Results 46 to 60 of 95
Thread: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!
-
06-02-2018, 20:33 #46
Αν ηταν ανδρας και εμπαινε και ελεγε οτι απατηαε τη γυναικα του και τωρα το μετανιωσε θα εισουν πιο επιθετικη.οκ θα εδινες και γνωμη-συμβουλη σου οκ.αλλα με αυστηρο υφος θα το εκανες..θελω να πω οτι εδω ψιλο χαιδεψες και αυτακια..συγγνωμη αλλα αυτη την εντυπωση μου εδωσες..
Μπορει να πηγα να στη πω αλλα σε ειχα προειδοποιηση...(αστειακι)
Ναι μου το παρεπεμψες εκεινο το θεμα με τον απατημενο συζηγο και το διαβασα οντως τη θαψατε τη κοπελα αλλα ριξατε και ευθυνες και στον ανδρα και καλα κανατε αλλα θεωρω σωστο σε ολα τα θεματα περι απιστιας να γινετε κατι παρομοιο τελοαπαντων...
Οχι δεν θα σκεφτομουν καθολου εται οτι και καλα υπαρχει ζηλια η οτι απο ζηλια τα λες...αφου ξερω τη θεαη αου πανω στα θεματα της απιστιας.και ρο ιδιο περιμενα και εδω..
Οσο αφορα τα νοηματα...συγγνωμη κι ολας δεν το λεω για να σε προσβαλω αληθεια.εισαι το σχεδον το μοναδικο μελος που δυσκολευωμε να καταλαβω τι ακριβος εννοει...σε καποια θεματα τα καταλαβενο ευκολα τι θελεις να πεις σε καποια αλλα θεοδυσκολα
Με εχεις ψιλο μπερδεψει
- 06-02-2018, 20:59 #47
Το πιο ευκολο για σενα ειναι να πεις στον συντρφο σου την αληθεια, για να ανακουφιστεις, ομως το πραγμα δεν θα αλλαξει.
Με αυτόν τον τρόπο θα του μεταφερεις το βαρος. Μπορει εσυ να ηρεμησεις απο τις ενοχες (σε περιπτωση που εχεις), εκεινος ομως θα βαρυνει απο την αληθεια σου και θα του ειναι πιο δυσκολο να προσπαθησει για το κοινο σας μελλον. Η λογικη λεει πως, εαν δεν μπορούμε να λυσουμε ενα προβλημα, να μην δημιουργουμε αλλο.
Εγω θα σε συμβουλευα να τα αφησεις πισω ολα αυτα και να προχωρησεις μπροστα προσπαθώντας με τον αντρα σου, έχοντας μια προθεσμια χρονου, που θα την ορισετε μαζι. Αξιζει να προσπαθησετε , γιατι δεν ειναι ωραιο να χαλανε τα σπιτια.
Καλο θα ηταν να επισκεφθεις εσυ εναν ειδικο ή/και να πατε μαζι με τον συζυγο σε εναν συμβουλο γαμου. Να εξαντλησετε ολες τις προσπάθειες. Επικεντρωσου τώρα σε αυτό, να δεις πώς θα παει και μετα βλέποντας και κάνοντας.
Όπως πολύ σωστά εγραψες, καποια στιγμη θα έφθινε όλο αυτό και για τον δεύτερο άντρα που ήρθε στην ζωή σου. Τα εντονα συναισθήματα κάνουν κύκλους και φθείρονται πολλες φορές με τον καιρο. Εαν δεν σε απερριπτε, πραγμα που σε εκανε να κολλησεις ακομη περισσοτερο, και ζουσατε μαζι ενα χρονικο διαστημα, θα εφευγε ο ενθουσιασμος και θα αισθανοσουν την ιδια πληξη που αισθανεσαι τωρα.
Το πιο ευκολο ειναι να τα παραταμε χωρις προσπαθεια και να φευγουμε, το δυσκολο ειναι να σφιξουμε τα δοντια και να προσπαθησουμε.
Σου ευχομαι καλη δυναμη και καλη επιτυχια.
07-02-2018, 00:24 #48
Agaph1976: Σε απατησα μπλα μπλαμ μπλα μπλα
Αντρας agaphs: Διαζυγιο
Παιδια: Γιατι χωριζετε?
Αντρας agaphs: Η μανα σας πηγε με αλλον
Παιδια:-εκδοχη 1:Δε πειραζει μανα σε συγχωραμε,αφου δε τα πηγαινατε καλα ετσι κι αλλιως(και μετα ξυπνησες)
-εκδοχη 2:αντε γ#$%^^σου που$^&*να καριο^&&*λα κτλ κτλ(και πολυ μικρα να ειναι θα στα πουν αργοτερα)
Αλλα και τον λογο να μην μαθουν,αν νομιζετε οτι η αγαπη των παιδιων για τους γονεις ειναι δεδομενη πλαναστε οικτρα,τα παιδια δεν θα το ξεχασουν ποτε παντα θα σας κοιτανε με απαξιωση σε οσους ψυχολογους κι αν τα πατε οσο ωραια κι αν τους το φερετε.Αν ηταν σωστο να χωριζουν οι γονεις δε θα αγοραζαν στα παιδια τους μετα ενα σωρο δωρα.Δωροδοκια λογω τυψεων που τους μαμησατε τη ζωη.Χωρισε ο λιαγκας και η Φαιη οι celebrity ειναι cool μας τα επρηξαν οτι τα παιδια το πηραν καλα,υπαρχει αγαπη μπλα μπλα μπλα.Ολα καλα αφου το κανουν οι διασημοι το βλεπουμε και στις ταινιες ετσι θα ναι.
Μην πεσεις στην παγιδα του ολα θα πανε καλα της συγχρονης παρανοιας που εχει εφευρει ενα σωρο κολπα και προπαγανδα για να διαλυσει τον θεσμο της οικογενειας,της προπαγανδας που ολοι ειμαστε θυματα(στο ποσο ευκολα να απατησουμε,στο ποσο ευκολα να χωρισουμε κτλ κτλ)
bellezza +1
07-02-2018, 10:57 #49
Ολα αυτα την προυποθεση οτι ο πατερας θα πει δτα παιδια κατι τετοιο. Το να υποθεσουμε οτι στα παιδια θα πουνε κατι αλλο δεν παιζει ε; Η να θελει και ο αντρας να προσπαθησουν δε παιζει;
Γιατι να φανε τη ζωη τους δυο ανθρωποι μαζι αμα δεν τους βγαινει στα αληθεια;
07-02-2018, 11:10 #50
Επισης ρε oeo αυτο με τα κολπα και την προπαγανδα για να διαλυσει τον θεσμο της οικογενειας με εστειλε χαχαχα
Τα κολπα που τον διελυσαν ηδη τα εκανε η θεματοθετρια. Επισης
ποιον θεσμο βλεπεις στη προκειμενη περιπτωση; Εγω βλεπω ενα τζαμι σε χιλια κομματακια που κρατιεται με ουχου στικ και ψεμματα και ανασφαλεια και φοβο μοναξιας...να ηταν καμια τυπισσα που μας ελεγε "ειμαι στο τσακ να απατησω τον αντρα μου" ναι οκ, πες μας για τον θεσμο της οικογενειας...εδω πλεον δεν βλεπω που κολλαει πια αυτο. Αν ο θεσμος της οικογενειας περιλαμβανει για σενα κερατα και ψεμματα και αποστροφη και πικρα και ειναι ενα κελι απο το οποιο το ατομο ειναι ετοιμο να δραπετευσει μολις βρει αλλο προσωπο τι να πω...ωραιος θεσμος λολ.
07-02-2018, 11:23 #51
07-02-2018, 13:43 #52
giorgos35 να με συγχωρεις αλλα προς τι ο πληθυντικος; "Την θαψατε" "ριξατε ευθυνες"...σε εμενα απευθυνεσαι αρα σε παρακαλω να μην τσουβαλιαζεις τα λεγομενα μου με τα λεγομενα αλλων μελων. Και "θαβω" και "ριχνω ευθυνες" εξισου σε αντρες και σε γυναικες οπου χρειαζεται. Βλεπεις αυτο που θελεις να δεις με βαση τα δικα σου σεξιστικα στανταρ...οτι "ααα οι γυναικες δικαιολογουν τις αλλες γυναικες αλλα θαβουν τους αντρες για τα ιδια λαθη". Ηθελες να το δεις και ισως καπου βρηκες τετοια στοιχεια στα λεγομενα αλλων μελων, για αυτο και χρησιμοποιησες πληθυντικο, "θαψατε"...αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με εμενα. Εγω σε εκεινο το θεμα ισα ισα λεω ξανα και ξανα στον θεματοθετη πως δεν ειναι δικη του ευθυνη η απιστια της συντροφου του και τον αποτρεπω απο ενοχικα σκεπτικα. Δες το ξανα αμα θες και μην βαζεις λογια στο στομα μου. Φιλικα.
07-02-2018, 14:04 #53
giorgos35 βρηκα και τη πρωτη μου απαντηση σε εκεινο το θεμα και παραθετω το σημειο που διαψευδει τα λεγομενα σου σχετικα με την αποδοση ευθυνων:
Να παει να γαμηθει η συμβουλος αμα σου λεει για τα δικα σου λαθη. Αυτα καλο ειναι να τα ξερεις για να τα εφαρμοσεις παρακατω σε αλλο προσωπο, οχι σε καποιον που εμ σε κερατωσε εμ "ειχε και τους λογους" του και δικαιολογειται. Το κερατο που συγχωρειται ειναι επιβολη δυναμης πανω σε αυτον που συγχωρει.
Δεν θα λαβεις αγαπη ξανα απο αυτη τη γυναικα. Ασε τι λεει, νιωθεις αγαπη εσυ; Αρχιδια με τη καππαρη. Αλλο η λυπηση/νοσταλγια/συνηθεια που μπορει να τη μαλακωσουν και αλλο αυτο.
Δε ξερω τι σου λεει η ψυχολογος/συμβουλος αλλα δεν φταις για αυτο. Αμα φταις σε κατι εν μερει ελαχιστα ειναι που ισως κατι ελειπε/δεν ησασταν ευτυχισμενοι, δεν φταις που ΕΠΕΛΕΞΕ η γυναικα σου να φερθει οπως φερθηκε. Μπορουσε να το ειχε παρατηρησει πολυ νωριτερα αν κατι της ελειπε βασικα απο τη σχεση σας. (τελος παραθεσης).
Οπως βλεπεις και στο παρον θεμα και σε εκεινο εστιαζω στην ΕΠΙΛΟΓΗ.
Αμα αρχισεις να μου φωναζεις/να με απειλεις πχ και σε πυροβολησω στη μαπα μπορω μετα να πω στον αστυνομο "τον πυροβολησα επειδη μου φωναζε/με απειλουσε"; Πιστευεις δεν θα υπαρξουν επιπτωσεις για μενα; Ειχα ξερω γω την επιλογη να σου φωναξω κι εγω, ειχα την επιλογη να προσπαθησω να σε ηρεμησω, ειχα την επιλογη να απομακρυνθω απλα. Αλλα οχι, ΕΠΕΛΕΞΑ να σε πυροβολησω στη μαπα. Ναι εχεις ευθυνη στο συγκεκριμενο παραδειγμα που ενιωσα δυσαρεστημενη αλλα δεν εχεις καμια ευθυνη που επελεξα να αντιδρασω ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ που επελεξα να αντιδρασω. Αυτο ηταν καθαρα δικη μου επιλογη. Μπορεις να κανεις τη συνδεση με την απιστια; Θεωρω εκανα ξεκαθαρη τη θεση μου. Αν καταλαβες καλως, αν οχι δεν εχω κατι αλλο να πω. Απλα παρεθεσα τα παραπανω για να μην διαστρεβλωνεις τα λεγομενα μου.
07-02-2018, 21:48 #54
Διαπιστώνω κάποιο εκνευρισμό η μου φένετε??το πληθυντικό το έβαλε γιατί μέσα στο μυαλό μου είχα και το θέμα της κυρίας Ιφιγένειας όπου εκεί έπεσε θαψημω προς τον άνδρα από ολες.αλλα οκ το δεχομε έκανα λάθος διατυπώσει και έβαλα πληθυντικό..αφού σε πείραξε αυτό
Συγγνώμη..
Επίσης αυτό με της ευθύνες δεν το είπα για Κάκο για καλό το είπα γι'αυτό και είπα παρακάτω ότι και αυτο θεωρώ ότι είναι σωστό... τελοσπαντων. Αν εκνευρίζεται απτό διάλογο που κάνουμε οκ.το κοβο εδώ
..ούτε σι άλλος της απαντήσεις που ήθελα της πήρα...από κει πέρα τα υπόλοιπα είναι περιττά
07-02-2018, 22:13 #55
Δεν ειμαι εκνευρισμενη, απλα δειχνω που εχεις διαστρεβλωσει τα λογια μου επειδη διεκρινα προκαταληψη εκ μερους σου. Ηθελες να δεις διαφορετικη αντιμετωπιση απο εμενα σε αντρες/γυναικες και την ειδες...σε λογια αλλων, οχι δικα μου. Και απλα επισημαινω το οτι δεν ηταν δικα μου τα οποια ελαφρυντικα μπορει να ειδες οτι εδωσαν αλλα μελη στην γυναικα του αλλου θεματος. Εγω παντως δεν ειχα δωσει κανενα. Και αυτο επεσημανα για να ειναι ξεκαθαρη η θεση μου και να μην την διαστρεβλωνεις με βαση τις δικες σου προσδοκιες. Κατα τα αλλα δεν εχω θεμα, ολα καλα απο τη πλευρα μου. Οσο για αυτο με τις φωνες και τον πυροβολισμο ειναι παραδειγμα, ελπιζω να μην το περασες για προσωπικη επιθεση σε σενα. Μαλλον αυτο δεν καταλαβες και διεκρινες εκνευρισμο. Παραδειγμα ηταν.
07-02-2018, 22:19 #56
Το Ναταλάκι μας είναι ακριβολογα ξέρει τι λέει κ θέλει να αποδίδονται σωστά όλα είναι όμορφο το κορίτσι μας
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-02-2018, 22:20 #57
Ακριβολογα τα λέει ακριβώς σημαίνει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-02-2018, 22:43 #58
Το παράδειγμα σου το κατάλαβα με το πυροβολισμό αλίμονο..λίγο στην αρχή του μηνύματος σου μου φάνηκε εκνευρισμός
..και εγώ δεν σου επιτέθηκα προσωπικά
Απλά μου φάνηκε κάπως αντιφατική η απάντηση σου γιατί ξέρουμε το ποσό αυστηρή είσαι σε θέματα απιστίας.αυτο ήθελα να τονίσω και στο πρώτο μου μήνυμα γενικοτερα.και απτή δική μου πλευρά όλα καλά..να μην σε κουράσω άλλο
07-02-2018, 22:44 #59
08-02-2018, 00:58 #60
Αυτά όλα που γράφεις οτι σκέφτεσαι να κάνεις είναι πολύ σωστά. Αφοσιώσου στον άντρα σου και στην οικογένειά σου και φροντίστε και οι δύο να μην ξαναβαλτώσετε. Θέλει προσπάθεια να κρατηθεί μια σχέση ζωντανή αλλά νομίζω αν υπάρχει θέληση θα τα καταφέρετε. Εξάλλου, ερωτευμένοι υπήρξατε, υπάρχει η χημεία ανάμεσά σας και υπάρχουν και χίλια δυό πράγματα που σας δένουν μαζί καθώς και μια κοινή πορεία. Χίλιες δυό όμορφες αναμνήσεις και στιγμές καθώς και δύκολες καταστάσεις που περάσατε μαζί.
Και υπάρχουν και τα δυό σας παιδάκια που αν τα μεγαλώσετε μαζί με αγάπη θα σας χαρίσουν άπειρες στιγμές ευτυχίας και θα τους χαρίσετε πολύ όμορφα παιδικά χρόνια να θυμούνται.
Και άλλη φορά να είσαι πολύ προσεκτική και να μην αφήνεις κανένα περιθώριο στον εαυτό σου να παρεκτραπεί, μα κανένα!
Όσο για το αν θα πρέπει να το πεις στον άντρα σου, η γνώμη μου όπως σου έγραψα και πριν είναι ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ! Η ειλικρίνεια και η αλήθεια είναι καλό πράγμα αλλά σ αυτήν την περίπτωση είναι πολύ πιθανό να διαλύσει τα πάντα. Δεν υπάρχει λόγος να πληγώσεις τον άντρα σου γνωστοποιώντας του ένα τέτοιο μεγάλο σφάλμα, δεν θα ωφελήσει σε τίποτε, μόνο ζημιά θα κάνει. Ο άντρας σου δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί συναισθηματικά αλλά και λόγω φυσιολογικού εγωισμού. Εξάλλου, είναι κάτι που έγινε και δεν γυρίζει πίσω, ούτε διορθώνεται.
Και ελπίζω όλη αυτή η περιπέτεια και ο κίνδυνος που περάσατε να σου γίνει μάθημα από δω και πέρα και να εκτιμήσεις αυτά που έχεις στην ζωή σου και τις ευλογίες που σου έδωσε ο Θεός.