Results 1 to 1 of 1
Thread: Χωρισμός βοήθεια
-
17-01-2018, 23:25 #1
Χωρισμός βοήθεια
Καλησπέρα σας,
Από το Σεπτέμβρη 2017 υπήρχε ένα κορίτσι που του άρεσα πολύ ....εγώ χωρισμένος εδώ και 2 χρόνια είχα συνηθίσει την μοναξιά και την ελευθερία ... την γνώρισα αφού είχαμε κοινούς γνωστούς και έτσι αρχίζαμε να βγαίναμε αλλά δεν ήξερα αν όντως ήθελα να μπω σε μια σχέση ....στην ουσία από το Σεπτέμβρη μέχρι Νοέμβρη βγαίναμε όχι κάθε μέρα αλλά δεν έδειχνα και τόσο ενδιαφέρον ...τελικά ένα βράδυ πήγα από το σπίτι της και μιλήσαμε...λόγο που δεν είχα πάει φαντάρος και στο μυαλό μου είχα πως υπήρχε μια περίπτωση να έφευγα και εξωτερικό έτσι της τα είπα όλα για τα μελλοντικά μου πλάνα ...( βέβαια να μου πεις γιατί το εκενα) απλά δεν ήθελα να πληγωθεί αν στην πορεία μας έδενε κάτι δυνατό ...
Από εκείνη την μέρα και μετά μέχρι αρχές του χρόνου 2018 τα πηγαίναμε τέλεια ! Εγώ άρχιζα και την ερωτευόμουν και δενομουν μαζί της πολύ γρήγορα είχαμε βρεθεί και πιο κοντά , κοιμόμουν στο σπίτι της σχεδόν κάθε μέρα ...κατά καιρούς εγώ ανέφερα το φανταρικο μου και διάφορες κουβέντες όσον αφορά το μέλλον ...
Μου είχε αναφέρει να μην τα λέω αυτά γιατί επηρεάζεται και τα σκέφτεται συνέχεια και την αγχώνουν ... οι συζητήσεις μας γιαυτο το θέμα ήταν αρκετές πολύ γρήγορα της είπα πως την αγαπώ (βέβαια δεν εννοούσα ακριβώς την σημασία της λέξεις αλλά σαν έκφραση ) καμία φορά μου ξέφευγε ήθελα να της δώσω να καταλάβει πως την θέλω πολύ !!!
Έπειτα από 2 βδομάδαες που τις είχα πει πως δεν θα ξανά αναφέρω πάλι τέτοιους είδους συζητήσεις μου είχε πει πως αρχίζει και χάνει την μαγιά της σχέσεις που είχαμε στην αρχή που όλα ήταν τέλεια και όμορφα! Και όντος πεινάγαμε φαντάστηκα και υπέροχα .... στην ουσία δεν μπορούσε να διαχειριστή τις συμπεριφορές μου και τις υπέρ αναλύσεις μου ...( δεν μπορούσε να δεχθεί πως είναι δυνατόν να δεθω τόσο γρήγορα ενώ στην αρχή πριν τα φτιάξουμε δεν έδειχνα σημασία !!!! Το βλέπαμε και οι δυο πως απομακρινοταβ και έτσι χθες με απόφαση από κοινού να το σταματήσουμε ( με μαύρο δάκρυ και εγώ και αυτή )
Θα ήθελα παρά πολύ την γνώμη σας και αν υπάρξει στην πορεία επανένωση .... η σχεση μας ηταν για 1.5 μηνα
Θα με βοηθούσαμε παρά πολύ γιατί είμαι έτοιμος να σκάσω από την βλακεία που έκανα!