chatrooms
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 84

Thread: chatrooms

Junior Member

chatrooms

Γεια σας !! Θέλω τη αποψη σας .. Είμαι 1 χρόνο σε σχέση με ενα συνομήλικο μου 25χρονον .προχθές ψάχνοντας να βρούμε κάτι στα μειλ του βρήκα μια εγγραφή σε τσατ ρούμς.. Τον ρώτησα. στ αρχη δίστασε μετα το παραδέχτηκε.μετα άρχισά έψαχνα στο ιστορικό του Κ βρήκα Κ αλλα .. μ ειπε ότι μπήκε 5 φορές Κ το έκοψε . με το πρόταση πως δεν ειχε τι να κάνει όλη μερα σπίτι και πως δεν μίλησε ερωτικά μέ καμία .. η εμπιστοσύνη μου κλονίστηκε.. Πως να είμαι λοιπόν με κάποιον που μπαίνει σε τέτοια Κ μιλάει εστω αυτές τις φορές που έγινε...;;; εντωμεταξύ νόμιζε πως δεν έκανε κάτι κακό Όταν ρωτάω Κ ξανά ρωτάω το γιατί!!!!!

Member
    Η δική σας σχέση πως είναι; Νιώθεις ότι έχει κενά; συναισθηματικά ή σεξουαλικά; Η ακόμα κ επικοινωνιακά. Δεν είναι απαραίτητα κακό να κουβεντιάζει κάποιες ώρες που δεν έχει τι να κάνει και μην ξεχνάς πως σ αυτή την ηλικία είναι γοητευτικό να ακούς και τις εμπειρίες αλλωνών....γνώμη μου είναι να μην τρελαίνεσαι απλά συζήτα λίγο χαλαρά να σου πει τι του άρεσε εκεί κ αν το βρήκε ενδιαφέρον τελικά ή σαχλό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marinaki92 View Post
    Γεια σας !! Θέλω τη αποψη σας .. Είμαι 1 χρόνο σε σχέση με ενα συνομήλικο μου 25χρονον .προχθές ψάχνοντας να βρούμε κάτι στα μειλ του βρήκα μια εγγραφή σε τσατ ρούμς.. Τον ρώτησα. στ αρχη δίστασε μετα το παραδέχτηκε.μετα άρχισά έψαχνα στο ιστορικό του Κ βρήκα Κ αλλα .. μ ειπε ότι μπήκε 5 φορές Κ το έκοψε . με το πρόταση πως δεν ειχε τι να κάνει όλη μερα σπίτι και πως δεν μίλησε ερωτικά μέ καμία .. η εμπιστοσύνη μου κλονίστηκε.. Πως να είμαι λοιπόν με κάποιον που μπαίνει σε τέτοια Κ μιλάει εστω αυτές τις φορές που έγινε...;;; εντωμεταξύ νόμιζε πως δεν έκανε κάτι κακό Όταν ρωτάω Κ ξανά ρωτάω το γιατί!!!!!
    εννοεις σε dating sites?
    chat rooms εχει παντου. αν εννοεις ομως τσατ σε σαιτ γνωριμιων, το σιγουρο ειναι οτι ψαχνεται. τωρα το αν εχει κανει κατι, μονο αυτος το ξερει.
    μην επαναπαυεσαι κι αν δεν του εχεις εμπιστοσυνη, φυγε.

Junior Member
    chatroullete καί omegle

Junior Member
    σαιτ κυρίως καυλαντας με λίγα λόγια

Senior Member
    σαιτ κυρίως καυλαντας με λίγα λόγια
    ψαχνεται...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ψαχνεται...
    μ είπε πως μπήκε να γελάσει με τους καμμένούς .. κ μίλησε μόνο με ξένες.. τι να κανω ρε γαμωτο; ;;

Senior Member
    μ είπε πως μπήκε να γελάσει με τους καμμένούς .. κ μίλησε μόνο με ξένες.. τι να κανω ρε γαμωτο; ;;
    ξαναμπαινει λεγοντας οτι απλα σπαει πλακα, η δεν εχει ξαναμπει?
    αν το εχει κοψει, μην κανεις τπτ, αλλα εχε το νου σου. αν στο λεει ανετα οτι συνεχιζει να μπαινει αλλα δεν τρεχει τιποτε, ΚΑΝΕ.

Junior Member
    ξαναμπαινει λεγοντας οτι απλα σπαει πλακα, η δεν εχει ξαναμπει?
    αν το εχει κοψει, μην κανεις τπτ, αλλα εχε το νου σου. αν στο λεει ανετα οτι συνεχιζει να μπαινει αλλα δεν τρεχει τιποτε, ΚΑΝΕ.
    είπε πως δεν ξανά μπήκε... Μόνο 4 φορές . Και μίλησε σε ξενες εντελως φιλικά... κ ότι μίλησε Κ με άντρες . . φοβαμαι πολύ.. φοβάμαι μη μου λεει ψέματα για να μη με χάσει .. γτ δρν είναι Κ άνθρωπος που θα παραδεχτεί εύκολα το λάθος του .. Πως θα τον κανω να μου πει την αλήθεια χωρίς φόβο ;;;;

Senior Member
    είπε πως δεν ξανά μπήκε... Μόνο 4 φορές . Και μίλησε σε ξενες εντελως φιλικά... κ ότι μίλησε Κ με άντρες . . φοβαμαι πολύ.. φοβάμαι μη μου λεει ψέματα για να μη με χάσει .. γτ δρν είναι Κ άνθρωπος που θα παραδεχτεί εύκολα το λάθος του .. Πως θα τον κανω να μου πει την αλήθεια χωρίς φόβο ;;;;
    δεν ξερω αν γινεται να σου πει την αληθεια καποιος που θελει να σου πει ψεματα.
    δεν ξερω τι να σου προτεινω.
    αν δεν εχεις εμπιστοσυνη ομως, δεν εχει νοημα να συνεχιζεις μια σχεση.
    θα ειναι φθορα.

Junior Member
    δεν ξερω αν γινεται να σου πει την αληθεια καποιος που θελει να σου πει ψεματα.
    δεν ξερω τι να σου προτεινω.
    αν δεν εχεις εμπιστοσυνη ομως, δεν εχει νοημα να συνεχιζεις μια σχεση.
    θα ειναι φθορα.
    μου την σπάει που το εβλεπε σαν κάτι Όχι κακο !!!!! Κ λέει ότι υπερβαλω ... κ ότι Επειδη Εγώ ειχα μπει Πριν 10 μήνες στ Προφίλ του πρώην μου είναι το ίδιο πληγωμένος Όσο Εγώ!!!!!

Junior Member
    μου την σπάει που το εβλεπε σαν κάτι Όχι κακο !!!!! Κ λέει ότι υπερβαλω ... κ ότι Επειδη Εγώ ειχα μπει Πριν 10 μήνες στ Προφίλ του πρώην μου είναι το ίδιο πληγωμένος Όσο Εγώ!!!!!
    Πως γίνεται να βάζει στ ιδιό μετρο δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα; ;;;; Κ δρν παίρνει από κουβέντες...

Senior Member
    τσεκάρησε πάλι τον υπολογιστή μετα απο λίγες μέρες.

Senior Member
    Είναι λίγο αλλοπρόσαλλο να έχεις κοπέλα και να ικανοποιείσαι τόσο περίεργα σε αυτά τα διεστραμμένα sites.

Δεν ξέρω πόσο το sexting με άγνωστες, το sex-cam ή το να βλέπεις πορνό και να αυνανίζεσαι, είναι προδοσία στη σχέση.

Είναι ένα θέμα όμως.

Γιατί να μη κάνει με εσένα sexting ή να μην περάσετε μαζί τρυφερές στιγμές, αντί να κάθεται να μαλακίζεται (σόρρυ για την έκφραση) με άγνωστες; Και μάλιστα άγνωστες που σήμερα θα τις δει και αύριο θα τις ξεχάσει...

Να τον έχεις για ένα μήνα σε κατάσταση στενής επιτήρησης και αν δεις ότι αντιδρά και ότι τον ενοχλεί, παράτα τον και ασ' τον να κάνει σχέση με το PC και το κινητό...
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Member
    αφού ξέρει ότι τον ψάχνει θα καλύψει τα ίχνη του αν είναι ένοχος. Δυστυχώς όντως δεν υπάρχει τρόπος να σου πει αλήθεια αν θέλει να το κρύψει. Ψυχραιμία βασικά

Page 1 of 6 123 ... LastLast