Κουράστηκα και θέλω να αποχωρήσω... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 159
    little νιώθω όπως ακριβώς έγραψες. Στο τέλος του προηγούμενου θέματος ανέφερα πως τελικά αποφάσισα να πάω σε επαγγελματία για την πρώτη μου ερωτική επαφή και πως μου πρότεινε ερωτική σχέση με αντάλλαγμα οικονομική συναλλαγή. Το επιχείρησα για ένα μικρό διάστημα αλλά δεν μου έδωσε καμία συναισθηματική ικανοποίηση, η αδιαφορία και ή απέχθεια της κοπέλας, ειδικά κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής, ήταν ολοφάνερη όσο και αν προσπαθούσε να την κρύψει.

Ναι τον αγαπάω, γιαυτό και τον φροντίζω όσο μπορώ με το να μην καπνίζω, να αθλούμαι κλπ

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    little νιώθω όπως ακριβώς έγραψες. Στο τέλος του προηγούμενου θέματος ανέφερα πως τελικά αποφάσισα να πάω σε επαγγελματία για την πρώτη μου ερωτική επαφή και πως μου πρότεινε ερωτική σχέση με αντάλλαγμα οικονομική συναλλαγή. Το επιχείρησα για ένα μικρό διάστημα αλλά δεν μου έδωσε καμία συναισθηματική ικανοποίηση, η αδιαφορία και ή απέχθεια της κοπέλας, ειδικά κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής, ήταν ολοφάνερη όσο και αν προσπαθούσε να την κρύψει.
    Αν ενιωθε απεχθεια οπως λες, θα ειχε σβησει τα φωτα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Επειδή εσύ θεωρείς πως ο φίλος σου είναι άσχημος ή εσύ ήσουν κάποτε δεν πάει να πει πως οι γυναίκες σε έβλεπαν έτσι. Εχω περιγράψει πέσιμο στο πρώτο μου θέμα και δεν θα μπω στον κόπο να το ξανακάνω, δεν έχω καταφέρει να κάνω ολοκληρωμένο φλερτ ή πέσιμο σε σημείο που να μπορώ και να το αξιολογήσω ως καλό ή κακό, στο ξαναλέω με "κόβουν" από την πρώτη στιγμή που με βλέπουν, πριν ανοίξω το στόμα μου. Αν έφταιγε ο τρόπος προσέγγισης τότε οι άνδρες που δεν προσεγγίζουν ή φέρονται άσχημα δεν θα είχαν ποτέ κοπέλες. Εχω φίλους με ανασφάλειες και άσχημη συμπεριφορά που δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα και οι κοπέλες τους προσεγγίζουν.

Μου το πρότεινε αλλά εγώ τα ήθελα ανοιχτά για να την βλέπω...

Senior Member
    Τωρα θα καταλαβουν και οι καινουριοι γιατι σε εστειλε σπιτι σου ο ψυχολογος. Επειδη τα παρουσιαζεις ολα ροδινα.
    Και μετα ερχεσαι στο φορουμ και λες οτι δεν αντεχεις αλλο πονο και δυστυχια και οτι μεσα σε 2 μηνες που προσπαθησες, κλαταρες ηδη και θελεις να σκοτωσεις τον εαυτο σου.
    Αληθεια, η διωξη πώς καταφερε να σε αποτρεψει?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Γιαυτό έχω γράψει στο σημείωμα που θα αφήσω πως φεύγω οριστικά σε κάποιο απομονωμένο μέρος που δεν θα με βρουν, γιατί θα γίνει πιστευτό από τους δικούς μου. θα νομίσουν πως επέστεψα σε μία από τις χώρες που έχω επισκεφτεί στο παρελθόν(Θιβέτ, Παταγονία, Παπούα κλπ)

Ναι τον αγαπάω, γιαυτό και τον φροντίζω όσο μπορώ με το να μην καπνίζω, να αθλούμαι κλπ
    Και θα έκανες κακό στον εαυτό σου που τον αγαπάς τόσο πολύ και τον φροντίζεις; Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό;

Senior Member
    Γιαυτό έχω γράψει στο σημείωμα που θα αφήσω πως φεύγω οριστικά σε κάποιο απομονωμένο μέρος που δεν θα με βρουν, γιατί θα γίνει πιστευτό από τους δικούς μου. θα νομίσουν πως επέστεψα σε μία από τις χώρες που έχω επισκεφτεί στο παρελθόν(Θιβέτ, Παταγονία, Παπούα κλπ)
    Για ΠΟΙΟ? Σε τι απαντας?

Senior Member
    Αμα εχεις παει σε τετοια μέρη που εκεί οι άνθρωποι είναι εντελώς διαφορετικοι εξωτερικα απο εμάς ίσως θα μπορουσες να επισκεφτείς μια χώρα στην οποία θα άρεσες περισσότερο εξωτερικά (πχ κάπου με πιο ανοιχτόχρωμους ανθρώπους) και να βρεις εκει κοπέλα!

Δεν παρουσίασα τίποτα πέρα από το όπως ήδη είναι ή τα βλέπω. Απλά το πρόβλημα που έχω δεν επιδέχεται λύσης και αδυνατώ να συμβιβαστώ με το να ζήσω έτσι. Η δίωξη καλεί την αστυνομία και αυτήν τον εισαγγελέα που σε παραπέμπει σε ψυχίατρο. Δεν με απέτρεψε από τίποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Αμα εχεις παει σε τετοια μέρη που εκεί οι άνθρωποι είναι εντελώς διαφορετικοι εξωτερικα απο εμάς ίσως θα μπορουσες να επισκεφτείς μια χώρα στην οποία θα άρεσες περισσότερο εξωτερικά (πχ κάπου με πιο ανοιχτόχρωμους ανθρώπους) και να βρεις εκει κοπέλα!
    Του το είχαμε πει κ αυτό. Ουτε εκεί άρεσε σε καμία. Κι εκεί απέχθεια προκαλούσε σύμφωνα με τον ίδιο

little αυτό που αναφέρεις έχει καλυφθεί στο άλλο θέμα, το έχω προσπαθήσει ήδη.

Senior Member
    Δεν παρουσίασα τίποτα πέρα από το όπως ήδη είναι ή τα βλέπω. Απλά το πρόβλημα που έχω δεν επιδέχεται λύσης και αδυνατώ να συμβιβαστώ με το να ζήσω έτσι. Η δίωξη καλεί την αστυνομία και αυτήν τον εισαγγελέα που σε παραπέμπει σε ψυχίατρο. Δεν με απέτρεψε από τίποτα.
    Για ενημέρωσε μας μιας κι έτυχε. Ήρθε η αστυνομία δηλαδή;
    Σε παραπέμπει σε ψυχίατρο τι εννοείς; Πας υποχρεωτικά ;

Η δυστυχία που νιώθω είναι μεγαλύτερη από την αγάπη προς τον εαυτό μου.

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast