Results 61 to 75 of 123
Thread: Οδυνηρες μνημες
-
31-01-2018, 15:05 #61
Λες απο μεσα απο συνεχη πρακτικη σιγα σιγα να γινει βιωμα? Γιατι τοσο καιρο που εχω αλλαξει πολλα και προσπαθω να αποφευγω πολλες μαλακιες τους, τελικα οταν ερχεται καποια μεγαλη συγκρουση μπαινω παλι σε σκεψεις και ενοχες, μηπως τους ζορισα πιο πολυ απο οσο επρεπε, μηπως να κανω πισω, μηπως δεν ειναι το σωστο ταημινγκ, μηπως το παρακανα, μηπως εχουν καποιο δικιο και τετοια. Απο την αλλη, ειναι και πραγματα που αφορουν πολυ σημαντικα θεματα υγειας και αν και ειναι δικη τους ευθυνη, τα παιρνω πανω μου επειδη εκεινοι ειναι γενικα ευθυνοφοβοι και τα κανουν σκατα απο τη βαρεμαρα και κυριως τον ωχαδελφισμο. Φυσικα δεν υπαρχει ιχνος αναγνωρισης για ο,τι κανω, θεωρειται απλα δεδομενο και μολις νευριασω και πω οχι καντε το εσεις αφου μου το παιζετε και τσαμπουκα απο πανω, γινεται χαμος.
Δε θελω να κλαψουριζω ελισαβετ, δε μου ταιριαζει, δε μου χρειαζεται, αλλα νιωθω πολυ αδικημενη. Θα ηθελα να μη νιωθω τιποτα, να μη με νοιαζει, αλλα με νοιαζει, ταραζομαι και απογοητευομαι.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
- 31-01-2018, 15:22 #62
Καλά εγώ που στα λέω νομίζεις πως το χω νικήσει εντελώς και είμαι κουλ? Εννοείται πως στα σημαντικά (όπως θέματα υγείας που λες) επειδή δεν τους έχω εμπιστοσύνη οτι μπορεί να τα κάνουν και σκατά, γιατί δεν έμαθαν κιόλας να τα κάνουν τόσα χρόνια που τα αναλάμβανα όλα εγώ, πάλι τσιμπάω και τα αναλαμβάνω όλα. Δεν έχω ελπίδες πως θα αλλάξει αυτό ποτέ στον απόλυτο βαθμό, ούτε μπορώ να γίνω άλλη ξαφνικά, μη σου πω δεν θέλω κιόλας. Κι εγώ θα με έκρινα ως γαιδούρι μετά. Αλλά στα πιο μικρά, όχι δεν τσιμπάω πια. Τους αφήνω κι ας τα κάνουν και σαλάτα. Και πολλές φορές έχω δεύτερες σκέψεις, ρε μήπως το παρακάνω; Μήπως είμαι υπερβολική; Τόσα πέρασαν κι αυτοί... αλλά συνήθως με σταματάω. Αρχιζε να το εφαρμόζεις με μικρά καθημερινά πράγματα και θα δεις οτι σιγά σιγά θα σου γίνει βίωμα κάπως. Στο λέω εγώ που μέχρι πριν μερικά χρόνια και η μπαταρία στο τηλεκοντρόλ να τέλειωνε, παίρνανε εμένα να τους πάω άλλη.
Να μη νιώθεις τίποτα και να σε μην σε νοιάζει δεν γίνεται. Γιατί είναι γονείς σου κι αυτό δεν αλλάζει. Αυτό που γίνεται όμως είναι να μάθεις να κουμαντάρεις κάπως αυτό που νιώθεις, να μάθεις να μην το αφήνεις να σε πνίγει, να αφήνεις ανοιχτή την βαλβίδα να ξεθυμαίνει λίγο πριν να γίνεται βουνό ο θυμός.
31-01-2018, 15:30 #63
Ερχονται και καρναβαλια, να ντυθω χυτρα λες?
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
31-01-2018, 15:36 #64
Ντύσου χύτρα χωρίς βαλβίδα! Να κάνεις έκρηξη σε όποιον εμφανίζεται μπροστά σου!!!
Αυτό δεν είναι κ το νόημα της αποκριας εξάλλου; Εκτόνωση!!!
31-01-2018, 15:40 #65
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
31-01-2018, 15:53 #66
Εμένα με τρομάζουν αυτοί που αρνούνται πεισματικά να το κάνουν!!! Λες και θα κριθεί όλος τους ο ανδρισμός από αυτό.
Είναι μια μέρα που όλα επιτρέπονται, λες να μην έχουν συνεχώς το άγχος του πόσο άντρες φαίνονται; Μάλλον νιώθουν επιτέλους πως αυτή τη μέρα μπορούν να κάνουν ο, τι θέλουν χωρίς να κριθούν. Θεωρώ πως οι άντρες περνάνε μεγάλη καταπίεση και άγχος σε αυτόν τον τομέα. Είναι αρκετά βαριά η φωνή μου; Περπατάω αρκετά αντρικά; Μήπως είμαι πολύ ευαίσθητος, μήπως το ένα μήπως το άλλο... είμαστε γεμάτοι στερεότυπα και η αλήθεια είναι πως οι άντρες τρώνε το μεγαλύτερο αγγούρι όσον αφορά στην εικόνα τους σε σχέση με το φύλο τους. Οπότε το βρίσκω κάπως εκτόνωση. Διακωμωδούν αυτό που στην πραγματικότητα δεν τολμάνε να αγγίξουν, την "θηλυκή" τους πλευρά ας πούμε.
31-01-2018, 15:56 #67
Χμμμμ δεν ξερω, δεν το ειχα σκεφτει ετσι.
Και οι γυναικες βαλλονται απο ακομα περισσοτερα προτυπα και στερεοτυπα ομως δε νομιζω οτι περιμενουν πως και πως να ντυθουν αντρες και να κολλησουν @@ και ! να κρεμονται. Αντε μερικες το κανουν αλλα ειναι σχετικα σπανιο.
Αντιθετως οι αντρες μολις βαλουν βυζια τα χουφτωνουν και τα χαιδευουν νον στοπ χαχαχαχαχαχα επιδεικτικοταταEverything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
31-01-2018, 16:11 #68
όχι είναι διαφορετικά τα στερεότυπα για τον άντρα και αφορούν την ίδια την σεξουαλικότητα του. Εγώ ως γυναίκα πχ θα μπω στο τρυπάκι να είμαι περιποιημένη, να μην παχύνω, να έχω ωραία μαλλιά, να, να.... όλα αυτά για να είμαι αρεστή ως γυναίκα. Δεν θα με χαρακτηρίσει κανείς γκει επειδή κάνω ένα "αντρικό" επάγγελμα πχ. Οι γυναίκες θα ντυθούμε και σε αντρικό στυλ και δεν τρέχει τίποτα, δεν θα περάσουν για γκει αν αγκαλιάσω ή φιλήσω την κολλητή μου. Δεν αμφισβητείται δηλαδή η σεξουαλικότητα μου στην καθημερινή ζωή. Μπορεί να αμφισβητηθεί η αξία μου ως γυναίκα η ηθική μου και χίλια δύο αλλά μέχρι εκεί. Οι άντρες δέχονται μια συνεχή αμφισβήτηση του ανδρισμού τους του ίδιου λόγω στερεοτύπων. Σκέψου έναν άντρα κομμωτή ή αισθητικό. Τι εικόνα σου έρχεται κατευθείαν;
Τώρα που χαιδευουν τα βυζια που βαζουν κτλ...ε δεν έχεις ακούσει άντρες να λένε πως αμα ήταν γυναίκες θα ήταν σίγουρα πουτ@νες; χαχαχα Βγαζουν τα απωθημένα τους χαχαχαχα
31-01-2018, 16:18 #69
Ε ναι! Αυτο ακριβως το τελευταιο! χαχαχαχαχ Απωθημενα ειναι
31-01-2018, 19:17 #70
01-02-2018, 00:31 #71
01-02-2018, 00:38 #72
01-02-2018, 00:40 #73
01-02-2018, 00:41 #74
01-02-2018, 00:43 #75
χαχαχαχααχαχ ε ναι ειναι που εχεις και αυτο το προβλημα, απαντας μονο στο τελευταιο μηνυμα που διαβαζεις, αλλιως θα σου τελειωσει η μπαταρια απο την πολλη αναγνωση.
Λοιπον ελεγα οτι ΟΤΑΝ ντυνεστε γυναικες πιανετε συνεχεια τα ψευτικα βυζια. Οποτε η ερωτηση ειναι γιατι ανυπομονειτε να ντυνεστε γυναικες? Και τελοσπαντων αμα θελεις διαβασε παραπανω.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung