Είμαι 23 και δεν έχω κάνει τίποτα σοβαρό με αγορι - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 33 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast
Results 406 to 420 of 486
    Senior Member
    Δεν θέλει ψυχίατρο και σε εμάς συνέβησαν διάφορα δεν τρέξαμε σε ψυχολόγο ούτε ξεσπασαμε στους γύρω μας γίναμε καλύτεροι γ τον εαυτό μας...δεν ξέρω η όλη ιστορία της Μ φέρνει σε μια ανώριμη και παράλληλα κλειστομυαλη κοπέλα που αυτό είναι αλλά δεν θέλει ψυχολόγο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lenale View Post
    Δεν θέλει ψυχίατρο και σε εμάς συνέβησαν διάφορα δεν τρέξαμε σε ψυχολόγο ούτε ξεσπασαμε στους γύρω μας γίναμε καλύτεροι γ τον εαυτό μας...δεν ξέρω η όλη ιστορία της Μ φέρνει σε μια ανώριμη και παράλληλα κλειστομυαλη κοπέλα που αυτό είναι αλλά δεν θέλει ψυχολόγο
    Κοίταξε δεν ξέρω αν έχεις δίκιο σε μερικά αλλά νομίζω αυτές οι απόψεις δεν μας πάνε μπροστά.......πρέπει να βλέπουμε τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό, γιατί δεν έχει συναισθήματα είναι φυσιολογικό αυτό; Τι της συνέβη και δεν μπορεί να είναι μια φυσιολογική κοπέλα όλο αυτό κάτι μου βρωμάει στο πως έχει μεγαλώσει και σίγουρα δεν φταίει η ίδια!

Member
    Πρωτα απο ολα να σου πω οτι εν μερη καταλαβαινω πως νιωθεις, βρισκομαι σε παρομοια φαση κ ειμαι 25. Αυτο που θελω να σου πω κ πολλοι εχουν επισημανει παραπανω και μ αρεσε οπως το εθεσε ο Ερις, ειναι να μην προσπαθησεις να κανεις κατι απλα για να το κανεις, πιο πολυ φαινεται οτι θες να προχωρησεις μαζι του για να αποδειξεις οτι δεν εισαι πια μονη και να κανεις ενα ειδος φιγουρας στις δηθεν φιλες σου κ γενικα να καθησυχασεις οσους ανησυχουν για σενα που εισαι μονη παρα επειδη πραγματικα σε ενδιαφερει το συγκεκριμενο ατομο. Αυτο που θα σου πω απο μενα ειναι οτι ειναι λογικο να σε ανησυχει το θεμα σχεσης, το καταλαβαινω απολυτα πιστεψε με αλλα λειτουργεις σπασμωδικα. Εγω πλεον, απλα κουραστηκα να ασχολουμαι με αυτο χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν με απασχολει αλλα δε θα ζαλισω το μυαλο μου πλεον με τοσες σκεψεις. Ειναι επιλογη σου να μην εχεις προχωρησει με καποιον ειτε "λιγουρη" ειτε με καποιον που δεν σου βγηκε για δικους σου λογους και αυτο δεν ειναι ντροπη και πρωτη απ ολους πρεπει να το καταλαβεις εσυ και να δειξεις το σεβασμο που πρεπει στον εαυτο σου για να το σεβαστουν κ οι αλλοι με την εννοια να μην ντρεπεσαι, ενας ανθρωπος που θα ενδιαφερθει πραγματικα για σενα δε θα σε κοροιδεψει για την απειρια σου και αν το κανει πολυ απλα δεν αξιζει και προχωρας παρακατω. Εχεις βαλει στοχο να κανεις σχεση με το συγκεκριμενο ατομο σαν να ειναι ενας στοχος που αφορα εξετασεις να περασεις ενα μαθημα. Μπορεις να εισαι καλα η τουλαχιστον να προσπαθησεις να εισαι και χωρις αυτην την σκεψη που εχει ριζωσει στο μυαλο. Η ζωη σου περιστρεφεται γυρω απο αυτο, προσπαθησε να βαλεις κ αλλους στοχους στην ζωη σου, ειτε σπουδες, ειτε επαγγελματικους και προσθεσε και ατομα που πραγματικα θα νοιαζονται για σενα και θα περνας ομορφα μαζι τους γιατι θα σε νοιαζονται και θα τους νοιαζεσαι. Να κανεις ουσιωσεις φιλιες και οχι φιλιες του κωλου που υπαρχει ζηλοφθονεια και ανταγωνισμος και απο τις δυο πλευρες. Γιατι απο αυτο που περιγραφεις φαινεται ξεκαθαρα οτι θες να μπεις στο ματι αυτων των και καλα φιλων σου, το θεμα ειναι εσυ να σαι πραγματικα ευτυχισμενη και να νιωθεις καλα με τον εαυτο σου και οχι τι θα δουν οι αλλοι. Μπορει να σου δωσει μια ικανοποιηση εκεινη την στιγμη αλλα τιποτα παραπανω, αν εχεις επιλεξει να εισαι με εναν ανθρωπο που απλα τον εχεις για μοστρα μετα θα νιωσεις αξιολυπηση και δεν το χρειαζεσαι. Επισης συμφωνω σε αυτο που λενε οτι αυτο που θες διακαως θα αρχισει να φαινεται αν δεν εχει φανει στο παιδι αυτο κ ισως ειναι κ αυτος ο λογος που ειναι διστακτικος μαζι σου, δηλαδη το οτι εχεις ανταγωνιστικους λογους που θες να κανεις κατι μαζι του η το οτι εισαι απελπισμενη οπως λες. Εγω πιστευω οτι πρεπει να χαλαρωσεις, να σκεφτεις τον εαυτο σου τι μπορεις να πετυχεις μονη σου στην ζωη σου, βαζοντας καποιους στοχους με σωστους φιλους διπλα σου και εχοντας την πορτα ανοιχτη σε καινουργιες γνωριμιες, οπως και αυτη με το παιδι αυτο, βγες μαζι του δοκιμασε να δεις αν μπορει να σου βγει κατι ερωτικο αλλα να το κανεις οχι απελπισμενα και ουτε για λογους επιδειξης αλλα πανω απο αλλα για σενα και αν δεν σου βγει η κατι στραβωσει δεν χαθηκε και ο κοσμος δε θα πεσεις και στα πατωματα μια χαρα κοπελα εισαι θα βρεθει ο επομενος.

Senior Member
    Αρχικά να τονίσω ότι δεν έχω υποστεί κακοποίηση. Ίσως δεν έχω συναισθηματα λόγω του άγχους μου να κάνω σχεση,που παραμερίζει όλα τα υπόλοιπα. Κάνω υποχωρήσεις,αλλά δεν θα έκανα και κάτι με άτομα που με αηδιάζουν,αλλιώς θα είχα προχωρήσει ήδη τώρα. Όταν βλέπω ότι ο άλλος δεν με ελκύει (συνήθως τις περισσότερες φορές) μετά από κάποιο διάστημα υπομονής δεν αντέχω άλλο και κόβω κάθε επαφή.
    Στο παιδί δεν έχω πει τίποτα για τις φίλες μου ούτε έχω πει στα ίσα ότι δεν έχω κάνει σχέση. Μπορεί να το υποθετει απλά. Άρα πως ξέρει ότι τον θέλω για φιγούρα? Που δεν τον θέλω μόνο για φιγούρα,αλλά για να ζήσω και κάποια πράγματα και να τον κάνω να περνάει και εκείνος καλά.

Senior Member
    εγω θα συμφωνησω με την λουλουδι, οτι πρεπει να τα συζητησεις με απολυτη ειλικρινεια, με ψυχοθεραπευτη.

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ Ρέμεντυ, αν είναι δυνατόν να τα θεωρούμε φυσιολογικά όλα αυτά.

Senior Member
    Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί δεν είναι νορμάλ? Απλά επειδή έχω υποστεί ζήλεια και άσχημες συμπεριφορές από φίλες φίδια θέλω να βρω τον άνθρωπο μου,κακό είναι? Δεν είπα και τον μελλοντικό συζυγο,αλλά κάποιον που θα με δει λίγο πιο σοβαρά και θα έχουμε μια σχέση
    Αν θέλετε να το συζητήσουμε στείλτε μου μήνυμα. Δεν τα λέω επιθετικά αυτά,απλά θέλω να μου εξηγήσετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί δεν είναι νορμάλ? Απλά επειδή έχω υποστεί ζήλεια και άσχημες συμπεριφορές από φίλες φίδια θέλω να βρω τον άνθρωπο μου,κακό είναι? Δεν είπα και τον μελλοντικό συζυγο,αλλά κάποιον που θα με δει λίγο πιο σοβαρά και θα έχουμε μια σχέση
    Αν θέλετε να το συζητήσουμε στείλτε μου μήνυμα. Δεν τα λέω επιθετικά αυτά,απλά θέλω να μου εξηγήσετε
    Ναι, τα κινητρα σου φαινονται λιγο πώς να σου πω, αρρωστημενα.
    Δηλαδη αντι να ψαχνεις να βρεις τον ερωτα, την αγαπη, την κ..λα, ψαχνεις πώς να εκδικηθεις τα κοριτσια που ζηλευεις. Εχεις κανει στοχο ζωης πώς να τους μπεις στο ματι, αντι το πώς να αισθανθεις υπεροχα συναισθηματα.
    Ε αυτο μπορει να χρηζει επαγγελματικης βοηθειας, ψυχοθεραπειας δηλαδη οπως σου ειπε και η ρεμεντυ.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Εννοείται ότι θέλω να νιώσω τρυφερότητα από κάποιο αγόρι,απλά θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα η αντίδραση τους και θα αποδειχθεί και το πόσο με ζηλευουν.

Senior Member
    Εννοείται ότι θέλω να νιώσω τρυφερότητα από κάποιο αγόρι,απλά θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα η αντίδραση τους και θα αποδειχθεί και το πόσο με ζηλευουν.
    Αυτη τη στιγμη τι εχουν να σου ζηλεψουν?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Την εξωτερική μου εμφάνιση,το ότι εγώ έχω αρκετά παραπάνω χρήματα από αυτές (μιλάω για ΔΙΚΑ ΜΟΥ χρήματα,όχι του μπαμπακα μου,όπως εκείνες),για το ότι εμένα μου την πέφτουν ωραία αγόρια ενώ εκείνες έχουν τον ίδιο από τα 17 τους... Για το ότι εγώ κάνω σχέδια να φύγω ενώ εκείνες θα παραμείνουν εκεί κολλημένες... Και επειδή το μόνο που δεν έχω είναι η σχέση με χτυπάνε εκεί για να νιώσουν καλύτερα. Το ξέρω ότι με ζηλευουν,μου το λένε και άλλοι αλλά καταντάει ενοχλητικό να βγάζουν τόση κακια

Senior Member
    Την εξωτερική μου εμφάνιση,το ότι εγώ έχω αρκετά παραπάνω χρήματα από αυτές (μιλάω για ΔΙΚΑ ΜΟΥ χρήματα,όχι του μπαμπακα μου,όπως εκείνες),για το ότι εμένα μου την πέφτουν ωραία αγόρια ενώ εκείνες έχουν τον ίδιο από τα 17 τους... Για το ότι εγώ κάνω σχέδια να φύγω ενώ εκείνες θα παραμείνουν εκεί κολλημένες... Και επειδή το μόνο που δεν έχω είναι η σχέση με χτυπάνε εκεί για να νιώσουν καλύτερα. Το ξέρω ότι με ζηλευουν,μου το λένε και άλλοι αλλά καταντάει ενοχλητικό να βγάζουν τόση κακια
    Μα νομιζα οτι το οτι εκεινες εχουν μακροχρονιες σχεσεις ηταν κατι που ηθελες και για τον εαυτο σου.

Senior Member
    Δεν θέλω και μακροχρόνια σχέση,θέλω απλά σχέση.
    Και το ότι με ζηλευουν το συνειδητοποίησα πρόσφατα μετά από συζητήσεις με άτομα δικά μου που συμφώνησαν όλοι στο ότι με ζηλευουν. Εγώ δεν το καταλάβαινα γιατί είχα αυτοεκτίμηση μηδέν.

Senior Member
    Βγάζεις μια κακία και μια ζήλεια δεν ξέρω ποιος φταίει γι'αυτό..........σου έχουν μηδενίσει την αυτοπεποίθηση οι άλλοι ή αυτές ή έχεις υποστεί κακοποίηση και δεν το παραδέχεσαι ή δεν έχεις βρει ούτε ένα σωστό άνθρωπο έως τώρα ή και να βρήκες τον έδιωξες άθελά σου, μου θυμίζεις εμένα πολύ σε πολλά, με αποτέλεσμα να σου βγαίνουν κενές προσδοκίες για πράγματα που δεν αξίζουν όπως να τους μπεις στο μάτι. Τι εκφράσεις είναι αυτές; Πρόσεξε, δεν λέω ότι είσαι κακιά. Οι πραγματικά κακοί άνθρωποι δεν κάθονται να συζητάνε. Απλώς έχεις μπει σε ένα δρόμο ζήλειας - δεν ξέρω ποιος σε έβαλε εκεί μέσα και έχεις εγκλωβιστεί. Μόνο ένας ψυχολόγος ή ένας ψυχίατρος θα σε βοηθούσε να βγεις, ένας καλός όμως......αλλά επιμένω ότι έχεις και ψυχιατρικό πρόβλημα όπως κατάθλιψη ή ψυχαναγκασμούς, δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά όλα αυτά τα κολλήματα........πρέπει να βοηθήσεις τον εαυτό σου, να το κάνεις για σένα......αν ήθελες θα είχες βρει αγόρι....δεν θες. Βέβαια μπορεί να μην υπάρχουν και σωστοί.......ή εσύ να μην είσαι καλά και να μην τους βλέπεις.........δεν ξέρω, γιατί όταν ήμουν στη φάση την δική σου δεν ήμουν καλά οπότε δεν μπορώ να κρίνω.......όπως και να 'χει χέσε τα αγόρια και κοίτα την πάρτη σου να είσαι εσύ καλά. Και διώξ' τες αυτές μόνο κακό σου κάνουν. Δεν αξίζει καν να ασχολείσαι εκτός και αν σε αγαπάνε και το 'χεις δει στραβά.

Senior Member
    Αρχικά να τονίσω ότι δεν έχω υποστεί κακοποίηση. Ίσως δεν έχω συναισθηματα λόγω του άγχους μου να κάνω σχεση,που παραμερίζει όλα τα υπόλοιπα. Κάνω υποχωρήσεις,αλλά δεν θα έκανα και κάτι με άτομα που με αηδιάζουν,αλλιώς θα είχα προχωρήσει ήδη τώρα. Όταν βλέπω ότι ο άλλος δεν με ελκύει (συνήθως τις περισσότερες φορές) μετά από κάποιο διάστημα υπομονής δεν αντέχω άλλο και κόβω κάθε επαφή.
    Στο παιδί δεν έχω πει τίποτα για τις φίλες μου ούτε έχω πει στα ίσα ότι δεν έχω κάνει σχέση. Μπορεί να το υποθετει απλά. Άρα πως ξέρει ότι τον θέλω για φιγούρα? Που δεν τον θέλω μόνο για φιγούρα,αλλά για να ζήσω και κάποια πράγματα και να τον κάνω να περνάει και εκείνος καλά.
    Η συμπεριφορά μιας ερωτευμένης γυναίκας είναι διαφορετική από κάποια που δεν πολυκαίγεται... Παρατήρησε το βλέμμα ενός ανθρώπου ερωτευμένου κι ενός που δεν είναι, όταν κοιτάει τον/ την σύντροφο του.... και θα καταλάβεις.

Εγώ θα αποστασιοποιηθώ από τα σχόλια που σε θέλουν "μη φυσιολογική", αλλά ξεκάθαρα οφείλω να σου πω ότι η σύναψη μιας σχέσης έχει γίνει αυτοσκοπός για σένα. Κάπου έχει μπλεχτεί η ανάγκη σου για συντροφικότητα, με την παλαιομοδίτικη νοοτροπία της επαρχίας και τα κακεντρεχή σχόλια που ανταλλάσσετε με τις "φίλες" σου. Νομίζω ότι αυτό που προσπαθούν να σου εξηγήσουν τα κορίτσια παραπάνω είναι ότι παρουσιάζεις ένα προφίλ όχι ιδιαίτερα υγιών διαπροσωπικών σχέσεων.

Page 28 of 33 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast