Φιλία- Μοναχικότητα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 62
    Senior Member
    Γενικά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζουν ότι πχ άμα μάθεις τα μυστικά τους θα μάθεις τα μυστικά του κράτους! :p
    Δεν το λέω για σένα αλλά γενικά το χω παρατηρήσει.
    Πίστεψε με κανείς δεν έχει τόσο μεγάλη αγωνία να μάθει τα μυστικά σου, επίσης ακόμα και παντού να τα έλεγες μην νομίζεις πως κάποιος θα κάτσει να ασχοληθεί, ακόμα και να το κουτσομπολέψουν μετά από λίγο θα πουν κάτι άλλο.

Senior Member
    Κολλητός είναι κάποιος που τον εμπιστεύεσαι, που ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα και δεν είναι φίδι και που σαφώς περνάτε αρκετές στιγμές μαζί αυτός που θα επιλέξεις για να βγεις συνήθως πχ ή αν είναι μακρυά αυτός με τον οποίο θα μιλάτε αρκετά και θα θες να μοιραστείς πράγματα μαζί του.

Banned
    για να εμπιστευτει καπιος το μυαλο του πρεπει να ναι σαν ψηλος πυργος.

Senior Member
    Οκ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις και εγω για το θέμα του κολλητού έχω παρόμοια άποψη όσον αφορά τα μυστικά απλώς πολλές φορές θέλεις να τα κρατάς για εσένα τουλάχιστον σε εμένα αυτό συμβαίνει.

Banned
    εγω δε πιστευω οτι καπιος θα σε πλησιασει με αυτες τις συνθηκες πρεπει να τον βοηθησεις να καταλαβει αλλιως ειναι αδυνατον

Banned
    ναι αλλα δεν θελει ο καθενας να την πλησιαζει. το οποιο ειναι αποδεκτοτατο. πιστευω πως αν δει πως καποιος την ενδιαφερει θα δειξει οτι θελει να κουβεντιασει

Senior Member
    Πράγματι πλέον έτσι είναι , αυτό ακριβώς κάνω. Όταν βλέπω από την αρχή έστω και από που βλέπω πρόσωπο, εμφάνιση και γενικά αρμόνια τόσο εξωτερικής εμφάνιση όσο και ομιλίας-συμπεριφοράς τότε ξεκινώ την κουβέντα και εαν δω πως προχωραει καλά συνεχίζω διαφορετικά εαν εκανα λάθος στην αρχική μου εκτίμηση το

Senior Member
    σταματώ εκεί και μαθαίνω από αυτό έτσι ώστε να καταλάβω και εγώ τι είδους ανθρώπους θέλω να έχω κοντά μου.

Banned
    καμια φορα βεβαια η αρχικη μας εκτιμηση ειναι λαθος. σιγουρα αν με γνωρισει καποιος πρωτη φορα θα πει τι κουλη ειναι αυτη, αλλα κατα βαθος ειμαι γαματη :p

Senior Member
    Ε τότε εαν βρίσκομαι για παράδειγμα είμαστε καθημερινά στη δουλειά ή σε κάποια κοινή παρέα μπορεί να μην σου μιλήσω αλλά θα παρατηρώ την συμπεριφορά σου οπότε και ετσι θα επαληθεύσω ή θα διαψεύσω την αρχική μου εκτίμηση.

Banned
    Quote Originally Posted by Tania96 View Post
    Ε τότε εαν βρίσκομαι για παράδειγμα είμαστε καθημερινά στη δουλειά ή σε κάποια κοινή παρέα μπορεί να μην σου μιλήσω αλλά θα παρατηρώ την συμπεριφορά σου οπότε και ετσι θα επαληθεύσω ή θα διαψεύσω την αρχική μου εκτίμηση.
    ενδιαφερον. πιπλ γουοτσιν.

Senior Member
    Διαφορετικά δεν μπορείς να έχεις μία σαφή εικόνα για ένα άτομο, και το δήθεν-προσποιητό-το παίζω βλάκας και καλό παιδί φαίνεται αρκετά τουλάχιστον εγώ το καταλαβαίνω οπότε μπορώ να έχω μία καλή εικόνα για ένα άτομο. Έστω και εαν ένα ατομο προσποιείται δεν μπορεί συνέχεια να το κάνει αυτό θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα φανερώσει το πραγματικό του χαρακτήρα, αυτό πιστεύω εγώ.

Banned
    εγω δεν μπορω να προσποιηθω καθολου και αυτο μου εχει δημιουργησει προβληματα. απαρεντλυ, ειναι καλο το να μπορεις να προσποιεισαι. δεν ειπαμε να κοροιδευεις τους παντες, αλλα καποιες καταστασεις απαιτουν προσωπειο. οπως στη δουλεια πχ.

Senior Member
    Προσωπείο δεν μπορώ να έχω όσες φορές και να προσπάθησα έστω να χαμογελάσω επειδή δεν μου έβγαινε φαινόταν ότι ήταν προσποιητό. Οπότε προυιμώ το αυθεντικό και να είμαι καλά με εμένα παρά προσποιητό γιατί όταν συμπεριφέρεσαι με προσωπείο μπορεί να συμπεριφερθείς με τρόπο ενάντια στα δικα σου θέλω, αρχές, αξίες. Γενικά εμένα με απομακρύνει απο τον πραγματικό μου εαυτό οπότε προτιμώ να είμαι αυθεντική παρά να υποκρίνομαι έστω και για λίγο γιατί αργα ή γρήγορα θα φανεί και τότε θα είναι χειρότερα. Άλλο το να προσπαθώ να κινούμαι ευέλικτα και άλλο να υποκρίνομαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tania96 View Post
    Συναναστρέφομαι καθημερινά με ανθρώπους και άτομα της ηλικίας επικοινωνώ, συζητάω και όλα καλά.
    Από εκεί πέρα για εμένα προτεραιότητα είναι η καριέρα και όταν ακόμα δεν έχω καταφέρει αυτό που θέλω δεν μπορώ να ασχοληθώ με τίποτα άλλο.
    Οπότε ακόμα και όταν βλέπω πως κάτι αξίζει δεν δίνω την ευκαιρία γιατί γνωρίζω ότι δεν θα δώσω την προσοχή που θα ήθελα να δώσω σε ιδανική στιγμή σε ενα ατομο.
    Βαριέμαι με τους ίδιους ανθρώπους να συναναστρέφομαι ξανα και ξανά, μπορώ να συζητήσω τα πάντα σχεδόν και το αντίθετο όχι μόνο δεν θεωρώ κανέναν κατώτερο αλλά τις περισσότερες φορές μιλάω αρκετά φιλικά και ισότιμα. Και πολλές φορές αυτό μου έχει στοιχίσει γιατί εμένα με θεωρούν α νταξει μιλάει φιλικά ενώ εξωτερικά φαίνομαι σνομπ και ψυχρή και όταν μιλάω φιλικά με θεωρούν κατώτερη.
    κοιτα δεν εχει να λεει επειδή είναι προτεραιοτητα η καριερα σου ότι δεν θα εχεις φιλους...μπορεις να τα συνδυάσεις και τα δυο...και επισης είναι λαθος νομιζω για ένα κοριτσι της ηλικιας σου να σκέφτεται ετσι γτ από ότι καταλαβαίνω εισαι 21-22?
    με αυτά που λες εχω μπερδευτεί η αληθεια είναι....πιστευω ότι ολο το θεμα βρίσκεται καπου στην μεση...δηλαδή και εσυ δεν εχεις δωσει πολλες ευκαιριες σε ανθρώπους να σ γνωρισουν καλυτερα και αυτό ισως να φταιει ότι εισαι λιγο κλέιστη αλλα δεν το καταλαβαίνεις..και ότι ισως να μην εχεις γνωρισει και ατομα τα οποια ταιριαζεται..αλλα στο ξαναλεω, αμα αποριπτεις καποιον από την αρχη δεν θα εχεις ποτε την ευκαιθρια να τον γνωρίσεις καλυτερα και να σε γνωρισει....,,,,,να φανταστω το ιδιο συμβαινει και στις σχεσεις σου με τα αγορια στο ερωτικο κομματι

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast