Γονεις και σεξουακικη ταυτοτητα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Ιωάννα θα σου πω μια ιστορία γτ μας ζαλισεσ πετασ μια μαλακια κ δε συζητασ πήγα πριν χρόνια σε μία καφετέρια είδα κοριτσαρεσ λέω θα πηγαίνω εκεί μετά σκέφτηκα ότι έχω πρόβλημα λέω θα το πω να είμαστε σίγουροι το λέω στα κορίτσια κ στον υπεύθυνο κ λέω απλά θα έρχομαι να πίνω καφέ σε πληροφορω μετά που με γνωρίσαμε λένε εσύ δεν έχεις τίποτα κ γίναμε φίλοι κ τώρα κάνουμε χαβαλε τι γνώμη έχουν δεν ξέρω αλλά από τη στιγμή που είναι όμορφες κ με μιλάνε καλά έστω σαν πελάτης εγώ δε θέλω τίποτα άλλο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δε το επιασα αλλα νταξι

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    επισης, δεν αναπτυσσεις καθολου σκεπτικο αναλογο με αυτο που λεει ο τιτλος σου.
    τι σχεση εχει η σεξουαλικη σου ταυτοτητα με το αν μιλας με τους γονεις?
    Ο τιτλος γραφτηκε λαθος απο γρηγοραδα.ηθελα να πω γονεις και σεξ.σορρυ

Senior Member
    Πιστευετε οτι εχει σχεση αν ο μπαμπας μ ειναι λιγο απομακρος και κωριως επιθετικος με την εννοια οτι νευριαζει και ξεσπα πανω μας με τη σεξουαλ.μ ταυτοτητα?Γενικα βεβαια με απογοητευουν οι ανθρωποι που δεν ειναι αρκετα πολιτισμενοι και ευγενικοι ανεξαρτητως φυλου

Senior Member
    Ο πατερασ σου ειναι ετσι επειδη δεν εχετε μυαλο λυσε τα ψυχολογικα σου κ θα γινεισ στρεητ ενασ πατερασ τα βλεπει αυτα εσυ εχεισ συνδεσει το σεξ με την αποδοχη την αποδοχη στη δινει η μανα σου κ γι αυτο την αγαπασ πολλεσ φορεσ η μανα σου δε σε θελει αλλα ειναι ο ρολοσ τησ εφοσον ο πατερασ εχει τα λεφτα να δινει συνεχεια για να σε κανει ανθρωπο

Senior Member
    Εγω την κορη μου κ τισ φιλεσ τησ τισ εκανα αλανια κ τωρα λιωνω οταν τισ βλεπω

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ο πατερασ σου ειναι ετσι επειδη δεν εχετε μυαλο λυσε τα ψυχολογικα σου κ θα γινεισ στρεητ ενασ πατερασ τα βλεπει αυτα εσυ εχεισ συνδεσει το σεξ με την αποδοχη την αποδοχη στη δινει η μανα σου κ γι αυτο την αγαπασ πολλεσ φορεσ η μανα σου δε σε θελει αλλα ειναι ο ρολοσ τησ εφοσον ο πατερασ εχει τα λεφτα να δινει συνεχεια για να σε κανει ανθρωπο
    Δε συμφωνω

Senior Member
    Συμφωνω εγω που ειμαι πατερασ εσυ που να ξερεισ ιδεα δεν εχεισ

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Πιστευετε οτι εχει σχεση αν ο μπαμπας μ ειναι λιγο απομακρος και κωριως επιθετικος με την εννοια οτι νευριαζει και ξεσπα πανω μας με τη σεξουαλ.μ ταυτοτητα?Γενικα βεβαια με απογοητευουν οι ανθρωποι που δεν ειναι αρκετα πολιτισμενοι και ευγενικοι ανεξαρτητως φυλου

Ολα μπορει να εχουν σχεση με οτι καταληγουμε να ειμαστε μεγαλωνοντας. Το ποσοστο δεν το ξερουμε και θα χρειαζοταν μια τεραστια ερευνα για να βρεθει.
    Αυτο που λες μπορει και να συμμετεχει με ενα οποιοδηποτε ποσοστο (μικρο κατα τη γνωμη μου) η και καθολου.
    Αλλα τι σημασια εχει για σενα; ψαχνεις καποιον να ενοχοποιησεις για την ομοφυλοφιλια σου;
    Η συμπεριφορα του πατερα σου ειναι πολυ κοινη για πολλους πατεραδες κοριτσιων. Γιατι δεν ειναι ομοφυλοφιλες;

Senior Member
    ρε ιωαννα σαν πατερασ που αγαπαει την κορη του δε με νοιαζει εμενα αν πηγαινει με κοριτσια αγορια οτι θελει αρκει να εχει λεφτα στη τσεπη δεν τον νοιαζει τον πατερα σου τι κανεισ να εισαι καλα να ζεισ να εχεισ λεφτα κ να εισαι ανθρωποσ τι κανεισ ειναι λεπτομερεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Ολα μπορει να εχουν σχεση με οτι καταληγουμε να ειμαστε μεγαλωνοντας. Το ποσοστο δεν το ξερουμε και θα χρειαζοταν μια τεραστια ερευνα για να βρεθει.
    Αυτο που λες μπορει και να συμμετεχει με ενα οποιοδηποτε ποσοστο (μικρο κατα τη γνωμη μου) η και καθολου.
    Αλλα τι σημασια εχει για σενα; ψαχνεις καποιον να ενοχοποιησεις για την ομοφυλοφιλια σου;
    Η συμπεριφορα του πατερα σου ειναι πολυ κοινη για πολλους πατεραδες κοριτσιων. Γιατι δεν ειναι ομοφυλοφιλες;
    Εχεις απολυτο δικιο.Για αυτο σας ρωτησα.Ετσι σκεφτομαι κι εγω.Ειναι καθαρα δικο μ κομματι βιολογικο και συναισθηματικο.Ετσι γεννηθηκα.Απλως αν καμια φορα ο μπαμπας ξεφευγει πλεον ρεπει να το ερμηνευει οτι ειναι απορροια τοφ καματου .Διοτι ξερω πολλα αγορια και αντρες και κανω παρεα και τους εκτιμω αλλα οχι ερωτικα

Senior Member
    Νομιζω το θεμα αυτο ειναι πολυπλοκο και δεν επιδεχεται συζητησης καφενειακου επιπεδου. Δεν προσβαλλω κανεναν απλα θελω να πω οτι για τη διαμορφωση της σεξουαλικης ταυτοτητας ενος ατομου πολυ σημαντικο ρολο παιζουν τα γονεικα προτυπα. Ψαξου με βιβλια του φροιντ για να βρεις απαντησεις.Απλα ο τιτλος του θεματος δεν "κουμπωνει" με την ερωτηση απο κατω περι συζητησης με γονεις...

Banned
    νομιζεις τωρα οτι ετσι καλυπτεσε και εισαι υπερανω συζητισης ειναι πολυ ευκολο να βγαλεις συμπερασμα ακομα και με μια ματια.

μια συγκριση να κανεις θα δεις οτι ολα ειναι σχεδον τα ιδια η διαφορα ειναι ειναι οτι αυτο μερικοι το αποδεχονται γιατι εχουν μυαλο και αλλοι δεν εχουν σχεση με τιποτα υποτιθεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    νομιζεις τωρα οτι ετσι καλυπτεσε και εισαι υπερανω συζητισης ειναι πολυ ευκολο να βγαλεις συμπερασμα ακομα και με μια ματια.

μια συγκριση να κανεις θα δεις οτι ολα ειναι σχεδον τα ιδια η διαφορα ειναι ειναι οτι αυτο μερικοι το αποδεχονται γιατι εχουν μυαλο και αλλοι δεν εχουν σχεση με τιποτα υποτιθεται.
    Ισα ισα το αντιθετο λεω. Οτι δεν ξερω τιποτα γιατι ειναι λεπτο ζητημα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast