Μια γνωμη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 65
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    ολοι ένα τετοιο "κοροιδο" ψάχνουμε [emoji14] ..απαιτησε περισσοτερα
    [emoji54][emoji54][emoji14]πραγματικα κοροιδο χαχαχχαχα

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    γινε εσυ πιο διπλωματισα και παραταδεν τον. αρχιζει κ με εκνευριζει λιγακι ως χαρακτηρας.

Quote Originally Posted by teras View Post
    γινε εσυ πιο διπλωματισα και παραταδεν τον. αρχιζει κ με εκνευριζει λιγακι ως χαρακτηρας.
    Το εχω σκεφτει πολλες φορες αλλα τι γινεται. Οταν τα περνω αλλαζει ερχεται με τα νερα μου μου λεει πως ολα θα γινουν και τελικα δεν γινεται τιποτα!!! Ισως φταιει οτι εχουμε διαφορα 1 χρονο μονο! Για μια γυναικα ειναι καταλληλη ηλικια τα 30 (ποναω μονο που το λεω) και για εναν αντρα τα 31 ειναι "μικρος"

Senior Member
    Quote Originally Posted by xa.ra View Post
    Το εχω σκεφτει πολλες φορες αλλα τι γινεται. Οταν τα περνω αλλαζει ερχεται με τα νερα μου μου λεει πως ολα θα γινουν και τελικα δεν γινεται τιποτα!!! Ισως φταιει οτι εχουμε διαφορα 1 χρονο μονο! Για μια γυναικα ειναι καταλληλη ηλικια τα 30 (ποναω μονο που το λεω) και για εναν αντρα τα 31 ειναι "μικρος"

κοριτσαρα...να σ πω κατι που ισως δεν θα σ αρεσει....δεν είναι θεμα του η ηλικια..μια χαρα είναι για οικογενεια...απλως μαλλον στο προσωπο σου δεν εχει βρει αυτό που θελει....να περαει την ζωη του...........ισως σε εχει καβαντζα μεχρι να βρει κατι άλλο πλεον

κοριτσαρα...να σ πω κατι που ισως δεν θα σ αρεσει....δεν είναι θεμα του η ηλικια..μια χαρα είναι για οικογενεια...απλως μαλλον στο προσωπο σου δεν εχει βρει αυτό που θελει....να περαει την ζωη του...........ισως σε εχει καβαντζα μεχρι να βρει κατι άλλο πλεον
    Οχι μωρε δεν ειναι ετσι!!!! Απλα φοβαται να αναλαβει ευθυνες!!! Αν ηταν ετσι δεν θα μου εδινε καν σημασια. Ειμαστε αγαπημενοι ηταν διπλα μου σε αυτο που περασα και περναω και γενικα ηταν διπλα μου σε ολα. Να εχω πεσει τοοοοσο εξω;;; [emoji848][emoji848][emoji848]

Senior Member
    Οχι μωρε δεν ειναι ετσι!!!! Απλα φοβαται να αναλαβει ευθυνες!!! Αν ηταν ετσι δεν θα μου εδινε καν σημασια. Ειμαστε αγαπημενοι ηταν διπλα μου σε αυτο που περασα και περναω και γενικα ηταν διπλα μου σε ολα. Να εχω πεσει τοοοοσο εξω;;; [emoji848][emoji848][emoji848]

αχααχαχ....λοιπον δεν θελω να σε βαλω σε μπελαδες :P μια γνωμη ειπα..μπορει οντως να σ αγαπάει και να φοβαται........

και εγω αν και μικρότερος φοβάμαι τις δεσμεύσεις :D...
    ελπιζω να τον πεισεις τοτε να κανετε παιδι χαχα

αχααχαχ....λοιπον δεν θελω να σε βαλω σε μπελαδες [emoji14] μια γνωμη ειπα..μπορει οντως να σ αγαπάει και να φοβαται........

και εγω αν και μικρότερος φοβάμαι τις δεσμεύσεις :D...
    ελπιζω να τον πεισεις τοτε να κανετε παιδι χαχα
    Μην ανχονεσαι γιαυτο εγραψα και δω γιατι ηθελα γνωμη!!! Τα εχω σκεφτει και γω αυτα απλα εχω αποκλησει καποια πραγματα!!

Banned
    εμενα μου ακουγεται ψιλοχειριστικος ε

Quote Originally Posted by teras View Post
    εμενα μου ακουγεται ψιλοχειριστικος ε
    Ειναι!!!ξερει καλα να χειριζεται ανθρωπους τους φερνει με τα νερα του!! Δεν ξερω πως το κανει αυτο!!! Ταλεντο!!

Senior Member
    Τοτε γιατι λες οτι σε εχει πιασει κοροιδο?
    Μηπως εχει οικονομικα προβληματα και φοβαται οτι δεν μπορει να ανταπεξελθει στα εξοδα ενος παιδιου? Δουλευετε και οι 2? Απο τους γονεις σας θα εχετε βοηθεια αν κανετε παιδι? Να το κρατανε δηλαδη οταν δουλευετε κλπ
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Quote Originally Posted by savatage View Post
    Τοτε γιατι λες οτι σε εχει πιασει κοροιδο?
    Μηπως εχει οικονομικα προβληματα και φοβαται οτι δεν μπορει να ανταπεξελθει στα εξοδα ενος παιδιου? Δουλευετε και οι 2? Απο τους γονεις σας θα εχετε βοηθεια αν κανετε παιδι? Να το κρατανε δηλαδη οταν δουλευετε κλπ
    Περνω συνταξη απο τον μπαμπα μου και μενουμε σε σπιτι δικο μας!!!αυτος εχει δουλεια αλλα δεν φερνει στανταρ χρηματα στο σπιτι. Βοηθεια θα εχουμε. Εγω λογο των κρισεων εφυγα απο τη δουλεια.Το θεμα του ειναι τα χρεη των γωνιων του. Τα οποια ειναι αρκετα.

Senior Member
    Περνω συνταξη απο τον μπαμπα μου και μενουμε σε σπιτι δικο μας!!!αυτος εχει δουλεια αλλα δεν φερνει στανταρ χρηματα στο σπιτι. Βοηθεια θα εχουμε. Εγω λογο των κρισεων εφυγα απο τη δουλεια.Το θεμα του ειναι τα χρεη των γωνιων του. Τα οποια ειναι αρκετα.
    Μαλιστα. Εν ολιγοις ειστε σε πολυ δυσκολες συνθηκες και παρολαυτα τον πιεζεις να κανετε και παιδι.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Quote Originally Posted by savatage View Post
    Μαλιστα. Εν ολιγοις ειστε σε πολυ δυσκολες συνθηκες και παρολαυτα τον πιεζεις να κανετε και παιδι.
    Οχι εμεις οι γονεις του [emoji4]

Senior Member
    καλα τα χρεη των γονιων του δεν εχ0ουν καμια δουλεια μ εσας...
    καντου μια συζητηση ..να δεις που θα παει η σχεση σας.....να φανταστω μετα από τοσα χρονια εχετε παντρευτεί?

Senior Member
    καλα τα χρεη των γονιων του δεν εχ0ουν καμια δουλεια μ εσας...
    καντου μια συζητηση ..να δεις που θα παει η σχεση σας.....να φανταστω μετα από τοσα χρονια εχετε παντρευτεί?
    Νομιζω οτι ο γαμος θα ειχε ακυρωσει τη συνταξη.
    Δεν ειναι μονο οι γονεις του ανθρωπου το προβλημα. Δουλευει μονο εκεινος και δε φερνει στανταρ χρηματα. Και η χαρα υποφερει απο κρισεις πανικου. Ε δεν τις λες και τελειες συνθηκες εν μεσω οικονομικης κρισης. Προφανως ο ανθρωπος προσπαθει να βοηθησει και τους γονεις του με τα χρεη.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast