Τι σας ενοχλεί και θα θέλατε να λυθεί? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Σε οτι υπάρχει θέμα φτώχεια, ισότητα, κτλ.

Senior Member
    Ωωωω , εδω εχουμε μια ιδεαλιστρια ( δεν ειρωνευομαι , ποτε δεν το κανω ) ........................... δυστυχως , λιγα μπορεις να κανεις για τα πολυειπωμενα κακως κειμενα , ας πουμε εθελοντισμο ( μπραβο σε αυτους που κανουν ) ................. ειδαλλως ο κοσμος εχει παρει μια ασχημη τροχια ..... το χρημα ειναι ο απολυτος αρχων πλεον ......... παλια δεν ηταν τοσο πολυ ....... ηταν πιο ρομαντικα τα πραματα ......

λαμβανοντας υπ οψη οσα συμβαινουν , θεωρεις οτι τα πραματα διαφαινονται καλα για την γενια σου ?

εγω ανηκω στην προηγουμενη ..........
    Last edited by Macgyver; 27-01-2018 at 19:14.

Senior Member
    Θεωρώ πως είναι ζήτημα επιλογών. Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάτι θετικό, και το εξηγώ αμέσως.
    Η γενιά μου είχε την τύχη-ατυχία να ζήσει την οικονομική κρίση από την αρχή όταν εγώ βρισκόμουν στο σχολείο οπότε το ζήσαμε αρκετά και δεν ξερω για ποσο ακόμα θα το ζούμε ωστόσο εμείς επειδή ακριβώς ζήσαμε και την καλή εποχή σε ελάχιστο βαθμό αλλά τη ζήσαμε καθώς βιώσαμε-ζούμε την οικονομική κρίση από την αρχή και σε μικρή ηλικία πιστεύω ότι καταλάβαμε πως το σύστημα που γνωρίζαμε κατέρευσε, οπότε τουλάχιστον εγώ γιατί δεν μπορώ να γνωρίζω για τους υπόλοιπους ξεκίνησα με την εξής προοπτική.
    Εφόσον τίποτα δεν είναι βέβαιο κυνήγησε τα όνειρα σου, εφόσον αγαπάς αυτό που κάνεις θα τα καταφέρεις είτε αυτό σημαίνει μένω Ελλάδα και προσπαθώ είτε βγαίνω στο Εξωτερικό. Παντού χρειάζεται να προσπαθείς για να καταφέρεις κάτι και παλι μιλαω προσωπικά γιατί ποτέ δεν μου χαρίστηκε τίποτα και ύστερα από πάρα πολύ προσπάθεια πραγματοποιούσα και συνεχίζω για τα όνειρα μου.
    Οπότε για να μη ξεφύγω από το θέμα θεωρώ πως εάν κάποιο παιδί της ηλικίας μου θελήσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του θα τα καταφέρει.
    Επίσης το θέμα του εθελοντισμού είναι ιδιαίτερα σημαντικό αλλά ακόμα στην Ελλάδα τα ποσοστά συμμετοχής είναι πολύ χαμηλά.
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορει να φαίνεται ουτοπικό και μη εφαρμόσιμο το να προσπαθείς όχι μόνο στην ευαισθητοποίηση του κοινού με ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας τους όπως στις γυναίκες για παράδειγμα

Senior Member
    Το πιστευω κι εγω οτι αν ενα παιδι θελει να πραγματοποιησει τα ονειρα του , μπορει να το κανει , αλλα στην Ελλαδα δυσκολο πλεον , για ναμαστε ρεαλιστες , σε συγκριση με παλαια παντα , που δεν τα προλαβες , εγω ναι ...... ουτοπικο δεν ειναι να ευαισθητοποιηθει το κοινο με καθημερινα ζητηματα που εχουν καταντησει προβληματικα , λογω της ολης εν γενει καταστασης , αλλα θα χρειαστει πολυ προσπαθεια , και οχι ατομικη , συλλογικη , ναι ....... αμα ο αλλος πνιγεται με τα οικονομικα του , δυσκολο να τον κανεις ' σταυροφορο ΄για την διασωση της οικονομιας .....
    μακαρι να παρει μια στροφη προς το καλυτερο η Ελληνικη πραματικοτητα , διοτι σε αυτην την φαση ειναι απογοητευτικη η κατασταση .....
    οποιο συστημα ξεραμε , κατερρευσε , και θα προκυψει καποια στιγμη ενα νεο , με αγνωστη προς το παρον μορφη .....λεω εγω .....

Senior Member
    Εμένα με ενοχλεί που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου πριν 20 χρόνια και θα ήθελα να μην το είχα κάνει ποτέ μου!!!! Αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να λυθεί. Φοβάμαι μην έχω καταστρέψει την ζωή μου εξαιτίας αυτού γιατί δεν έχω παντρευτεί και δεν έκανα τίποτα στην ζωή μου από τότε.

Αλλά εσείς λέτε για την Ελλάδα μάλλον και είμαι εκτός θέματος. Λοιπόν, θα ήθελα να λυθεί το σκοπιανό που θέλουνε να ονομαστούν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Να μην γίνει κάτι τέτοιο ποτέ.

Junior Member
    Η δυστυχία που υπάρχει τριγύρω μας

Junior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Οι άνθρωποι που δεν σέβονται και δεν εκτιμούν ....
    Πολύ σωστό αυτό που είπες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tania96 View Post
    Σε οτι υπάρχει θέμα φτώχεια, ισότητα, κτλ.
    Ναι συμφωνώ, με ενοχλεί πολύ η ανισότητα, η αδικία, η ανέχεια, η κακία, η καταπίεση, και όλα τα αρνητικά αλλά δυστυχώς τα βιώνουμε καθημερινά!! Ήμουν κι εγώ ιδεαλίστρια σαν κι εσένα αλλά πλέον προσπαθώ να τα κάνω πράξη, να δω τι μπορώ να αλλάξω για ένα καλύτερο κόσμο, ψάχνομαι συνεχώς. Δυστυχώς οι περισσότεροι νέοι είναι έτσι μέχρι τα 18 και μετά τα παρατάνε, τους παρασέρνει μια άρρωστη κοινωνία μαζί τους!!!!! Εκεί είναι το λάθος και δεν βελτιωνόμαστε, πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να επηρεάζουμε τους άλλους θετικά, να λέμε τον καλό τον λόγο, εγώ τουλάχιστον αυτό έχω ανάγκη, να ακούσω κάτι καλό και μου 'χει λείψει πολύ, που να το εννοεί ο άλλος, να δίνουμε χρήματα σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη και όχι φυσικά σε απατεώνες γιατί υπάρχουν και αυτοί, να βλέπουμε με άλλα μάτια τον κόσμο πιο αισιόδοξα και να το μεταδίδουμε αυτό και στους άλλους, δυστυχώς ο καθένας βαφτίζει την απαισιοδοξία ρεαλισμό και θέλει να σε κάνει ίδιο, εγώ κάποτε ήμουν αισιόδοξη και με κάναν έτσι γιατί θεωρούσα πως δεν ήμουν ρεαλίστρια, έγινα και τι κατάλαβα, μαύρισε η ζωή μου. Όχι ότι πριν ήταν καλή αλλά τουλάχιστον είχα ελπίδα πάντα. Παίρνει πολλές βελτιώσεις ακόμα αυτός ο κόσμος και όσο και αν μισώ αυτό το σάιτ γιατί δεν μου κάνει καλό ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία να περνάμε σωστές και θετικές ιδέες!!!!! Και να τις κάνουμε πράξη, πάνω από όλα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12