Είμαι 23 και δεν έχω κάνει τίποτα σοβαρό με αγορι - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 33 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 486
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Όχι,δεν έχω καψουρευτει ποτέ.
    Αλλά έχω νιώσει έντονη έλξη για δύο άτομα,με τα οποία δεν προχώρησε γιατί ο ένας είχε ήδη σχέση και ο άλλος ήταν ποτέ κρύο ποτέ ζεστη,μάλλον δεν του άρεσα (λογικό,ποτέ δεν γίνεται αυτό που θέλω)
    Νομιζω το προβλημα σου ειναι οτι συνηθισες τοσα χρονια να νιωθεις πολυ ασχημα για το σωμα σου. Και ακομα η αυτοπεποιθηση σου ειναι στον πατο για τον ιδιο λογο. Το σεξ προυποθετει γυμνια και πολυ αγγιγμα σε γυμνο σωμα. Το οτι το φτανεις μεχρι χερακι και αγκαλια και φοβασαι το παρακατω, ισως ειναι ο λογος που διωχνεις τους ενδιαφερομενους μακρια.
    Να ξερεις ειναι απολυτα κατανοητο μετα απο τοσα χρονια που εζησες με πολλα παραπανω κιλα, να αισθανεσαι ακομα ασχημα και να φοβασαι πολυ. Δεν εισαι ουτε αλιεν ουτε μιασμα. Κουβαλας την ιστορια σου.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Γιατί ζηλεύω που έχουν κάποιον αγκαλιά και περνάνε όμορφα το βράδυ τους. Γνωστούς δεν φέρνουν.

Senior Member
    Γιατί ζηλεύω που έχουν κάποιον αγκαλιά και περνάνε όμορφα το βράδυ τους. Γνωστούς δεν φέρνουν.
    συγνωμη δλδ τα αγορια από τις φιλες σου δεν εχουν φιλους? γτ δεν φωναζουν κανεναν? αντικοινωνικοι μου κανουν ολοι σαν παρεα...βολευτηκαν και εσυ στην απ εξω...

αδερφια ξαδέρφια εχεις?

Senior Member
    Δεν ντρέπομαι πλέον για το σώμα μου. Αν και καμιά φορά με πιάνουν ανασφάλειες και έχω ακόμα κάτι κολλήματα του τύπου μήπως φαίνονται χοντρά τα μπράτσα μου αν βάλω αμανικο. Και όσο κι αν μου λένε όχι άμα μου καθίσει άσχημα νιώθω χάλια. Γενικώς αμφιβάλω συνέχεια για τον εαυτό μου και όσο δεν έχω κάποιον να μου λέει και τα κατάλληλα λόγια, πρέπει να βρω μόνη μου αυτοπεποίθηση.

Senior Member
    Έχουν λίγους φίλους,έχουν φωνάξει κάποιους. Ο ένας με κοίταζε σαν λιγουρης και έλεγε διάφορα για εμένα στους άλλους και έσπαγαν πλάκα.
    Επίσης δεν αντέχω που αγκαλιάζονται και φιλιούνται μπροστά μου

Senior Member
    Έχουν λίγους φίλους,έχουν φωνάξει κάποιους. Ο ένας με κοίταζε σαν λιγουρης και έλεγε διάφορα για εμένα στους άλλους και έσπαγαν πλάκα.
    Επίσης δεν αντέχω που αγκαλιάζονται και φιλιούνται μπροστά μου
    σε κλαμπακι να πας μονη σου ντρεπεσαι?

εγω θα σου προτεινα και αλλα πραγματα να κανεις αλλα μου ειπες ότι λογο δουλειας δεν μπορεις να φυγεις ουτε 5 ημερες

Senior Member
    Είναι και το ότι δουλεύω από μικρή και γενικά κουράζομαι και εύκολα και νιώθω πιεσμενη. Μέσα στην πίεση θες να περνάς και καλα,έτσι δεν είναι? Νιώθω ότι δεν έχω ζησει

Senior Member
    Για ποτό έχω πάει και μόνη μου αλλά με πέτυχαν γνωστοί και φίλες,όπως ειπα

Senior Member
    Είναι και το ότι δουλεύω από μικρή και γενικά κουράζομαι και εύκολα και νιώθω πιεσμενη. Μέσα στην πίεση θες να περνάς και καλα,έτσι δεν είναι? Νιώθω ότι δεν έχω ζησει
    γι αυτό σου λεω το καλυτερο που εχεις να κανεις είναι να παρεις μια εβδομαδα αδεια και να πας καπου διακοπες...σε μια μεγαλη πολη όπως αθηνα-θεσσαλονικη για χειμωνα η νησι για καλοκαιρι...να αλλαξεις παραστασεις να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους..θα δεις θα νιωσεις πολύ καλα....μπορεις να το κανεις αυτό?
    πιστευω ότι κατι τετοιο χρειαζεσαι να αλλαξεις λιγο παραστασεις..

και στο προηγουμενο μηνυμα ηθελα να πω κατι αλλα το ξεχασα...επειδή γελουσαν δεν σημαινει πως λεγανε για εσενα...αυτό ισως να το νομιζεις επειδή εχεις ανασφαλειες

Senior Member
    Δεν ντρέπομαι πλέον για το σώμα μου. Αν και καμιά φορά με πιάνουν ανασφάλειες και έχω ακόμα κάτι κολλήματα του τύπου μήπως φαίνονται χοντρά τα μπράτσα μου αν βάλω αμανικο. Και όσο κι αν μου λένε όχι άμα μου καθίσει άσχημα νιώθω χάλια. Γενικώς αμφιβάλω συνέχεια για τον εαυτό μου και όσο δεν έχω κάποιον να μου λέει και τα κατάλληλα λόγια, πρέπει να βρω μόνη μου αυτοπεποίθηση.
    Κανενα χομπυ εχεις? Ισως αν ασχοληθεις με κατι που να σου αρεσει και να μην πρεπει να το κανεις για τη γνωμη του κοσμου, να νιωσεις καλυτερα για τον εαυτο σου, να μη νιωθεις αχρηστη και θα εχεις και πραγματα να λες σε μια συζητηση, θα εισαι ενδιαφερουσα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Δεν ξέρω αν γελαγαν για εμένα. Αλλά εμένα μόνο να καυλαντισει κάποιος για χαβαλε θέλει...Κάνεις δεν ενδιαφέρεται σοβαρά.
    Και τώρα αυτή την στιγμή μιλάω με εκείνον που θέλω να ρίξω και απαντάει ανά μισάωρο. Οταν γίνεται αυτό γεμίζω αμφιβολίες.
    Όσο για αυτό που λες με την αλλαγή παραστάσεων το σκέφτομαι σοβαρά αλλά σκέφτομαι να μετακομίσω,όχι απλά να πάω διακοπές. Αν δεν τα καταφέρω με εκείνον λέω να φύγω από αυτό τον κωλοτοπο

Senior Member
    Χόμπυ έχω το γυμναστήριο αλλά κι εκεί δεν κυκλοφορεί τίποτα καλό. Μόνο γνωστοί και αυτοί ψωνισμενοι

Senior Member
    Δεν ξέρω αν γελαγαν για εμένα. Αλλά εμένα μόνο να καυλαντισει κάποιος για χαβαλε θέλει...Κάνεις δεν ενδιαφέρεται σοβαρά.
    Και τώρα αυτή την στιγμή μιλάω με εκείνον που θέλω να ρίξω και απαντάει ανά μισάωρο. Οταν γίνεται αυτό γεμίζω αμφιβολίες.
    Όσο για αυτό που λες με την αλλαγή παραστάσεων το σκέφτομαι σοβαρά αλλά σκέφτομαι να μετακομίσω,όχι απλά να πάω διακοπές. Αν δεν τα καταφέρω με εκείνον λέω να φύγω από αυτό τον κωλοτοπο
    ειπες ότι εισαι ομορφη..φαινεσαι εξυπνη..εισαι συνεσταλμενη...δεν μπορω να καταλαβω γτ λες ότι μονο να καβλαντισει θελει καποιος μαζι σου...μηπως το νομιζεις εσυ αυτό? μηπως είναι η ιδεα σ? μηπως επειδή δεν ξερεις από φλερτ δεν βλέπεις σωστα τα σημαδια?

περιεργο που απανταει ανα μισαωρο...για εμενα είναι τελειος βλκας αυτος που θες να ριξεις..κανονικα αυτος θα επρεπε να ειχε κανει κινηση τοσο καιρο...τεσπα μπορει να εχει καμια δουλεια η να βλεπει τον παο(παιζει τωρα)..πολλα μπορει...
    Για εμενα χρειαζεσαι όπως σου ειπα διακοπες πρωτα.....παρε μια φιλη σου και κατεβα αθηνα η θεσσ να διασκεδασεις να φλερταρεις κ.λ.π/...

ε ωραια αφου πηγες μονη σου για ποτο γιατι δεν πας και σημερα στην πολη που είναι κοντα σου? ντυσου ,στολισου και βγες με χαμογελο..δεν εχει πολλα κλαμπακια και παιζει να πεσεις πανω σ γνωστους?

Senior Member
    Χόμπυ έχω το γυμναστήριο αλλά κι εκεί δεν κυκλοφορεί τίποτα καλό. Μόνο γνωστοί και αυτοί ψωνισμενοι
    Δεν ειπα να βρεις χομπυ για να βρεις αγορι. Λεω να αποκτησεις χομπυ για να νιωσεις πιο χρησιμη και δημιουργικη και να γινεις πιο ενδιαφερουσα σαν ανθρωπος. Ετσι, θα ανεβει και η αυτοπεποιθηση σου.

Senior Member
    Δεν θέλω να πάρω καμιά φίλη μου μαζί,μόνη θα πάω.
    Δεν είμαι σε φάση να βγω σήμερα,έχω τις μαύρες μου . Άλλες φορές πάω μόνη μου ακόμα και για καφέ αλλά τίποτα δεν γίνεται.
    Και δεν με νοιάζει τι κάνει τώρα. Εμενα ο νους μου πάει στο κακό και στο ότι δεν ενδιαφέρεται. Εγώ προσπαθώ να κάνω αστειακια και παιχνίδι και έχει να απαντήσει τρία τέταρτα σχεδον

Page 14 of 33 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast