εξαρτηση απο κοκαινη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Senior Member
    Την εκοψε παντως με σεροπραμ...Ειναι νεο φαρμακο και δεν σε κολαει...Αλλα γενικα θελει προσοχη

Senior Member
    μπα δεν μου φενεται καλη ιδεα να σου πω την αληθεια...να παρω φαρμακα για να την κοψω

Αν και σημερα θα παω σε ένα παρτακι και παιζει να παρω ένα τζι γιατι θα βαραει χαουζακι και προγκρα.

Senior Member
    ΦΙΛΕ. Καταλαβαίνεις πόσο ηλίθια νοοτροπία αποπνέουν τα μηνύματά σου; Ειληκρινά δε καταλαβαίνω γιατί έκανες θέμα στο φόρουμ καν. Στην αρχή κλαιγόσουν και τώρα αχαχούχες και χαουζάκια και έλα μωρέ κάνα τζι κάνα παρτάκι. Ό,τι να ναι. Και ναι σόρυ, αλλά η κόκα έχει πειράξει τον εγκέφαλό σου, στανταράκι αυτό. Έρευνες δείχνουν ότι εθίζεσαι απ τη 1η και 2η φορά χρήσης, εσύ όπως το πας θα κλείσεις τις 100 σε λίγο. Κάτι ποντικάκια σε ένα εργαστήριο προτιίμησαν να παίρνουν κόκα αντί για φαγάκι και νερό. Νομίζω ξέρεις που είναι αυτά τα ποντικάκια τώρα. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν απέχει πολύ από εκείνο των ποντικιών στο σύστημα επιβράβευσής του, που αυτό χτυπάει η κόκα. 1 τζι την εβδομάδα ε; Άντε γεια. Περαστικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by psy_spirit View Post
    ΦΙΛΕ. Καταλαβαίνεις πόσο ηλίθια νοοτροπία αποπνέουν τα μηνύματά σου; Ειληκρινά δε καταλαβαίνω γιατί έκανες θέμα στο φόρουμ καν. Στην αρχή κλαιγόσουν και τώρα αχαχούχες και χαουζάκια και έλα μωρέ κάνα τζι κάνα παρτάκι. Ό,τι να ναι. Και ναι σόρυ, αλλά η κόκα έχει πειράξει τον εγκέφαλό σου, στανταράκι αυτό. Έρευνες δείχνουν ότι εθίζεσαι απ τη 1η και 2η φορά χρήσης, εσύ όπως το πας θα κλείσεις τις 100 σε λίγο. Κάτι ποντικάκια σε ένα εργαστήριο προτιίμησαν να παίρνουν κόκα αντί για φαγάκι και νερό. Νομίζω ξέρεις που είναι αυτά τα ποντικάκια τώρα. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν απέχει πολύ από εκείνο των ποντικιών στο σύστημα επιβράβευσής του, που αυτό χτυπάει η κόκα. 1 τζι την εβδομάδα ε; Άντε γεια. Περαστικά.
    δεν καταλαβαίνω γτ μου επιτίθεσαι.
    ανοιξα το θεμα γτ ηθελα ιδεες για να την κοψω...εφόσον δεν εχω ακουσει κατι καλο ώστε να μπορουσα να σταματήσω..λογικο είναι να ξαναπαρω.

Senior Member
    Απηύδησα με τα μηνύματά σου απλά, προφανώς δε σε ξέρω στη πραγματικότητα και δε ξέρω τι άτομο είσαι για να σου επιτεθώ κιόλας. Με αυτό το ύφος μηνυμάτων ήθελα απλά να σου δώσω τη σκληρή αλήθεια, χωρίς sugar coating. Το πρόβλημά σου δεν είναι αν σου επιτεθεί ένας οποιοσδήποτε σε ένα φόρουμ που στη τελική δεν απευθύνεται σε σένα προσωπικά. Το πρόβλημά σου είναι αυτή σου η συνήθεια που κατατρώει τα λεφτά και τον εγκέφαλό σου. Αυτή σίγουρα θα σου επιτεθεί στο τέλος. Μη σου πώ το κάνει ήδη.
    Αν θες ῾῾λόγους για να το κόψεις῾῾, τσέκαρε μακροχρόνια προβλήματα στο μυοκάρδιο, δυσκολία ανάπλασης του συστήματος ντοπαμίνης, χάσιμο ενδιαφέροντος στη ζωή, ψυχολογικός και σωματικός εθισμός, διάβρωση των ιστών της μύτης.

Senior Member
    Δεν γίνεται να ῾῾πίνεις διά βίου κάθε μήνα῾῾όπως είπες σε προηγούμενά σου μηνύματα και να νιώθεις παράλληλα ασφαλής με την υγεία σου. Ρισκάρεις τρελά να σε πιάνει στερητικό σύνδρομο αν καμιά μέρα κάτι τύχει και δε πιείς στην ώρα σου, άκυρες ταχυπαλμίες σε απρόσμενο χρόνο, προβλήματα στο αναπνευστικό, επιρρέπεια σε ασθένειες αφού το ανοσοποιητικό σου θα τα χει παίξει... κλπ κλπ κλπ

Senior Member
    Quote Originally Posted by psy_spirit View Post
    Απηύδησα με τα μηνύματά σου απλά, προφανώς δε σε ξέρω στη πραγματικότητα και δε ξέρω τι άτομο είσαι για να σου επιτεθώ κιόλας. Με αυτό το ύφος μηνυμάτων ήθελα απλά να σου δώσω τη σκληρή αλήθεια, χωρίς sugar coating. Το πρόβλημά σου δεν είναι αν σου επιτεθεί ένας οποιοσδήποτε σε ένα φόρουμ που στη τελική δεν απευθύνεται σε σένα προσωπικά. Το πρόβλημά σου είναι αυτή σου η συνήθεια που κατατρώει τα λεφτά και τον εγκέφαλό σου. Αυτή σίγουρα θα σου επιτεθεί στο τέλος. Μη σου πώ το κάνει ήδη.
    Αν θες ῾῾λόγους για να το κόψεις῾῾, τσέκαρε μακροχρόνια προβλήματα στο μυοκάρδιο, δυσκολία ανάπλασης του συστήματος ντοπαμίνης, χάσιμο ενδιαφέροντος στη ζωή, ψυχολογικός και σωματικός εθισμός, διάβρωση των ιστών της μύτης.
    ναι αυτά τα ξερω τι προκαλει αλλα παλι δεν βλεπω να με σταματάει από το να παρω..παλι σημερα θα παρω και από αυριο θα παω κομενα και παλι θα ξαναπαρω και θα λεω τα ιδια...ετσι είναι..
    θελω κατι δραστικο που θα με βοηθησει
    προφανως καποιος που δε εκανε τοσο εθιστικες ουσιες δεν μπορει να με καταλαβει

Senior Member
    Σωστη η Psy!
    Αν προλαβεις να μεγαλωσεις xfactor θα καταλαβεις ωριμαζοντας οτι τετοιες ειλικρινεις γνωμες ειναι πολυτιμες.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    ,Θελω να ξεκαθαριζω οτι δεν εχω σκοπο να σου καμω τον εμπειρο/ξερολα! ,μακαρι να ηξερα πολυ λιγα! ,μειτε να - κατεβασω - την εμπειρια σου! αποψημου ΄ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΡΙ ΟΥΣΙΩΝ ΠΑΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΡΑ!!
    Αν εχω καταλαβει καλα απο τα μηνυματασου -συγνωμη αν καμω λαθος - εισαι σχεδον περιστασιακος χρηστης κοκας? , θελω να πω οτι δεν "πινεις' καθε μερα, σωστα?
    ΠρωτΑ απο ολα συμφορμιτες μου η κοκαινη δεν ειναι τοσο εξαρτησιογονος ουσια οσο αλλες! απεναντιας ειναι απο τις λιγοτερο ! κι αν δεν με πιστευετε μπειτε στο σαιτ της D.E.A. η στο ελληνικο ινστιτουτο εξαρτησιογόνων ουσιών ,να δειτε κι μονοι σας!
    Δυστυχως εχω πολυχρονη εμπερια στην κοκα , ξεκινησα γυρο στα 17μου(πο τις πρωτες φορες που επερνα ηταν στις εξετασεις του λυκειου ) -στις αρχες οχι καθημερινα, συνηθως σε παρτυ συνδιασμο με εκσταση κι LSD,η βρασμενα μανυταρια τα αμανιτα - μοδας της εποχης ! σε μαγιαζια οπως *****Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. *************
    η σε παρτυ στα τελοι των ..90's σε αποθυκες η στο δασος της Βαρυμποπης - τι θυμιθικα ο παππουλης ε? -.
    Λοιπον προσωπικα αλλα και απο φιλους-γνωστους θυμαμαι οτι η κοκα δεν ειχε πωτες συνδρομο στερησης!!εκτως απο την καπνιστη(φριμπα) οπου εχει καποια στεριτικα , εμεσα πιο πολυ κι οχι αμεσα - οχι δλδη σαν τα οποιουχα - βενζοδιαζεπινες οπου πραγματικα σε αυτα εχεις συνδρομο στερησης!
    Τα τελευταια 10 χρονια στην Ελλαδα δυσκολα θα βρεις καλη κοκα αφου τα περισοττερα ειναι συνδιασμος αμφεταμινων και αλλων ουσιων και αυτο το καταλαβαινει οποιος ξερει να "μαγειρευει" , οπου μπορεις να καταλαβεις καποια πραματα για την ποιοτητα της σε σχεση με πριν 10-15 χρονια.
    Η κοκαινη λοιπον ,γενικα, προκαλει προβληματα στην συνεχη κι οχι τοσο στην περιστασιακη χρηση - προβληματα στο συκοτι ,στο στομαχι και αλλυ, το κακο ειναι οτι μπερευει αρκετα τους καρδιακους παλμους για αυτο κι συνηθως παιθενουν απο καρδιακα προβληματα οσοι "φευγουν" Το θεμα ειναι οτι φερνει πολλα προβληματα ψυχιατρικα! ψυχωσεις, μανιες, σχιζοφρενειες κι αλλα τετοια ασχημα ,οπως προβληματα στην ομιλια ακομα κι τρεμουλο στα ακρα!
    απο την αλλη διωχνει τις ρυτιδες απο το πρωσοπο!! χαχα , δεν γερνας ευκολα και βοηθαει στην σιλουετα αφου καει πολυ γηγορα θερμιδες!
    ,στην ομαδα ειχαμε πρεζακιδες κι κοκακιδες , οι μεν(κοκακιδες κοροδςυαν τους πρεζακιδες διοτις εμφανισιακα ηταν πολυ πιο καλα! Θυμαμαι ομως οτι οι θεραπευτες τους ξενερωσαν λεγωντας οτι οι "πρεζακιδες" περναν οι περισοτεροι μονο απο ψυχολογικες απλες εξετασεις λιγν ημερων!! σε σχεση με τους "κοκακιδες" οπου περναγαν απο ψυχιατρους για να δουν αν εχουν παθει ψυχωσεις, σχιζοφρενειες κ.α. τετοια τεστ!!
    Τελος θα θελα να πω στο φιλο που ανοιξε το θεμα , ναα μην υποτιμα το κυνδινο!! αλλα κι να μην συγκρινετε με τους σταρ ,τους δυασιμους! αυτοι εχουν λεφτα και για να μπορουν να "χαρουν" -τι να χαρουν , για κλαματα ειναι αλλα λεμε - το σπορ αυτο αλλα κι για να μπορουν να γινουν καλα!! εκτως αν φιλε μου εισαι πλουσιος και δεν εχεις προβλημα !!! οτι και να εισαι ευχομαι να βρεις δυναμη να διωξεις καθε ουσια απο τον οργανισμο σου!! το σωμασου ειναι "δωρο" ΘΕΟΥ κι δε καμει να το προσβαλλεις

mauroslosk
    Last edited by Aeon; 03-02-2018 at 16:44.

Senior Member
    Παντως ειμαι 22 και ολα μου παρελθοντικα φιλαρακια τραβιοντε με παρταρες και ναρκωτικαρες...Ειναι αυτο που λες η κα@λα της ηλικιας...Μονο που ρε γαμωτο με τετοιες συνειδισεις δεν ξερω τι θα εισπραξουμε απο την ζωη...
    Μια φορα μου χε πει ενας γνωστος πως ποιος τους χεζοι τους φλωρους ρε μαλακα εσυ θα εχεις εμπειριες να διηγηθεις ενω αυτο τι θα λενε για καταπιεση και διαβασμα?Ε τοτε εκει καταλαβα λιγο πολυ την τρυπα και προσπαθησα να δω λιγο ποιο μακρυα και να συγκρινω την ποιοτητα ζωης που θα εχει ο καθε ενας...Απο την αλλη ακομα και τα ''καλα παιδια''ποσταρουν καρτελες με αγχολυτικα παιδια απειραχτα και λες τι τα θελουν...Και ομως οι κουλτουρας μας εδω μας θελει ψυχακια βιαια και αντιδραστικα...Πες η φτωχια πες η αμορφοσια που εχουνε πολλοιιιι ελληνες γονεις χειριστικοι κτλπ...Η συνεχεια του προβληματος θα ελεγα...

Senior Member
    Στο Αμστερνατμ πχ δεν θα δεις καγκουρακια με παπακια χωρις κρανος μαστωρωμενα να κανουνε κολπα και να μαλωνουν...Θα δεις παιδια πολυ ποιο ενημερωμενα οσον αφορα τα ναρκωτικα...

Banned
    mauroslosk δεν σου φενετε οτι εισαι μονο 22!! μπραβο σου!! εισαι αρκετα οριμος και για ανυχτομυαλος για την ηλικιασου - κατα την αποψημου παντα, δε ξερω τι λενε οι αλλοι -¨), στο μονο που καπως δυαφωνω ειναι για ο Αμστερνταμ, πρωσοπικα ειχα τσακοθει αρκετες φορες σε αυτην την κατα τα αλλα υπεροχη πολη! ειχα τσακωθει κι οχι μονον εγω, στο δρομο γενικα παιζουν ξυλο διοτις ως συνηθως οι τυποι πινουν μεχρι να μην μπορουν να ανιξουν το στωμα τους! κι μπορω να πω οτι πιο προκλητικοι ειναι ειναι ντοπιοι!!
    Βεβαια επειδη δεν θελω να χαρακτηριζω καποιο μερος η καποιον λαο απο τν δικημου μονο γνωμη ισως φταιει και στα μεροι οπου γυρναγα διοτις ως συνηθως οπωτες εβγαινα εξω απο την πατριδα ! εψαχνα τα χειροτερα μεροι τα πιο υποχθονια κλαμπ ,δρομους και τελος αν μου εμεναν μερες και λεφτα πηγαινα σε κανα τουριστικο μερος !! 6 φορες εχω παει για παραδηγμα στην Αιγυπτο και στις πυραμιδες εχω παει μονο για 15λεπτα!! και παλυς δεν μπηκα μεσα!!χαχα , δεν υπαρχει νομιζω ποιο αχρηστος ταξιδιωτης τουριστικων τοποιον μιας χωρας απο εμενα!! χαχα,χα

Senior Member
    δυστυχως δεν αντεξα χθες και μπηκα στον πειρασμο...αλλα από την πεμπτη είμαι αποφασισμένος να μην ξανακανω

Senior Member
    Δεν ειμαι ωριμος μαλακας ειμαι...Και κωλογερος...Ετσι νιωθω τουλαχιστον...Θα προτιμουσα να με αφηνα και εμενα στην τρελα της ηλικιας ανεμελα να παιξω με οτι μαλακια βρεθει μπροστα μου...Απο το να σκεφτομαι να σκεφτομαι και να σκεφτομαι και σημερα να τους λεω την ηλικια μου και να πεφτουν απο τα συννεφα λεγοντας μου πως μοιαζεις για 35...Ακομα και απο τους μπατσους εχω καμια φορα καλη μεταχειριση γιατι με βαση την ηλικια μου περιμενουν αλλα και βλεπουν αλλα με αποτελεσμα να με βλεπουν ως ταλαιπορακι και οχι ως τον εφηβο=ρουφα του το αιμα....Οταν με ειχαν σταματησει για ναρκωτικα ηταν η πρωτη φορα που εβγαλα αποθημενα πανω τους γιατι το πηγαιναν θεατρικα και μου αιτιολογουσαν το φαινομενο με στοιχεια που υπαρχουν μονο στα χαρτια...Εγω τους εξηγησα πως πρεπει να νιωθουμε ντροπη για αυτο που συμβαινει και πρεπει τα οργανα ταξης να ειναι για την ταξη και οχι για την φτιαξη...Και πολλα αλλα που εβλεπα πως δεν το σηκωνε το κλιμα και δεν θα ξεμπερδευα ευκολα..Παρολαυτα ξερανε πολυ καλα τι λεω και ισως το βολεμα μετατραπηκε σε ενοχη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    εχω φιλους εθισμένους στα ναρκωτικα οποτε αυτό είναι το τελευταιο....
    ναι πες ότι παω...θα του πω πινω κοκα? και τι θα μου πει? θα μου δωσει κατι για όταν μ ερχεται να το πινω? για ψυχιατρο εννοω
    Ήμουν σε κλινική για απεξάρτηση που ήταν μέσα και μια κοπέλα για τον ίδιο λογο για ηρωίνη.Πιασαμε συζητηση Μου λέει σε μια φαση μακαρι να ειχα μια μια μυτια να σνιφαρω με εβαλε στυν πριζα. Την ρώτησα αν έχει λεφτά είχε μού έδωσε ,αγορασαμε και τηλεκαρτα πηρα τηλ την ακρη μου και έφερε σε 10 λεπτα 5g ηρωίνη, οπότε ναι, αν εισαι ευάλωτη μπορεί να συμβεί. Αν έχεις θέληση κόβεις άσε τα κέντρα τζίφος υπόθεση είναι. Η λύση βρίσκεται μεσα σου/μας... αυτα απο έναν τρελό άρρωστο πολυτοξικομανη...

Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast