράψεις εδώ.

Banned
    Για να λέει έχει ξενερώσει να σε ρωτήσω, πόση ωρα κρατας εσύ στύση; Το πουλάκι είναι ενταξει σε μέγεθος; Αυτά να ξέρεις είναι κοκκινες γραμμές για πολλές γυναίκες. Ιδίως η διάρκεια. Άμα κρατάει ο άλλος λιγα δευτερα ή ενα δύο λεπτά ξέχνα το. Κι είναι κατι που αμα η σχεση δεν είναι σοβαρή όπως εσείς, σιγά μη κάτσει η άλλη να ασχοληθεί να του λύσει το πρόβλημα. Ιδίως αμα κάποιος πρώην που ειχε παρόμοιο θεμα δεν ειχε θεληση να το λύσει, έχει πάρει το μάθημά της.

Page 1 of 9 123 ... LastLast