Μια γνωμη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 65
    Senior Member
    Quote Originally Posted by xa.ra View Post
    Κολλαει στο οτι δεν εχει χρηματα και ειναι χρεωμενοι οι δικοι του!! Συμφωνω με αυτα που λες απλα με αυτα δεν προκειτε ποτε να κανω οικογενεια [emoji4] τα δικα μου χρηματα αν αλλαξει κατι πανε στη μητερα μου η οποια μου εχει πει οτι θα ειναι και παλι δικα μου!!!

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
    Πες πως ω μη γενοιτο παει και η μητερα σου. Μετα; Τι θα κανεις;
    Επισης αν συμφωνεις οτι αυτα που αναφερω ειναι οντως σημαντικα πραγματα για ενα παιδι τι σχεση εχει το επιχειρημα οτι αμα ειναι ετσι δεν θα κανεις ποτε οικογενεια; Ας κανεις στραβα κουτσα δηλαδη κι απο ολοτελα καλη κι η παναγιωταινα και ας υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες εναντια στο να εχει το παιδι ενα υγιες σταθερο περιβαλλον; Τι λογικη ειναι αυτη; Καπως εγωιστικη...; Ολιγοντι επιβαρρυντικη για μια νεα ψυχουλα στον κοσμο; Δεν ξερω ετσι μου φαινεται...

Γιατι σου φαινεται τοσο απιθανο δηλαδη το να ασφαλισεις την ψυχικη σου υγεια και ηρεμια πρωτα και να εστιασεις εκει; Επειδη σε καιει τωρα να γινεις μανα; Δεν θεωρω πως αυτο που εχεις ειναι δα και τοσο αδυνατο να το διαχειριστει κανεις με την καταλληλη θεραπεια...κατεψυξε ωαρια στο κατω κατω της γραφης αμα στο επιτρεπει κανα κομποδεμα απο τη συνταξη και φοβασαι μην σου τελειωσουν ξερω γω.
    Επισης αμα δεν το θελει ο συντροφος σου, αμα "τυχει", οι πιθανοτητες ειναι να επιβαρρυνει τη σχεση σας, οχι να εχεις την ωραια οικογενεια που θελεις...εδω ξερω κανα δυο ζευγαρια που θελανε και οι δυο και με το πρωτο παιδι παραλιγο να χωρισουν...

Quote Originally Posted by savatage View Post
    χαχαχααχ Που εισαι ελις?????????
    Συνγωμη για την αντιδραση μου πριν απλα δεν καταλαβα το γελιο

Senior Member
    Συνγωμη για την αντιδραση μου πριν απλα δεν καταλαβα το γελιο
    Δεν πειραζει, απλα σκεφτηκα τον ελις για κατι που γραφει συνεχεια σε απαντησεις του.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Δεν πειραζει, απλα σκεφτηκα τον ελις για κατι που γραφει συνεχεια σε απαντησεις του.
    Να σου πω την αμαρτια μου ψιλοταυτιστηκα μαζι του σε αυτο το θεμα :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Να σου πω την αμαρτια μου ψιλοταυτιστηκα μαζι του σε αυτο το θεμα :P
    Εννοειται....! :P
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Πες πως ω μη γενοιτο παει και η μητερα σου. Μετα; Τι θα κανεις;
    Επισης αν συμφωνεις οτι αυτα που αναφερω ειναι οντως σημαντικα πραγματα για ενα παιδι τι σχεση εχει το επιχειρημα οτι αμα ειναι ετσι δεν θα κανεις ποτε οικογενεια; Ας κανεις στραβα κουτσα δηλαδη κι απο ολοτελα καλη κι η παναγιωταινα και ας υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες εναντια στο να εχει το παιδι ενα υγιες σταθερο περιβαλλον; Τι λογικη ειναι αυτη; Καπως εγωιστικη...; Ολιγοντι επιβαρρυντικη για μια νεα ψυχουλα στον κοσμο; Δεν ξερω ετσι μου φαινεται...

Γιατι σου φαινεται τοσο απιθανο δηλαδη το να ασφαλισεις την ψυχικη σου υγεια και ηρεμια πρωτα και να εστιασεις εκει; Επειδη σε καιει τωρα να γινεις μανα; Δεν θεωρω πως αυτο που εχεις ειναι δα και τοσο αδυνατο να το διαχειριστει κανεις με την καταλληλη θεραπεια...κατεψυξε ωαρια στο κατω κατω της γραφης αμα στο επιτρεπει κανα κομποδεμα απο τη συνταξη και φοβασαι μην σου τελειωσουν ξερω γω.
    Επισης αμα δεν το θελει ο συντροφος σου, αμα "τυχει", οι πιθανοτητες ειναι να επιβαρρυνει τη σχεση σας, οχι να εχεις την ωραια οικογενεια που θελεις...εδω ξερω κανα δυο ζευγαρια που θελανε και οι δυο και με το πρωτο παιδι παραλιγο να χωρισουν...
    Ζουμε μαζι 6 χρονια σε δικο μας σπιτι τα βγαζουμε μια χαρα περα με τα χρηματα που εχουμε! Περναει ο καιρος και στα τοσα χρονια που ειμαστε μαζι σα γυναικα και γω θελω να προχωρησω μαζι του να παμε παρακατω. Στα 4 χρονια δηλαδη που μενουμε μαζι του λεω για παιδι. Ενω λεει ναι τα αλλαζει και αυτο εγινε για κανα 2 φορες. Εγω επαθα την ανχωδη διαταραχη μου πηρα την αγωγη μου και ολα καλα.

Ζουμε μαζι 6 χρονια σε δικο μας σπιτι τα βγαζουμε μια χαρα περα με τα χρηματα που εχουμε! Περναει ο καιρος και στα τοσα χρονια που ειμαστε μαζι σα γυναικα και γω θελω να προχωρησω μαζι του να παμε παρακατω. Στα 4 χρονια δηλαδη που μενουμε μαζι του λεω για παιδι. Ενω λεει ναι τα αλλαζει και αυτο εγινε για κανα 2 φορες. Εγω επαθα την ανχωδη διαταραχη μου πηρα την αγωγη μου και ολα καλα.

Και για το δεν θα κανω ποτε οικογενεια για τα χρεη των δικων του.

Senior Member
    Κούκλα δεν έχω λεφτά κι έχω χρέη είμαι μέσα στα μωρά μιλάμε για μοντέλα δεν υπερβάλλω κ δεν τολμαω να κάνω κίνηση γτ θα με στείλουν από εκεί που ήρθα κ θα με βρίζουν κι έμεινα εδώ να βάζω τραγούδια στα μωρά που μ αρέσουν στις κοπέλες που συναναστρέφομαι τις λέω ανέκδοτα όλη μέρα τι να κάνω μπορείς να μου πεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    βασιζεις ολη σου τη ζωη και το μελλον σου σε αυτον. θελεις παιδια και τωρα λες δεν θα κανεις γιατι αυτος εχει χρεη η οτιδηποτε. τι θες ομως? οικογενεια η αυτον? γιατι αποτι φαινεται και τα 2 δεν γινεται

Εννοειται....! :P
    Οριστε ηρθε και ο κυριος ελις μπορειτε να γελασετε μαζι μου ολοι μαζι [emoji6]

Quote Originally Posted by teras View Post
    βασιζεις ολη σου τη ζωη και το μελλον σου σε αυτον. θελεις παιδια και τωρα λες δεν θα κανεις γιατι αυτος εχει χρεη η οτιδηποτε. τι θες ομως? οικογενεια η αυτον? γιατι αποτι φαινεται και τα 2 δεν γινεται
    Μα αυτος δεν κανει γιατι εχουν χρεη οι γονεις του. Δεν λεει ακομα να καταλαβει οτι εχει δικη του οικογενεια πια!! Δεν λεω να τους βοηθησει οπως και εγω θα βοηθουσα αλλα οχι να μην προχωρησεις τη ζωη σου για τα λαθη των γονιων σου!

Banned
    ναι αλλα και κατα συνεπεια δεν κανεις και εσυ παιδι. διαλλεξε τι θες παραπανω, αυτον η παιδι

ναι αλλα και κατα συνεπεια δεν κανεις και εσυ παιδι. διαλλεξε τι θες παραπανω, αυτον η παιδι
    Ηδου η απορια!!!! Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!!! [emoji846]

Banned
    αλλα νταξ..μην αγχωνεσαι. εισαι πολυ νεα ακομα, εχεις πολλα 'γονιμα' χρονια ακομα. βεβαια ετσι το βλεπω εγω..εσυ ξερεις καλυτερα!

αλλα νταξ..μην αγχωνεσαι. εισαι πολυ νεα ακομα, εχεις πολλα 'γονιμα' χρονια ακομα. βεβαια ετσι το βλεπω εγω..εσυ ξερεις καλυτερα!
    Ακριβος ειναι πως το βλεπει ο καθενας!! Εχω μια φιλη που ειναι 37 και λεει οτι εχει καιρο ακομα!!! Θελει παιδι αλλα δεν βιαζεται κιολας!! Η θεια μου ξεκινησε στα 35 και καταφερε να κανει παιδι στα 40. Εγω βλεπω οτο στενευουν τα περιθορια.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast