καταθλιψη και καφες ...... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Banned
    πιες σοκολατα

Senior Member
    Ο καφές είναι ότι καλύτερο για την κατάθλιψη και ότι χειρότερο για το άγχος.

Αν έχεις αγχώδη κατάθλιψη(yours truly),την έκατσες την βάρκα.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by rebecca44 View Post
    υστερα απο 10 χρονια και ξεροντας απο ψυχιατρους και ψυχολογους οτι εχω καταθλιψη και παιρνοντας διαφορα αντικαταθλ ...ερχεται ενας νευρολογος και λεει οχι εχεις αγχος κι οχι καταθλιψη......λαθος διαγνωση επιμενει...αναρρωτιεμαι ειναι τοσο δυσδιακρειτα τα συνορα των δυο για να μην μπορουν τοσοι ανθρωποι να καταλαβουν τι εχει ο ασθενης ??ξερει κανεις να μου πει
    Τωρα την ειδα την ερωτηση. Στην ατυπικη καταθλιψη συνυπαρχουν πολυ μα πολυ συχνα αγχος και καταθλιπτικα συμπτωματα. Αλλα δεν ξερω αν τα δικα σου ειναι της ατυπικης η μελαγχολικης καταθλιψης (πολυς υπνος η αϋπνια; υπερφαγια ή ελλειψη ορεξης; κ.ο.κ)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Εγώ πάντως έκανα κάποιες μέρες χωρίς καθόλου καφέ και η αϋπνία που έχω έγινε πολύ χειρότερη. Και ένιωθα πολύ πεσμένος όσο αφορά την κατάθλιψη. Σε μένα δεν ισχύει το ότι οι καφέδες φέρνουν αϋπνία. Το διαπίστωσα πολλές φορές, και είμαι σίγουρος. 2 την ημέρα πίνω ή έναν κάποιες φορές.

Senior Member
    Φρέντο εσπρέσο γλυκό το καλοκαίρι, γαλλικό ή φίλτρου πείτε το όπως θέλετε το χειμώνα ή καμιά φορά και καπουτσίνο γλυκό, αλλιώς δεν ζω.

Εννοείται πως ο φραπές είναι σήμα κατατεθέν, το φτιάχνω όποτε έχω όρεξη να αράξω το απόγευμα, βλέποντας καμιά σειρά.

Senior Member
    Και εγώ ήμουν φαν του φραπέ μέχρι που το στομάχι μου με πρόδωσε κάποια στιγμή και τον έκοψα οριστικά. Από τότε ελληνικός το πρωί και ίσως κανένας φρέντο εσπρεσσο το μεσημέρι.
    Όσο δεν είχα άγχος στη ζωή μου (δεν εννοώ το φυσιολογικό) έπινα 3 καφέδες τη μέρα (και βάλε μερικές φορές) και δεν καταλάβαινα τίποτε φυσικά. Αλλά όλα αυτά αλλάξανε με το άγχος και αναγκάστηκα να περιορίσω τους καφέδες (ας είν καλά οι decaf βέβαια! ).
    Πάντως με την μείωση του καφέ δεν είδα βελτίωση στην ποιότητα ύπνου και είδα μια ελαφρώς χειρότερη διάθεση
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Το μαγνήσιο κυκλοφορεί σε πολλές μορφές. Το magnesium glycinate & το magnesium taurate φαίνεται ότι οι πιο ευεργετικες μορφές για κατάθλιψη κ για άγχος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Ο καφές είναι ότι καλύτερο για την κατάθλιψη και ότι χειρότερο για το άγχος.

Αν έχεις αγχώδη κατάθλιψη(yours truly),την έκατσες την βάρκα.
    Κι ομως , εμενα δεν μου χειροτερευει το αγχος .......... νομιζω οτι παντα η κτθλψη εχει ενα συνοδευτικο αγχος .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by ScreamAger View Post
    Το μαγνήσιο κυκλοφορεί σε πολλές μορφές. Το magnesium glycinate & το magnesium taurate φαίνεται ότι οι πιο ευεργετικες μορφές για κατάθλιψη κ για άγχος.

Παιρνω mag 2 , απο το φαρμακειο, αμπουλες ........ βλεπω καποια διαφορα στο αγχος ......για καταθλψη παιρνω απαξ της εβδομαδος μια αμπουλα lecalcif ( βιτ. D , 25.000 διεθνεις μοναδες ) ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Παιρνω mag 2 , απο το φαρμακειο, αμπουλες ........ βλεπω καποια διαφορα στο αγχος ......για καταθλψη παιρνω απαξ της εβδομαδος μια αμπουλα lecalcif ( βιτ. D , 25.000 διεθνεις μοναδες ) ........
    Η καλύτερη πηγή βιταμίνης D ειναι ο ήλιος. Έκθεση σε ήλιο, συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Επιπλέον, ο ήλιος βοηθά στην καταθλιψη κ με άλλους τρόπους (πέραν της βιτD)

Page 3 of 3 FirstFirst 123