Results 76 to 90 of 107
-
26-01-2018, 14:48 #76
Εγω θα ηθελα κλειστο προφιλ και δημοσιευσεις για τα ατομα που δεν εχουν συμπληρωσει 50 μνμ στο φορουμ και εννοειται για οσους δεν ειναι μελη
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
- 26-01-2018, 16:07 #77
26-01-2018, 17:49 #78
26-01-2018, 22:41 #79
27-01-2018, 02:50 #80
Σου ειπα εγώ κοπέλα μου τίποτα για ψευδώνυμο και για αναρτήσεις;
Διάβασε τι λέω πρώτα.
Και σου εξήγησα πως προβλέπεται ή όχι διαγραφή είναι απολύτως λογικό να το ζητάς και να γίνεται γιατί αλλιώς θα κατέληγαν όλα τα μέλη στο να βρίζονται εδώ μέσα ώστε να αναγκάσουν τους διαχειριστές να τους μπανάρουν. Επίσης μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να θέλουν να μην μπαίνουν για τους χ ψ λόγους εδώ μέσα αλλά λόγω ψυχαναγκασμού να το κάνουν και να καταλήγουν να διαλύουν την ψυχολογική τους κατάσταση, γιατί στα φόρουμ ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και αρχίζει και αραδιάζει συμβουλές χωρίς να μπαίνει στην θέση του άλλου και να κριτικάρει. Μην νομίζεις πως το φόρουμ ωφελεί τους πάντες λοιπόν.
27-01-2018, 10:16 #81
Σου ειπα εγω "κοπελα μου" (δεν ξερω και τι εισαι) οτι το φορουμ ωφελει καποιον;; ποτε;
Στο φορουμ συμμετεχει οποιος θελει, για τους δικους του λογους και μπορει και να σεβαστει τους ορους χρησης.
Οποιος δεν θελει η δεν μπορει, φευγει. Απλο δεν ειναι;
Αν θελεις κι όλας, μου λες ποιος ειναι ο λογος που αν φυγεις θα θελες να σβηστει το ψευδωνυμο σου, μιας και τα θεματα οπως ξερουμε, δεν προκειται να σβηστουν.
Για τα αλλα που λες, μονο βλαμμενος θα αρχιζε να βριζει για να τον μπαναρουν, αν δεν ηταν τρολ...
27-01-2018, 10:29 #82
Μπορεί να είναι εθισμένος, ή να μπαίνει και να γράφει ψυχαναγκαστικά. Αν του απαγορεύσουν την πρόσβαση δεν θα μπορεί να το κάνει και θα του είναι πιο εύκολο. Έχει συμβεί σε αρκετούς, φόρουμ ψυχολογίας είναι, ο καθένας έχει τα θέματά του, και η αλήθεια είναι πως και εγώ το βρίσκω κάπως αντιφατικό να επικαλούμαστε τους κανονισμούς και την λογική όταν ήδη ο κάθε χρήστης τα γνωρίζει και τα δέχεται αλλά η ψυχολογία του σε συγκεκριμένες στιγμές ή φάσεις, ή ακόμα και η συμπεριφορά του (όπως ας πούμε το να γράφει ψυχαναγκαστικά ή να έχει εθιστεί στο φόρουμ και να μην θέλει να ξαναμπεί γιατί του κάνει κακό, ή το να έχει τον ψυχαναγκασμό να θέλει να κλείσει αυτό το "κεφάλαιο" με μια απλή διαγραφή) να είναι επιζήμια και που δεν θα του επιτρέπει να δει το ζήτημα όπως οι διαχειριστές που έχουν θέσει τους κανονισμούς. Δεν είπε κανείς ότι διαφωνεί με αυτούς, ούτε καν τα ίδια τα άτομα/χρήστες που τα έχουνε δεχτεί εξαρχής.
Σε ένα άλλο φόρουμ κάποιες ενότητες είναι κλειστές, όλα τα υπόλοιπα φαίνονται εκτός από τις δημοσιεύσεις των μελών. Για να μπορείς να "ξεκλειδώσεις" και τις άλλες ενότητες και να δεις τις δημοσιεύσεις των μελών θα πρέπει να γίνεις μέλος. Οπότε συμφωνώ με την συγκεκριμένη ρύθμιση.
27-01-2018, 12:22 #83
Συμφωνω οτι μπορει να μπαινει ψυχαναγκαστικα. Μπορει να το εξηγησει και να ζητησει την διαγραφη του, δεν θα του το αρνηθουν. Γινονται πολλες διαγραφες χωρις μπαν. Αλλα και παμπολλες περιπτωσεις που απλα αποχωρουν αλλα ζηταν μπαν. Τι να το κανουν; τους κραταει κανεις;
27-01-2018, 18:00 #84
27-01-2018, 18:56 #85
δε λεω προσπαθησες μεν να με εκνευρισεις αλλα εκανες μια τρυπα στο νερο τυχαιο δε νομιζω :-) δε μπηκες ποτε στη θεση μου γιατι απλα δε μπορεις αφου εισαι μια αλλη ιστορια αλλα παρ ολο που αυτο δε σε οφελει ακομα το ψαχνεις ισως γι αυτο συμφωνεις με τους ψυχολογους εγω ειμαι η εξαιρεση και συ ο κανωνας που οι ψυχολογοι επεσαν μεσα σε σενα γιατι προσπαθουν να ικανοποιησουν τις αναγκες του περισσοτερου κοσμου η του συνολου του πληθους πιο συγκεκριμενα
27-01-2018, 23:45 #86
28-01-2018, 01:06 #87
Κι εγώ παιδιά ψηφίζω κλειστό προφίλ. Παλαιότερα είχα κάνει και άλλο και είχα γράψει ένα θέμα συγκεκριμένο που με φωτογράφιζε, και όταν πήγα να γράψω ένα νέο πρόβλημα άρχισαν να με ταυτίζουν με το παλιό θέμα και να μου επιτίθενται επειδή ξέρανε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, που πηγα τι έκανα και πως με αποτέλεσμα να μην νιώθω άνετα.
Πχ είχα πει πως έκανα κάτι, και στο επόμενο άρθρο μου απαντούσαν του στυλ "άσε ρε εσυ είχες κάνει αυτό και δεν το έλυσες θέλεις να σε πάρουμε στα σοβαρά;"
Τελικά άνοιξα και άλλο προφίλ, ευτυχώς έχω δημοσιεύσει μόνο σε δύο θέματα, αν και πάλι με βρήκανε απο το 2014 και ξέρανε όλο το ιστορικό μου. Αν θέλω να γράψω κάποιο άλλο θέμα, δεν θα σταματήσω, θα αναγκαστώ να κάνω και άλλο προφίλ. Δυστυχώς εκεί καταντήσαμε.
28-01-2018, 01:12 #88
αν δε ταιριαζουμε ομως εγω δε μπορω να σου κανω κατι
το βρισκεις λογικο ομως πρωτα να μου μπαινεις και μετα να διαμαρτυρεσαι οτι στη λεω?
καθε φορα πχ που λεω κατι δεν αντιλαμβανεσαι οτι καπου θα παταω για να το λεω και οταν καταλαβαινεις οτι το πετυχαινω μετα φρικαρεις χειροτερα
28-01-2018, 01:18 #89
στο λεω και κοιτα να το χονεψεις και να το κοιτας στο κουτελο σου με ανοιχτα η κλειστα προφιλ για μενα ειναι ακριβως ΤΟ ΙΔΙΟ αφου και παλι θα πιαστω απο κατι θα το πετυχω κλπκλπ
28-01-2018, 09:08 #90
μιλας ομως για αγνωστους απο εδω, απο το φορουμ.
δεν εννοεις οτι σε ταυτοποιησαν καποιοι γνωστοι σου.
αν εννοεις τους αγνωστους, εγω δεν το βρισκω κακο να βλεπουμε τι ελεγε παλιοτερα το μελος.
γιατι σε πειραζει να σου λενε οτι παλιοτερα τα ελεγες εντελως διαφορετικα, αν ισχυει?
δλδ αν καποιο προφιλ σε ενα μνμ ελεγε οτι ειναι γυναικα και τωρα λεει οτι ειναι ανδρας (ακραια περιπτωση), γιατι να καθομαστε να ασχολουμαστε μαζι του, ενω μας δουλευει?
ειναι καλο να βλεπουμε ενα δειγμα γραφης απο καθε μελος.
το προβλημα ειναι αν εκτιθεσαι στο πραγματικο περιβαλλον σου. να σε αναγνωρισουν οι γνωστοι σου πχ.
στην τελικη ρε παιδια, αν θελετε να μην υπαρχει καμια προιστορια αποτ ο προφιλ σας για να τα γραφετε καθε φορα οπως βολευει, δεν χρειαζομαστε ονοματα.
ας ονομαζομαστε ολοι γκεστ, και καθε μηνυμα να ειναι tabula rasa...