Results 16 to 30 of 59
Thread: Κοροιδία ή Αγάπη ?
-
01-02-2018, 00:27 #16
- 01-02-2018, 00:27 #17
01-02-2018, 00:34 #18
Χμ ,μπορεί να είναι σωστά αυτά. Στην πραγματικότητα ήθελα να βεβαιωθώ ότι πολύ σωστά πράττω και ίσως να καταλάβει και ο ίδιος ότι είναι παράλογος. Εκτός αν τα κάνει για να νιώσει καλύτερα για αυτή την κατάσταση στην οποία μπλέχτηκε μόνος του οπότε δεκτό.
01-02-2018, 00:35 #19
μακρυα του......
στο πολλ κοροιδα η αγαπη ψηφιζω κοροιδια ..σε κοροιδευε
01-02-2018, 00:39 #20
Το ξερει οτι φταιει. Απλα προσπαθει να φανει θιγμενος για να σου προκαλεσει αμφιβολιες μηπως πιστεψεις οτι κανεις εσυ λαθος.
Ξερει ομως οτι τα εκανε σκατα. Τωρα αν ολα τα εξτρα ψεματα τα ελεγε επειδη ειναι μυθομανης ή επειδη εφευγε με γκομενα για σαββατοκυριακα ή για αλλους λογους, αυτο ειναι αδυνατο να στο πουμε εμεις απο το φορουμ.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
01-02-2018, 00:41 #21
Προφανώς και αυτά που ήδη είπατε είναι αρκετά. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται γενικά να ψάχνω άλλες απαντήσεις. Τη γνώμη ενός ανεξάρτητου τρίτου ήθελα.Ευχαριστώ πολύ
01-02-2018, 00:45 #22
Μηπως εισαι εσυ ευκατάστατη;;;;;; Και ηθελε να σε παντρευτεί ή να σε αφήσει εγκυο γιατι ηξερε πως εχεις λεφτα; Παιζει και αυτο.
01-02-2018, 00:55 #23
01-02-2018, 00:56 #24
η ουσια είναι πως σε κοροιδευε
χωρισε τον και τραβα παρακατω
01-02-2018, 00:58 #25
01-02-2018, 00:59 #26
εκτος από αυτό προσεξε μην είναι και κανενας τρελος και σε καθαρισει τοσα και τοσα γινονται...
για καλο και για κακο παρε ασφλιστικα μετρα
01-02-2018, 02:03 #27
01-02-2018, 02:48 #28
Καλα που τη βλεπεις την κοροιδια? Η ιστορια σου ξεχειλιζει απο αγαπη.
Σηκω και φυγε κοριτσι μου και δωσε κι ενα φασκελο.
Δες την αληθεια μπροστα στα ματια σου ειναι, και κοιροιδια εχεις φαει και κερατο εχεις φαει και το κυριοτερο κινδυνεύεις.
01-02-2018, 10:36 #29
Τι γίνεται εδώ βρε παιδιά; Έχετε μπει και γράφετε και οι δύο?!!!
Λοιπόν, όπως είπα και στον φίλο σου έχω βρεθεί στην θέση αυτού που λέει ψέματα. Είχα πει ένα συγκεκριμένο ψέμα τις πρώτες μέρες που τον γνώρισα (την δουλειά αφορούσε και σε μένα, αλλά ας πούμε το είδος της εργασιακής σχέσης όχι την ύπαρξη ή όχι δουλειάς), το είχα πει για πολύ συγκεκριμένο λόγο και θεωρώ οτι καλά έκανα και το είπα τότε. Η βλακεία είναι πως επειδή η δική μου ιστορία με τον τύπο εξελίχθηκε πολύ γρήγορα στην αρχή δεν έδωσα καν σημασία (το χα θεωρήσει πολύ ασήμαντο), δεν χρειαζόνταν να λέω ψέματα για τις ώρες ή για τα χρήματα ή ακόμα και για το είδος της δουλειάς κ δεν μιλούσαμε και για δουλειές έτσι κι αλλιώς. Οπότε πρώτη βλακεία δεν το διόρθωσα τότε. Μετά από τους πρώτους μήνες που σκέφτηκα α βλακεία πρέπει να του πω την αλήθεια, μου φάνηκε εξαιρετικά μεγάλη ντροπή. Είχα ήδη αρχίσει να νιώθω άσχημα, γιατί δεν είμαι καθόλου συνηθισμένη στα ψέματα, αλλά αυτοπαραμυθιάστηκα ότι μπορώ να το σώσω χωρίς να ρίξω τα μούτρα μου και να πω οτι είχα πει ψέματα. Μιλώντας και με μια φίλη μου λέει : σιγά πως κάνεις έτσι; σιγά το ψέμα! πες του το τάδε και ξεμπέρδεψες. Το "τάδε" περιελάμβανε ένα καινούργιο ψέμα που θα διόρθωνε το πρώτο και έτσι δεν θα χρειαζόταν να λέω άλλα. Δεύτερη χοντρή βλακεία αυτή τη φορά. Γιατί αρχίζω να λέω την ιστορία που είχαμε σκεφτεί με την φίλη, αλλά εγώ τρέμω σαν το ψάρι και φωνάζω από μακριά πως λέω ψέματα και πως κάτι συμβαίνει. Επίσης είμαι γεμάτη άγχος όλο το επόμενο διάστημα γιατί είμαι συνεχώς στην τσίτα οτι πρέπει να προσέχω τι λέω μη τυχόν και μου ξεφύγει κάτι που δεν κολλάει με την ιστορία που είχα πει και γίνω ρόμπα. Όπως ήταν φυσικό, όσο και να πρόσεχα όλο και κάτι μου ξέφυγε οπότε σε έναν καβγά τις επόμενες μέρες ο τύπος μου πετάει κι αυτό χωρίς ακόμα να έχει καταλάβει τίποτα, απλά περισσότερο ως παράπονο οτι αποφεύγεις να μιλάς για το τάδε, τα λες μπερδεμένα κτλ. Εκεί επιτέλους αποφασίζω πως δεν πάει άλλο και πως πρέπει να ρίξω τα μούτρα μου και να πω όλη την αλήθεια. Θεωρούσα δεδομένο πως δεν θα θέλει να με ξαναδεί μετά από αυτό και θεωρούσα επίσης πως μου άξιζε. Επειδή είμαι και κότα και δεν μπορούσα να τα πω face to face τα γράφω όλα χαρτί και καλαμάρι σε ένα μειλ και τον αποχαιρετώ. Την επόμενη μέρα μου ζητά συνάντηση και δέχομαι σκεφτόμενη ότι του το χρωστάω να τον αφήσω να με βρίσει όοοοοσο ήθελε και να ξεσπάσει. Ακολουθεί και δεύτερη όπου και στις δύο με ξεφτιλίζει κ εγώ δεν βγάζω κιχ γιατί θεωρώ πως το αξίζω. Με ρωτά τι θα έκανα στην θέση του και του απαντώ πως θα τον χώριζα γιατί δεν θα του είχα πια καμιά εμπιστοσύνη. Τελικά δεν με χώρισε αλλά κατ εμέ αυτό στην ουσία δεν ξεπεράστηκε ποτέ στην σχέση.
Στα λέω όλα αυτά για να καταλάβεις λίγο και την άλλη πλευρά μήπως και σε βοηθήσει. Καταλαβαίνω πως η ιστορία σου έχει πολλές διαφορές από την δική μου μιας και έχεις να σκεφτείς και τα κενά που δημιουργούνται όπως πού ήταν τις ώρες που υποτίθεται πως δουλεύε, πού έβρισκε τα λεφτά, γιατί έπρεπε να λέει και για προαγωγές, γιατί το άφησε να τραβάει ενάμιση χρόνο κτλ κτλ. Ακόμα και στην δική μου όμως που δεν υπήρχαν τέτοια κενά, όντως δούλευα τις ώρες που ήξερε, όντως έπαιρνα συγκεκριμένα χρήματα, όντως έκανα την δουλειά που ήξερε κτλ, το ψέμα παραμένει ψέμα και η εμπιστοσύνη δύσκολα ανακτάται όταν χαθεί, αν ανακτάται ποτέ. Το ότι προσπαθεί να σου φορτώσει το βάρος πως δεν τον αγάπησες επειδή κλονίστηκε η εμπιστοσύνη σου, είναι χειριστικό και πούστικο. Αν είχε συνειδητοποιήσει και είχε μετανιώσει για οτι έκανε θα ήταν ο πρώτος που θα καταλάβαινε πως όλη η ευθύνη της διάλυσης της σχέσης σας είναι αποκλειστικά δικιά του. Το γεγονός πως θεωρεί οτι πρέπει να τον συγχωρήσεις είναι ένδειξη για το οτι δεν έχει πάρει χαμπάρι τι έχει κάνει. Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό : είτε είναι μυθομανής και συνηθισμένος στο ψέμα οπότε δεν το χει σε τίποτα, είτε σε υποτιμά σε βαθμό αήδιας και θεωρεί πως ο, τι κι αν κάνει, εσύ πάλι του χρωστάς.
Η γνώμη μου είναι να μετρήσεις πολύ προσεκτικά κατά πόσο μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη πια κι αν δεν μπορείς, τότε να αποχωρήσεις χωρίς ίχνος ενοχών ή σκέψεων για το αν ήταν αρκετή η αγάπη σου κτλ.
01-02-2018, 10:37 #30
να σου πω τι πιστευω οτι τρεχει, που εξηγει και τα ψεματα και τις λεπτομερειες με τις προαγωγες και τις εξαφανισεις και τα λεφτα.
ειναι εθισμενος στον ΤΖΟΓΟ.
επαιζε και οταν ειχε κερδη σου εμφανιζε προαγωγες και δωρεες απο τους γονεις.
ΚΟΡΟΙΔΙΑ φυσικα. η αγαπη δεν χωραει στην ζωη σοβαρα εθισμενων ατομων. υπαρχει μονο ο εθισμος.