Results 16 to 30 of 77
Thread: Επανασύνδεση πριν το διαζύγιο
-
23-01-2018, 09:26 #16
πιεστικος δεν εχω γινει ουτε φορτικος επρεπε να σεβαστω την αποφαση να φυγει οσο και να με πονουσε, λουλουδια δεν μπορω να στειλω δεν ξερω ουτε , την διευθυνση σπιτιου δυστυχως
τα λαθη μου τα εχω καταλαβει και προτιστως θελω και εγω χρονο να τα βρω με τον εαυτο μου αλλα την αγαπαω και δεν μπορω να φανταστω την ζωη μου χωρις αυτην ,τα λαθη μου τα εχω στο πινακακι του μυαλου μου μην ξαναγινουν θελω να τις προσφερω οσα δεν προσφερα ειμαι συνειδητοποιημένος αρκετα εστω και αργα
- 23-01-2018, 09:52 #17
δεν δουλευει?
23-01-2018, 09:56 #18
συμφωνω με το βιολογικο ρολοι κλπ. που λες , για διαζυγιο δεν εχει κανει αιτηση θελει χρονο οπως και εγω τα εχω καταλαβει και θελω και μπορω και ειμαι διατεθημενος να τα αλλαξω πρωτα για τον εαυτο μου και παραλληλα για την συζυγο (πρωην ελπιζω οχι ) αρκει μια ευκαιρια να δει οτι αλλαξα και αυτη τη φορα οχι λογια μονο πραξεις και ειναι ισως πρωτη φορα τα εννοω στην 12χρονη σχεση μας ,
και εννοειται οτι θελω να αλλαξω να την διεκδικησω παλι να κανουμε παιδι να φτιαξουμε την ζωη μας σε σωστες βασεις τουλαχιστον απο την μερια μου ειμαι διατεθημενος για τα παντα ... το θεμα ειναι οπως ανεφερα παραπονω δεν μου εχει δωσει καποιο σημαδι να κανω καποια κινηση η να πει σε καποιο φιλο κατι..φοβαμαι οτι θα βρω τοιχο δεν ξερω ειμαι χαμενος λιγο σε αυτο
να σε ρωτησω κατι ποτε επρεπε κατα την γνωμη σου να κανω καποια κινηση προσεγγισης απο τηνν στιγμη που εφυγε απο το σπιτι δηλ μετα απο δυο εβδομαδες πχ η να περασει καποιος χρονος περισσοτερος ;
23-01-2018, 09:57 #19
23-01-2018, 09:59 #20
ειναι πολυ κρισιμο το αν εχει η οχι καποια αλλη γνωριμια.
αν δεν εχει, εχεις ελπιδες, αν εχει, πρεπει να βγει εκεινος σκαρτος, πριν στραφει παλι σε σενα (και αν στραφει).
23-01-2018, 10:01 #21
Η γνώμη μου είναι. πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση να σκεφτείς καλά το θέμα παιδί (ή παιδιά).
Αν εσύ δεν θέλεις ή δεν είσαι έτοιμος (έστω αυτή την στιγμή) τότε τα πράγματα θα περιπλακούν και θα σοβαρέψουν στις επερχόμενες δυσκολίες της σχέσης μαζί με παιδιά.
Και τα παιδιά πρέπει να έρχονται στον κόσμο από γονείς που τα θέλουν και που αγαπιούνται μεταξύ τους.
Θέλω να πω, το θέμα αυτό μην το αντιμετωπίζεις ως "χατήρι" ή προσφορά στην σύντροφό σου. Διότι θα χρειαστεί την απεριόριστη και ολόψυχη δική σου συμμετοχή, για πάντα, όσο ζεις και υπάρχεις.
23-01-2018, 10:01 #22
23-01-2018, 10:07 #23
να σε ρωτησω το διαστημα που εισασταν χωρια αν ησασταν φυσικα ειχατε επαφες ,; τον εβλεπες να αλλαζει ; και αποτι καταλαβαινω ησουν στην διαδεικασια για μια νεα ευκαιρια αφου αλλαξε και τον αγαπουσες ...για μενα δεν ξερω τη συναισθηματα τρεφει περα θυμου μη εμπιστοσυνης κτλ. και τωρα οτι και να κανει ειναι καλυτερα απο οτι ειμασταν τον τελευταιο χρονο αρα δεν εχει μετρο συγκρισης καταλαβενεις τη εννοω
23-01-2018, 10:10 #24
23-01-2018, 10:15 #25
23-01-2018, 10:28 #26
[QUOTE=giorgos35;981169]Για το αν έχει άλλον ή όχι είναι 50-50.
Δεν συμφωνώ στο να της δώσεις κι άλλο χρόνο θα είναι εναντίον σου διότι το έκανες ήδη με την αδιαφορία σου τόσο καιρό.ειμαι της γνώμης όπως είπαν κι άλλα μέλη να της στείλεις Λουλούδια και να της ζητήσεις συγγνώμη.αν ενδιαφέρεστε ακόμα θα ανταποκριθεί.αν όχι πάλι θα στο δείξει.
Με προβληματίζει όμως που σε είπε ότι δεν σε αγαπάει πια..αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχουν ελπίδες επανασύνδεσης..
ετσι μου ειπε μου τις τελευταιες μερες τωρα σιγουρα αισθανοταν θυμο απογοητευση δεν ξερω 12χρονια και τελειωσε συναισθηματικα τοσο γρηγορα ;
Αν υπάρχει άλλος ότι και να κάνεις δεν θα γυρίσει θα είναι καμένο χαρτί και αυτό το λέω διότι δεν άφησε κάποια Διεύθυνση για το που θα μένει...μετά από δεκατρία χρόνια οκ με το δίκιο σου αποφασίζεις να φύγεις κι δεν αφήνεις διεύθυνση??
μου ειπε οτι μετα απο ενα χρονικο διαστημα οτι θα μου πει που μενει και δεν εχει προβλημα να τα πουμε δεν θελει να με λυπαται και οτι δεν με αφηνει για αλλον ,θελει να βρει τον εαυτο της να δει αν θα τις λειψω κτλ δεν ξερω αν υπαρχει αλλος
Αν πάλι δεν υπάρχει κάποιος άλλος μπορεί πολύ σοβαρά να σκεφτεί το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.αλλα πάλι να αποφασίσει και να πει το όχι..
Όπως κι ν έχει αν σε περίπτωση γυρίσει πρόσεξε να εισαι από δω και πέρα εντάξει διότι όπως λες είχε δίκιο η γυναίκα να φύγει άρα μην επαναλαβεις τα λάθοι του παρελθόντος.αν φυσικά θέλεις και τη δική της ευτυχία και δεν νομίζετε μόνο για τη πάρτι σου όπως είπε και πιο πάνω ένα μέλος άλλιος άσε τη γυναίκα στην ησυχία της κι να βρει κάποιον που θ ταιριαζει.
Αν πάλι δεν γυρίσει πρόσεξε στην επόμενη ν μην κάνεις τα ίδια...απτά λάθοι μας μαθαίνουμε
23-01-2018, 10:30 #27
δεν το ξερω αυτο δυστυχως
23-01-2018, 10:31 #28
23-01-2018, 10:38 #29
εννοειται και δεν το αντιμετοπιζω ετσι , το παιδι πρεπει να το θελουν και οι δυο ,ειναι η συνεχεια τις σχεσης της οικογενειας μας και εννοειται οτι ειμαι ετοιμος χωρις λαθη φυσικα απο την πλευρα μου για αυτο εχω κανει αυτοκριτη στον εαυτο μου και ξερω τη θελω ..το θεμα ειναι να με εμπιστευτει να δει οτι αλλαξα πραγματικα δεν ξερω αν με αγαπα και θελει
23-01-2018, 17:58 #30
Να στείλεις λουλούδια! Όσο κι αν νομίζεις οτι δεν είναι ρομαντικός τύπος ή οτι δεν συγκινείται με δώρα. Τα λουλούδια είναι μία δήλωση των συναισθημάτων σου. Δεν είπαμε οτι θα τα διαγράψει όλα με ένα μπουκέτο λουλούδια αλλά είναι κάτι! Δεν πιστεύω να τσιγκουνεύεσαι,ε;
Α, να σου πω κιόλας οτι αν είσαι πολύ "σφιχτός" στα οικονομικά αυτό μπορεί να την έχει κουράσει και ξενερώσει απίστευτα. Αν αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που έφυγε, τότε είναι λίγο απίθανο να γυρίσει. Λέω, αν!...