Δεν ξέρω τι να κάνω και πως να ζήσω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Universe View Post
    Η βαθμολογία ενός ειδικού δεν κρίνεται μόνο από το να κάνεις ψυχοθεραπεία μαζί του υπάρχουν κριτικές άλλων ανθρώπων, ο τρόπος που μιλάει σε εκπομπές,στην ιστοσελίδα του υπάρχουν πολλά άλλα που κοίταξα για να κρίνω χώρις να κάνω θεραπεία μαζί τους κατ ανάγκην που είναι βέβαια σημαντικό κριτήριο αξιολόγησης. Κατερίνα1234 πάνε κοπέλα μου στις ιστοσελίδες κ οι τρεις αξίζουν. αν κατα φέρεις κ κάνεις θεραπεία έστω μέσω skype αν κ από κοντά είναι καλύτερο θα βοηθηθείς θα δυναμώσεις μπες στην ιστοσελίδα της κ. ******** .
    Η χημεία αποκτιεται μετέπειτα, τέλοςπάντον εγώ πρότεινα κάποιους στην κοπέλα ή κ άλλοι άνθρωποι αν το δουν, προς βοήθεια τους, μετά ας κάνουν ότι θέλουν επιλογή τους.
    Δε βλεπω να ζητησε να κανει καποιος γκουγκλ σερτς για να της προτεινει σελιδες επαγγελματιων.
    Αντιθετως εγραψε
    Quote Originally Posted by Κατερίνα1234 View Post
    Το ξέρω . Δεν νιώθω άσχημα που τα εχω νιώθω άσχημα που δεν μπορώ να τα δουλέψω να βρω μια άκρη . Δεν ειμαι κατα των ειδικών ίσα-ίσα εχω πάει πολλές φορές όταν ήμουν μικρη δεν βοήθησε ιδιαίτερα .Τωρα δυστυχώς δεν εχω την δυνατότητα οικονομικά και πρακτικά να το κάνω εύχομαι να μπορέσω σύντομα
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Junior Member
    λέει ότι νιώθει άσχημα που δεν μπορεί να τα δουλέψει να βρει μια άκρη σε αυτά που την βασανίζουν. Έχει πάει πολλες φορές σε ειδικο όταν ήταν μικρή αλλά δεν την βοήθησε. Έτσι της πρότεινα τρεις που αντικειμενικά είναι καλοί ειδικοί από ομολογίες ανθρώπων. Ναι δεν το ζήτησε να της προτείνουμε ειδικούς εγώ το έκανα γιατί αυτό αισθάνθηκα σωστό να κάνω για να την βοηθήσω άλλωστε ο καθενας γράφει κάτι διαφορετικο.

Κατερίνα, μιά σκέψη είναι μήπως πουλώντας τα ενοικιαζόμενα που έχετε ξεχρεώσεις το χρέος του παππού σου και σας μείνουν και χρήματα να κάνετε κάτι άλλο, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, εφόσον εδώ "βαλτώνεις".
    Δεν ξέρω πόσο καλή ιδέα μπορεί να είναι αυτή. Με τα ενοικιαζόμενα πώς τα πάτε, βγάζουν τα προς το ζην; Γιατί αν σας δίνουν ένα καλό εισόδημα τότε αλλάζει το πράγμα...

Senior Member
    λέει ότι νιώθει άσχημα που δεν μπορεί να τα δουλέψει να βρει μια άκρη σε αυτά που την βασανίζουν. Έχει πάει πολλες φορές σε ειδικο όταν ήταν μικρή αλλά δεν την βοήθησε. Έτσι της πρότεινα τρεις που αντικειμενικά είναι καλοί ειδικοί από ομολογίες ανθρώπων. Ναι δεν το ζήτησε να της προτείνουμε ειδικούς εγώ το έκανα γιατί αυτό αισθάνθηκα σωστό να κάνω για να την βοηθήσω άλλωστε ο καθενας γράφει κάτι διαφορετικο.
    Είτε το αισθάνθηκες σωστο ειτε το αισθανθηκες λαθος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διαφημιζεις συγκεκριμενους ειδικους εδω μεσα και ειναι διπλά λαθος αυτο που κανεις , μιας και δεν τους δοκίμασες καν. Απλα σου φάνηκαν πειστικες καποιες ιστοσελιδες...

Senior Member
    Μεσα στην ευαισθητη ψυχικη σου ισορροπια, ετυχε κι αυτη η κληρονομια κι εχεις πελαγωσει απο τα προβληματα.
    Δυστυχως εγιναν καποια λαθη.
    Αν δεν τα καταφερνετε στα κτηματομεσιτικα, επρεπε να συμβουλευτητε δικηγορο και συμβολαιογραφο ΠΡΙΝ κανεις αποδοχη της κληρονομιας.
    Πιθανότατα με τετοια χρεη να μην επρεπε να κανεις αποδοχη.
    Αυτο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να ζητησεις βοηθεια απο δικηγορο και εμπειρο λογιστη, να αποτιμησουν την περιουσια και να δεις αν ειναι πιο συμφερον να πουλησεις το συγκροτημα οπως λεει η κασσανδρα η να το υπενοικιασεις να το λειτουργει καποιος αλλος, η τι αλλες επιλογες μπορεις να εχεις.
    Αν συμβουλευοσουν εμπειρο δικηγορο ΠΡΙΝ την αποδοχη, θα μαθαινες οτι υπαρχει τροπος να κανεις αποδοχη μονο αν υπαρχει οφελος για σενα και να μην κινδυνευει η προσωπικη σου περιουσια απο χρεη του μακαριτη

Junior Member
    έχεις δίκιο δεν θα το ξανακάνω,απαγορευεται και ευχαριστώ για την αυστηρότητα σου. Καλή συνέχεια

Junior Member
    χρειαζουμαι ενα καλο γρουπ θεραπειας στο κεντρο ,ξερεις κανεις ?εχω ενα ψυχολ δεν με καλυπτει

Banned

^^^^^^^^^^^^
    Last edited by αλεξανδρος_77; 07-02-2018 at 02:10.

Page 2 of 2 FirstFirst 12