Είμαι 23 και δεν έχω κάνει τίποτα σοβαρό με αγορι - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 33 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 486
    Senior Member
    δεν ξερω τι κυκλο εχεις αλλα μονο τα λιγουρια μιλανε στις εμφανίσιμες απο τον κυκλο τον δικο μου αυτό ξερω! Δεν εχει ερθει μια εμφανισιμη να μου πει οτι της την επεσε κανας νορμαλ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    όχι αλλα αμα εχεις ένα τοσο μεγαλο ελλατωμα λογικο να πας στα "χαμηλα στρωματα" που θα το δεχτουν επειδή είναι ασχημες
    μπορουσαν να βρουν κ αυτες ενας χοντρο με προσόντα! Και τα ειχε και με εμφανίσιμες το συγκεκριμένο άτομο, παλαιοτερα ομως. Λες να του μικραινε το πουλι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    δεν ξερω τι κυκλο εχεις αλλα μονο τα λιγουρια μιλανε στις εμφανίσιμες απο τον κυκλο τον δικο μου αυτό ξερω! Δεν εχει ερθει μια εμφανισιμη να μου πει οτι της την επεσε κανας νορμαλ!
    μαλλον δεν είναι εμφανίσιμες τοτε γι αυτό μονο τα λιγουρια τους μιλανε...αλλα κριτήρια εχεις εσυ αλλα εγω...και πιστεψε εγω σαν αντρας μπορω να σ πω ποια γυναικα είναι ωραια ενώ εσυ π εισαι γυναικα δεν θα εχεις την σωστη αποψη πανω σε αυτο

Senior Member
    μπορουσαν να βρουν κ αυτες ενας χοντρο με προσόντα! Και τα ειχε και με εμφανίσιμες το συγκεκριμένο άτομο, παλαιοτερα ομως. Λες να του μικραινε το πουλι;
    μην αλλαζεις την ιστορια σου...ειπες μονο με χοντρες και μακροχρόνιες...
    ναι καποιο ελατωμα εχει σιγουρα και κομπλεξ..
    τον χοντρο τι ν τον κανουν?> να βρωμάει ?

Senior Member
    Πραγματικά δεν μπορώ να μιλήσω με άτομα του επιπέδου σου xfactor καλύτερα μην μου απαντάς και άσε και τον υπόλοιπο κόσμο να εκφέρει την γνώμη του. Όλο μου μιλάς για τον κύκλο σου αλλά άμα κρίνω και από τα άλλα που μας έχει πει μάλλον ο κύκλος σου απαρτίζεται από άτομα που βγαινουν καθε μερα στα κλαμπ πινουν και κανουν χρήσεις. Εγώ και οι φίλες μου δεν είμαστε αυτού του κύκλου λοιπόν και χωρις να τους κατακρίνω δεν μας αφορά αυτός ο κύκλος. Ασε κανας νορμαλ ανθρωπος να μας πει την γνωμη του λοιπον!

Senior Member
    Δεν ντύνομαι πρόστυχα για να μου πουν κάτι τέτοιο.
    Καλό βράδυ x factor και καλά να περάσεις.
    Πάντως όντως θα έκανα υποχωρήσεις αν ήταν να κάνω σχέση μαζί του. Και πείτε με απελπισμένη κι ότι θέλετε. Αλλά έχω περάσει όλη την εφηβεία μέχρι τώρα βλέποντας τους άλλους να κάνουν σχέσεις και να λένε τι ωραία που είναι,τι τους λένε και τέτοια που εγώ δεν έχω ζήσει και νιώσει ποτέ. Και εγώ πάντα ήμουν πιεσμενη,αγχωμενη και με αμφιβολίες. Θέλω πολύ να κάνω μια σχέση και θα κάνω ο,τι χρειαστεί. Άλλαξα την εμφάνιση μου,πέρασα χρόνο με άτομα που δεν με ενδιέφεραν και μέχρι και έναν άφησα να με αγγίζει ενώ δεν ήθελα,για να αποκτήσω εμπειριες

Senior Member
    Πραγματικά δεν μπορώ να μιλήσω με άτομα του επιπέδου σου xfactor καλύτερα μην μου απαντάς και άσε και τον υπόλοιπο κόσμο να εκφέρει την γνώμη του. Όλο μου μιλάς για τον κύκλο σου αλλά άμα κρίνω και από τα άλλα που μας έχει πει μάλλον ο κύκλος σου απαρτίζεται από άτομα που βγαινουν καθε μερα στα κλαμπ πινουν και κανουν χρήσεις. Εγώ και οι φίλες μου δεν είμαστε αυτού του κύκλου λοιπόν και χωρις να τους κατακρίνω δεν μας αφορά αυτός ο κύκλος. Ασε κανας νορμαλ ανθρωπος να μας πει την γνωμη του λοιπον!
    ενταξει ειπες μια βλακεια δεν μπορουσα να μην δεν απαντησω...
    τεσπα αφηνω ασχολιαστο το επιπεδο μου..γτ δν με ξερεις προσωπικα...
    και σταματα να πλαθεις ιστοριες ότι ταχα οι αντρες θελουν ασχημες...
    φιλακια και καλο βραδυ :D

Senior Member
    Xfactor αγορι μου πίστεψε με κρίνω αντικειμενικότατα! Μάλλον εσυ δεν εχεις και τοσο γουστο ξερω κοπελα που ναι σαν Μις Ελλας και ΒΑΛΕ ! αμα θες σου δειχνω φωτο στο πμ μπας και το βουλωσεις που της την πεφταν ΜΟΝΟ λιγουρια σε καποια φαση ειχα τρομαξει και δεν μιλαγα γιατι ειχα παγωσει με ολους αυτους και ηταν και μπαζα! Και η ιδια το παραδεχόταν και μου λεει τι να το κανω να μου την πεφτουν αυτοι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Δεν ντύνομαι πρόστυχα για να μου πουν κάτι τέτοιο.
    Καλό βράδυ x factor και καλά να περάσεις.
    Πάντως όντως θα έκανα υποχωρήσεις αν ήταν να κάνω σχέση μαζί του. Και πείτε με απελπισμένη κι ότι θέλετε. Αλλά έχω περάσει όλη την εφηβεία μέχρι τώρα βλέποντας τους άλλους να κάνουν σχέσεις και να λένε τι ωραία που είναι,τι τους λένε και τέτοια που εγώ δεν έχω ζήσει και νιώσει ποτέ. Και εγώ πάντα ήμουν πιεσμενη,αγχωμενη και με αμφιβολίες. Θέλω πολύ να κάνω μια σχέση και θα κάνω ο,τι χρειαστεί. Άλλαξα την εμφάνιση μου,πέρασα χρόνο με άτομα που δεν με ενδιέφεραν και μέχρι και έναν άφησα να με αγγίζει ενώ δεν ήθελα,για να αποκτήσω εμπειριες
    αχ τωρα θα βγω κακια αν σου πω οτι αδικα ειχες πλασει στο μυαλο σου πως θα αδυνατήσεις και θα σε κυνηγάνε;

Σου στελνω πμ να δεις μια "ασχημη" φιλη μου που μονο λιγουρια της την επεφταν!!!!

Senior Member
    Παντως εγω πιστεω οτι εμεις οι αντρες προτιμαμε τις ασχημες γιατι σκεφτομαστε οτι αυτη η κουκλαρα τωρα θα κοιταξει εμενα και δισταζουμε να κανουμε κινηση, αισθανομαστε με λιγα λογια κομπλεξ κατωτεροτητας!! Με εξαιρεση αυτους που εχουν αυτοπεποιθηση, αυτοι δεν καταλαβαινουν τιποτα! Εγω ανηκω στο πρωτο σταδιο του κομπλεξ χαχα!! (αν και η ομορφια ειναι υποκειμενικη)

Senior Member
    Δεν χρειάζεται να μου στείλεις στοιχεία άλλου ατόμου σε μήνυμα. Καταλαβαινω τι εννοείς.
    Μια καλή εμφάνιση δεν τα λύνει όλα αλλά προσθέτει αυτοπεποίθηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Παντως εγω πιστεω οτι εμεις οι αντρες προτιμαμε τις ασχημες γιατι σκεφτομαστε οτι αυτη η κουκλαρα τωρα θα κοιταξει εμενα και δισταζουμε να κανουμε κινηση, αισθανομαστε με λιγα λογια κομπλεξ κατωτεροτητας!! Με εξαιρεση αυτους που εχουν αυτοπεποιθηση, αυτοι δεν καταλαβαινουν τιποτα! Εγω ανηκω στο πρωτο σταδιο του κομπλεξ χαχα!! (αν και η ομορφια ειναι υποκειμενικη)
    Ε τότε ολοι οι αντρες εχουν κομπλεξ :p αλλα ρε συ αλλοι που ναι ασχημοι πως την πεφτουν σε καλλονές οπως πχ σε μια φιλη μου που σας ελεγα ;
    Αληθεια δεν ξερω πως να το εξηγησω!

Senior Member
    Εχουν αυτοπεποιθηση δευτερο σταδιο! Το καλυτερο πραγμα ειναι αυτο, με το στιλ τους, το τροπο τους μπορουν να ριξουν μια γυναικα!

Senior Member
    _____________________________________-
    Last edited by little; 03-02-2018 at 23:35.

Banned
    Ε τότε ολοι οι αντρες εχουν κομπλεξ :p αλλα ρε συ αλλοι που ναι ασχημοι πως την πεφτουν σε καλλονές οπως πχ σε μια φιλη μου που σας ελεγα ;
    Αληθεια δεν ξερω πως να το εξηγησω!
    θα σου πω οι φιλοι των φιλων η θα ταιριαζουν παρα πολυ η καθολου

Page 17 of 33 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast