παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 52 FirstFirst ... 354344454647 ... LastLast
Results 661 to 675 of 776
    Banned
    Πάντως πολύς κόσμος έχει "καεί" από τους πραγματικούς του γονείς. Αλλά εννοείται πως καταλαβαίνω πως θα ήθελες να τους γνωρίσεις. Πιστεύεις πως θα ήταν καλύτερα τα πράγματα με αυτούς.

Senior Member
    boo εισαι απιστευτη...... χαχαχα, να σου πω οταν ειχα το ψυχωτικο επισοδειο, μια μερα εβλεπα τους γονεις μου παραμορφωμενα, και οι φωνες μου ελεγαν οτι δεν ειναι οι γονεις μου

Senior Member
    κολυμπισα μια ωριτσα ελευθερο, πολυ αντιαγχωτικο........ λετε απο τα 2 χιλλιομετρα που κανω τωρα να βαλω στοχο τα 4 χιλλιομετρα

Senior Member
    τους πραγματικους μου γονεις τους εχουν φυλακισει οι απο πανω καπου μακρυα να μην τους βρισκω.αυτοι που εχω τωρα ειναι βαλτοι για να με παρακολουθουν απο μωρο.1 φορα θελω να τους δω μονο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μπου ηρεμησε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Α, τώρα σε κατάλαβα, Μπου. Οπότε θα μπορούσαμε να πούμε πως οι "πραγματικοί" μας άνθρωποι είναι αυτοί που δεν θα μας ταλαιπωρήσουν, καταπιέσουν (ή ότι άλλο θέλετε) και θα μας στηρίξουν. Και ίσως δεν τους έχουμε γνωρίσει ακόμα, μα κάποια στιγμή θα τους βρούμε.

Senior Member
    καλησπερα σας παιδια

θελω να πω πως τα βραδυα κοιμαμαι καλυτερα.
    δεν εχω τοσες φωνες και κοιμαμαι περισσοτερες ωρες σε σχεση με 1 εβδομαδα πριν.

ορεστη δεν ειπα οτι οι δικοι μας ανθρωποι δε θα μας κανουν τη ζωη δυσκολη.θα μας την κανουν.αλλα να ειναι οι πραγματικοι
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Kαλά τα ξενύχτια αλλά να ξέρεις ότι με καλό ύπνο στην ψύχωση=λιγότερες υποτροπές.
    Το άλλο μυστικό είναι να μη πίνεις πάνω από 1-2 καφέδες ειδικά εσύ που έχεις χαμηλό σωματικό βάρος και να μη πίνεις αλκοολ.
    Για μένα είναι σημάδι όταν ξενυχτάω ότι μάλλον κάτι γίνεται με το φάρμακο και δεν με πιάνει καλά.
    Θετικό αυτό boo προσπάθησε να κοιμάσαι για να επουλωθεί ο εγκέφαλος. Με τον ύπνο μπαίνει μια τάξη στο μυαλό μας καθώς βλέπουμε όνειρα που έχουν να κάνουν με τις σκέψεις της μέρας και βελτιώνεται η μνήμη και οι γνωστικές λειτουργίες.
    Θέλει όμως ένα 8ωρο το πολύ 9ωρο γιατί ο υπερβολικός είναι το ίδιο με τον λίγο ύπνο. Ζαβλακώνεσαι!! Τουλ αυτό συμβαίνει σε μένα.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Banned
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Kαλά τα ξενύχτια αλλά να ξέρεις ότι με καλό ύπνο στην ψύχωση=λιγότερες υποτροπές.
    Με τον ύπνο μπαίνει μια τάξη στο μυαλό μας καθώς βλέπουμε όνειρα που έχουν να κάνουν με τις σκέψεις της μέρας και βελτιώνεται η μνήμη και οι γνωστικές λειτουργίες.
    Αυτό συμβαίνει και σε μένα. Όταν κοιμηθώ φεύγει η ένταση και ηρεμώ και μετά σκέφτομαι καλύτερα. Κυρίως αν έχει συμβεί κάτι πχ κάποιος τσακωμός κτλ Ξεκαθαρίζουν τα γεγονότα. Μπαίνει μια τάξη. Πολύ σωστά το είπες.

Καλησπέρα Μπου. Μπράβο σου που είσαι καλύτερα. :)

Senior Member
    καλησπερα παιδια και ευχαριστω για τις απαντησεις!

ο υπνος εστρωσε.μαλιστα δε μπορω να ξυπνησω ουτε μετα απο 12 ωρες υπνου...τι να πω..το ακρως αντιθετο απο το προηγουμενο 10ημερο.φωνες εχω λιγοτερες μεσα στη μερα και δεν ειναι τοσο εντονες.ενω ηταν σαν να με διαταζουν σε τετοιο τονο τωρα ειναι πιο υποτονικες.
    δε ξενυχτουσα επειδη ηθελα απλα δε μπορουσα να κοιμηθω και ηταν και πολλες φωνες το βραδυ.
    αλκοολ δεν πινω καθολου.ουτε μπυρα.πολυ σπανια.
    απο καφεδες πινω 1 φρεντο εσπρεσο και 1 φραπε ντεκαφεινε
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    δηλαδη καθε φορα που σε πιανει θα απασχολησαι με κατι για να ξεχνιεσαι

Senior Member
    εγω μερικες φορες νομιζω οτι βλεπω μια μαυρη σκια, τη ειναι αυτο το πραμα σαν να βλεπω εναν ανθρωπο να περναει πολυ γρηγορα

Senior Member
    καλησπερα παιδια

αλεξανδρε πρεπει πρωτα να δρασει το φαρμακο για να αποκτησω εναν μικρο ελεγχο.κι ελεγχο...οχι οτι κανω κατι μαγικο απλα προσπαθω να τις προσπερναω.αλλες φορες τα καταφερνω αλλες οχι και τοσο.παντως βελτιωση υπαρχει.

παυλο μηπως ειναι σκια απο κανα παραθυρο τιποτα φωτα αυτοκινητα εξω απο το δωματιο σου και νομιζεις οτι το βλεπεις?ή λεω λαλακιες?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    .........................
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλησπερα παιδια

αλεξανδρε πρεπει πρωτα να δρασει το φαρμακο για να αποκτησω εναν μικρο ελεγχο.κι ελεγχο...οχι οτι κανω κατι μαγικο απλα προσπαθω να τις προσπερναω.αλλες φορες τα καταφερνω αλλες οχι και τοσο.παντως βελτιωση υπαρχει.

παυλο μηπως ειναι σκια απο κανα παραθυρο τιποτα φωτα αυτοκινητα εξω απο το δωματιο σου και νομιζεις οτι το βλεπεις?ή λεω λαλακιες?
    Μαλακιες;;;;
    Αυτο πρεπει να ειναι στα συμπτωματα της ασθενειας boo, να μιλας λογικοτατα και να τα θεωρεις μαλακιες.

Page 45 of 52 FirstFirst ... 354344454647 ... LastLast