Results 31 to 45 of 56
Thread: Ποιός είναι ψυχολόγος??
-
19-09-2008, 21:39 #31
- 19-09-2008, 22:50 #32
Συγνώμη αν είπα κάτι παραπάνω αλλά έχω κι εγώ τα νεύρα μου και μου φάνηκε άδικη η επίθεσή σου εναντίον μου...
Φιλικά
20-09-2008, 09:25 #33
Originally posted by GreenPeyote
liberchild δεν είναι στις προθέσεις μου να σου \"κλέψω\" τον κρίνο...
Αυτό που είπες \"πώς να καταπολεμήσετε τη ζήλεια σας\" ειλικρινά δεν το κτλβα. Το είπες για μένα ή για τον εαυτό σου γιατί δεν νιώθω καμία ζήλεια που τα έχεις με το κρίνο...
Επίσης μου έκανε εντύπωση ένα ποστ σου σε προηγούμενο θέμα και προσπαθούσα να κτλβω τί θέλει να πεί ο ποιητής....
Το παραθέτω:
\"Kαι τότε η ξυλιασμένη μικρή άναψε και το τελευταίο - last - σπίρτο..
Είδε τη γιαγιά της που είχε πεθάνει νάναι χαρούμενη και να την περιμένει...
πήγε το μαλακισμένο... \"
Eπειδή μου μπαίνουν τρελές σκέψεις οτι το \"μαλακισμένο\" μπορεί και να πήγαινε σε μένα αν μπορείς σε παρακαλώ να το διευκρινίσεις...
Τέλος δεν κατάλαβα τί σε πείραξε από τα λεγόμενά μου...Την υπογραφή την έβαλα για να δείξω τί αισθάνομαι επειδή έχω μία δυσκολία να τα συγκρατώ και αναγκάζομαι να τα γράφω...
Μάλιστα είχα σκοπό σήμερα να \"εμπλουτίσω\" την υπογραφή μου με ένα ακόμα συναίσθημα που αφορά τον manthes, o οποίος συμπτωματικά έχει γεννέθλια σήμερα! Χρόνια πολλά manthes και από το forum και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς κι εσύ γι\' αυτό που θα βάλω στην υπογραφή μου.
Υ.Γ. Φυσικά και μπορούμε να συνυπάρξουμε ωραιότατα και ειλικρίνά δεν έχω καμία πρόθεση να δηλητηριάσω τη σχέση μου με κανέναν ακτός και αν έχεις εσύ...
Το μήνυμά μου ήταν σαφές, δεν είσαι τύπα, είσαι αγόρι, άρα δεν σε περικλείει ό,τι είπα. Οσο για το \" μαλακισμένο \" απευθύνεται στο παραμύθι \" το κοριτσάκι με τα σπίρτα \", που είναι το αγαπημένο μου. Θάθελα πολύ να το ξανάγραφα με άλλο τέλος, αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα.
σόρρυ αν παρεξήγησες, στα φόρα συχνά γίνεται αυτό...
20-09-2008, 13:57 #34
[quote]Originally posted by liberchild
[quote]Originally posted by GreenPeyote
Originally posted by krino
Πάντως υπάρχει αυτή η διαρκής αίσθηση οτι λείπεις από το forum!! To νιώθουν κι αλλοί αυτο ?? ....είμαι περίεργος
Θα σου απαντήσω εγώ αν επιτρέπεις και μπορείς να με χαρακτηρίσεις όπως θέλεις.
Ο κρίνος είναι η σχέση μου. Η οποία πολλές φορές πήγε να χαλάσει από εδώ μέσα. Αιτία για αυτό, οι τύπες \" ασθενείς και οδοιπόροι\" που του ολιγομπήγανε νυχάκια ποδιών και χεριών να τις \"γιατρέψει\"...αυτό τον καιρό, κάνουμε κι οι δυό \"αυτοψυχοθεραπεία απεξάρτησης\" - όσο μπορούμε, μιάς κι εγώ έχω τα δικά μου κολλήματα - γενικώς από φόρα και ειδικώς από φόρα παρτίδες.
Θεωρώ ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε ωραιότατα χωρίς να δηλητηριάζουμε τη σχέση μας με εθισμούς έξω από εμάς, και το ιντερνετ είναι ένας τέτοιος ανούσιος εθισμός.
Ο κρίνος σου απάντησε κι ελπίζω να σε κάλυψε, η δικιά μου εκδοχή ίσως σου φανεί κατινίστικη παρ όλα αυτά λίγο με ενδιαφέρει...
edit
για να σε προλάβω, είτε τους άλλους, δεν θα αποτανθώ στο θρεντ \" πως να καταπολεμήσετε τη ζήλεια σας\". Είναι ανίατος...
:P
λίμπερ....με κούφανες......όλα τα περίμενα εκτός από αυτό....
Σόρι για το οφ τόπικ, αλλά θέλω να πω τη γνώμη μου...
Το φόρουμ είναι μια χαρά και προσωπικά είναι το μοναδικό που ασχολούμαι. Από κει και πέρα πέρασα ένα διάστημα όπου έμπαινα για τρελλές ώρες και είχα ασχοληθεί πέραν του φυσιολογικού με πολλά άτομα και τα προβλήματα τους.
Δεν μου φταίει φυσικά κανένας, ήταν επιλογή μου, αλλά έφτασα σε σημείο να κινδυνεύει ακόμη και η σχέση μου γεγονός που με ταρακούνησε πολύ.
Από κει και πέρα αποφάσισα να το ελλατώσω, τόσο, ωστε να μη μου δημιουργεί πλέον πρόβλημα.
Παν μέτρον άριστον, σοφή κουβέντα....
20-09-2008, 16:29 #35
Originally posted by liberchild
Το μήνυμά μου ήταν σαφές, δεν είσαι τύπα, είσαι αγόρι, άρα δεν σε περικλείει ό,τι είπα. Οσο για το \" μαλακισμένο \" απευθύνεται στο παραμύθι \" το κοριτσάκι με τα σπίρτα \", που είναι το αγαπημένο μου. Θάθελα πολύ να το ξανάγραφα με άλλο τέλος, αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα.
σόρρυ αν παρεξήγησες, στα φόρα συχνά γίνεται αυτό...
Πάντως θέλω να πώ οτι συμπαθώ ιδιαίτερα το κρίνο αλλά και εσένα από τα λίγα ποστ σου που έχω διαβάσει...Moy φαίνεται πάντως οτι το φόρουμ έχει χωριστεί σε δύο \"στρατόπεδα\" αλλά μπορεί εγώ να θέλω να το βλέπω έτσι...
20-09-2008, 16:33 #36
έχω και μία αίσθηση οτι όσα γράφονται στο φορουμ αφορούν εμένα..
20-09-2008, 16:37 #37
Φίλε μάλλον είναι μέρος του προβλήματος κι αυτή η αίσθηση οτι όλα γυρίζουν γύρω από μένα... Το δουλεύω με τη ψυχοθεραπεία που κάνω.
Άν μπορείς πές τί εννοείς ...
Είμαστε και super off topic...
20-09-2008, 16:55 #38
Φίλε μάλλον είναι μέρος του προβλήματος κι αυτή η αίσθηση οτι όλα γυρίζουν γύρω από μένα... Το δουλεύω με τη ψυχοθεραπεία που κάνω.
Άν μπορείς πές τί εννοείς ...
Είμαστε και super off topic...
Κοίτα χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, το φαινόμενο αυτό όπως για παράδειγμα το να βγώ έξω για καφέ και να νομίζω οτι με σχολιάζουν οι διπλανοί έχει χαρακτηριστικά της ψύχωσης. Δεν αμφιβάλλω βέβαια οτι το γεγονός μπορεί να είναι και πραγματικό (πολλοί το παίζουν κουκουβάγιες αφού ανάψουν τη φωτιά στο δάσος) αλλά τις περισσότερες φορές δεν θα είναι.
Θέλει προσοχή. Πρέπει να κρατάμε ομπρέλα όταν βρέχει μόνο και να μην νομίζουμε οτι βρέχει συνέχεια.
20-09-2008, 17:04 #39
Έτσι είναι! Μου άρεσαν οι παρομοιώσεις...
Όμως πολλές φορές το συναίσθημα δεν συμβαδίζει με τη λογική και εκεί είναι που πρέπει να βρείς τους \"λάθος\" συσχετισμούς που κάνεις στο μυαλό σου...
20-09-2008, 17:25 #40
Moy φαίνεται πάντως οτι το φόρουμ έχει χωριστεί σε δύο \"στρατόπεδα\" αλλά μπορεί εγώ να θέλω να το βλέπω έτσι...
20-09-2008, 17:50 #41
Από τα θέματα που έχω διαβάσει (και παλιότερα) έχω την αίσθηση οτι υπάρχουν δύο ομάδες στο φόρουμ.
Από τη μία : krinos, liberchild, kleiw, thessalo, imagine ktl
Aπό την άλλη : vince, carrie, Θεοφανία, mstrouf, manthes ktl
Το πιό πιθανό είναι να κάνω τη \"τρίχα τριχιά\" και να τα μεγαλοποιώ
επειδή και μέσα μου υπάρχουν δύο αντιμαχόμενα \"στρατόπεδα\" οπότε το προβάλλω αυτό και έξω... Πάντως έτσι το νίωθω))
20-09-2008, 17:53 #42
Tα στρατόπεδα είναι περισσότερα και με διαφορετικές συμμαχίες.
Προσωπικά απέχω από αυτά και απλά απολαμβάνω μερικές καταστάσειςΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
20-09-2008, 18:00 #43
Originally posted by MANTHES
Tα στρατόπεδα είναι περισσότερα και με διαφορετικές συμμαχίες.
Προσωπικά απέχω από αυτά και απλά απολαμβάνω μερικές καταστάσεις))
Oύτε εγω έχω καμία διάθεση να συμμετάσχω σε κανένα στρατόπεδο τα οποία μπορεί εν τέλει να μην υπάρχουν όπως είπα...
20-09-2008, 18:07 #44
Όταν λες οτι είναι περισσότερα και με διαφορετικές συμμαχίεσ τί εννοείς??? Ποιά είναι δλδ κατά τη γνώμη σου??
20-09-2008, 18:14 #45
Δεν εχει καμια αξια πλεον. Δεν θελω να ασχοληθω ξανα με αυτα.
Πηρα διευκρινησεις απο μερικα ατομα ωστε να ξερω την σταση τους απεναντι μου και
πλεον εχω επικοινωνια μονο με οσους αξιζουν και οι αλλοι ειναι εντελως στην ακρη.
Αυτα απο μεναΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....