Results 1 to 6 of 6
Thread: Δεν χάνω με τιποτα..
-
13-01-2018, 14:31 #1
Δεν χάνω με τιποτα..
Η ιστορία μου κλασική...από μικρή πολλά κιλά απο μικρή δίαιτες κλπ.Στην πορεία ήρθαν και τα υπερφυσικά.Επιτυχιες,αποτυ χίες γιο-γιο τα κιλά.Έφτασα στο σημείο που σταμάτησα να κανω το παραμικρό η ζυγαριά προοδευτικά ανέβαινε και εφτασε ενα μεγάλο πρόβλημα υγείας και άρχισα φαρμακευτική αγωγή η οποία με έκανε να πάρω κάποια κιλά επιπλέον.Συνεχίζω την αγωγή τα κιλά έχουν σταθεροποιηθεί (δεν παίρνω αλλά λόγω φαρμάκου αλλά λόγω φαγητου) και εχω φτάσει πια τον τριψηφιο..τα 108.4 κιλα!
Πλέον ξεκινάω μια σωστή διατροφή και δεν χάνω με τιποτα ούτε γραμμάριο.Δεν απογοητεύομαι όμως γιατί τώρα ξεκίνησα σοβαρά.Απλά ήθελα να μάθω αν είχε και κάποιος άλλος αντίστοιχη εμπειρία και πως κατάφερε να συνεχίσει;
Καλή συνέχεια σε ολους!
- 13-01-2018, 14:32 #2
*υπεραφαγικα όχι υπέρφυσικα.
14-01-2018, 05:43 #3
Στο χέρι σου είναι πως Θ είσαι εσύ κουμαντάρεις τον εαυτό σου..είπες σταματησες Ν κάνεις το παραμικρό...γ αυτό παχυνες ότι αφήνεις σε αφήνει..πριν 2 χρόνια ήμουν 77 κιλά 19 χρονών 1,60 υψος δεν αντεχα άλλο όσο ν νε σε κανέναν δεν πήγαινει τ πάχος Κ έγινα Κ χορτοφάγος εχασα 20 κιλα σε 6 μηνες είχα πάρει τ πάνω μου άλλος άνθρωπος από xl φόραγα small και κατω απολαμβανα την ζωή δίχως αύριο μέχρι που Σταμάτησα και εγώ όπως λες λόγω άσχημης ψυχολογίας αλλά δεν έπρεπε ν τ βάλω κάτω και πήρα τ διπλασια...τοσος κοπος χαμενος ανοίξε τ δερμα γεμισα κοκκινες ραγαδες πέρσι τ 2017 όλο αυτό έφτασα τ 87 κιλα γ πρώτη φορά στην ζωή μ 20 χρονών κοπέλα..πόνοι στην μέση ενα χαλι χωρίς λόγω..ξεκινησα πάλι την ίδια διαδικασία ιδια δίαιτα μόνο πού αυτή την φορά είχα γραφτεί και γυμναστήριο εκτός την γυμναστική π έκανα σπίτι γτ πέρσι εχασα 20 κιλά στο σπίτι κυριολεκτικά τ θέμα είναι αν δεν είσαι πανω κάτω πάνω κάτω ν γυμνάζεσαι σαν τρελαμενη δεν πρόκειται Ν χάσεις λιπος αλλιως!!μετά από όλα αυτά παλι εχασα 30 κιλα αυτή την φορά χωρίς ν τ ξαναπάρω μέχρι στιγμής ούτε 1 κιλο παραπάνω και αισθάνομαι ακόμα και τώρα Γτ εχασα μηνες από την ζωή μου Ν είμαι χοντρή κάτι που δεν θέλω δηλαδή και η λύση είναι ν μην τ σκέφτεσαι απλά Ν κάνεις και Ν γυμνάζεσαι όσο διάστημα εκανα αυτή την εξαντλητική δίαιτα πέρναγα σπανια από τον καθρέφτη τ είχα πάρει λες και ήμουν στο στρατό ύπνο γυμ υπνο γυμ άσε τ φάρμακα διαιτολόγους Κ δεν ξέρω Κ εγώ τ τ πάχος δεν είναι αρρώστια..ντεπελια είναι
14-01-2018, 14:20 #4
15-01-2018, 12:47 #5
Γειά σου Ξωτικούλι! Καλός όρισες!
Και εγώ είμαι σε παρόμοια φάση με εσένα. Μέχρι που πήγα ενδοκρινολόγο για να σιγουρευτώ απο όλες τις πλευρές. Σου προτείνω να τσεκάρεις και εσύ οπως δίποτε τις ορμόνες σου, και τον θυρεοειδή σου. Αν επιτρέπεται μπορείς να μας πεις πιο πρόβλημα υγείας πέρασες;
Επίσης, άσε τις δίαιτες και τις βλακείες. Κοίτα να κάνεις ισορροπημένη διατροφή, 5 γεύματα την ημέρα, τα δυο γεύματα απο αυτά να είναι φρούτα ή λαχανικά ή γιαούρτι, πολλές σαλάτες καλής ποιότητας κρέας/όσπρια πάνω κάτω τα ξέρουμε όλοι. Και γυμναστική όπως και διποτε! Όλα είναι στο χέρι μας. Όλα μπορουμε να τα λύσουμε να τα φτιάξουμε! Τσέκαρε πρώτα το σώμα σου οτι λειτουργεί σωστά, να σιγουρευτείς μήπως χρειάζεται κάποια βιταμίνη ή οτι δίποτε και ξεκίνα και μια καλή προσπάθεια.Το διατροφικό μου ημερολόγιο! -> https://potatosdreams.blogspot.gr/
21-03-2018, 08:17 #6
κι εγω επαιρνα βαρβάτη φαρμακευτική αγωγή η οποία που είχε προσθέσει 12kgr χωρίς να αλλάξω τις διατροφικές μου συνήθειες..όμως με ενα διατροφικό πρόγραμμα για απώλει βάρους και καθημερινή γυμναστική , τα έχασα, χωρις να σταματησω την φαρμακευτική αγωγή , αφου η γιατρος μου ειχε απορήσει πως τα καταφερα με τοσα χαπια που μου εδινε , οπότε της απαντώ : ''δεν θέλει κόπο , θέλει τρόπο'' !!!
[I]Love...[/I]