παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 52 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast
Results 511 to 525 of 776
    Senior Member
    Οι φρικεσ ειναι το δυσκολο μπου αλλιωσ με τα φαρμακα δε θα ειχαμε κανενα προβλημα εγω ψηφιζω γυμναστικη ετσι νομιζω περνανε κ με καλη διατροφη μη στεναχωριεσαι περνανε κ ξαναερχονται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κι η γιογκα πρεπει να βοηθαει απο οτι λενε

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    δεν εχω παρενεργειες περα απο τις παρα πολλες ωρες υπνου και τη διακοπη της περιοδου.και περισσοτερφο σε αυτο με τσιτωνει η μανα μου κανει σαν τρελη οταν τα ανεβαζει η γιατρος και νιωθω κι εγω ασχημα μετα..

αλλα γιατι με πιανει αυτο οταν ειμαι αναμεσα σε κοσμο?εχω τις κλειστες μου απο οταν τελειωσε το επεισοδιο.τωρα ειμαι πιο σταθερη αλλα καθε τετοιο συμβαν με αναστατωνει και φοβαμαι μη ξαναχαθω..
    φοβαμαι
    Aυτό που σε πιάνει ονομάζεται παράνοια και είναι μέρος της πάθησης. Ερμηνεύουμε διαφορετικά τα ερεθίσματα του περιβάλλοντός μας.
    Πχ εγώ έβγαινα έξω και πολλές φορές ήταν άδειοι οι δρόμοι και φυσούσε δυνατά και πίστευα πως αυτό ήταν κάποιο σημάδι.
    Ή οταν ήμουν σε καφετέρια και άκουγα γέλια αναρωτιόμουν αν γελούσαν με μένα.

Γνωρίζω ότι είναι λυπηρό για τον καθένα μας να διαπιστώνει ότι το μυαλό του του παίζει παιχνίδια που ίσως δεν αντιλαμβάνεται.
    Αναρωτιέσαι από που να κρατηθείς όταν έχεις χάσει τον έλεγχο ενός βασικού οργάνου όπως ο εγκέφαλος.

Ο φόβος επίσης είναι απόρροια του μετατραυματικού στρες και της πάθησης που στην ουσία βιώνεις τρόμο και νιώθεις συνεχώς ανυπεράσπιστος κ αντιμέτωπος με δυνάμεις που δεν μπορείς να καθορίσεις και να ελέγξεις.

Το ότι οι γονείς σου δεν είναι σωστά ενήμεροι για το πρόβλημα σου είναι πρόβλημα γιατί μπορεί να αντιδρούν με λάθος τρόπο.
    Λίγοι γονείς το αποδέχονται και το αντιμετωπίζουν σωστά νομίζω.
    Last edited by serios; 17-03-2018 at 00:18.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κι η γιογκα πρεπει να βοηθαει απο οτι λενε
    Προσοχή, η γιόγκα είναι πλάνη, είναι σύστημα φιλοσοφικο-θρησκευτικο, μια παράνοια θα το χαρακτήριζα σε εισαγωγικά... δεν είναι για Ευρωπαίους... σκετος μεσαίωνας είναι ....χάος αμάθειας. Σε σχέση με την χριστιανική θρησκεία, είναι χιλιόμετρα πίσω, μάλλον χιλιετηρίδες.... Η πολύ μπροστά, όπως το πάρει κανείς.... Την γνώμη μου λέω, δεν θέλω να στεναχωρώ κανένα, ούτε τους Αθεϊστές ούτε τους τζιχαντιστές...ούτε τους χριστιανιστες....δεν μου αρέσει ο φανατισμός και τα κολλήματα....και το άγχος έχει υποτιμηθεί, το άγχος είναι πηγή ενέργειας, άλλο αν κρύβει από κάτω ψυχικές συγκρούσεις και συμπλέγματα..

Banned
    Εγώ προσωπικά όταν με παρακολουθούν , σκέφτομαι ότι πρέπει να είμαι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, αλλά δεν το ξέρω γιατί είμαι μετριόφρων γενικά σαν προσωπικότητα, αυτοί που με παρακολουθούν, το έχουν καταλάβει όμως.... Λόγω της παρακολούθησης με ψυχολόγησαν για πολύ υψηλή προσωπικότητα. Καμαρώνω λίγο. Δεν αγχώνομαι.εξαιτιας τους. Καθόλου. Εξάλλου, εμείς οι λίγοι σημαντικές προσωπικότητες, θέλουν ο καθένας από 20-30 ασήμαντους για ...παρακολούθηση... Στο καθισιο δηλαδή...

Banned
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Aυτό που σε πιάνει ονομάζεται παράνοια και είναι μέρος της πάθησης. Ερμηνεύουμε διαφορετικά τα ερεθίσματα του περιβάλλοντός μας.
    Πχ εγώ έβγαινα έξω και πολλές φορές ήταν άδειοι οι δρόμοι και φυσούσε δυνατά και πίστευα πως αυτό ήταν κάποιο σημάδι.
    Ή οταν ήμουν σε καφετέρια και άκουγα γέλια αναρωτιόμουν αν γελούσαν με μένα.

Γνωρίζω ότι είναι λυπηρό για τον καθένα μας να διαπιστώνει ότι το μυαλό του του παίζει παιχνίδια που ίσως δεν αντιλαμβάνεται.
    Αναρωτιέσαι από που να κρατηθείς όταν έχεις χάσει τον έλεγχο ενός βασικού οργάνου όπως ο εγκέφαλος.

Ο φόβος επίσης είναι απόρροια του μετατραυματικού στρες και της πάθησης που στην ουσία βιώνεις τρόμο και νιώθεις συνεχώς ανυπεράσπιστος κ αντιμέτωπος με δυνάμεις που δεν μπορείς να καθορίσεις και να ελέγξεις.

Το ότι οι γονείς σου δεν είναι σωστά ενήμεροι για το πρόβλημα σου είναι πρόβλημα γιατί μπορεί να αντιδρούν με λάθος τρόπο.
    Λίγοι γονείς το αποδέχονται και το αντιμετωπίζουν σωστά νομίζω.
    Όταν φυσάει, και είμαι μονος, τρέχω σε μια καφετέρια, για να μην πουντιασω..... Σημάδι γριππης είναι ο άνεμος....

Senior Member
    Μερικοι αν η βλακεια ηταν κεντημα θα ειχατε κανει την προικα σασ

Senior Member
    κοιμηθηκα 16 ωρες.ενας κομπος.εντονη θλιψη.ουτε συζητηση για διαβασμα.εβαλα μια σειρα αλλα δε μπορουσα να συγκεντρωθω.ολη μερα μουσικη και κοιταω το κενο και σκεφτομαι τι κανω λαθος και δε γινομαι καλα.κουραστηκα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Αυτό έχει φανεί 11267 φορές..

Senior Member
    Τι κανεις μπου? Πώς εισαι σημερα?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    ευχαριστω savatage που ρωτας..
    τα ιδια εδω.κενο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μηπως το ηρεμιστικο πρεπει να το παιρνεις πριν εκτεθεις σε στρεσογονο περιβαλλον και οχι οταν εχει ηδη πια ξεκινησει η κριση? Το εχεις συζητησει με τη γιατρο σου?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    η γιατρος μου εχει δωσει το ελευθερο να παιζω με 1-1.5mg xanax οποτε το εχω αναγκη με την προυποθεση να το κανω με μετρο.δε γινεται να το παιρνω καθε μερα ή οποτε βγαινω εξω.θα ηταν καταχρηση.
    θελω να περασω ενα "φυσιολογικο" μηνα να παρω μια ανασα και να αναπτερωθει το ηθικο μου αλλα δεν το βλεπω.
    εχω και διαφορα που με πιεζουν και 0περιμενω να ερθει καλοκαιρι μπας και χαλαρωσω λιγο.γι αυτο και μου ειπε η γιατρος οτι μεχρι να τελειωσω αυτο που κανω δε μειωνουμε τα χαπια.τα κραταμε αυξημενα.
    θελω να ξαναξεκινσω ψυχοθεραπεια αλλα φοβαμαι να εμπιστευτω καποιον ψυχολογο νιωθω οτι με παρακολουθουν και οτι αυτα που θα τους ελεγα θα τα πουν στους απο πανω..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    η γιατρος μου εχει δωσει το ελευθερο να παιζω με 1-1.5mg xanax οποτε το εχω αναγκη με την προυποθεση να το κανω με μετρο.δε γινεται να το παιρνω καθε μερα ή οποτε βγαινω εξω.θα ηταν καταχρηση.
    θελω να περασω ενα "φυσιολογικο" μηνα να παρω μια ανασα και να αναπτερωθει το ηθικο μου αλλα δεν το βλεπω.
    εχω και διαφορα που με πιεζουν και 0περιμενω να ερθει καλοκαιρι μπας και χαλαρωσω λιγο.γι αυτο και μου ειπε η γιατρος οτι μεχρι να τελειωσω αυτο που κανω δε μειωνουμε τα χαπια.τα κραταμε αυξημενα.
    θελω να ξαναξεκινσω ψυχοθεραπεια αλλα φοβαμαι να εμπιστευτω καποιον ψυχολογο νιωθω οτι με παρακολουθουν και οτι αυτα που θα τους ελεγα θα τα πουν στους απο πανω..
    Καλημέρα μπου!
    Εχεις δίκιο, χρειάζεσαι ένα διάστημα ηρεμίας μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία που τράβηξες, προσπάθησε να κάνεις ακριβώς ο, τι νιώθεις χωρίς να ζορίζεις τον εαυτό σου.
    Για την ψυχοθεραπεία ένιωσες την ανάγκη να το κάνεις; Σου έλειψε η διαδικασία, ένιωθες πως σε βοηθούσε να μιλάς; Ξέχνα τι υποτίθεται πως πρέπει να κάνεις ή τι λένε οι άλλοι ή εμείς, εσύ μέσα σου πώς νιώθεις; Αν ένιωσες αυτή την ανάγκη από μόνη σου το θεωρώ καλό σημάδι αλλά και πάλι μη βιαστείς. Άσε τον φόβο να ξεθωριάσει από μόνος του πρώτα.

Senior Member
    γεια σου elisabet!
    που λες για τη ψυχοθεραπεια το σκεφτομαι γιατι βλεπω πως μονη μου δε μπορω να ξεπερασω καποια κοληματα μου.τα φαρμακα βοηθανε ως ενα βαθμο αλλα ως εκει.στην καθημερινοτητα μου θελω να βοηθηθω.
    για παραδειγμα οταν ειχα παει τωρα σ αυτην την ομιλια και περασα τη φρικη μου θα ηθελα καποιος να μου ειχε δωσει ενα τροπο αντιμετωπισης εκεινη την ωρα απο το να αναστατωνομαι και μαλιστα να με επηρεαζει για μερες.
    τα παιζω ολα για ολα.ή που θα νιωσω ανετα και θα κανουμε μια κουβεντα ή που θα ξανακυλησω το οποιο ομως δε θα μου ειναι κατι καινουριο.οποτε δε χανω κατι να δοκιμασω.
    φυσικα μιλαω για αλλη ψυχολογο βεβαια.αυτη που πηγαινα δεν την εμπιστευομαι ξανα παρολο που σε καποια πραγματα με ειχεβοηθησει οπως για παραδειγμα στις φωνες.
    να της πω οτι εχω κολημα με τους ψυχολογους?
    αυριο ειναι το ραντεβου
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 35 of 52 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast