εξαρτηση απο κοκαινη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 61
    Senior Member

εξαρτηση απο κοκαινη

γεια σας παιδια....

θα ηθελα να εκφρασω το πρόβλημα μου...

εκανα από παλια χρηση ναρκωτικών όπως χορτο κοκα και mdma...παρολαυτα εδώ και χρονια τα εκοψα όλα
    ωστόσο δεν μπορω να ξεφυγω από την κοκαινη εχει μπει για τα καλα στο μυαλο μου....δεν εκανα ποτε καταχρηση απλως σε μερικα παρτακια παιρναμε μερικα γραμαρια και σνιφαραμε...
    όμως δεν μπορω να την κοψω με τπτ θελω που και που να παιρνω και να σνιφαρω.... μια-δυο φορες τον μηνα ας πουμε πλεον.....
    και παρολο που εχω κανει προσπάθειες δεν μπορω να την σταματήσω με τπτ./........με πιανει αγχος αμα δεν πιω εστω μια φορα τον μηνα και νιώθω στερηση.....
    ξερω οι φορες που κανω τον μηνα είναι λιγες...αλλα φοβάμαι για προβλήματα υγεις σωματικης και ψυχικης .

θα ηθελα εάν καποιος ξερει η εχει περασει κατι παρομοιο να μου πει έναν τροπο ώστε να την σταματήσω τελειως

Senior Member
    Καλησπέρα. Προσπάθησε να σκεφτείς πως ουσιαστικά ένα πολυ μικρό ποσοστο ειναι κοκα και το υπόλοιπο μπορει να ναι πχ τριμμένο γυαλί! ή σοβάς ή δεν ξέρω τι άλλο!
    Μόνο και μόνο από αυτό δεν αηδιάζεις; Να βάζεις στο σώμα σου κάτι τέτοιο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Καλησπέρα. Προσπάθησε να σκεφτείς πως ουσιαστικά ένα πολυ μικρό ποσοστο ειναι κοκα και το υπόλοιπο μπορει να ναι πχ τριμμένο γυαλί! ή σοβάς ή δεν ξέρω τι άλλο!
    Μόνο και μόνο από αυτό δεν αηδιάζεις; Να βάζεις στο σώμα σου κάτι τέτοιο;
    κοιτα εχω καλη ακρη....αλλα όχι αυτό δεν με ενδιαφερει καθολου ξερω ότι μπορει να εχει μεσα από ντεπον -κολα μεχρι αμφεταμινη.....
    ετσι όπως το κοβω θα πινω δια βιου λιγο κάθε μηνα χαχααχ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    κοιτα εχω καλη ακρη....αλλα όχι αυτό δεν με ενδιαφερει καθολου ξερω ότι μπορει να εχει μεσα από ντεπον -κολα μεχρι αμφεταμινη.....
    ετσι όπως το κοβω θα πινω δια βιου λιγο κάθε μηνα χαχααχ
    Σκέψου πως δημιουργεί και ανικανότητα τότε :p

Senior Member
    Σκέψου πως δημιουργεί και ανικανότητα τότε :p
    από αυτό ειδικα δεν θα εχω θεμα ποτε αχαχχα :P

απλα εχω μια ψυχολογικη εξαρτηση θεωρω παρολο που δεν είμαι αρρωστακι θελω να σνιφαρω που και που...
    της επομενες μερες από το πιωμα είμαι σε κατασταση να παρω και άλλο και τρελενομαι αλλα ευτυχως το ελεγχο και το εχω περιορισει σε 2 φορες τον μηνα μαξ...

δεν ξερω παντως να πηγαινα σε κεντρο για απ[εξαρτησεις μου φαινεται τραβηγμενο εφόσον δεν είναι αρρωστακι

Senior Member
    Δεν εχεις τιποτα πιο χρησιμο να κανεις με τα λεφτα σου? Πηγαινε γυμναστηριο, η αθληση βοηθαει τους εθισμενους χρηστες να ξεκοψουν.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    από αυτό ειδικα δεν θα εχω θεμα ποτε αχαχχα :P

απλα εχω μια ψυχολογικη εξαρτηση θεωρω παρολο που δεν είμαι αρρωστακι θελω να σνιφαρω που και που...
    της επομενες μερες από το πιωμα είμαι σε κατασταση να παρω και άλλο και τρελενομαι αλλα ευτυχως το ελεγχο και το εχω περιορισει σε 2 φορες τον μηνα μαξ...

δεν ξερω παντως να πηγαινα σε κεντρο για απ[εξαρτησεις μου φαινεται τραβηγμενο εφόσον δεν είναι αρρωστακι
    ασε μην πας και γνωρίσεις και άλλους εκεί μέσα εθισμένους και μπλέξεις χειρότερα!
    Μπορείς να πας σε έναν ψυχολόγο όμως μόνος σου.... αν βρεθεί κανένας καλός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Δεν εχεις τιποτα πιο χρησιμο να κανεις με τα λεφτα σου? Πηγαινε γυμναστηριο, η αθληση βοηθαει τους εθισμενους χρηστες να ξεκοψουν.
    καλα γυμναστηριο θα αρχισω γτ πρεπει να ετοιμάζομαι για το σαμερ.....αλλα αυτό δεν λεει κατι...σιγα μην μ βοηθησει να την κοψω....
    δεν ειπα ότι είναι χρησιμη ...το ξερω ότι είναι σαπια αλλα δεν μπορω...μπορει να το λεω συνεχεια και ξαφνικα ένα βραδυ να παω να γινω πριν βγω

Senior Member
    Οχι, οταν λεω αθληση εννοω σκληρη αθληση, προπονηση. Οχι χαδακια. Και ναι, φυσικα και βοηθαει. Οι ιδιοι το λενε που κοντευαν να πεθανουν απο την πρεζα και τελικα επεσαν με τα μουτρα στον αθλητισμο, στη γυμναστικη
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    ασε μην πας και γνωρίσεις και άλλους εκεί μέσα εθισμένους και μπλέξεις χειρότερα!
    Μπορείς να πας σε έναν ψυχολόγο όμως μόνος σου.... αν βρεθεί κανένας καλός.
    εχω φιλους εθισμένους στα ναρκωτικα οποτε αυτό είναι το τελευταιο....
    ναι πες ότι παω...θα του πω πινω κοκα? και τι θα μου πει? θα μου δωσει κατι για όταν μ ερχεται να το πινω? για ψυχιατρο εννοω

Senior Member
    Οχι, οταν λεω αθληση εννοω σκληρη αθληση, προπονηση. Οχι χαδακια. Και ναι, φυσικα και βοηθαει. Οι ιδιοι το λενε που κοντευαν να πεθανουν απο την πρεζα και τελικα επεσαν με τα μουτρα στον αθλητισμο, στη γυμναστικη
    δεν μπορω να αθληθω γτ συνηθως τα βραδια πινω οποτε θα είμαι χωμα για σκληρη προπονηση......ασε που βαριέμαι πανω από μια ωρα μεσαιο προγραμμα

Senior Member
    ο κοσμος που δεν εχει προβληματα τα δημιουργει μονος του στον εαυτο του, τη πατε και μπλεκεται με ναρκωτικα. δεν αγαπατε τον εαυτο σας;

Senior Member
    δεν μπορω να αθληθω γτ συνηθως τα βραδια πινω οποτε θα είμαι χωμα για σκληρη προπονηση......ασε που βαριέμαι πανω από μια ωρα μεσαιο προγραμμα
    Κοροιδευεις δηλαδη. Δεν το ανοιξες σοβαρα το τοπικ.

Senior Member
    Κοροιδευεις δηλαδη. Δεν το ανοιξες σοβαρα το τοπικ.
    λολ γτ κοροιδευω?
    πινω αλκοολ που είναι το κακο?

Senior Member
    λολ γτ κοροιδευω?
    πινω αλκοολ που είναι το κακο?
    Δεν ξερω, γραφεις με ενα χαζοβιολικο στυλ οτι νταξει μωρε θα πινω κοκες 2 φορες το μηνα γιατι δεν μπορω αλλιως, και οκ δεν τρεχει, τις υπολοιπες μερες θα πινω ποτα και οι παρεες μου ειναι επισης εθισμενοι και τι ωραια τι καλα ας κανουμε και λιγο ψευτογυμναστικη να βγουμε στη χαλκιδικη για ποζεριες.

Page 1 of 5 123 ... LastLast