Παλι κρισεις πανικου;;; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 63 of 63
    Senior Member
    Quote Originally Posted by teras View Post
    θα προσπαθησω να συγκρατηθω και να μην πληγωσω κανεναν εδω....αλλα...οι αηδιες αυτες που διαβαζω για το cbd ειναι για κουτουλημα στον τοιχο. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΔΟΣΟΛΟΓΙΑ. αυτα ειναι ψεματα και χαζα και δεν μπορω να κατανοησω γιατι κανεις να γραφει τετοια πραματα. διαβασατε για το cbd oil και νομιζετε πως θα γινετε χαι αν καταπιειτε παραπανω σταγονες η αν το βαλετε στο φαι η δεν ξερω και γω τι. λεγετε google........δοκιμαστε το πριν καταπινετε μασημενες τροφες.
    α, και φυσικα το cbd, δεν εχει αποδειχθει οτι κανει τπτ απολυτως. αντε γεια.
    συγγνώμη που θα σε πληγώσω και εγώ αλλα για την πάθηση σου και την παραπληροφόρηση σου δεν είναι πάντως... μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι έχει βοηθήσει πολύ κόσμο αλλα φυσικά για σένα είναι ένα τίποτα..!

φυσικά και δεν κανεις κεφάλι όπως με την thc.. αλλα αν κανεις υπερδοσολογία θα εχεις υπνηλία όλη μέρα και μια περιέργεια αίσθηση.. νομίζω καλο θα ήτανε να μάθεις περισσότερα για την cbd..

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    αλλα αν κανεις υπερδοσολογία θα εχεις υπνηλία όλη μέρα και μια περιέργεια αίσθηση.. νομίζω καλο θα ήτανε να μάθεις περισσότερα για την cbd..
    Ε πεσμας να μαθουμε κι εμεις. Δωσε λινκ να διαβασουμε τι διαβασες και πειστηκες και την αγορασες, δεν το λεω ειρωνικα, σοβαρα το λεω.
    Γιατι ο,τι και να διαβασες, περα απο το οτι πεισθηκες οτι λειτουργει, δεν παρατηρησες οτι δεν προκειται να σε μαστουρωσει..
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    έγινα ένα με την φύση...!!!! stress στιγμές νευρικές γεμάτες πάθος..

σήμερα είμαι σε μια υπνηλία όλη μέρα...! δεν μπορώ να πω ότι είναι και ότι καλύτερο έχω νιώσει...!

πάντως το λαδάκι δεν έχει άμεση δράση όπως στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.. δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο να νιώθεις συνεχώς μια <<μαστούρα>> νιώθω πως με πιάνει περισσότερο από xanax.. για την στιγμή αισθάνομαι καταθλιπτικά με ένα καφέ θα συνέλθω.. πάντως σοβαρά πάνω σε κρίση πανικού αν πλακώσεις και κανεις 10-15 τζούρες σε ηλεκτρονικό ηρεμείς σε λιγότερο από 10 λεπτά.. και συγκεκριμένα και αυτό με τα 20mg cbd κάνει δουλίτσα..!
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    σοβαρά τώρα απλά γράψε cbd στο google και μάθε πληροφορίες ποσο φοβερα αποτελέσματα έχει..! εγώ βγαίνω έξω πλέον και δεν παθαίνω κρίσης πανικού..! αυτό νομίζω λέει πολλά..!

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345