Results 61 to 75 of 85
Thread: Κριτηρια επιλογης ψυχιατρου
-
21-01-2018, 23:59 #61
υπαρχουν και οι φακοι επαφης, Κοναν
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
- 22-01-2018, 00:05 #62
λολ κοναν. αυτο που προσπαθω παντως να αποφυγω ειναι να τους πετυχω στο δρομο. εκει ερχομαι σε αμηχανια. οποτε τους λεω εξαρχης πως αν σε δω εξω δεν θα σε χαιρετησω. και ετσι τωρα διαλλεγω γιατρους που δεν παιζει να συναντησω εξω.
22-01-2018, 00:08 #63
Υπαρχουν τοσες πιθανοτητες να τους συναντησεις εκει που μενεις ή ειναι η ιδεα σου? Και αφου ειπες οτι δεν ειναι ταμπου στον Καναδα τι πειραζει να πεις και ενα γεια? Εδω στην Ελλαδα παντως υποτιθεται οτι υπαρχει ατυπος κανονας να χαιρετησει ΑΝ θελει ο ασθενης πρωτος αλλιως κανείς, αυτο μου το εχουν πει ψυχολογοι, οι ψυχιατροι δεν ξερω αν εχουν τετοιο κανονα ή αν ειναι στα @@ τους και αυτο.
Το ανεκδοτο με τον Κοναν το ξερεις?Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
22-01-2018, 00:11 #64
οχι ριχτο.
δεν το ηξερα αυτο για το οτι χαιρετα ο ασθενης πρωτος ελλαδα. ενδιαφερον και αυτο. σωστο ακουγεται.
εδω δεν ξερω για καποιον κανονα τετοιο, αλλα εγω ντρεπομαι να χαιρετησω
22-01-2018, 00:15 #65
Ειναι πιο ωραιο να στο πει καποιος προφορικα και παραστατικα αλλα wtf μαθε το και πεστο εσυ σε καποιον
Ο Κόναν πληροφορείται ότι στην άλλη άκρη του κόσμου υπάρχει ένα πανύψηλο βουνό, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται ένα παλάτι και μέσα στο οποίο κατοικεί ο γέροντας που κατέχει την απόλυτη σοφία της ζωής. Ζαλώνεται, λοιπόν, την ασπίδα, γραπώνει τη σπάθα, φοράει το γούνινο σωβρακάκι του και ξεκινάει για το βουνό.
Περνάει την Έρημο της Δίψας, το Φαράγγι Χωρίς Πάτο, ξυστά απ' το Πηγάδι των Χιλίων Ευχών, και μετά από πορεία εκατό ημερών στην Τούνδρα των Μηδέν Βαθμών Κέλβιν, φτάνει στους πρόποδες του Βουνού της Σοφίας, το οποίο βλέπει να χάνεται μέσα στα σύννεφα.
Αρχίζει την ανάβαση, τα μπράτσα σφίγγονται, οι φλέβες τινάζονται, το γούνινο σωβρακάκι τον προστατεύει απ' το κρύο.
Βρυχάται όταν, κουρασμένος από την ανάβαση, πατάει στο πλάτωμα στην κορυφή και βλέπει το κάστρο του Γέροντα να ορθώνεται απροσπέλαστο μπροστά του.
Η ξύλινη πύλη είναι κλειστή, αλλά την γκρεμίζει βρυχόμενος με ένα χτύπημα της ασπίδας του. Η επόμενη πόρτα, πιο βαριά, απαιτεί πιο δυνατό χτύπημα. Η τρίτη, σιδερένια, πέφτει μετά απ'το δεύτερο χτύπημά του. Η τελευταία βαριά σιδερένια πόρτα πέφτει με θόρυβο καθώς ο βρυχηθμός του Κόναν σπάει τη σιωπή της ψυχρής κυκλικής αίθουσας, στην οποία ο γέροντας συλλογίζεται με τα δάχτυλα ενωμένα κάτω απ'το πηγούνι του καθισμένος στον θρόνο του.
Ο Κόναν πλησιάζει το κέντρο της αίθουσας και ακουμπάει τα όπλα του μπροστά στα πόδια του Σοφού.
- Ρησπέκτ, γέροντα. Μου είπαν ότι κατέχεις το μυστικό των μυστικών.
- Υπάρχουν και τα πόμολα, Κόναν.
- Μιλάς με γρίφους, γέροντα...Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
22-01-2018, 00:21 #66
λολ ωραιο ειναι. θα το κανω κοπι ..αυτο που με απασχολει ομως ειναι... αυτο το γουνινο βρακι που μπορουμε να το βρουμε
22-01-2018, 00:38 #67
Υπαρχουν και τα σεξ σοπς, Κοναν
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
22-01-2018, 00:47 #68
αν μπορουσα θα αλλαζα το νικνειμ μου σε κοναν τωρα αλλα δεν γινεται γμτ
22-01-2018, 00:50 #69
χαχαχαχ γινεται, το ζητας με μηνυμα απο διαχειριστη και στο αλλαζει. Ειναι ωραιο το τερας παντως
22-01-2018, 01:20 #70
σαβαταζ απτο γκρουπ η απλα γαλλοφιλη?
22-01-2018, 16:42 #71
βρηκες τελικα ψυχιατρο? αν επιτρεπεται για τι λογο τον θες? γιατι υπαρχουν διαφορα ειδη ψυχιατρων..όπως με γνωσιακη θεραπεια και αλλα
22-01-2018, 23:51 #72
xfactor δεν ψαχνω ψυχιατρο, ανοιξα τοπικ για να δω αν οντως ειναι υπαρκτοι ψυχιατροι με τα "ιδανικα" κριτηρια που μπορει να εχουμε στο μυαλο μας ή εστω αν καποιος πλησιαζει σε αυτα. Οι 2 που εχω επισκεφτει απεχουν πααρα πολυ και εδω μεχρι τωρα δεν εχω διαβασει και καμμια εντυπωσιακη εμπειρια.
teras σαβατατζ απο τη μεταλ μπαντα Η λεξη προηλθε απο κραση των λεξεων savage + avatar
(σιγουρα οχι γαλλοφιλη χαχαχαχ)Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
22-01-2018, 23:52 #73
Καθότι εγώ έλαβα και πάλι ποινές ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ AEON και με την σύγχρονη ανοχή της διαχείρισης, παρακαλούνται τα μέλη και οι επισκέπτες της παρούσας ανάρτησης να συμμετάσχουν στην συζήτηση η οποία διεξάγεται σχετικά με το θέμα στο νήμα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ" (https://www.e-psychology.gr/forum/th...177#post981177).
Επίσης προ(σ)καλώ την διαχείριση να μας υποδείξει ποιό είναι το άρθρο των όρων χρήσης το οποίο απαγορεύει την γραφή με συνεχείς bold χαρακτήρες, καθώς επίσης και που έκανα χρήση greeklish.
Πλέον είμαστε μάρτυρες στην "ευρηματική" χρήση του ποινολογίου με εφαρμογή κανόνων "ότι μας κ*******" προκειμένου απόψεις που δεν συμφωνούν με "κάποιους" να φιμώνονται.
Originally Posted by Aeon
M87
23-01-2018, 08:09 #74
Και το τρολαρισμα απαγορευεται κι οταν το κανεις τρως μπαν, αλλα δεν το γράφει αναλυτικα.
Τι θα τους πεις; "αφου δεν το γραψατε θα τρολαρω οσο θελω" ?
Αυτο που κανεις με τα μπολντ ισοδυναμει με τρολαρισμα. Δεν το καταλαβαινεις οτι ειναι ενοχλητικο;
Αν δεν το καταλαβαινεις εσυ, το καταλαβαινουμε εμεις και διαμαρτυρομαστε.
Κι αυτο που κανεις να παραπονιεααι στο θεμα της σαβ για τις παρατηρησεις σου, τρολαρισμα ειναι.
Ολ δε μπεστ
23-01-2018, 11:25 #75
Και δεν είναι το πρώτο θέμα που χαλάει, θυμάσαι που όταν είχε γραφτεί τρόλαρε ασύστολα κάνοντας αντιγραφή κι επικόλληση σε όποιο θέμα έβρισκε ασχέτως θεματολογίας το παραλήρημα του και δείχνοντας ότι έχει γραμμένα τα μέλη που τα άνοιξαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι; (για να μην πω τίποτα χειρότερο)
Κατά τα άλλα συνεχίζει να νομίζει πως έχει δίκιο στην συμπεριφορά του όταν η πλειοψηφία των μελών τον επικρίνει... Μέχρι και το τέρας που δεν πρόλαβε να τον διαβάσει και να γράψει που λέει ο λόγος γκαβώθηκε από τα μπολντ κι απ' τα κόκκινα... Λέτε να κάνω κι εγώ μπολντ το ροζ που γράφω; :p
Για το περιεχόμενο των ποστ του έχω τοποθετηθεί ήδη, το θέατρο του παραλόγου...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...