Είμαι 23 και δεν έχω κάνει τίποτα σοβαρό με αγορι - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 33 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 486
    Senior Member
    Εγώ δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ότι δεν του αρέσω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Εγώ δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ότι δεν του αρέσω
    ε καλα χαλαρωσε κ εσυ δεν είναι ο τελευταίος αντρας στην γη :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    να ρωτησω κατι γιατι πρεπει να διαγραφεις τα μηνυματα εάν φτασουν έναν αριθμο αλλιως δεν μπορεις να στειλεις και να δεχτεις?>
    Εχει πολυ μικρο χωρο στο ινμποξ, οριο τα 50. Αν θελεις εχει επιλογη να τα κανεις download πριν τα διαγραψεις.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Για εμένα είναι η τελευταία ευκαιρία. Μετά θα πρέπει να αρχίσω τα πάντα από την αρχή και δεν ξέρω αν μπορώ να περιμένω αλλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Εχει πολυ μικρο χωρο στο ινμποξ, οριο τα 50. Αν θελεις εχει επιλογη να τα κανεις download πριν τα διαγραψεις.
    όχι δν θελω ντοαουν λοαντ....θενξ απλα το ειχα απ[ορια

Senior Member
    Μήπως του αρέσεις και είναι ντροπαλός;

Senior Member
    Για εμένα είναι η τελευταία ευκαιρία. Μετά θα πρέπει να αρχίσω τα πάντα από την αρχή και δεν ξέρω αν μπορώ να περιμένω αλλο
    ε τοσο καιρο περιμενες..δεν είναι τιποτα...αμα περιμενεις και λιγο ακομα.....
    θα δειξει κατσε να δεις τι θα γινει με αυτόν....εγω πιστευω πως στα ιδια με εσενα είναι και αυτος...

Senior Member
    Ακριβώς επειδή έκανα τόσο καιρό υπομονή δεν μπορώ άλλο. Και τώρα είμαι και πιο μεγάλη και έχω περισσότερες συναισθηματικές αναγκες

Senior Member
    Έχεις μήνυμα λεμονπάι

Senior Member
    Οκ το είδα και απάντησα ;)
    Πάντως έχω αγχωθει παρά πολύ,σε σημείο να ανακατευομαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Λοιπόν, πέρα από την πλάκα, να πω και εγώ την άποψή μου, συμφωνώ απόλυτα με little. Μπράβο κορίτσι μου, του τα είπες πολύ ωραία του Xfactor που έχει μια αυτοπεποίθηση από εδώ μέχρι την Αμερική. Όπα ρε ψώνιο Xfactor, χαλάρωσε λίγο, δεν είσαι και ο Θεός, λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει! Γι'αυτό λες ότι οι γυναίκες μέχρι τα 30 είναι μόνο για πήδημα; Ωραίες απόψεις, επιπέδου!!!!!!!!! Τεσπα. Όσο για τη σαβατατζ πάλι έβγαλε τη χολή της, εύγε κορίτσι μου, πόσο δείχνει ότι ζηλεύεις τις εμφανίσιμες!!!!!!!
    Και όσο για τον Αντρέα, τα ξαναείπαμε, δεν μου αρέσει που λες την κοπέλα απελπισμένη δημόσια αν και το ξέρω ότι το λες με την καλή σου την καρδιά και όχι με κακό σκοπό, ωστόσο είναι προσβολή να το λες δημόσια, τεσπα, δεν το κανες επίτηδες γι'αυτό δεν σου τη λέω απλά να προσέχουμε λίγο τι λέμε και σε ποιόν το λέμε. Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει εσείς οι άλλοι δύο, το 'χετε παραγ...... το θέμα......
    Συμφωνώ τώρα ότι είναι θέμα αυτοπεποίθησης όλα, κάποιος που είναι ψωνάρα θα κοιτάξει μία χωρίς ψεγάδι, δεν πάει να είναι και ο Κουασιμόδο, δεν λέω ότι ο Xfactor είναι άσχημος, μπορεί να είναι πολύ κούκλος αλλά σόρρυ για μένα έχεις σαπίλα όταν βάζεις τον εαυτό σου τόσο ψηλά χωρίς να το αξίζεις κιόλας αφού τις έχεις όλες για π..... χωρίς να το αξίζουν. Αλλά υπάρχουν και τριχωτοί παχουλοί που κοιτάνε τις όμορφες οπότε η αυτοπεποίθηση ξεκάθαρα δεν είναι θέμα εμφάνισης, απλά το σπρώχνει λίγο. Και τέλος, όντως, στις όμορφες δεν την πέφτουν τα καλά αγόρια γιατί πιστεύουν ότι θα πληγωθούν αφού έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση όπως ο Αντρέας και τις θεωρούν άπιαστο όνειρο που λέει και το τραγούδι και γι' αυτό τις υποτιμούν. Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Οπότε ναι, αν είσαι πολύ όμορφη θα προσελκύσεις λιγούρια δυστυχώς, που για μένα είναι η χειρότερη κατηγορία αντρών. Τώρα σαν συμβουλή, για να έρθουμε και στο θέμα μας, θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή, ή ακόμα καλύτερα να ασχημύνεις, λολ να παχύνεις πχ για να σε προσεγγίζουν και αγόρια που δεν θα σε φοβούνται ή ακόμα ακόμα καλύτερα να γνωρίσεις κάποιον από εδώ που έχει καλό χαρακτήρα και βλέπεις τα εσώψυχά του και μπορείς να κρίνεις αν σου κάνει ή όχι.
    Xfactor, μην μου πεις ότι παρεξηγήθηκες, όλοι κρινόμαστε δυστυχώς ή ευτυχώς, και στην περίπτωσή σου ευτυχώς, γιατί αν σε αφήσουμε ελεύθερο εσένα θα πάρεις σβάρνα όλες τις γυναίκες και θα το παίζεις κάποιος χωρίς να είσαι αφού κανείς δεν είναι ανώτερος από τον άλλον, αυτά,....... σόρρυ αν στενοχώρησα κάποιους αλλά και εγώ στενοχωριέμαι όταν βλέπω προσβολές (δεν μιλάω για σένα Αντρέα) και εκμετάλλευση. Με ενοχλεί πολύ αυτό.
    Δεν το είπα βέβαια με κακία, τέλος πάντων θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους κυρίως όμως από την Δεσποινίδα στην οποία αναφερομουν στο μήνυμα!

Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Οκ το είδα και απάντησα ;)
    Πάντως έχω αγχωθει παρά πολύ,σε σημείο να ανακατευομαι
    καλα ειπαμε να εχεις αγχος αλλα όχι τοσο πολυ

Senior Member
    Έχω φοβερό άγχος κάθε φορά που δεν απαντάει. Απαντάει πάντα,αλλά αργεί και μέχρι τότε κάνω άσχημα σενάρια. Προσπαθώ να πω κάτι παραπάνω και δεν βλέπω απόκριση. Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου να κάνει σκέψεις και όνειρα και αντί αυτού σκέφτομαι μόνο το άσχημο σενάριο,που είναι η απόρριψη. Πώς να χαλαρώσω,δεν αντέχω άλλο. Μια φίλη μου προχθές είπε ότι δεν θα βρω ποτέ αγόρι και θα μου βρουν εκεινες

Senior Member
    Να σου βρουν αν μπορούν!!

Senior Member
    Το ότι θα μου βρουν ειρωνικά το είπαν,όχι με διάθεση να βοηθησουν

Page 24 of 33 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast