κρίση πανικού ή είναι τα φάρμακα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Member
    θα το ψάξω πάντως η συγκεκριμένη που έχει σταματήσει τώρα εδώ και αρκετό καιρό το μόνο σύμπτωμα της είναι αυπνίες και τπτ άλλο...
    και θέλω να σε ξαναρωτήσω.. από τη στιγμή που μιλάμε στερητικά , αυτά δεν θα έπρεπε να σταματήσουν από τη στιγμή που παίρνω όταν τα βρίσκω σκούρα , όπως τον τελευταίο καιρό;;
    υποτίθεται ότι αν ήταν στερητικά θα έπρεπε τώρα να έχουν σταματήσει..

Kαμμια φορα δε σταματάνε..

Senior Member
    beat και σε μενα η γιατρος μ επειδη κανω μια νεα αρχη στην ζωη μ και ειμαι πιο αγχωμενη απο ποτε μ ειπε να περνω και μισο ζαναξ καθε πρωι για 20 μερες και βλεπουμε.αλλα εγω περνω μερα παρα μερα ζαναξ τα φοβαμαι πολυ κ εκτος αυτο σε αποβλακωνουν ολιγον τι.μαλλον θα μ αλαξει κ τα σιπραλεξ δεν μου κανουν.εχω αλλαξει 3 φαρμακα εως τωρα το ενα με περιαζει κανω εμετους το αλλου μ π[ειραζει στα νευρα κ αυτα δεν με πιανουν .να δω 8α βρε8ει ποτε καπιο να ειναι για μενα η θα τα παρατησω ολα?τα βαρεθηκα αυτα!παντως στεφανε ο μπεατ πρεπει να χει δικιο με τα ζαναξ ειναι πολυ υσσχηρο φαρμακο κιαν εχεις παθει εξαρτηση η γνωμη μ ειναι να το σηζητησεις με τον γιατρο σου να το κοψεις σιγα σιγα.αλλα ρε παιδια κ μενα η γιατρος μ πε οποτε δνε ειμαι καλα να περνω ζαναξ αλλα να μην περασει τον ενα μηνα δλδ 30 χαπια σε ενα μηνα.εχω ενα κουτι 4 μηνες τωρα ζαναξ και εχω παρει τα 10 μεχρι τορα χαπια.

Page 3 of 3 FirstFirst 123