Είμαι 23 και δεν έχω κάνει τίποτα σοβαρό με αγορι - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 33 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 486
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Ε δεν μπορώ άλλο,πραγματικά! Και τώρα ας πούμε που δεν κυλάει το πράγμα και απαντουσε με φατσούλες έχω απελπιστει τελείως. Φοβάμαι να στέλνω μήπως φανώ βαρετή,ενοχλητική και ένα σωρό άλλα. Δεν μπορώ να το ευχαριστηθω γιατί φοβάμαι να ενθουσιαστω μήπως απογοητευτω πάλι και δεν καταλήξει πουθενά. Και τότε ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω. Θέλω να σηκωθώ να φύγω από εκεί πέρα και αν δεν καταφέρω να έχω αυτόν που θέλω θα το κανω
    Απαντούσε με φατσούλες γιατί μάλλον κι εκείνος ντρεπόταν και δεν είχε τι να πει. Δεν σημαίνει τίποτα. Αν σε έγραφε δεν θα απαντούσε καθόλου.

Senior Member
    Όσο για την κίνηση θα την κάνω από εδώ και στο εξής. Πρέπει να βρω κουράγιο να το ρισκάρω

Senior Member
    Πφ μακάρι να είναι αυτό. Δεν μπορώ άλλο να νιώθω ανεπιθυμητη

Senior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    Κοιτα και γω οταν ημουν νεοτερος,πριν παντρευτω, δεν ημουν καλο παιδι,με ο,τι συναπαγεται η φραση αυτη στις σχεσεις μου. Αλλα οφειλουμε να μαθαινουμε απτα λαθη μας και να " προστατευουμε" τους νεοτερους να μην κανουν αναλογα λαθη.Ισως φταιει οτι εχω και κορες και σκεφτομαι ετσι,δεν ξερω...
    Τώρα εδώ θα γίνω κακούλα και θα συμφωνήσω με την ελισάβετ.......μάθε από τα λάθη σου και φέρσου καλά στην γυναίκα σου πριν να είναι αργά.......δεν είναι αντικείμενα οι γυναίκες, χαίρομαι που το κατάλαβες ότι έχουμε και εμείς ψυχή έστω και αργά........

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Αυτό ακριβώς λέω! Το σεξ το βλέπεις απλά ως μέσο για να έχεις τα υπόλοιπα που θες ή για να μην νιώθεις άλιεν όπως λες.
    Με τον συγκεκριμένο ενώ λες πως περνάς όμορφα, τον θεωρείς καλό παιδί κτλ δεν νιώθεις στην ουσία καμιά ερωτική έλξη για εκείνον.

Μου δίνεις την αίσθηση οτι περισσότερο έχεις ανάγκη από παρέες και φιλίες καθώς και λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου ώστε να αρχίσεις να τον γουστάρεις και να ξεφύγεις από όλες αυτές τις κοινωνικές παπαριές, παρά για ερωτική σχέση. Δεν είναι παράξενο που κι εκείνος δεν κάνει κίνηση. Προφανώς δεν του δίνεις κανένα ερωτικό σημάδι όχι γιατί είσαι άπειρη αλλά γιατί όντως δεν υπάρχει ερωτική επιθυμία.
    Ελισάβετ μου, τώρα συμφωνώ μαζί σου....όντως έχει ανάγκη από ανθρώπους αλλά επειδή φιλίες δεν υπάρχουν για μένα....καλύτερα να ψάξει να βρει το άλλο της μισό βάζοντας τα δυνατά της........να μην αφήνει ευκαιρίες να πάνε χαμένες και να γνωρίζει συνεχώς κόσμο!!!!! Αυτά έχω να τη συμβουλέψω εγώ, συν ότι είναι μικρή ακόμα και έχει όοολη τη ζωή μπροστά της!!!!

Ε δεν μπορώ άλλο,πραγματικά! Και τώρα ας πούμε που δεν κυλάει το πράγμα και απαντουσε με φατσούλες έχω απελπιστει τελείως. Φοβάμαι να στέλνω μήπως φανώ βαρετή,ενοχλητική και ένα σωρό άλλα. Δεν μπορώ να το ευχαριστηθω γιατί φοβάμαι να ενθουσιαστω μήπως απογοητευτω πάλι και δεν καταλήξει πουθενά. Και τότε ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω. Θέλω να σηκωθώ να φύγω από εκεί πέρα και αν δεν καταφέρω να έχω αυτόν που θέλω θα το κανω
    "Άκου" λεμονπάι, μπορείς να μην απογοητεύεσαι και ας έχεις περάσει πολλά με τη μοναξιά και με χάλια ανθρώπους από ότι κατάλαβα και να ελπίζεις και να σκέφτεσαι ότι είσαι ακόμα μικρή και έχεις μια ζωή μπροστά σου; Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά όσο κολλάς με χάλια άτομα αφήνεις και άλλο χρόνο να περάσει έτσι.........Κάνε αυτά που είπα πιο πάνω.......

Senior Member
    Δεν είσαι ανεπιθύμητη. Τα μηνύματα που τους στέλνεις εσύ, αυτά λαμβάνεις πίσω.
    Αν εσύ καταλάβαινες ότι ο άλλος απέναντί σου δεν σε ποθεί αλλά περισσότερο θέλει να τον δουν οι άλλοι με γυναίκα και γιαυτό είναι μαζί σου, θα σου άρεσε;

Senior Member
    Δεν είσαι ανεπιθύμητη, είσαι το πιο γλυκό κοριτσάκι του κόσμου και σταμάτα να δίνεις ευκαιρίες σε άτομα που δεν το αξίζουν!!!! Τόσα χρόνια είχα γνωρίσει και καλά άτομα που μου έδιναν καλές συμβουλές και πάντα κόλλαγα με τους μαλάκες και τις μαλακισμένες!!!!!!! Ξέρεις πόσες ευκαιρίες έχασα σε φιλίες και τώρα πιστεύω ότι δεν υπάρχουν άντε να μου το βγάλεις από το μυαλό που άφηνα ανθρώπους που μου κάναν καλό όπως εγώ και η λιτλ και η ελισάβετ σε σένα για ανθρώπους που δεν άξιζαν ούτε για φτύσιμο!!!!!!!!!! Σπατάλησα τη ζωή μου έτσι, ξύπναααααααααα άλλαξε παρέες σε χαλάνε.

Senior Member
    elisabet ολοι κανουμε λαθη και οφειλουμε να τα αναγνωριζουμε. Αλλα και γιους να ειχα ή αν αποκτησω ποτε , θα τους συμβουλευα να σεβονται τον εαυτο τους, το σωμα τους και τον ανθρωπο που εχουν διπλα τους. Εγω μεγαλωσα με εναν πατερα που οταν με εβλεπε με μια κοπελα για καιρο , μου λεγε να την χωρισω και να βρω αλλη. Μη βγαζεις ευκολα συμερασματα παντως

Senior Member
    Ζωή δεν έχω σε αυτό το κωλομερος που ζω,για αυτό προσπαθώ να βάλω λεφτά στην άκρη να φύγω. Και ακριβώς επειδή το προσπαθώ αυτό πιέζομαι,κουράζομαι και θέλω κι εγώ καλοπέραση.
    Δεν μπορώ να βλέπω τους άλλους να κάνουν την ζωή τους και εμένα να με αφήνουν στην απ' έξω και να με αποκόπτουν και από συζητήσεις,όταν λένε τα προσωπικά τους. Επίσης μου λείπει όλη αυτή η τρυφερότητα και επειδή ζω σε ένα περιβάλλον που οι γύρω μου έχουν μακροχρόνιες σχέσεις και κάνουν πολλά πράγματα μαζί ,δεν κρύβω ότι ζηλεύω και θα ήθελα κι εγώ κάποιον να περνάω καλα,κι ας μην είμαι καψούρα. Απλά να με κάνει να νιώθω ωραια

Senior Member
    Ε ναι λογικό...πηδάμε όσο μπορούμε αλλά μετά μη τυχόν και μας πηδήξει κανείς τις κόρες.
    χαχαχαχαχα

Senior Member
    lemonpie βαλε αλφα να δεις πως μπορεις να βγαλεις λεφτα και να φυγεις απτο μερος που ζεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    elisabet ολοι κανουμε λαθη και οφειλουμε να τα αναγνωριζουμε. Αλλα και γιους να ειχα ή αν αποκτησω ποτε , θα τους συμβουλευα να σεβονται τον εαυτο τους, το σωμα τους και τον ανθρωπο που εχουν διπλα τους. Εγω μεγαλωσα με εναν πατερα που οταν με εβλεπε με μια κοπελα για καιρο , μου λεγε να την χωρισω και να βρω αλλη. Μη βγαζεις ευκολα συμερασματα παντως
    Δεν έβγαλα εγώ εύκολα συμπεράσματα, εσύ το έκανες όταν είπες πως έχουμε γεμίσει πουτανάκια.
    Από πότε είναι πουτανάκι μια γυναίκα που γουστάρει τον άνθρωπο της και θέλει να κάνουν σεξ; Είναι πουτανιά να ποθείς κάποιον;

Εδώ η κοπέλα λέει ξεκάθαρα πως δεν γουστάρει να κάνει σεξ, απλά δεν της προκαλεί κι αηδία, κάτι σαν αγγαρεία δηλαδή απλά για να νιώσει αποδεκτή στον κύκλο της και στον εαυτό της και εσύ ήρθες να μας πεις πως έχουμε γεμίσει πουτανάκια και γιαυτό μας φαίνεται παράξενο.

Senior Member
    Elisabet για να είμαι ειλικρινής...αν ο συγκεκριμένος με ήθελε απλά και μόνο για να κάνει κάτι επειδή θέλει εμπειρίες δεν θα με πείραζε,από την στιγμή που θα αποκτούσαμε σχέση. Στο κάτω κάτω κι εγώ τις εμπειρίες θέλω και να ζήσω και κάποια συναισθήματα όπως ασφάλεια,συντροφικότητα, αυτοπεποίθηση

Senior Member
    Ζωή δεν έχω σε αυτό το κωλομερος που ζω,για αυτό προσπαθώ να βάλω λεφτά στην άκρη να φύγω. Και ακριβώς επειδή το προσπαθώ αυτό πιέζομαι,κουράζομαι και θέλω κι εγώ καλοπέραση.
    Δεν μπορώ να βλέπω τους άλλους να κάνουν την ζωή τους και εμένα να με αφήνουν στην απ' έξω και να με αποκόπτουν και από συζητήσεις,όταν λένε τα προσωπικά τους. Επίσης μου λείπει όλη αυτή η τρυφερότητα και επειδή ζω σε ένα περιβάλλον που οι γύρω μου έχουν μακροχρόνιες σχέσεις και κάνουν πολλά πράγματα μαζί ,δεν κρύβω ότι ζηλεύω και θα ήθελα κι εγώ κάποιον να περνάω καλα,κι ας μην είμαι καψούρα. Απλά να με κάνει να νιώθω ωραια
    Κορίτσι μου καλοπέραση δεν είναι μόνο να έχεις σχέση! Μπορείς να καλοπερνάς και χωρίς να έχεις σχέση και να χαίρεσαι την ζωή σου μέχρι να βρεις κάποιον που όντως θα τον γουστάρεις.
    Εσύ δέχεσαι μια απίστευτη καταπίεση ακριβώς επειδή το περιβάλλον σου είναι όπως είναι και όλες οι φίλες σου έχουν σχέσεις και σε έχουν πείσει πως είσαι άλιεν που εσύ δεν έχεις!
    Εχεις όλη την ζωή μπροστά σου! Το να θες να πειραματιστείς με το σεξ, να δοκιμάσεις τον εαυτό σου και να βρεις τι είναι αυτό που θες, δεν το βρίσκω καθόλου κακό φυσικά και καλά θα κάνεις να το τολμήσεις εφόσον αυτό θες. Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι να μην το κάνεις για τους λάθους λόγους για να μην απογοητευτείς.

Senior Member
    Δεν έβγαλα εγώ εύκολα συμπεράσματα, εσύ το έκανες όταν είπες πως έχουμε γεμίσει πουτανάκια.
    Από πότε είναι πουτανάκι μια γυναίκα που γουστάρει τον άνθρωπο της και θέλει να κάνουν σεξ; Είναι πουτανιά να ποθείς κάποιον;

Εδώ η κοπέλα λέει ξεκάθαρα πως δεν γουστάρει να κάνει σεξ, απλά δεν της προκαλεί κι αηδία, κάτι σαν αγγαρεία δηλαδή απλά για να νιώσει αποδεκτή στον κύκλο της και στον εαυτό της και εσύ ήρθες να μας πεις πως έχουμε γεμίσει πουτανάκια και γιαυτό μας φαίνεται παράξενο.
    Εδω ειμαι με τον makis1984. Nομίζω πως το ειπε επειδη η Lemon ειπε πως ντρεπεται που ειναι παρθενα! Και εννοούσε πως σε εναν κοσμο με πουτ@νακια μας φαινεται παράξενο που καποια ειναι παρθενα-σεμνη.

Senior Member

Δεν κατεταξα την κοπελα σε αυτη την κατηγορια ,λαθος καταλαβες. Ισα ισα εννοουσα οτι δεν υπαρχουν περιπτωσεις σαν αυτες. Μα ακομα δεν εχει κανει σεξ ,πως να θεωρηθει πουτ..κι;;;;

Page 20 of 33 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast