Καλησπέρα σε όλη την παρέα εδώ . Θα ήθελα κάποιες γνώμες από ομοιοπαθείς ( εάν υπάρχουν ) σε κάτι που μου συμβαίνει τελευταία . Είμαι 34 χρονών και από μικρός είχα μια ευαισθησία με τους πονοκεφάλους . Πάντα , ακόμα και στα σχολικά χρόνια, με έπιαναν . Σε μικρό βαθμό τότε και όσο μεγάλωνα αυξάνονταν . Από τα 25 και μετά απέκτησα μόνιμο πρόβλημα και είχα σταθερά πονοκεφάλους . Πριν 1 χρόνο και κάτι πήγα σε νευρολόγο , έκανα και μαγνητική η οποία βγήκε καθαρή . Τα τελευταία δυο χρόνια γενικά έχω μια έξαρση και με πιάνουν υπερβολικά συχνά με έναν μέσο όρο μια φορά το 3ημερο - 4ημερο . Πίνω σταθερά κάποια παυσίπονα τύπου panadol extra ή Nurofen όταν είναι πιο δυνατός ο πόνος . Ο λόγος που γράφω αυτό το κείμενο είναι για να σας πω ότι τον Ιανουάριο φέτος έχω μια τρομακτική έξαρση . Μιλάμε για σχεδόν κάθε μέρα πονοκέφαλο ( κυρίως τάσεως στους κροτάφους και πάνω από τα μάτια ) . Εχω πιει ως τώρα περίπου 20 παυσίπονα αυτό το μήνα που είναι και ρεκόρ καθώς δεν ξεπέρναγα ποτέ τα 10 και τώρα έχω πιει 20 και είναι μόλις 23 του μηνός . Σχεδόν κάθε μέρα με πιάνει στο άκυρο ένας πονοκέφαλος , εκεί που είμαι καλά ξαφνικά βαραίνει το κεφάλι και μου φέρνει είτε ημικρανία είτε τάσεως . Παιδιά έχει βρεθεί κανείς σε ανάλογη κατάσταση του να έχει ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ πονοκέφαλο και να έχει κατεβάσει τόσα παυσίπονα σε ένα μήνα ; Και αν ναι τελικά πως το αντιμετώπισε μετέπειτα ; Ευχαριστώ για τον χρονο σας φίλοι μου .