I need a help please - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    Isp: έχω κάνει τέσσερις δουλειές στην ζωή μου, ήταν και η τέσσερις για ένα συγκεκριμένο διάστημα, έτσι προβλεπόταν! Στις τρεις από τις τέσσερις πέρασα χαλιά με άγχος και τέτοια! Γι'αυτό ίσως με κάποιο τρόπο σε καταλαβαίνω!

Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App

Να σου πω με αγχώνει αυτή η καθημερινή τριβή με τους ανθρώπους που προανέφερα αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω μερικές φορές όμως δεν τα καταφέρνω

Καλησπερα!!! Και γω τα ιδια ειχα με τη δουλεια ωσπου περισυ τετοιο καιρο επαθα την πρωτη μου κριση πανικου! Εκανα ολες τις εξετασεις ,αιματος ,τριπλεξ, κοπωσεως , υπερηχους κτλ χολτερ πιεσεως και κανονικο χολτερ και μαντεψε!!! Οταν ημουν στη δουλεια ειχα τους πιο πολλους παλμους και "φυσιολογικες"αρρυθμιες! Δυστηχως δεν αντεξα και εφυγα απο αυτη τη δουλεια. Ομολογω πως ηρεμησα

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App

Εγώ δεν κατάλαβα αν αυτό που σε αγχώνει είναι η συνανατροφή με τους συγκεκριμένους ανθρώπους ή απλά η καθημερινή ανθρώπινη τριβή.
    Αυτό που μειώνει σίγουρα το άγχος είναι η γυμναστική η οποία και εκτονώνει την ψυχική ένταση και σου δημιουργεί μια ευφορία. Μπορείς να εγγραφείς είτε σε χορό, κολυμβηρήριο είτε σε κάτι που σαρέσει αρκετά.
    Επιπλέον είναι περιττό να αγχώνεσαι αν θα καταλάβουν κάτι οι άλλοι ή οχι. Ειδικά αν δεν σε ενδιαφέρει η παρέα μαζί τους γιατί να αγχώνεσαι πώς θα τους φανείς. Και όπως και να έχει και αγχωμένη να σε δουν μπορεί να σκεφτούν οτι απλά είσαι αγχώδης οπως ο μισός πλανήτης και να ταυτιστούν ή να μην σκεφτούν εν τέλει και τίποτα.
    Πάντως αν σε αγ΄χωνει γενικότερα η ανθρωπινη επαφή ειναι μια ευκαιρία σημαντική να το ξεπεράσεις ή να μειώσεις το άγχος σου.
    Αξιοποίησε την. Γενικότερα θεωρώ πως πάντα πρέπει να κάνουμε μια βουτιά στους φόβους και να τους καταπολεμούμε γιατί αλλιώς θα μας στεχειώνουν. Απλώς φρόντισε να έχεις και κάτι δίπλα σου που σε εμψυχώνει είτε είναι χόμπι, ένας σημαντικός άλλος οτιδήποτε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Isp View Post
    Πρέπει καθημερινά να συναναστρεφομαι με κάποιους ανθρώπους δεν θέλω να αναφέρω περεταιρο κ αυτό με αγχώνει παρα πολύ. Έχω εντονη ταχυκαρδια κ αλλά σωματικά συμπτώματα οπου δεν θέλω να γίνονται αντιληπτα απο τούς γύρω μου γιατί νιώθω ότι γίνομαι ρεζίλι όμως καταλαβαίνω ότι τα αντιλαμβάνονται.
    Το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι θα χρειαστεί να σταματήσεις ή να μειώσεις αισθητά τη συναναστροφή αυτή. Σου λέω από πείρα είναι το πρώτο, εύκολο στάδιο. Όσο κι αν θεωρείς ότι θα χάσεις κάτι, στην ουσία χάνεις πολλά περισσότερα με τη συναναστροφή.
    Δεύτερο, αλλά ίσως λίγο δύσκολο, θα ήταν να μην προσπαθείς να το κρύψεις. Αλλά σ' αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω. Μου είναι και εμένα δύσκολο.
    It's hard to speak the truth, in a world full of people that don't realize they 're living a lie.

Banned
    ολοι ετσι λενε αλλα οταν εχει ζορια εκει φαινεται τι θα κανει καπιος

Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. ειλικρινά. Θα προσπαθήσω να μην σκέφτομαι τόσο πολύ συνέχεια αυτή τη κατάσταση θα βάλω πράγματα στην ημέρα που θα με χαλαρωσουν ίσως

Senior Member
    Κανε μαθηματα αγγλικων, βαλε στοχο να παρεις συντομα το lower και αργοτερα φυγε στο εξωτερικο, οπου θα μπορεις να ζεις ελευθερα χωρις να κρυβεις τη σεξουαλικη σου προτιμηση.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    και παλι δεν ειμαι καθολου σιγουρος γι αυτο εχω την εντυπωση οτι και κει προσπαθουν να τους επειρεασουν με πλαγιους τροπους για να αλαξουν γνωμη και δε νομιζω να χω πεσει εξω

Savatage αυτό έχω στο νου μου αλλά για κάποιους λόγους είναι δύσκολο να επιτευχθεί τουλάχιστον προς το παρόν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

Banned
    δε χρειαζεται να το διχνεις πχ φορα μπλε και τρωγε λουκουμαδες αν θες οπια σε δει θα καταλαβει δε χρειαζεται να τις ανακοινωσεις τιποτα

Senior Member
    Η μετακομιση στο εξωτερικο ειναι δυσκολο βημα, το lower ειναι ευκολο.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    ετσι και αλλιως δε κερδιζει κατι καπιος με το να το διχνει εφοσον μπορει να το υπονοει γιατι μπορει να ειναι αποδεκτο αυτο γιατι μετα θα βρουν πατημα σε αλλα θεματα να μη τα κανουν αποδεκτα.ειναι ρισκο να το διξεις

Αλέξανδρε όχι δεν θέλω να το δείξω ίσα ίσα το αντίθετο δεν θέλω να δίνω δικαιώματα. Απλά αυτό που μου συμβαίνει και με αγχώνει ακόμη περισσότερο είναι να μην το καταλάβει ο κύκλος μου πχ δεν θέλω να ξέρουν αυτοί οι άνθρωποι που είπα απλά δεν θέλω και αυτό με αγχώνει τρομερά μήπως το καταλάβουν αν και νομίζω κάνα δυο,τρία άτομα κάτι έχουν καταλάβει αυτό με κάνει ιδιαίτερα νευρική ειδικά όταν πρέπει να απευθυνθώ σε αυτούς. Απλώς στο εξωτερικό είναι αποδέκτη η ομοφυλοφιλία και νομίζω θα νιώσω ελεύθερη εδώ αισθάνομαι ενοχη λες και είμαι εγκληματίας

Banned
    μαλον εχουν ενα τροπο να σου δινουν αυτη την εντυπωση οτι ειναι αποδεκτη δεν εχω ζησει και ολας εκει για να ξερω κανω υποθεσεις

πως μπορεσαν να καταλαβουν ομως μαντεψαν απο τον εαυτο τους η απο αυτους που ζουσαν μαζι τους?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast