παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 52 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 481 to 495 of 776
    Senior Member
    Τι συνεβη χτες το βραδυ πριν σου ερθουν αυτες οι ιδεες? Καποιο συνειρμο θα εκανες.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    ειχα μια συζητηση για ψυχολογους με μια φιλη στο fb και μου εσκασε ετσι
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Δε σου βαζει κανεις το μαχαιρι στο λαιμο να ξαναπας σε ψυχολογο. Θα πας μονο ΑΝ και ΟΠΟΤΕ το αποφασισεις εσυ. Μπορει και ποτέ ξανα. Δε σου χρειαζονται ολοι αυτοι οι συνειρμοι και οι ιδεες, μπορεις να μην ξαναπας επειδη δε θελεις, δε σου χρειαζεται να εφευρισκεις καμμια ιδεα σαν αιτιο.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    μου το ειχε προτεινει η γιατρος να παω σε ψυχολογο μπας και δουμε προκοπη.και η αληθεια ειναι οτι με ειχε βοηθησει η ψυχολογος να τα παω καλυτερα με τις φωνες.και θεωρω προυποθεση για να γινω καλυτερα το να παω παλι.αλλα σκεφτομαι ετσι γι αυτους και δε μπορω να παω.κι ολο αυτο με αγχωνει γιατι δε θλω να παω αλλα απο την αλλη μου λενε οτι πρεπει
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    μου το ειχε προτεινει η γιατρος να παω σε ψυχολογο μπας και δουμε προκοπη.και η αληθεια ειναι οτι με ειχε βοηθησει η ψυχολογος να τα παω καλυτερα με τις φωνες.και θεωρω προυποθεση για να γινω καλυτερα το να παω παλι.αλλα σκεφτομαι ετσι γι αυτους και δε μπορω να παω.κι ολο αυτο με αγχωνει γιατι δε θλω να παω αλλα απο την αλλη μου λενε οτι πρεπει
    Ναι ρε κοριτσι αυτο κανεις, γιαυτο καταγχωνεσαι και σκεφτεσαι διάφορα κουφά για παρακολουθησεις παλι.
    Μην το θεωρεις προυποθεση και "πρεπει". Σιγα μην ειναι και νομος.
    Βαλτο στο συρταρι, κι αν σου ερθει μια μερα να πας, πας!

Senior Member
    ναι πρεπει να βρω παλι την αυτοπεποιθηση μου οτι μπορω να προχωρησω και μονη μου απλα η αυτοπεποιθηση μου ειναι υπο το μηδεν....
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Πας καλα? Τραβας ολο αυτο το λουκι και παρολαυτα διαβαζεις και δινεις και 2 διαγωνισματα τη μερα και βρηκες και τα κοτσια να βγεις να δεις το καρναβαλι! Τι να λεμε τωρα? Εισαι παραδειγμα προς μιμηση κι ας μην το καταλαβαινεις.

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δινεις!
    λες να παιζει ρολο οτι εκατσα ως τις 8.30 το πρωι διαβαζοντας?και ξυπνησα 1.30 το μεσημερι για να παω στο καρναβαλι? επηρεαζουν οι λιγες ωρες υπνου αν ξερεις? ή ειναι ασχετο?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δινεις!
    λες να παιζει ρολο οτι εκατσα ως τις 8.30 το πρωι διαβαζοντας?και ξυπνησα 1.30 το μεσημερι για να παω στο καρναβαλι? επηρεαζουν οι λιγες ωρες υπνου αν ξερεις? ή ειναι ασχετο?
    Επηρεαζουν στη συνολικη υγεια νου και σωματος ΑΛΛΑ στη συγκεκριμενη περιπτωση επηρεαστηκες απο την κουβεντα που ειχες με τη φιλη στο fb. Λες εσυ "πρεπει" στον εαυτο σου, σου ειπε κι αυτη ο,τι σου ειπε και σαν αμυνα ανοιξες παλι το κουτακι με τις κουλες ιδεες οτι οι ψυχολογοι ειναι βαλτοι να σε παρακολουθουν κλπ, αρα δεν "πρεπει" να πας. Ιδεα-διεξοδο εψαχνες και τη βρηκες.

Senior Member
    ναι τον πιανω τον συνειρμο σου... δεν εχεις κι αδικο.. καπως ετσι πρεπει ν αεγινε.. παει σε ψυχολογο αυτη η φιλη και μαλλον επειδη δεν παω και το θεωρουν απαραιτητο εγω αντεδρασα λαθος με αυτες τις σκεψεις..ευχαριστω δεν το ειχα σκεφτει
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    E ωραια ας πηγαινει οπου θελει. Κι εγω πηγαινω σε ψυχολογο και με βοηθουν οι συνεδριες. Αν σου ερθει να ξαναπας, θα πας, οχι επειδη πρεπει αλλα επειδη το θελεις και ενιωσες ετοιμη. Δε σε κυνηγαει κανεις. Αφου σταθεροποιηθηκες και με την αγωγη, μια χαρα.

Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Πας καλα? Τραβας ολο αυτο το λουκι και παρολαυτα διαβαζεις και δινεις και 2 διαγωνισματα τη μερα και βρηκες και τα κοτσια να βγεις να δεις το καρναβαλι! Τι να λεμε τωρα? Εισαι παραδειγμα προς μιμηση κι ας μην το καταλαβαινεις.
    αυτο λεγεται προεδρος δηλαδη οι προεδροι δε το βαζουν κατω

Banned
    Καλο ειναι να πηγαινεις εστω κι αν δεν το χρειαζεσαι τον ψυχολογοη το γιατρο παρα να μην πας καθολου και να τον ειχες τελικα αναγκη.
    Απο την αλλη πλευρα, οπως καταλαβαινεις φανταζομαι και αυτοι ανθρωποι ειναι και θελουν λεφτα! οταν κιολας , εχουν γνωση στη πειθω των ανθρωπων ειδικα εμας που εχουμε θεματα ! αρα τους ειναι ευκολο να μας βρουν ενα προβλημα που δεν υπαρχει για να γινουν συνεδριες η να υπαρχει ενα πολυ μικρο προβλημα που λινετε σε μερικες συνεδρειες και αυτοι να τις κανουν πολλες.
    Τα παραπανω που γραφω με τυποτα δεν ακιρονουν την αναγκαιοτητα των ψυχολογων και των ψυχοθεραπευτικων τους μεθοδων! Προσωπικα εχω βοηθηθει απο ψυχολογους, τους ειχα αναγκη και μου εκαναν καλο! αν κι δεν ηταν ευκολο να βρω αυτων που μου αρμοζε, διοτις υπαρχει και αυτο! πρεπει να βρεις καποιον οπου να σου κανει! πρεπει να νιωθεις ανετα μαζι του! αλλιως ειναι τσαμπα το κοπο και τα λεφτα.
    Ψαξτω καλα λοιπον πριν πας, και θα ελεγα να ψαξεις για φυχολογο-ψυχιατρο! ειναι πολυ καλητερο, διοτι μπορει να εχεις αναγκη απο καποιο συγκεκρημενο φαρμακο.
    Ευχομαι οτι καλητερο παιδι μου! , και οπως πολυ καλα κανεις κι διαβαζεις, απαντας στα μηνυματα εδω μεσα , με την ιδια απασχοληση να ψαχνεις κι το τι σχεση εχει ο καθε ενας με αυτα που ραφει. ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ" δεν ειναι ευκολη να γινει ποσο μαλον οταν αυτη/αυτος που κανει τη διαγνωση ειναι ασχετος με τον κλαδο της ψυχικης υγειας.

Senior Member
    Καλημέρα μπου!
    Βρε μπου προσπάθησε να κάνεις κάτι με τις ώρες που κοιμάσαι, μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου τόσο πολύ! Είναι ο χρόνος που χρειάζεται το σώμα σου και το μυαλό σου για να ξεκουραστούν, μη τους στερείς αυτή τη ξεκούραση.
    Για τα υπόλοιπα για την ψυχολόγο, συμφωνώ με την σαβ. Δώσε χρόνο, δεν είναι υποχρεωτικό να πας, θα πας όταν και εφόσον θελήσεις και νιώσεις έτοιμη.

Ξέρεις τι κάνεις; Θες τόσο πολύ να τα κάνεις όλα σωστά και τέλεια, που έχεις βάλει τον εαυτό σου σε μια γωνία και τον πυροβολείς ανελέητα. Πρέπει να γράφω τα διαγωνίσματα, πρέπει να πηγαίνω στον ψυχολόγο, πρέπει το ένα , πρέπει το άλλο. Τίποτα δεν πρέπει! Ο καθένας κάνει όσα μπορεί κι όσα θέλει!

Senior Member
    Εχω παει για καφε μονη μου μετα απο πολυ καιρο.νιωθω μοναξια απο τη μια.βλεπω ανθρωπους δυο δυο στο δρομο και παρεες και αναρωτιεμαι τι δεν παει καλα με εμενα κι εχω ξεμεινει μονη μου.απο την αλλη μου φαινεται τραγικα δυσκολο να βρεθω με μια παρεα.θα πιεζομουν πολυ.σκεφτομαι μηπως να ξαναεβγαινα για καφε με εκεινα τα δυο παιδια απο το ιεκ αλλα απο την αλλη φοβαμαι γιατι την προηγουμενη φορα τελεοωσε πολυ ασχημα.απο τη μια νιωθω μοναξια απο την αλλη δε νιωθω ετοιμη να επικοινωνησω με ανθρωπους.νιωθω οτι δεν το εχω το αθλημα.γενικα μετα το επεισοδιο εχω κλειστει στον εαυτο μου.στο σπιτι ειμαι κλεισμενη στο δωματιο και με τους δικους μου ελαχιστα πραγματα τελειως τυπικα.νιωθω ανικανη να επικοινωνησω γι αυτο δε γραφω κι εδω αυτο το καιρο.σαν να εχω αδειασει.ενα κενο.δε μπορω να σθζητησω.δε μπορω να επικοινωνησω.και μου φαινεται ωραιο αλλα και αδυνατον να βρεθω σε μια παρεα.δε μπορω να καταλαβω τι θελω και τι μου συμβαινει

Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 33 of 52 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast