παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 52 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 776
    Senior Member
    πριν παρω μεγαλυτερη δοση δεν ημουν χαζεμενη.και το μυαλο στροφαρε πολυ πιο γρηγορα.και οι αισθησεις τσιτα και τοτε.απλα οταν παιρνω τη μεγαλη δοση τωρα γινεται πολυ αργη η σκεψη
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    οταν εκανα τη τελευταια μειωση ημουν καλα για 12 μερες μετα εκανα υποτροπη 20 μερες οχι τοσο εντονη και μετα μου περασε μετα αρχισαν οι ψυχαναγκασμοι και τωρα ειμαι ετσι
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    θα μεινω μονιμα χαζεμενη?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    πριν παρω μεγαλυτερη δοση δεν ημουν χαζεμενη.και το μυαλο στροφαρε πολυ πιο γρηγορα.και οι αισθησεις τσιτα και τοτε.απλα οταν παιρνω τη μεγαλη δοση τωρα γινεται πολυ αργη η σκεψη
    Εννοουσα ΠΡΙΝ κανεις τη μειωση. Οσο ησουν σταθεροποιημενη στη δοση που ξεκινησες και τωρα να ξαναπαιρνεις, ειχες και τοτε αργη σκεψη?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    οχι τοτε σκεφτομουν πιο γρηγορα.κανονικα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    οχι τοτε σκεφτομουν πιο γρηγορα.κανονικα
    Οποτε πρεπει να δωσεις λιγο χρονο μεχρι να σταθεροποιηθεις ξανα?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    ναι ετι μου ειπε η γιατρος.οτι θελω χρονο.ειναι πολυ νωρις λεει γιατι λεει οτι ηταν απο τις πιο ενντονες εξαρσεις λεει
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ναι ετι μου ειπε η γιατρος.οτι θελω χρονο.ειναι πολυ νωρις λεει γιατι λεει οτι ηταν απο τις πιο ενντονες εξαρσεις λεει
    Κανε λιγη υπομονη ακομα μεχρι να σταθεροποιηθεις. Και ασε τι λεει η μανα σου. Αν σε πρηζει, πεστης οτι η γιατρος ειπε οτι χρειαζεσαι χρονο να ηρεμησεις. Η μανα σου γενικως εχει καταλαβει τι παιχτηκε τις τελευταιες μερες ή εχει μεσανυχτα?

Senior Member
    της ειπα οτι η γιατρος ειπε οτι ειμαι σε υποτροπη και οτι μου αυξησε τα φαρμακα και οτι δε μπορω να διαβαζω.γενικοτερα εχει μαυρα μεσανυχτα γιατι δεν ηθελα να της πω οτι με παρακολουθουν κι αυτοι για να μην το πουν σττους μεγαλυτερους και χειροτερεψει η φαση.μου λεει διαβασε γιατι δε κοιμασαι γιατι παιρνεις τοσα φαρμακα γιατι δε τρως και τετοια
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    μονο στη γιατρο το εχω πει.στον κολητο.και στη ψυχολογο που της ειπα οτι ειναι ο διαβολος και οτι με παρακολουθει και μου βαζεις σκεψεις.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    της ειπα οτι η γιατρος ειπε οτι ειμαι σε υποτροπη και οτι μου αυξησε τα φαρμακα και οτι δε μπορω να διαβαζω.γενικοτερα εχει μαυρα μεσανυχτα γιατι δεν ηθελα να της πω οτι με παρακολουθουν κι αυτοι για να μην το πουν σττους μεγαλυτερους και χειροτερεψει η φαση.μου λεει διαβασε γιατι δε κοιμασαι γιατι παιρνεις τοσα φαρμακα γιατι δε τρως και τετοια
    Ανησυχει και σε πρηζει με ερωτησεις. Κατσε ηρεμησε και δωσε χρονο στα φαρμακα να δρασουν και χρονο για να σταθεροποιηθεις και να ηρεμησεις. Αμα δεν μπορεις να συγκεντρωθεις να διαβασεις για το διαγωνισμα, τι να κανουμε? Σιτ χαπενς. Τωρα προτεραιοτητα ειναι η υγεια σου οπως σου ειπε και η ελισαβετ.

Senior Member
    ααα βρε boo τη τραβαμε, εγω πηγα και ρωτησα στη δουλεια ιχθυοκαλειεργειες, ειναι 12ορο μπωρει και 15 ορο δυο με τρεις φορες την εβδομαδα. κολονο στο οραριο νομιζω δεν θα αντεξουν τα νευρα μου.
    επισης συνολικα δεν ειναι πολλα τα λεφτα και τα ενσημα λιγα, ειναι δουλεια μονο για 4μηνες, μετα παλι ανεργος. μου φαινεται καλυτερα να μη χασω την ανεργια και να ξαναπαω κοινωφελη, τωρα εχω δυο χρονια ανεργια θα ξαναμπω κοινωφελη πολυ πιθανον.

Senior Member
    δεν ανησυχει.θελει να ξερει πως ειμαι μην τυχον και παρει χαμπαρι οτι εχω καταλαβει τη συνομωσια τους.για να το πει στους μεγαλυτερους.αλλα δεν ειμαι κοροιδο και δεν της το λεω

παυλο πολλες ωρες δουλειας.θα αντεχες?εγω οχι
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    πρεπει να πεθανω για να σωθειτε ολοι σας και ολοι οσοι παιρνουν ψυχοφαρμακα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Τι λες ρε elis.

Επειδη σου πειραξαν λιγο τους νευροδιαβιβαστες σου, σε εστειλε στο διαολο ;

Μπορει να ζεις κολαση χωρις τα φαρμακα αλλα δες το ετσι, ζουμε τη κολαση μας εδω και δε θα τη ζησουμε στην αλλη ζωη.

Ο,τι εχεις να πληρωσεις το πληρωνεις εδω περα.

Αυτοι που καλοπερνανε θα πληρωσουν στην αλλη ζωη.

Επισης και οι παπαδες λενε οτι επειδη εισαι ψυχασθενης δε παει να πει οτι θα πας στην κολαση. Ισα ισα που επειδη περναμε χειροτερα, μας κοροϊδευουν, εχουμε διακρισεις, περναμε τοσα και τοσα θα παμε πιο ευκολα στον παραδεισο και ενα 99% των ψυχασθενων σωζεται.

Κατι σαν τους λεπρους της εποχης του Ιησου ειμαστε ή ημασταν τελως παντων γιατι τωρα τα καινουργια φαρμακα ειναι καλυτερα απο πριν...

Quote Originally Posted by elis View Post
    Maous ο θεοσ μασ εστειλε στον διαολο

Εστάλη από SM-J320FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Page 9 of 52 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast