Results 46 to 60 of 65
Thread: Τεχνη...
-
13-10-2008, 19:19 #46
Originally posted by krino
Originally posted by liberchild
Τελος πιστευω οτι κανεις καλιτεχνης δεν θα μπορουσε να δημιουργησει οτιδηποτε, εαν ηξερε οτι το εργο του θα το εκανε υπο συνθηκες πληρης απομονωσης και ετσι θα παρεμενε για παντα.
τότε θα είχε το θεό, γι αυτόν θα δούλευε..
το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει θεος....
:P
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς !
Α- α- α αυτός ο καλός κύριος που βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο μου με τα μακριά άσπρα γένεια που ξεπροβάλλει μέσα απ τα σύννεφα και μου ακουμπάει το μικλό ξανσό κεφαλάκι μου, τί είναι εεεεεεεεεεεεεεε ??????
- 13-10-2008, 19:38 #47
Α- α- α αυτός ο καλός κύριος που βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο μου με τα μακριά άσπρα γένεια που ξεπροβάλλει μέσα απ τα σύννεφα και μου ακουμπάει το μικλό ξανσό κεφαλάκι μου, τί είναι εεεεεεεεεεεεεεε ??????
Δεν το ηξερα οτι ειχες τετοιες αναζητησεις....
ας το παρει το ποταμι λοιπον,
Ο καλος κυριος αυτος, ειμαι εγω.
Καποια βραδια ντυνομαι αγιος βασιλης και ανεβαινω στους ουρανους για να σου φερω δωρα.
Το κεφαλι στο ακουμπαω γιατι 1-2 φορες επεσα σε κατι συνεφα μυτερα νααααααααμε το ζμπαθειο....
Οποτε αν εχεις πονοκεφαλους ειναι απο αυτο....
Νταξ τωρα??
:P:P
13-10-2008, 19:47 #48
Θε να πεις ότι ο θεός εμστηρίζεται στην κεφαλή μου ? ΑΧΧΧ τι ρομαντικό .....γι αυτό με βάνεις ολονυχτίς πριν κοιμηθώ και πώ καληνύχτα και κάνω αχμμμ το σταυρό μου και αχμμμ σταυρώνω και το μαξιλαράκι μου και αχμμμ φορώ και το μακρύ ολόφραχτο νυχτικό μου το σεξουαλικόννν, να πώ φύλαγέ με θεέ μου απ τις κακοί και μοχθηροί ανθρώποι ????
τον εαυτό σου κοιτάς θεούλη εεεεεεεεεεεεεεεεε ???????
:mad:
13-10-2008, 20:05 #49
και αχμμμ φορώ και το μακρύ ολόφραχτο νυχτικό μου το σεξουαλικόννν, να πώ φύλαγέ με θεέ μου απ τις κακοί και μοχθηροί ανθρώποι ????
αμαρτωλη μαγδαληνηηηηηηηηηηηηηη!!!!
Να διαβασεις ΑΜΕΣΑ! την αποκαλυψη ιγ\' 1-10
και να σκεφτεις τα αμαρτηματα σου!
1. Και είδον εκ τής θαλάσσης θηρίον αναβαίνον, έχον κέρατα δέκα και κεφαλάς επτά και επί τών κεράτων αυτού δέκα διαδήματα και επί τας κεφαλάς αυτού ονόματα βλασφημίας.
2. Και το θηρίον ό είδον ην όμοιον παρδάλει και οι πόδες αυτού ως άρκτου και το στόμα αυτού ως στόμα λέοντος, και έδωκεν αυτώ ο δράκων την δύναμιν αυτού και τον θρόνον αυτού και εξουσίαν μεγάλην.
3. και μίαν εκ τών κεφαλών αυτού ως εσφαγμένην εις θάνατον, και η πληγή τού θανάτου αυτού εθεραπεύθη.
4. Και εθαυμάσθη όλη η γη οπίσω τού θηρίου και προσεκύνησαν τω δράκοντι, ότι έδωκεν την εξουσίαν τω θηρίω, και προσεκύνησαν τω θηρίω λέγοντες:΄΄Τις όμοιος τω θηρίω και τις δύναται πολεμήσαι μετ\' αυτού;΄΄
5. Και εδόθη αυτώ στόμα λαλούν μεγάλα και βλασφημίας και εδόθη αυτώ εξουσία ποιήσαι μήνας τεσσεράκοντα και δύο.
6. και ήνοιξεν το στόμα αυτού εις βλασφημίας προς τον Θεόν βλασφημήσαι το όνομα αυτού και την σκηνήν αυτού, τους εν τω ουρανώ σκηνούντας.
7. Και εδόθη αυτώ ποιήσαι πόλεμον μετά τών αγίων και νικήσαι αυτούς, και εδόθη αυτώ εξουσία επί πάσαν φυλήν και λαόν και γλώσσαν και έθνος.
8. και προσκυνήσουσιν αυτόν πάντες οι κατοικούντες επί της γής, ού ου γέγραπται το όνομα αυτού εν τω βιβλίω τής ζωής τού αρνίου τού εσφαγμένου από καταβολής κόσμου.
9. Εί τις έχει ους ακουσάτω:
10. ΄΄ει τις εις αιχμαλωσίαν, εις αιχμαλωσίαν υπάγει. ει τις εις αιχμαλωσίαν, εις αιχμαλωσίαν υπάγει. ει τις εν μαχαίρη αποκτανθήναι αυτόν εν μαχαίρη αποκτανθήναι.
Ώδε εστιν η υπομονή και η πίστις τών αγίων
ΥΓ....... και επειδη θα εισαι αμαρτωλη μεχρι να βγεις στη συνταξη θα παω να δωσω πισω την στολη που νοικιασα ειναι και ακριβη, κοστιζουν και τα καυσιμα,
ασε που μπηκε ο χειμωνας και θα αρπαξω καμια πουντα εκει πανω στα βρωμοσυννεφα που μαζευουν και υγρασια.....
Βρωμοδουλεια να εισαι θεος σημερις, ουτε στα ΒΑΕ δεν μπαινεις....
:(
13-10-2008, 20:08 #50
νομιζω μαλιστα οτι ειμαι οφφ τοπικ, γιατι το να εισαι θεος σημερα δεν εχει καμια σχεση με την τεχνη.
Μπαααααααα.....
:cool:
13-10-2008, 20:13 #51
http://www.youtube.com/watch?v=elqPZ2GIi6U&feature=related
γιατί καλέ θεούλημ???????
σνιφφφφφφ
13-10-2008, 20:15 #52
αυτο τωρα ειναι τεχνη η οχι???
13-10-2008, 20:25 #53
αυτο τωρα ειναι τεχνη η οχι???
βεβαίως κύριε και είναι, διότι το ασμα είναι πονετικόν και με νόημα βαθύτατον , διότι όλαι αι αμαρτωλαί που θα το ακούσουν θα σκεφτούν, για να μου το λέει αυτό με τραγουδάκι σημαίνει ότι έχει ήδη γίνει τέχνη...
δεν έπεισα έ? κάτσε μη μας τηνε πει τώρα και η θεοφανούλα, τηνε βλέπω να ζυγώνει.....μπρρρρρρ
13-10-2008, 20:40 #54
γαβ γαβ.....
13-10-2008, 21:22 #55
Οk, μούδειξες ένα δρόμο να καταλάβω το όνειρο σ ευχαριστώ γιατί είχα χαθεί λίγο. Δεν βρίσκω την ερώτηση που λες ότι δεν στην απάντησα όμως.
Οι ευχαριστίες μου για μένα δεν είναι υπερβολικές, πρός ό,τι με βάζει μπρος κι εσύ το κάνεις. Είναι απ την πολλή δίψα μου γι αυτό.
Xαιρε..Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-10-2008, 21:28 #56
Originally posted by weird
Σ ευχαριστω καλη μου.Μου αρέσουν οι άνθρωποι που \"διψούν\".
1. δεν είμαι καλή
2. παρακαλώ
13-10-2008, 21:29 #57
Weird, θάθελα, ο πειρασμός με σπρώχνει, να πω και το άλλο όνειρο που είδα επίσης πρόσφατα. Δεν ξέρω τί είναι αυτό που με βάζει να βλέπω καθολικούς. Ημουν σ ένα εξομολογητήριο και έδωσα στον παπά τη θεία κοινωνία η οποία όμως ήταν ορθόδοξη (όχι όστια). Και οπως του τη δίνω, περιμένω να με κοινωνήσει. Αντ αυτού, σκύβει να μου δώσει το κουτάλι στο στόμα και ξαφνικά, αρχίζει να με κοροιδεύει με γουρλωτά μάτια και πάλι τρόμαξα. Εβγαζε και κάτι περίεργους ήχους σαν κραυγή. Πάλι να διαλέξω ?
δύσκολα μου βάνεις...
:)
Περιμένεις κάτι απο τον εαυτό σου. Νομίζεις οτι έχεις βρεί ενα μέσον- τρόπο ( ίσως και μια συνειδητοποίηση) (τη θεία κοινωνία) ίσως ανορθόδοξο, αλλα κατ\' εσέ ορθόδοξο. Κι ενω περιμένεις να λειτουργήσσει κάπως, λειτουργεί κάπως αλλιώς, φέρνει ενα αλλο αποτέλεσμα γιατί δεν ελαβες υπόψη καποιες πλευρές σου (;). Ο πρώτος που γελά μαζί σου είναι ο ίδιος σου ο εαυτός, το κομμάτι εκείνο που εξαρχής δυσπιστούσε. Τρομάζεις. Θα μάθεις άραγε να ακούς τις κραυγές πριν ξεσπάσουν?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-10-2008, 21:49 #58
Originally posted by weird
Σ ευχαριστω καλη μου.Μου αρέσουν οι άνθρωποι που \"διψούν\".
1. δεν είμαι καλή
2. παρακαλώ
2. Γιατί εισαι \"μου\"????:PΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-10-2008, 02:36 #59
κρίνε τελικά πιστεύεις στο Θεό ή όχι?? Με έχεις μπερδέψει...
Αυτά τα αποσπάσματα της αποκάλυψης ούτε οι παπάδες δεν τα ξέρουν... :) :p
14-10-2008, 09:36 #60
Originally posted by GreenPeyote
κρίνε τελικά πιστεύεις στο Θεό ή όχι?? Με έχεις μπερδέψει...
Αυτά τα αποσπάσματα της αποκάλυψης ούτε οι παπάδες δεν τα ξέρουν... :) :p
βρε χαζε τι να πιστεψω στο θεο??
αφου εγω ειμαι...
ΥΓ.... οι παπαδες ειναι μονο για το μεροκαματο.
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....