Results 61 to 75 of 95
Thread: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!
-
08-02-2018, 01:10 #61
Να ποιος κραταει τον "θεσμο της οικογενειας" για το
οποιο μιλατε "ζωντανο", ατομα σαν τη θεματοθετρια. Τι να πω, ειμαι η μονη μαλλον στο φορουμ που την αηδιαζει αυτη η μορφη του "θεσμου". Θεωρω αυτη τη μορφη για τα μπαζα. Αναξια καθε προσπαθειας αμα η προσπαθεια ειναι να βασιζεται στο ψεμμα. Τεσπα, κριμα το κοροιδο τον αντρα της. Δεν μετανιωνει τιποτα, μονο που την εκλασε ο αλλος. Ελπιζω να βρει και ο αντρας της γκομενα και να μη της πει τιποτα και να ερθει στα ισα της η "ωραια οικογενεια". Τα παιδια χαζα ειναι, δεν θα βλεπουν/νιωθουν νομιζετε ποσο μαλακα θεωρει τον μπαμπα τους. Τεσπα.
- 08-02-2018, 02:50 #62
Ο θεσμος της οικογενειας ποτε δεν ηταν τελειος,υπηρχαν εποχες που ετρωγε ξυλο η γυναικα απο μεθυσους αντρες και ο παπάς ελεγε στη γυναικα μη διαλυσεις το γαμο σου,να επιμεινεις κτλ.Το θεμα ομως ειναι οτι αντι αυτο να χαλαρωσει και να επελθει ενα μετρο οπως σωστα ξεκινησε να γινεται,μια ισορροπια,τελικα λογω γεωπολιτικων οικονομικων και αλλων σχεδιασμων(δε θα επεκταθω) εχουμε ζωωδη σεξουαλικα ενστικτα που περνανε μεσα απο ταινιες tv ειδησεις διαφημισεις κτλ και εχει κανει ολη την κοινωνια ενα μπ%^&*ελο που ολοι ''δικαιουνται'' να πανε με ολους επειδη αξιζουν κατι καλυτερο απ αυτο που εχουν επιλεξει οι ΙΔΙΟΙ.Δεν επιλεγεις να γεννηθεις φτωχος ή πλουσιος,δεν επιλεγεις να χασεις ανθρωπους που αγαπας,δεν επιλεγεις να μεγαλωσεις σε ενα καλο ή κακο περιβαλλον,δεν επιλεγεις τον δυναστη εξουσιαστη σου.Αλλα εισαι 30 35 40 χρονων ωριμος ανθρωπος και εχεις την ελευθερια τουλαχιστον να ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΣΥ εναν ανθρωπο να κανετε παιδια,μια δεσμευση που αγκαλιαζει το νοημα της ζωης αλλα παραλληλα μια δεσμευση που δε στην επεβαλε κανεις.
Εχει τοσα χρονια καποιος μπροστα του για να ζησει τη χαρα του ερωτα/του σεξ οταν αντρες και γυναικες ειναι αδεσμευτοι μιας και πια δε παντρευομαστε νεοι με προξενια για να πουμε δε ζησαμε ζωη δε γνωρισαμε κοσμο.Αλλα εγω σου βαζω κι αλλη χαλαρωση και σου λεω κατι που απεφυγες να διαβασεις οτι ακομα και παντρεμενοι να ειναι αντε και τοτε πετα το διαζυγιο στον καλαθο των αχρηστων.Αλλα ποσο εγωιστικα ατομα ειμαστε που δεν μας φτανουν τιποτα απο αυτα που λεω και νιωθουμε οτι ειμαστε αδεσμευτοι χωρις υποχρεωσεις οταν κανουμε παιδια και τα πεταμε ολα και παμε να ζησουμε τον ερωτα΄ή το ξεσκισμα.Κι εκει πεταγομαι και λεω μεχρι εκει,κοκκινη γραμμη.Βαρεθηκα οταν ημουν φοιτητης να ακουω φιλους οτι εχουν σχεση με παντρεμενες με παιδια και αυτη η σχεση να δημιουργηθηκε με ενα απλο πεσιμο στο σουπερ μαρκετ.Και μου λες τωρα οτι δε σεβεσαι το θεσμο του γαμου,ε χαιρω πολυ αφου εχουμε γινει αυτο που θελαν να μας φτιαξουν,οι φιλοι μου να την πεσουν σε παντρεμενες λες και χαθηκαν οι απειρες ελευθερες γκομενες και οι παντρεμενες να ενδωσουν στο παιδαρα φοιτητη.Κοιταμε μονο την παρτη μας,να ζησουμε το παραμυθι οτι εκει εξω υπαρχει η τελεια σχεση(που δε τη βρηκαμε 10 και 20 χρονια ΠΡΙΝ κανουμε παιδια) ή να το ριξουμε εξω να βγαλουμε τα ματια μας επειδη το κανουν ολοι,το επικροτει η συγχρονη προχω κοσμοθεωρια και δε τρεχει τιποτα.
08-02-2018, 03:04 #63
Άρα, Natalia, έχεις εμπάθεια κατά της θεματοθέτριας και επειδή έκανε όντως το τεράστιο σφάλμα να απατήσει τον άντρα της θέλεις να του το πει για να χωρίσει και να διαλυθεί η οικογένειά της ως τιμωρία και θεία δίκη.
Είμαι κατά της απιστίας και ιδιαίτερα όταν γίνεται από συντρόφους που είναι επιπλέον και γονείς. Δες το πρώτο μου σχόλιο για το θέμα. Αλλά είμαι και υπέρ της δεύτερης ευκαιρίας. Εφόσον με τον ένα ή τον άλλον τρόπο η Αγάπη το κατάλαβε το σφάλμα της και υπάρχει η δυνατότητα να το διορθώσει και πραγματικά το θέλει, γιατί να μην το κάνει; Αν η προσπάθεια να τα φτιάξει με τον άντρα της δεν είναι σοβαρή και αποφασιστική αλλά λύση ανάγκης επειδή την έδιωξε ο άλλος, τότε απλά θα αποτύχει γιατί θα ξαναγυρίσει η σχέση στο βάλτωμα και στο απροχώρητο.
Όσον αφορά το δικαίωμα του άντρα της να μάθει την αλήθεια, ναί, κανονικά είχε το δικαίωμα να μάθει την αλήθεια. Και το πιο δίκαιο θα ήταν να την έπιανε και στα πράσα και να ρεζιλευτεί μπροστά του. Και είμαι και υπέρ του ξεμπροστιάσματος ακόμα και στα παιδιά όταν ο άλλος απατάει κατά σύστημα και συνεχίζει ακάθεκτος. Αλλά η κοπέλα το σταμάτησε και η παράλληλη σχέση είναι πλέον παρελθόν. Δεν συνεχίζει να έχει διπλή ζωή, τελείωσε αυτό. Πόσο θετικά θα συμβάλλει να πάει να πει "είχα εραστή" την στιγμή που κρέμονται όλα σε μια κλωστή;
Αν έκανε την απιστία ο άντρας τότε θα έλεγα να πει την αλήθεια στην γυναίκα του γιατί η αντρική απιστία σχεδόν πάντα συγχωρείται επειδή είναι κοινωνικά αποδεκτή και επειδή οι γυναίκες μπορούν να δουν λίγο παραπέρα από τον εγωισμό τους όταν θεωρούν μια σχέση αξιόλογη και αγαπούν τον άντρα τους.
Όμως η γυναικεία απιστία διέπεται από αυστηρότερους κανόνες στην κοινή συνείδηση του μέσου αρσενικού, πράγμα το οποίο μπορεί να οδηγήσει στην διάλυση μια σχέσης μόνο και μόνο επειδή υποσυνείδητα ένας άντρας δεν μπορεί να αφήσει τον εγωισμό του να διασυρθεί από την συμπεριφορά της γυναίκας που τον ντρόπιασε. Κι ας την αγαπάει κι ας θέλει στην πραγματικότητα να την συγχωρέσει και να συνεχίσουν μαζί.
Εντάξει, καταλαβαίνω οτι όλοι πιστεύετε οτι δεν μετανόησε πραγματικά και οτι γύρισε στον άντρα της επειδή έφαγε πόρτα από τον εραστή. Πιθανώς όμως αυτό να της γίνει μάθημα και να καταλάβει και να μετανιώσει και να εκτιμήσει κάποια πράγματα.
08-02-2018, 09:37 #64
Δεν το σταμάτησε μόνη της. Ο άλλος το σταμάτησε όταν της είπε ότι γουστάρει ακόμα την πρώην. Εκείνη ήταν διατεθειμένη να χωρίσει για να ακολουθήσει αυτή τη σχέση.
Επίσης δεν ξέρω αν κάνει εντύπωση σε κανέναν, η γυναίκα δεν μας λέει ότι απλά πήγε με έναν άλλον. Μας λέει οτι ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ έναν άλλον. Ακόμα και σε σχέση να μην είχε προχωρήσει μαζί του, τον ερωτεύτηκε! Ο, τι είχε με τον άντρα της πάει άκλαφτο, τέλος, η γυναίκα είναι ερωτευμένη με άλλον!
Επίσης το να είμαστε υπερ της αλήθειας μόνο όταν μας βολεύει το βρίσκω κάπως υποκριτικό. (ευγενικά το λέω) . Δηλαδή αν οι συνέπειες της πράξης μας είναι μικρές και ανεκτές α ωραία τότε θα είμαστε ειλικρινείς. Αν οι συνέπειες είναι χοντρές και δεν είναι υπερ μας.... εντάξει μωρέ δεν πειράζει να κρύψουμε και κάτι!
Το σχόλιο σου για τον απατημένο που κανονικά πρέπει να ξεμπροστιάζει τον άλλον και στα παιδιά το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο!
08-02-2018, 10:31 #65
Δεν εννοώ μικρά παιδιά.
08-02-2018, 10:39 #66
Τι εννοείς; 40 χρονών παιδιά;
Τα παιδιά είναι παιδιά και δεν έχουν καμιά δουλειά να μαθαίνουν τα γκομενικά των γονιών τους. Πολύ περισσότερο δε ο ένας γονιός να ξεμπροστιάζει τον άλλον! Ντροπή και μόνο να το συζητάμε!
Γενικά μακριά τα πηδήματα του καθενός απτά παιδιά, έλεος!
08-02-2018, 11:00 #67
Δεν διαφωνω μαζι σου οτι δεν υπαρχει η τελεια ιδανικη σουπερ ντουπερ παραμυθενια σχεση και αυτος ο ενας και μοναδικος η η μια και μοναδικη εκει εξω που θα ειστε ευτυχισμενοι μαζι χωρις να κανεις τιποτα, χωρις να φροντιζεις για τιποτα και η ευτυχια και η καυλα θα πεφτουν αιωνια απο μονες τους απο τον ουρανο. Ισα ισα επειδη το γνωριζω γνωριζω και οτι απαιτειται προσπαθεια και φροντιδα για να διατηρηθει μια συντροφικη σχεση αλλα και για να ειναι ικανοποιητικη, δεν καταλαβαινω πως γινεται να θεωρουμε οτι το να μην πει τιποτα η θεματοθετρια και να συνεχισει να κοροιδευει τον αντρα της ειναι ωραια και υγιης βαση για αυτο. Δεν ειπα οτι δεν τρεχει τιποτα και ολα στον καλαθο των αχρηστων, λεω οτι αυτα πρεπει να τα σκεφτεται καποιος πριν κανει τη μαλακια επειδη οπως λες επελεξε τον συντροφο με τον οποιο εκανε οικογενεια. Αμα την εχει κανει πρεπει να βγει η αληθεια στην επιφανεια για να ξερουν και οι δυο για τι πραγμα προσπαθουν αν ειναι να προσπαθησουν. Ναι υπαρχουν πιθανες τρομακτικες συνεπειες...αλλα τι θελατε γαμω; Μηδεν συνεπειες; Τιποτα ολα καλα; Αλλιως εχουμε εναν ανθρωπο σε πληρη αγνοια τελειως μαλακα που τρωει τη ζωη του σε ενα ψεμμα μεχρι τελους. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ? Το θεωρειτε νορμαλ;
Και που ξερεις oeo οτι δεν ξενοπηδα η δεν θα ξενοπηδηξει και αυτος; Μπορει μια συζητηση βρε αδερφε να τους ανοιξει τα ματια. Τι θεατρο του παραλογου ειναι αυτο που προτεινεις; Και θα το ξαναπω, τα παιδια βλαμμενα ειναι νομιζεις; Ενα πιθανο διαζυγιο δεν ειναι η ζημια (που εγω ακομα δεν αποκλειω το ενδεχομενο να τη συγχωρησει και ο συζυγος) η ζημια εγινε ηδη εδω και πολυ καιρο. Πριν απιστησει η μαμα. Δεν θα επεκταθω αλλο σε αυτο. Σε καταλαβαινω πως λες οσα λες αλλα και αυτο με τη γραμμη δεν ειναι λυση, ειναι χανζαπλαστ πανω σε ξεκοιλιασμα με γιαταγανι. Μη τρελαθουμε.
08-02-2018, 11:08 #68
Τι να πω τωρα για τη κοτσανα σου με την εμπαθεια; Οτι δεν τη ξερω και δε με νοιαζει; Οτι κρινεις με βαση τη δικια σου ισως λογικη; Αν ειχες διαβασει με προσοχη το προηγουμενο μεγαλο μηνυμα μου οπου ακομα απευθυνομαι στη θεματοθετρια θα ειχες ισως καταλαβει οτι δεν ειναι ετσι. Εκτος και αν το διαβασες και παλι σου διεφυγε. Εμπαθεια αισθανομαι (στο συγκεκριμενο θεμα), για οσους προτεινουν να χτισει τη νεα της "προσπαθεια" πανω σε ψεμματα η θεματοθετρια και να συνεχισει να κοροιδευει τον αντρα της. Η ελισαβετ ηδη σου απαντησε οτι μιλαμε για υποκρισια οσον αφορα το κομματι αληθεια/ψεμμα. Κι εγω εν ολιγοις εχω πει πολυ απλα πως οσο τον κοροιδευει δεν γινεται να νιωσει ξανα σεβασμο για εκεινον ουτε αγαπη ουτε ερωτα ουτε τιποτα, εχει να κανει και με δικα της συναισθηματα το θεμα, οχι το να της κανει ο αντρας της ντα, και οτι μεχρι να αναλαβει την ευθυνη και το ρισκο δεν θα αλλαξει και το πως νιωθει η ιδια. Αλλα τεσπα, καταλαβαινε οτι θες, ξερω πως ουτως η αλλως δεν σκοπευε η θεματοθετρια να αλλαξει τιποτα μη τυχον ξεβολευτει οποτε μη στενοχωριεσαι.
08-02-2018, 11:30 #69
δεν διαφωνω με οσους λετε οτι το ψεμα αυτο ειναι αδικο και θα στηθει η νεα προσπαθεια, πανω σε ενα ψεμα, οτι εχει κι ο αλλος δικαιωμα να τα ξερει ολα και να αποφασισει αν θα συγχωρεσει και θα ξαναπροσπαθησει.
και κυριως, κατι που δεν ειπωθηκε η εστω δεν τονιστηκε, αυτος που λεει τελικα την αληθεια, ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΤΑΙ μπροστα στον απατημενο, που σημαινει οτι δεν μπορει να συνεχιζει με τον αερα του "αψογου" σε αυτην την σχεση και να συζητουν που σφαλανε και οι δυο... αλλο σφαλμα η φθορα, κι αλλο σφαλμα η απατη. το να ειναι πλεον εμφανως ο "λαθος", σε ολα οσα εγιναν, πολυ περισσοτερο απ οτι ο αλλος , που ειχε τα προβληματα του, αλλα δεν ξενο@$%@%$ "ξεχνωντας" να ενημερωσει, τον κανει να συνεχιζει με bonus malus...πως να το κανουμε, δηλαδη, ΝΑΙ, πρεπει να βρει τους τροπους να αποδεικνυεται αψογος απο εκει και περα και να μην σφυριζει αδιαφορα για την "κριση" που ετυχε στον γαμο...
ΩΣΤΟΣΟ, θα ημουν σε θεση να δεχτω το να το αποκρυψει, ΑΝ πραγματικα ειχε μετανοιωσει, ΑΝ κι απο μονος του ειχε συντριβει για την απατη που εκανε στον ανθρωπο του, ΑΝ δεν το κανει για να βγει λαδι σε οτι εγινε και να μην του ζαλιζει ο αλλος το κεφαλι, ΑΛΛΑ το κανει με την γνωση οτι ο αλλος δεν θα μπορεσει να προχωρησει, θα συντριβει συναισθηματικα, θα χαλασει ο γαμος τους, ακομα κι αν εχει περιθωρια, αν τελικα το μονο κριτηριο του ειναι η προφυλαξη του αλλου και η συνεχεια του γαμου.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν βλεπω να ισχυει η παραπανω συνθηκη στην περιπτωση που συζηταμε.
η κοπελα οδηγειταισ την 'επανενωση" επειδη δεν την θελει ο εραστης της κι οχι επειδη συνειδητα αποφασισε να μην χαλασει τον γαμο της.
και κατι ακομα, αφου ρωταει αν θα επρεπε να εξομολογηθει τον ερωτα της, μηπως και κατι ταρακουνησει, η εστω να παρει φωναχτα αλλη μια απορριψη μπας και ξεκολλησει, ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΛΗΞΑΝ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ.
βαθια μεσα της, εχει ανοιχτη την πορτα για μια συνεχεια, που κατα την γνωμη μου ειναι σαπολυτως στο χερι, για να μην πω κανενα αλλο οργανο, του κυριου που ειχε επαφες μαζι του.
φοβαται οτι αν το πει, δεν θα εχει πλεον το περιθωριο να γυρισει στον εραστη , σε περιπτωση που την θελει ακομα εστω και για ξεπετες, γιατι θα πρεπει να αποδεικνυει καθε στιγμη το ποσο πιστη ειναι..
οσο για τον συζυγο, θεωρω οτι για να φτασει να ζζητησει διαζυγιο και να αλλαξουν γνωμη μετα την "ειλικρινη" συζητηση που ειχαν μεταξυ τους, θεωρω οτι ηταν σε θεση να ακουσει και πιθανα να συγχωρεσει την απιστια και να ξεκινησει ξανα.
εκεινη δεν θελησε να το πει για να μεινει μια πορτα ανοιχτη...
(για το ανακατεμα των παιδιων, το θεωρω τερμα κινηση αδυναμιας και κατινιας, αυτου που βαζει στην μεση τα παιδια να τους λεει ποιος ξενοπηδιεται. το κανει καθαρα εκδικητικα και εκβιαστικα, πραγμα που προδιδει κατευθειαν και η εκφραση "να τον ξεμπροστιασει". δλδ, οκ, να δηλητηριασει τα παιδια του για παντα, για να εκδικηθει το κερατο που εφαγε. τερμα αδυναμη και ελεεινη κινηση. εκτος αν μας πειτε οτι ενημερωνε και τα παιδια οταν πηδιοταν με την συζυγο, για τις π=επιδοσεις και τις στασεις τους, να τα ενημερωνει οτι ο γονιος τους ειναι σεξουαλικα ανεπαρκης, η δεν πηδαει πια αρκετα η και ποτε, οτι δεν τον ικανοποιει στο κρεβατι, ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ωραια ιδεα, ε?. ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο. βαζεις τα παιδια σου στο ερωτικο σου κρεβατι. ντροπη, δεν εχω κατι αλλο να πω, να χρησιμοποιεις τα παιδια σου, επειδη δεν σε θελει ο ανδρας/γυναικα σου...)
08-02-2018, 11:49 #70
08-02-2018, 11:50 #71
08-02-2018, 13:37 #72
Έζησα πρόσφατα (πριν 2 χρόνια) την περιπέτεια της αδελφικής μου φίλης με τον άντρα της.
25 χρόνια γάμου και 2 παιδιά, αγόρια, 18 και 22 ετών, με έναν άντρα από τους ωραιότερους που μπορείς να συναντήσεις, υπόδειγμα ήθους, εντιμότητας, εργατικότητας που την αγαπούσε και την πρόσεχε όσο κανείς άλλος. Όλοι την καλοτυχίζαμε και μέχρι και ο άντρας μου έλεγε γι αστείο οτι "χαλαέι την πιάτσα", "εμείς οι υπόλοιποι άντρες φαινόμαστε για τα μπάζα μπροστά του"
Έλα όμως που ήρθαν καιροί δύσκολοι οικονομικά για την οικογένεια και η όλη ενασχόληση για μεγάλο χρονικό διάστημα με την επιβίωση έφθειρε και την σχέση... Και εκεί ακριβώς ήταν που στην δουλειά του πήγε ένα κορίτσι, πολύ μέτριο σε εμφάνιση αλλά 27 χρόνια νεώτερη από αυτόν (αυτός 52 αλλά πάρα πολύ ωραίος ακόμη και γοητευτικός) και άρχισε να τον κυνηγάει και να τον διεκδικεί ενώ ήξερε πως είναι παντρεμένος και μάλιστα είχε γνωρίσει και την φίλη μου, την γυναίκα του δηλαδή.
Μετά από 2-3 μήνες στενής πολιορκίας "το κάστρο έπεσε" και έκανε σχέση μαζί της. Η φίλη μου όλο και κάτι υποψιαζόταν αλλά επειδή δεν της είχε δώσει ποτέ στο παρελθόν δικαίωμα, ούτε είχε γυρίσει ποτέ να κοιτάξει άλλη γυναίκα (παρόλο που του την έπεφταν διάφορες λόγω της εμφάνισής του), έμεινε μόνο στις υποψίες της σε κάποια πράγματα.
Ώσπου μια μέρα, ασήμαντης δοθείσης αφορμής, εκείνος της είπε: "Ξέρεις κάτι; Εγώ δεν αντέχω άλλο εδώ μέσα, θα φύγω για λίγο καιρό από το σπίτι για να μείνω μόνος μου και να σκεφτώ" και πήρε μερικά πράγματα και έφυγε από το σπίτι.
Τότε η φίλη μου κατάλαβε οτι υπάρχει άλλη γυναίκα και κατάλαβε και ποιά ήταν. Μου είπε: "Ξέρεις κάτι; Δεν θα τον χαρίσω! Δεν θα αφήσω για μια επιπολαιότητά του, μια ολόκληρη ζωή ευτυχισμένη μαζί του". Και αφού φρόντισε να επιβεβαιώσει με στοιχεία την απιστία του ενημέρωσε τα παιδιά. Γιατί όλο αυτό το διάστημα ο σύζυγος τους έλεγε:" Η μάνα σας δεν είναι καλά, είναι τρελλή, νομίζει οτι κάτι συμβαίνει ενώ δεν τρέχει τίποτα" και τα παιδιά είχαν στραφεί εναντίον της και της μιλούσαν πολύ επιθετικά, υποτιμητικά και με αυθάδεια, έχοντας γίνει ένα team με τον μπαμπά και που η μαμά ήταν η χαζή νοικοκυρούλα που έπλενε μόνο και μαγείρευε. Τους είπε: "Παιδιά, θέλω την βοήθειά σας για να σώσουμε την οικογένειά μας". Και αυτά κατάλαβαν και της συμπαραστάθηκαν και ψυχολογικά και πρακτικά.
Μόλις λοιπόν έφυγε από το σπίτι, η γκομενίτσα βρέθηκε προ των ευθυνών της και βέβαια δεν ήθελε να συζήσει με έναν παντρεμένο με παιδιά τόσα χρόνια μεγαλύτερό της και να μπλέξει με καταστάσεις διαζυγίου. Του αποκάλυψε οτι είχε παράλληλα σχέση με έναν νεαρούλη και οτι καλό θα ήταν να μην χαλάσει το σπίτι του αλλά να επιστρέψει στην γυναίκα του μιας κι εκείνη τα ξανάφτιαξε με τον πρώην!
Έτσι λοιπόν, μετά από διάφορες φάσεις και αφού το σκυλομετάνιωσε για την παλαβομάρα που έκανε, γύρισε παρακαλώντας στην γυναίκα του πίσω. Πολύ αργά αλλά σταθερά οι σχέσεις του ζευγαριού επανήλθαν αφού κατέπεσε ένα μεγάλο μέρος του εγωισμού του, που νόμιζε οτι αυτός κάνει τα πάντα σωστά και οτι είναι όλα δεδομένα (η γυναίκα του δεν τον δέχθηκε αμέσως και χωρίς όρους, του έβγαλε την ψυχή).
Αλλά είπαμε, εδώ πρόκειται για απιστία από την μεριά του άντρα που συνήθως συγχωρείται.
08-02-2018, 14:00 #73
Κακως πολυ κακως τον δεχτηκε πισω κασσανδρα. Οχι επειδη εβαλε το πουλακι του αλλού, αλλα κυριως και πανω απο ολα επειδη την υποτιμουσε και γυρισε επειδη τον εστειλε η γκομενα, παλι περιπτωση συζυγου-καβατζας ειναι και αυτη. Το ειπες μονη σου, ελεγε και στα παιδια του ποσο τρελλη και χαζη και γυναικουλα-νοικοκυρουλα δεν ξερω τι ειναι η μαμα τους...και με τη συγχωρεση στο υπογραφω, δεν απεκτησε ξαφνικα εκτιμηση για το προσωπο της...ισα ισα επειδη δεν υπηρξε καμια συνεπεια για εκεινον επεσε και αλλο στα ματια του η φιλη σου...νομιζεις δεν εχει σκεφτει/καταλαβει/νιωσει οτι τον συγχωρεσε απο δικη της ανασφαλεια η "νοικοκυρουλα"; Δεν θελω να σε στενοχωρησω για τη φιλη σου αλλα θα σου πω τι καταλαβε τωρα αυτος: "δεν υπαρχει προβλημα αμα απαταω τη γυναικα μου, μπορω που και που να τον δινω οπου γουσταρω, την εχω δυο φορες πιο δεδομενη τωρα, απλα δεν κανω ξανα τη μαλακια να παω να ζησω με αλλη...εχω το σπιτακι μου, την αασφαλεια μου, μου καθαριζει μου μαγειρευει με φροντιζει, δε θα τρεξω ξανα πισω απο γκομενακι, την επομενη φορα απλα ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε, σιγα μη μπω σε μπελα ξανα να μου βγαζει η γυναικα μου τη ψυχη με προθεση να μη παει ουτως η αλλως πουθενα παλι. Τζαμπα πονοκεφαλος". Κομπλε λοιπον, αρχοντας.
Για την φιλη σου δεν θα ανησυχουσα γιατι μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι, οποτε για εκεινη τελος καλα ολα καλα...αλλα μην τους φερνεις ως παραδειγμα.
Δεν εχω καμια ανοχη στην απιστια προσωπικα, αλλα για μακροχρονιες σχεσεις με παιδια σκυλια κλπ εχει πιστευω μεγαλη σημασια αυτο που ειπε η ρεμεντι: αλλο να εχει μετανιωσει πραγματικα ο απιστος συντροφος απο μονος του και να εχει συντριβει, να εχει καταλαβει ποσο κακο εκανε στο γαμο του χωρις να νιπτει τας χειρας του για την ευθυνη, και αλλο να "μετανιωνει" επειδη εφαγε ακυρο απο το γκομενακι.
Αμα η γκομενα του ειχε πει του κυριου "ναι ελα να ζησουμε μαζι", τι καταληξη πιστευεις θα ειχε η ιστορια;
Βλεπεις γιατι στη πλειοψηφια των περιπτωσεων η μετανοια του απιστου ειναι μουφα; Συνηθως ειναι επειδη εφαγε τα μουτρα του στο νεο σχεσακι.. Η αρχικη του προθεση ομως ειναι να ξεγραψει την σχεση/τον γαμο του.
Ξερω τυπα σε μακροχρινια σχεση που ειχε κανει παραλληλη σχεση και αυτη τα ειχε και με παντρεμενο ταυτοχρονα, ο φιλος μας χωρισε τη σχεση του, αυτη του ειχε πει θα χωρισει απο τον παντρεμενο, ο παντρεμενος αφησε τη γυναικα του και τελικα η αλλη εμεινε με τον παντρεμενο και ο φιλος μας με το μακρυτερο απο τα τρια... Και γυρισε "μετανιωμενος" στην σχεση του...ξερεις τι ελεγε για εκεινη ολο το διαστημα πριν τη χωρισει και μετα; "Αυτη ειναι σαν πιστο σκυλακι..."... Και γυρισε στο πιστο σκυλακι ο φιλος μας...και μαντεψε ποσο πιστος της ηταν μετα παλι και τι μαθημα ειχε παρει...ναι, αυτο που ηδη ανεφερα: Οκ, ξενοπηδαω χαλαρα, αλλα απο την ανεση και την ασφαλεια μου δεν το ξανακουναω, μαλακας ειμαι; Ασε που να τρεχω. Και κανανε παιδακι μετα απο ολα αυτα. Και ξερεις τι ελεγε μετα οταν σφιγγαν τα ζορια με το μωρο και τις ευθυνες της οικογενειακης ζωης και τα καυγαδακια; "Θα βρω γκομενα"....λολ...
08-02-2018, 14:08 #74
08-02-2018, 15:04 #75
πρωτα απ ολα δεν ενημερωσε τα παιδια για να "σωσουν την οικογενεια τους", καθως τα παιδια ειναι ενηλικα και ετοιμα να κανουν δικη τους οικογενεια, οταν το θελησουν..
τι θα παθαιναν 25 χρονων παιδια δλδ, αν οι γονεις τους χωριζαν????
τα ενημερωσε καθαρα λογω αδυναμιας να διαχειριστει μονη της την κατασταση για να ΤΗΝ βοηθησουν (αν μπορεσουν), ενηλικες ειναι αλλωστε, να γυρισει πισω τον ανδρα της... χωρις να την νοιαζει αν ειναι η καβαντζα..
επισης, απο την διηγηση σου, δεν καταλαβαινω τι βοηθεια εδωσαν τα παιδια.
ο ανδρας της γυρισε επειδη τον σχολασε η γκομενα, ακριβως οπως εκανε και η κοπελα της ερωτησης μας, οχι για να μεινει ενωμενη η οικογενεια με τους μαντραχαλαιους.....
και τι ηταν ο ανθρωπος για να τον χαρισει η να μην τον χαρισει? μπλουζακι που της μικρυνε?
ας τον ηθελε η μικρη και σου λεγα εγω ποιος θα βοηθουσε και ποιος θα χαριζε..