Results 46 to 56 of 56
Thread: Ποιός είναι ψυχολόγος??
-
20-09-2008, 18:41 #46
Originally posted by GreenPeyote
Από τα θέματα που έχω διαβάσει (και παλιότερα) έχω την αίσθηση οτι υπάρχουν δύο ομάδες στο φόρουμ.
Από τη μία : krinos, liberchild, kleiw, thessalo, imagine ktl
Aπό την άλλη : vince, carrie, Θεοφανία, mstrouf, manthes ktl
Το πιό πιθανό είναι να κάνω τη \"τρίχα τριχιά\" και να τα μεγαλοποιώ
επειδή και μέσα μου υπάρχουν δύο αντιμαχόμενα \"στρατόπεδα\" οπότε το προβάλλω αυτό και έξω... Πάντως έτσι το νίωθω))
και μετά γιατί με χώρισες ειδικά από την Θεοφανία την carrieτην mstoufa
τον vince και manthes.
Δεν νομίζω ότι ισχύ κάτι τέτοιο όχι μονό για μένα αλλά και για τα αλλά παιδιά . Εάν κάπου διαφωνώ αυτό δεν σημαίνει ότι σε βάζω απέναντι και σε θεωρώ αντίπαλο … η εκτίμηση που έχω ειδικά για τα παιδιά αυτά που αναφέρεις είναι τεράστια.
- 20-09-2008, 20:10 #47
¨
)))))))
ε μάλλον ιδέα μου είναι όπως είπα...
20-09-2008, 22:23 #48
ΠράσινεΕχινόκακτε
δεν ανήκω σε καμμιά ομάδα εκτός απο την ΠΑΟΚάρα
20-09-2008, 22:49 #49
lol για το πράσινε εχινόκακτε...
))
κι εγώ στη Παναθηναϊκάρα...:PPPP
21-09-2008, 13:11 #50
Originally posted by GreenPeyote
Από τα θέματα που έχω διαβάσει (και παλιότερα) έχω την αίσθηση οτι υπάρχουν δύο ομάδες στο φόρουμ.
Από τη μία : krinos, liberchild, kleiw, thessalo, imagine ktl
Aπό την άλλη : vince, carrie, Θεοφανία, mstrouf, manthes ktl
Το πιό πιθανό είναι να κάνω τη \"τρίχα τριχιά\" και να τα μεγαλοποιώ
επειδή και μέσα μου υπάρχουν δύο αντιμαχόμενα \"στρατόπεδα\" οπότε το προβάλλω αυτό και έξω... Πάντως έτσι το νίωθω))
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου στρατιώτη, φαντάρο ή οτιδηποτε, επομένως δεν ανήκω σε κανένα στρατόπεδο. Θα παραπέμψω στο τραγούδι των Killers, και συγκεκριμένα στον στοίχο I\'ve got a soul but I\'m not a soldier.
Το οτι μπορεί να συμπαθώ κάποια άτομα απο εδώ μέσα δεν σημαίνει οτι αντιπαθώ τους υπολοιπους. Με τον Thessalo για παράδειγμα είχαμε μια μικρή αντιπαράθεση αλλά απο την μεριά μου δεν έχω κανένα πρόβλημα με το άτομο αυτό. Τον σέβομαι κι ας του μιλήσω απότομα όπως σέβομαι και το κάθε άτομο εδώ μέσα. Μπορεί να μιλήσω όμορφα και άσχημα στο ίδιο άτομο. Αυτό δεν αλλάζει τον σεβασμό που έχω απέναντι του. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
21-09-2008, 16:13 #51
Που είχαμε εμείς αντιπαράθεση βρε , μήπως εκεί που ρώτησες για την αγάπη και την μοναξιά, εάν ναι ούτε που το πρόσεξα
Φαντάσου εεε
21-09-2008, 16:17 #52
Ούτε κι εγώ θυμάμαι που ήταν αυτό. Τεσπα, απλά έδωσα ενα παράδειγμα για να εξηγήσω στον φίλο μας πως δεν υπάρχουν στρατόπεδα εδω μέσα (σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια τουλάχιστον). Δεν ξέρω..τι έχουν να πούν οι υπόλοιποι?
21-09-2008, 16:28 #53
τα στρατοπεδα σημαινουν πολεμο, σημαινουν κλειστα μυαλα... λογικο ειναι, ολοι οι ανθρωποι εχουν τα ελαττωματα τουσ και τα βασανα τους και δημιουργουνται συμπαθειες αντιπαθειες και αντιπαραθεσεις. εγω δεν θελω να παιξω πολεμο. αυτους που μπορει να θεωρεις εχθρους, αμα τους γνωρισεις θα παρεισ τα πολυτιμοτερα μαθηματα, γιατι συνηθως οι διαφορετικες αποψεις βρισκουν τον καλυτερο τροπο καλλιεργειας του χωραφιου και μετα η συμπνοια το καλλιεργει αλλιως δε θα υπηρχε σταρι.
21-09-2008, 16:48 #54
carrie προσεχε με το μπαζουκας θα βγαλεις κανα ματι χεχεχε,και με τη τσουγκρανα επισης.(χιουμορ κανω,ετσι και αλλιως το θεμα το εφαγε η μαρμαγκα)
21-09-2008, 18:29 #55
Εντάξει παιδιά μην βαράτε.... :PPPPP
PEACE TO E-PSYCHOLOGY....ppp
22-09-2008, 10:26 #56
Εμένα πάντως αυτή η συζήτηση μου φαίνεται πολύ εποικοδομητική και ειλικρινής απο όλες τις μεριές. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί είναι αλήθεια οτι δεν συμμετέχω τόσο ενεργά στο φόρουμ όσο παλιά κι έτσι δεν έχω παρατηρήσει πολλά απο όσα λέγονται εδώ. Η συγκεκριμένη συζήτηση όμως μου τράβηξε έντονα την προσοχή για την ειλικρίνειά της και χαίρομαι πολύ που έγινε γιατί έχω την αίσθηση, σαν εξωτερικός παρατηρητής, οτι ήρθατε πολύ πιο κοντά ο ένας με τον άλλο. Μπορεί να κάνω κια λάθος, αλλά εμένα έτσι μου φάνηκε.
Μάκια...
Η εμφάνισή μου είναι απελπισία.
25-07-2025, 20:11 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή