Results 31 to 45 of 65
Thread: Μια γνωμη
-
19-01-2018, 20:08 #31
Οχι δεν εχουμε παντρευτει ακομα για τη συνταξη!! Βασικα για την ασφαλεια περισσοτερο. Με αυτα τα λεγομενα δηλαδη δεν θα κανουμε ποτε οικογενεια. Εφοσον υπαρχει καποιο εισοδημα δεν βλεπω κατι κακο.
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
- 19-01-2018, 20:18 #32
Εκεινος ομως βλεπει. Εσυ κρεμεσαι απο τη συνταξη του πατερα σου. Αυτος δεν εχει στανταρ εισοδημα και εχει και τα χρεη των γονιων του.. πώς να βαλει μπροστα για παιδι? Δε σου αρεσει που τουλαχιστον αυτος σκεφτεται υπευθυνα? Ειπες οτι ηταν παντα διπλα σου 10+ χρονια, σου εχει σταθει σε ολες τις κρισεις που εχεις περασει και περνας, αρα μας λες οτι ειναι καλος συντροφος.
Το ενδεχομενο να παλεψεις ριζικα το προβλημα σου με τις κρισεις πανικου και να επιστρεψεις στην αγορα εργασιας, το εχεις σκεφτει?
Και οταν σταθεροποιηθεις ψυχικα και ειστε και καλυτερα οικονομικα για να νιωθει και αυτος ασφαλεια οτι μπορειτε να μεγαλωσετε ενα παιδι, τοτε μπορειτε να το επανεξετασετε.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
19-01-2018, 20:29 #33
19-01-2018, 20:32 #34
19-01-2018, 20:32 #35
Περνω συνταξη απο τον πατερα μου που εχει πεθανει! Αυτο λεω και γω εφοσον υπαρχει εισοδημα.
19-01-2018, 20:34 #36
19-01-2018, 20:50 #37
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
19-01-2018, 20:51 #38
Μεχρι τα 45 αλλα μετα παει στην μαμα μου που παλι μπορει να μου τα δινει. Δεν ειναι προβλημα τα χρηματα.
19-01-2018, 20:52 #39
19-01-2018, 20:57 #40
Γιατι κυριε-α savatage;;; το θεμα ειναι το που βρισκω τα χρηματα!;; που περνω τη συνταξη του πατερα μου;; καντε στα δικα σας τα παιδια αιτηση να μην παρουν τιποτα [emoji848]
19-01-2018, 20:59 #41
μην αρπαζεσαι χαρουλα...καλα κανεις και περνεις την συνταξη.......λοιπον σου εχω να κανεις κολπακι να κοψεις αντιδράσεις.....
ξαφνικα μια από αυτές τις μερες θα του πεις ότι εισαι εγκυος να δεις τι θα κανει...πως θα αντιδρασει και τι θασ πει....
19-01-2018, 20:59 #42
19-01-2018, 21:00 #43
εθελοτυφλεις
19-01-2018, 21:08 #44
Δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα ειναι χαζομαρα σου να θελεις οικογενεια τωρα...γενικα ειναι μια χαρα ομορφη επιθυμια, αλλα τωρα, οπως μας τα περιγραφεις, ειναι κακη ιδεα και να δεχοταν ο συντροφος... εγω δεν θα μιλησω για τον συντροφο σου, ειναι πολλοι παραγοντες που δεν γνωριζουμε, η οντως βολευεται η το βλεπει πιο υπευθυνα απο εσενα το πραγμα...δεν ξερω τι απο τα δυο.
Ας εστιασουμε σε εσενα μονο και σκεψου αν ειναι οντως καλη ιδεα τωρα για εσενα αυτο και για το μελλοντικο υποτιθεμενο παιδι σου..
Εχεις αγχωδη διαταραχη η τι μας ειπες πως εχεις, ιστορικο υποχονδριας και γενικως στρεσσαρεσαι ασχημα απο οτι καταλαβα...ενα παιδι χρειαζεται ηρεμια και αισθηση σταθεροτητας, φροντιδας και ισορροπιας στο περιβαλλον του, οχι γονεις σε κατασταση πανικου. Μπορεις οπως εισαι τωρα να το προσφερεις αυτο σε ενα παιδι;
Επισης θελει να πατανε οι γονεις του γερα στα ποδια τους, θελει να μπορουν να διαχειριζονται προσωπικες και διαπροσωπικες καταστασεις και στρεσογονες καταστασεις, πραγμα που αποκτας και διατηρεις με την καθημερινη τριβη σε ενα εργασιακο περιβαλλον....αισθανεσαι οτι με μονο σταθερο εισοδημα τη συνταξη του πατερα σου και αποκομμενη απο την αγορα εργασιας και την καθημερινη τριβη με τον κοσμο, εξαρτωμενη απο το τι θα πει τη μια μερα και τι την αλλη ο συντροφος σου, εισαι σε θεση να το παρεχεις και αυτο;
Αμα αυριο μεθαυριο (το απευχομαι), κατι αλλαξει με τον νομο για τη συνταξη του πατερα σου τι θα κανεις με το παιδι; Αν κατι παει στραβα με τη δουλεια του αντρα σου που απο οτι μας ειπες δεν αποφερει σταθερο εισοδημα; Τι θα κανεις;
Αμα αυτος ο ανθρωπος σου λεει τη μια ετσι την αλλη γιουβετσι και δεν ξερει καλα καλα αμα θελει παιδι γινει Λουης μια ωραια πρωια; Τι θα κανεις;
Δεν στα λεω για να σε στενοχωρησω...κι εγω εχω ονειρο να κανω οικογενεια καποτε, κι εγω λαχταρω για παιδακι...και εχω κι εγω "ταραχωδες" ας το πουμε οικογενειακο υποβαθρο και θα ηθελα να φτιαξω κατι ομορφο και να δωσω αγαπη. Αλλα ξερω πως τωρα προσωπικα, ψυχολογικα, οικονομικα, επαγγελματικα, πρακτικα, ρεαλιστικα, ειναι κακια ιδεα να εκανα κατι τετοιο καθαρα και μονο επειδη το θελω τωρα και τελειωσε. Θα φορτωνα μια ψυχη ενα καρο προβληματα...προτιμω να λυσω τα δικα μου οσο μπορω πρωτα.
Γενικα ειμαι της λογικης πως μια γυναικα δεν πρεπει να κανει ουτε μισο παιδι αμα δεν μπορει να στηρηξει οικονομικα τον εαυτο της και οσα παιδια εχει ιδιοις δυναμοις, και αντρα εφοπλιστη να εχει...χαθηκε σε φουρτουνα, τον πατησε νταλικα και δεν της εμεινε μια για τον εναν η τον αλλον λογο...τι θα κανει;
Ειναι σημαντικο πραγμα η οικονομικη ανεξαρτησια. Και εν μερει πιστευω αυτο συνεπαγεται και ψυχολογικη ανεξαρτησια και πατας πιο γερα ετσι στα ποδια σου για να αποτελεσεις γερο στηρηγμα για εναν άλλον ανθρωπο (το παιδι σου)...μεγαλωσα η ιδια με αγχωδη μητερα...την αγαπω αλλα μου αλλαξε τα φωτα, ακομα βιωνω τις συνεπειες...
Αυτα βεβαια ειναι προσωπικες μου σκεψεις που δεν ξερω αν σε βοηθανε...ισως σου δινουν τουλαχιστον μια οπτικη που δεν ειχες αναλογιστει πριν...
Θα ελεγα να αφησεις για λιγο το αχτι με το παιδι στην ακρη και να δεις τι μπορεις να κανεις για να νιωσεις καλυτερα, να βελτιωθει το προβλημα που εχεις με το αγχος για αρχη...και να κανεις μια σοβαρη συζητηση με τον συντροφο σου για το γιατι σου τα μασαει...κανε τις σωστες ερωτησεις με τον σωστο τροπο και μαθε αν ειναι οντως θεμα υπευθυνοτητας εκ μερους του η αν ειναι θεμα βολεματος οπως ειπε καποιος και δεν επιθυμει οικογενεια...
Ουσιαστικα δεν μας έχεις πει τι σου λεει μεχρι τωρα, γιατι κολλαει;
19-01-2018, 21:24 #45
Κολλαει στο οτι δεν εχει χρηματα και ειναι χρεωμενοι οι δικοι του!! Συμφωνω με αυτα που λες απλα με αυτα δεν προκειτε ποτε να κανω οικογενεια [emoji4] τα δικα μου χρηματα αν αλλαξει κατι πανε στη μητερα μου η οποια μου εχει πει οτι θα ειναι και παλι δικα μου!!!