Results 16 to 19 of 19
Thread: Δίπλωμα οδήγησης
-
11-01-2018, 15:42 #16
ασχετο αλλα σημερα επεσα με το παπακι......... λοιπουν οι γονεις μου, και πηγαινω με το παπακι στις δουλειες, χιλλιες φορες καλυτερο το αυτοκινητο..... μου γλιστρισε πηγαινα με χαμηλη ταχυτητα φορουσα κρανος φυσικα..... λιγο χτυπησα στο γονατο κατι γρατζουνιες, ποναει λιγο........
- 11-01-2018, 16:12 #17
Ως άτομο που είχε κοπεί στην εξέταση Πορείας 3 φορές (αλλά πέρασε τα σήματα με την πρώτη, κι έχει δίπλωμα), έχω να σου δώσω μια χρήσιμη συμβουλή.
Την ώρα που θα βρίσκεσαι μέσα στο όχημα με τους εξεταστές στο πίσω κάθισμα, να είσαι συγκεντρωμενος στις ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ στις οποίες έχεις εκπαιδευτεί. Από αυτές τις λεπτομεριες σε κόβουν ή σε περνάνε οι εξεταστές. Προσοχή στην ταχύτητα, στα stop, να μην πατάς διαχωριστική γραμμή... Πολλές απ αυτές τις λεπτομέριες τις παραβλέπουν όσοι πάρουν δίπλωμα και βγουν μόνοι στον πραγματικό δρόμο. Εσύ όμως θα είσαι ψύχραιμος και δεν θα παραβλέψεις ούτε μια λεπτομέρια. Κι έτσι, θα περάσεις.
Μόλις, με το καλό, πάρεις το δίπλωμα επικοινώνησε με το γιατρό σου για να σου πει ΑΝ ΤΥΧΩΝ χρειάζεται κάποια ρύθμιση στη φαρμακευτική σου αγωγή ώστε να μην επηρεάζει την οδηγική σου ικανότητα.
Μην ανησυχείς, πιθανόν θα σου πει να μην αλλάξεις κάτι αλλά κάνε το για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο.
(Αγχωλυτικά όπως το xanax ή ηρεμιστικά όπως το Lexotanil δεν πάνε μαζί με οδήγηση. Γενικά. Εσύ όμως συμβουλέψου το γιατρό σου).
Άντε και καλή επιτυχία!
11-01-2018, 16:47 #18
Και εγώ που ήξερα ήδη να οδηγώ αρκετά καλά,την πρώτη φορά με έκοψαν όταν έκανα γωνία.Το έφεραν μου είπαν πολύ κοντά στο πεζόδρομιο.Εν τω μεταξύ κάναμε γωνία πριν την πορεία όταν έδινα εγώ,οπότε δεν πρόλαβα καν να κάνω πορεία.Την 2η φορά ήταν με τον έναν ίδιο εξεταστή και μια άλλη γυναίκα,ενώ την πρώτη ήταν 2 άντρες εξεταστές. Κάνω κανονικά πορεία και πάμε για την γωνία καθώς αυτην την φορά ήταν σε άλλο σημειο της πόλης και γινόταν αλλιώς. Το γυρνάω κανονικά αυτή την φορά,η γυναίκα λέει οκ είσαι,πάμε και για ένα παρκάρισμα ακόμη.Και γυρνάει ο άντρας που με είχε κόψει και την πρώτη φορά πριν προλάβω να φύγω και τι λέει στην γυναικα? "Μήπως έχεις μαζί σου ένα μέτρο να βγω να δω πόσο απέχει απο το πεζοδρόμιο?" Δε ξέρω αν το έλεγε αλήθεια ή για να με "ψαρώσει" και να δει αν αντιδράσω κάπως αλλά παρέμεινα ψύχραιμος μέχρι να δω την συνέχεια.Και εκείνη του απάντησε "Οχι.Μια χαρά το έφερε το παιδί.Συνεχίζουμε" και μετά πήγαμε για παρκάρισμα και όλα οκ
11-07-2018, 22:07 #19
εγω δεν ειχα περασει καμια εξεταση..κ χτες μιλουσα με μια παρεα γιαυτο...γιατι ημια εχει επιληψια αλλα εχει διπλωμα....κανεις μας δεν περασε απο καμια εξεταση.οποτε δεν ξερω εσεις γιατι κ πως περασατε εξετασεις.