Ποσο καιρο ειστε χωρις σχεση?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 66
    Senior Member

Ποσο καιρο ειστε χωρις σχεση?

Ξεκιναω με εμενα, ειμαι 1 χρονο μονος μου και δεν ξερω τι φταιει, μεσα στον χρονο κατι εβρισκα, τωρα ομως οχι. Σας εχει τυχει να ειστε μονοι για καιρο? Ποσο ηταν το μεγαλυτερο διαστημα που μεινατε μονοι?

Senior Member
    Λογω κτθλψης , η τελευταια μου σχεση ηταν προ χρονου , πριν απ αυτην , ημουν 10 χρονια ολομοναχος , δεν πολυεσκασα ομως , υπομενω στωικα τις αναποδιες ..........................................δεν εχει νοημα να χολοσκας για τιποτα , ετσι χειροτερευεις την κατασταση σου .........

Junior Member
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Ξεκιναω με εμενα, ειμαι 1 χρονο μονος μου και δεν ξερω τι φταιει, μεσα στον χρονο κατι εβρισκα, τωρα ομως οχι. Σας εχει τυχει να ειστε μονοι για καιρο? Ποσο ηταν το μεγαλυτερο διαστημα που μεινατε μονοι?
    Ισως πλέον είσα πολύ πιο επιλεκτικός απ ότι παλιότερα και ίσως φταίει και η φάση στην οποία βρίσκεσαι αυτήν την περίοδο................

Banned
    εγω ειμαι πεντε χρονια μονος, ειναι σιγουρα πολλα και νοιωθω οτι μου λειπει το αλλο μου μισο, καμια φορα κατηγορω και τον εαυτο μου που εχω παρει κιλα και δεν ειμαι τοσο εμφανισημος αλλα καμια φορα ειναι τετοιες και οι περιστασεις. Ημουν σε μια σχολη που ημασταν μονο αγορια και εκτος αυτου μετα το τελος των σπουδων ξαναεπιστρεφοντας στο χωριο οπου μεγαλωσα διαπιστωνω μια απαθεια απο τα κοριτσια, και σε αυτο συμφωνουν και αρκετοι συγχωριανοι μου. δεν ξερω ακριβως που οφειλεται αυτο αλλα ο πατερας μου παντα μου ελεγε πως οταν ηταν μικρος αν χαιρετουσες μια κοπελα ή αν τις μιλουσες αυτην αποτραβιοτανε... θα μπορουσα να το εκφρασω αλλιως οτι οι κοπελες δεν ειναι ιδιαιτερα απελευθερομενες απο προκαταληψεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by angeleo View Post
    Ισως πλέον είσα πολύ πιο επιλεκτικός απ ότι παλιότερα και ίσως φταίει και η φάση στην οποία βρίσκεσαι αυτήν την περίοδο................
    Μπα δεν ειμαι πιο επιλεκτικος τα ιδια γουστα ειχα παντα απλα δεν μου παρουσιαζονται ευκαιριες, καμια νεα γνωριμια κλπ.

Senior Member
    Γιατι δεν μπορω να βρω καποια αυτον τον καιρο? Ουτε μια νεα γνωριμια οπως παλαιοτερα ουτε τιποτα, ακομα και στο fb δεν βρισκω κατι, να πω σε καποιον γνωρισε μου μια φιλητης κοπελας σου δεν προκειται γιατι θα αισθανθω μαλακας χωρια που μισω τα ''προξενια'', να κανω το βημα σε καποιο club ουτε κι εκει υπαρχει περιπτωση, κανεις δεν γνωριζει καποια ετσι πλεον και εκτος απο αυτο θα εξοργιστω αν με απορριψει κιολας(χωρις να κανω κατι βεβαια).
    Last edited by Anakin; 15-02-2016 at 06:33.

Senior Member
    Ετυχε βρε , θα βρεις ...............τυχερα ειναι αυτα ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ετυχε βρε , θα βρεις ...............τυχερα ειναι αυτα ...
    Το διορθωσα το κειμενο, προσθεσα και αλλα διαβασε να το συζητησουμε μιας και εισαι ξυπνιος.

Senior Member
    Κατ αρχην , λογω ηλικιας μου , 54 , δεν ξερω απο φεις , δεν εχω , ουτε πηγαινω πλεον σε clubs , αλλα παντα ημουν ανοιχτος σε προξενια , δεν μενοχλει καθολου , εχω φτασει μεχρι να πω στον παπα της ενοριας μου , να πει σε μια κοπελα που ειδα στην εκκλησια οτι μου αρεσει , το ειπε ο ανθρωπος , και βγηκαμε !! μια χαρα κοπελα ...........δεν ξερω βεβαια την ηλικια σου , σιγουρα εισαι αρκετα μικροτερος μου , διοτι εχω καταλαβει οτι οι γνωριμιες σημερα δεν ειναι τοσο ευκολες οσο παλια , που εβλεπες μια κοπελα σε μια φιλικη παεα , και πηγαινες και της μιλαγες κατ ευθειαν ........εχει γινει περιεργη η κατασταση με τα φεις και τα λοιπα μεσα κοιν. δικτυωσης , τα οποια δεν συμπαθω διολου , ουτε τα χρησιμοποιω.............παντως πιστευω ,κρινοντας εξ ιδιων , οτι ανεισαι επικοινωνιακος , πιανεις και σημερα ευκολα κουβεντα , οι κοπελες αισθανονται εξ ισου μοναξια , και ειναι ευκολες στη κουβεντα ........

Member
    Εγω δεν εχω κανει ποτε μου σχεση περα απο καποια ραντεβου που δεν καταληξαν πουθενα ειναι δυσκολο στις μερες να βρουμε καποιον βγαινεις εξω και δεν σε προσεγγιζει καποιος ευκολα με σκοπο να σου μιλησει και να γνωριστειται...το θεμα θελει υπομονη καλους φιλους και να βγαινεις εξω και ποτε δεν ξερεις

Senior Member
    24 χρόνια έχω να κάνω σχέση...(24 χρονών είμαι)! :P
    Last edited by Gallowdance; 15-02-2016 at 18:10.

Member
    μια απο τα ιδια αλλα ειμαι 25

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by algofren View Post
    μια απο τα ιδια αλλα ειμαι 25
    Γυναίκα είσαι?

Member
    ναι ειμαι γυναικα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by algofren View Post
    ναι ειμαι γυναικα
    Εγώ άντρας,21 ετών και στην ίδια φάση.
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 15-02-2016 at 17:37.

Page 1 of 5 123 ... LastLast