Πως να αντισταθώ στα τικ μου ;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

Πως να αντισταθώ στα τικ μου ;

Καλησπέρα υπάρχουν άλλα παιδιά εδω μέσα που έχουν τικ; Tο δικό μου τικ το έχω απο μικρή ηλικία και με πιάνει κατα διαστήματα κουνάω το κεφάλι μου σαν να τρέμει ,αυτή την στιγμή παίρνω entact και serocuel και δεν μπορώ να ηρεμίσω ,το τικ με εχει καταβάλει + οτι πρεπει να εξηγώ στο κάθε μαλάκα γιατί τρέμω όλα αυτά τα χρόνια, αισθάνομαι άσχημα , είμαι αρκετα πληροφοριμένος γύρω απο το θεμα αρκετά και ξέρω οτι δεν υπάρχει θεραπεία επίσεις έχω κοψει δια απαντως διεγερτικά καφεινη κτλ ,όμως το αποτέλεσμα επιμένει ,λέτε να εχει αποτέλεσμα η ψυχοθεραπεία δεν αντέχω άλλο help ρε guys!

Quote Originally Posted by sun_night View Post
    Καλησπέρα υπάρχουν άλλα παιδιά εδω μέσα που έχουν τικ; Tο δικό μου τικ το έχω απο μικρή ηλικία και με πιάνει κατα διαστήματα κουνάω το κεφάλι μου σαν να τρέμει ,αυτή την στιγμή παίρνω entact και serocuel και δεν μπορώ να ηρεμίσω ,το τικ με εχει καταβάλει + οτι πρεπει να εξηγώ στο κάθε μαλάκα γιατί τρέμω όλα αυτά τα χρόνια, αισθάνομαι άσχημα , είμαι αρκετα πληροφοριμένος γύρω απο το θεμα αρκετά και ξέρω οτι δεν υπάρχει θεραπεία επίσεις έχω κοψει δια απαντως διεγερτικά καφεινη κτλ ,όμως το αποτέλεσμα επιμένει ,λέτε να εχει αποτέλεσμα η ψυχοθεραπεία δεν αντέχω άλλο help ρε guys!
    Καταρχήν νευρολόγος σε έχει εξετάσει ? Δεύτερον το τικ είναι ασυναίσθητο ή το κάνεις εσύ για κάποιο λόγο ? Είναι τελειώς διαφορετικά πράγματα.Το κάνεις αγχωμένος ή και ήρεμος ?
    Αν κόψεις τα φάρμακα γίνεται χειρότερα ή καλύτερα ? Επίσης μόνο δύο φάρμακα έχεις δοκιμάσει ? Πως ξέρει ότι δεν υπάρχει θεραπεία αν δεν έχεις δοκιμάσει όλη τη γκάμα ?
    Θέλει διερεύνηση το θέμα αγαπητέ.Πάντως σε θεραπεία που δεν πιάνει μην επιμένεις ! Αλλαγή.

Junior Member
    Γεια σου! Κάποια στιγμή αντιμετώπιζα και αντιμετωπίζω κάτω από αγχογόνες καταστάσεις τικ. Λοιπόν καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως τα τικ οφείλονταν στο άγχος μου και μου εμφανίστηκαν όταν ήμουν 20 χρονών. Τα τικ μου ήταν κυρίως στα βλέφαρα. Αυτό που με βοήθησε για να τα αντιμετωπίσω είναι καταρχήν να τα αγνοώ. Επίσης, η γυμναστική, η διατροφή και η λήψη βιταμινών με βοήθησαν και έτσι σταδιακά ελαττώθηκαν. Αλλά να σου τονίσω πως αυτό που με βοήθησε περισσότερο είναι να τα αγνοώ και να αποδέχομαι πως τα έχω ακόμα και όταν ήταν φανερά στους άλλους.

Senior Member
    η ψυχοθεραπεια αν εχει καποιο αποτελεσμα θα πρεπει να ειναι σιγουρα μακροχρονη
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Αυτο που λεει και ο/η sunny προσπαθησε να τα αγνοεις , μου ειχε εμφανιστει τικ με τα ματια στα 13 και εφυγε χωρις να κανω κατι

Member
    Εγώ ρε φίλε τι να πω που έχω καμία 30αρια τικ;;;

Εστάλη από PRA-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App