Results 16 to 30 of 159
-
29-01-2018, 14:06 #16
Γεια σου άγνωστε!
Θυμάμαι το θέμα σου από την προηγούμενη φορά...τι έγινε τελικά; Πώς πήγαν οι συνεδρίες με τον ψυχολόγο, δεν καταλήξατε κάπου ή έστω δεν κάνατε μια αρχή για να καταλάβεις τι συμβαίνει;
Έχω εντυπωσιαστεί με την αλλαγή σου ομολογώ και μου φαίνεται κάπως ανεξήγητη. Θυμάμαι που επέμενες πως δεν έχει επηρεαστεί η αυτοπεποίθηση σου από όλο αυτό, περιέγραφες μια ζωή γεμάτη με χόμπι, καλή δουλειά, φίλους, κοινωνική ζωή...τι άλλαξε τόσο δραματικά και έχεις απογοητευτεί τόσο;
- 29-01-2018, 14:09 #17
Σίγουρα είχε πολλές ελπίδες από τον ψυχολόγο και πίστευε πως επιτέλους θα δει φως. Όμως οι ψυχολόγοι ΔΕΝ βοηθάνε από όσους έχουν προβλήματα ζουν, δεν θέλουν να βοηθήσουν ουσιαστικά.
Με λίγα λόγια πήγε στον ψυχολόγο και τον έκανε χειρότερα :p
29-01-2018, 14:11 #18
29-01-2018, 14:12 #19
29-01-2018, 14:33 #20
Δεν σε είδα να λες εσύ κάτι που να βοηθάει όμως, κρίνε πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους άλλους.
Και ΝΑΙ έχω μεγάλη εμπειρία από γιατρούς και από μένα και από κοντινά μου άτομα και ξέρω καλά πως λειτουργεί το σύστημα.
Όσο αφορά τους ψυχολόγους ισχύει κάτι αντίστοιχο. Λεφτά θέλουν
Υπάρχει και η πιθανότητα σκόπιμα να σε κάνουν ράκος ψυχολογικά ώστε να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις πλέον σε τίποτα και να συνεχίζουν να σου τα τρώνε.
29-01-2018, 14:36 #21
29-01-2018, 15:29 #22
Ο ψυχολόγος δεν μου βρήκε κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς που να επιδρά αρνητικά στις συναναστροφές μου με γυναίκες, οπότε δεν έχει να βοηθήσει σε κάτι. Την ίδια γνώμη συμμεριζόταν και ο συνάδελφος του που είχα επισκεφτεί αρχικά. Η θλίψη μου δεν έχει να κάνει με χαμηλή αυτοεικόνα αλλά με την χρόνια παντελής έλλειψη γυναικείας επαφής σε σωματικό αλλά κυρίως συναισθηματικό επίπεδο.
29-01-2018, 15:33 #23
Δηλαδή είπε και ο δευτερος ψυχολόγος ότι δεν εχεις κάνενα θέμα συμπεριφοράς να βελτιώσεις, άρα είσαι τέλειος, φύγε;
Δεν σου είπε δηλαδή η ψυχολόγος, έλα να δουλέψουμε το τάδε ή το άλλο παρά σου είπε ότι είναι όλα άψογα;
Βρε συ δυσκολεύομαι πολύ να το πιστέψω αυτό. ¨Οχι για σένα, αλλά γιατί κανείς μας δεν είναι τόσο τέλειος που να μην παίρνει βελτίωση. Και δεν μπορώ να φανταστώ ψυχολόγο να λέει σε άνθρωπο : είσαι μια χαρά, δεν με χρειάζεσαι.
29-01-2018, 15:57 #24
δεν εχεις καταλαβει το ποιντ της υποθεσεως.
ο θεματοθετης προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι εχει κατι στην εξωτερικη του εμφανιση που τον εμποδιζει να συναψει σχεσεις με το αλλο φυλο.
οταν τον πεισει αυτος ουσιαστικα δεν θα φταιει σε τιποτα για τα ως τωρα αποτελεσματα απλα του ετυχε να εχει καποια ατελεια προσπαθει αλλα δεν πετυχαινει
ετσι αυτος βγαινει καθαρος εκανε οτι μπορουσε αυτο ειναι το σκεπτικο του. για τα υπολοποιπα θα φταιει η κακια του η μοιρα.
ΥΓ δεν τα εγραψα για να τον κατηγορησω με καποιον τροπο, το κανουμε ολοι μας ο καθε ενας ως καποιο βαθμοLast edited by nikos2; 29-01-2018 at 16:14.
29-01-2018, 16:02 #25
Μου είπε πως δεν έχω κάποιο σοβαρό θέμα συμπεριφοράς να βελτιώσουμε και ειδικότερα κάτι προσκείμενο σε αυτό στο οποίο με απασχολεί. Μάλιστα συζητήσαμε πως το να έχεις αρνητικά συναισθήματα σε αυτήν την περίπτωση είναι αρκετά φυσιολογικό και ανθρώπινο και πως προφανώς μπορώ να συνεχίσω να τον επισκέπτομαι αλλά πως δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένω λύση στο πρόβλημα μου μέσω ψυχοθεραπείας αφού αυτό δεν σχετίζεται με κάποιο ψυχολογικό αίτιο.
29-01-2018, 16:04 #26
Η συζητηση επιστρεφει ξανα στα ιδια και τα ιδια που ειχαμε υπερυπερυπερυπεραναλυσει στο αλλο νημα σου.
Να πουμε κατι καινουριο?
Αφου εισαι μολις 32 ετων, με ποιο τροπο μπορεις να μαντεψεις το μελλον? Οτι δηλαδη ΠΟΤΕ δε θα κανεις σχεση οποτε καλυτερα να σταματησεις να ζεις?Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
29-01-2018, 16:08 #27
Δεν πιστεύω ποτέ. Δεν είμαι άνθρωπος την πίστης. Εκτιμώ. Εκτιμώ με βάση την ανατροφοδότηση που λαμβάνω.
29-01-2018, 16:11 #28
Οκ τωρα μιλας πιο καθαρα. Οποτε με βαση μια προσωπικη σου εκτιμηση και συμφωνα μονο με το πώς ερμηνευεις εσυ με το δικο σου μυαλο τα οσα σου εχουν συμβει εως τωρα στα 32 σου χρονια, θεωρεις βεβαιο οτι δεν προκειται ποτέ να κανεις μια ερωτικη σχεση ετσι οπως τη θελεις. Οποτε σα λυση σκεφτεσαι να σταματησεις να ζεις. Σωστα?
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
29-01-2018, 16:21 #29
33 ετών άλλοι έχουν οικογένεια και εγώ μόλις πρόσφατα είχα τις πρώτες μου ερωτικές επαφές με συνοδό. Δεν είναι θέμα μαντείας ή απαισιοδοξίας. Ετσι όπως τόσα χρόνια δεν γνώρισα καμία που να με βλέπει ερωτικά έτσι και θα συνεχίσει αν λάβω υπόψιν μου πως οι γυναίκες που θα γνωρίζω θα έχουν περισσότερες εμπειρίες και επομένως και απαιτήσεις και πως όσο μεγαλώνω ούτε πιο νέος ούτε πιο όμορφος ούτε πιο χαρούμενος θα γίνω, το αντίθετο μάλιστα. Κυριότερο όμως είναι το ότι κυριολεκτικά δεν αντέχω άλλο έτσι, δεν ξέρω πως να το εκφράσω καλύτερα. Δεν έχω άλλη υπομονή να λέω ψέμματα στον εαυτό μου, βλέπω ότι αυτό που είμαι δεν είναι αυτό που θέλει οποιαδήποτε γυναίκα ασχέτως χαρακτήρα, εμφάνισης και ηλικίας.
29-01-2018, 16:21 #30
Καταλαβαίνω απλά αυτο που ήθελα να εξηγήσω ήταν οτι η θετική σκέψη παντα βοηθάει . Δεν ειμαι ειδικός και δεν μπορω να δώσω συμβουλές ,μήπως όμως η αυτοεκτίμηση σου δεν ειναι και στα καλύτερα της ? Συνήθως οι άνθρωποι έλκονται απο ανθρώπους με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση . Αν εσυ για παράδειγμα πίστευες πως δεν θα βρεις μια γυναίκα να σε αγαπά και αυτή η γυναίκα υπάρχει και σε γνωρίσει λες να το ρισκάρει να κοντραριστεί με την πεποίθηση σου οτι δεν θα είσαι αρκετός γι αυτην ? Λες να προσπαθήσει να σου αλλάξει την νοοτροπία και την πραγματικότητα σου? Αν δεν ξέρει απο την αρχή οτι ξέρεις να αγαπάς και να εκτιμάς τον εαυτό σου πως κι αυτή θα ξέρει οτι μπορείς να την αγαπήσεις ? Είχα ακούσει κάποτε το εξής .Αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου δεν θα μπορέσεις να αγαπήσεις κανέναν ,αν δεν αγαπήσεις δεν θα αγαπηθείς . Μήπως έχεις τρομερές απαιτήσεις απο τον εαυτό σου και απο τις γυναίκες ? Μήπως περιμένεις την τελειότητα ? Τι θεωρείς οτι μπορει ειναι απορριπτέο σε εσένα ?