Κοροιδία ή Αγάπη ? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kallitsi View Post
    Αν και ο χρόνος μου είναι απειροελάχιστος λόγω εργασίας και μεταπτυχιακών σπουδών μπήκα σε αυτό το φόρουμ να γράψω γιατί ο ίδιος μου είπε ότι είχε γράψει και λάμβανε θετική ανταπόκριση απο τα υπόλοιπα μέλη. Αδυνατώντας να το πιστέψω ζήταγα επίμονα το link για να διαβάσω τις απόψεις των τρίτων. Μετά απο επιμονή 2 ημερών μου το στέλνει και βλέπω ειχε γράψει την ίδια μέρα το πρωί λέγοντας μου όταν του μετακίνησαν τη συζήτηση σε άλλη κατηγορία και έγινε μπέρδεμα (φαντάζομαι εννοούσε ότι για αυτό βλέπω σημερινή ημερομηνία ή δεν βλέπω σωστά τα σχόλια κτλ). Δεν ξέρω καν αν έγινε ή γίνεται κάτι τέτοιο, όμως ξέρω ότι απλά δεν τον πίστεψα.
    Οχι, δε γινεται. Παλι ψεματα σου ειπε.
    Η ημερομηνια δημοσιευσης δεν αλλαζει οταν απλα ενα θεμα μεταφερεται απο τη μια κατηγορια στην αλλη.

Η ρεμεντυ εννοουσε το 1ο νημα που ειχε ανοιξει ο alxpro και αναφεροταν στη σχεση που ειχε πριν απο σενα με καποια κοπελα που τον χωρισε παλι επειδη προδοσε την εμπιστοσυνη της.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Η ίδια ιστορία είναι .Απλά τη μία συζήτηση την ξεκίνησε αυτός και μετά την άνοιξα εγώ.
    Αυτο εννοουσε:
    27-09-2015, 21:33 #1
    alxpro
    Δυσκολιες
    https://www.e-psychology.gr/forum/th...B9%CE%B5%CF%82
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Λουλούδι παραβλέπεις τις τεράστιες συνέπειες της έλλειψης εμπιστοσύνης. Πως θα ζω εγώ με την αμφιβολία για κάθε τι που μου λέει; ή θα είμαι σε μία σχέση που θα πρέπει να αποδεικνύει ακόμα και τα πράγματα που οι άλλοι τα θεωρούν δεδομένα; Αν και ο χρόνος μου είναι απειροελάχιστος λόγω εργασίας και μεταπτυχιακών σπουδών μπήκα σε αυτό το φόρουμ να γράψω γιατί ο ίδιος μου είπε ότι είχε γράψει και λάμβανε θετική ανταπόκριση απο τα υπόλοιπα μέλη. Αδυνατώντας να το πιστέψω ζήταγα επίμονα το link για να διαβάσω τις απόψεις των τρίτων. Μετά απο επιμονή 2 ημερών μου το στέλνει και βλέπω ειχε γράψει την ίδια μέρα το πρωί λέγοντας μου όταν του μετακίνησαν τη συζήτηση σε άλλη κατηγορία και έγινε μπέρδεμα (φαντάζομαι εννοούσε ότι για αυτό βλέπω σημερινή ημερομηνία ή δεν βλέπω σωστά τα σχόλια κτλ). Δεν ξέρω καν αν έγινε ή γίνεται κάτι τέτοιο, όμως ξέρω ότι απλά δεν τον πίστεψα. Πιστεύω απλά μου το είπε για να νιώσω ακόμα πιο σκατά για το γεγονός ότι δεν του δίνω μια ευκαιρία. Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα για το πως θα ήταν η ζωή μαζί του απο εδώ και στο εξής. Και εγώ ρωτάω. Διανύω το 35 έτος της ηλικίας μου, πιστεύεις πραγματικά ότι αξίζει η προσπάθεια; Νομίζω ότι απλά θα ζω σε ένα δηλητηριασμένο περιβάλλον μέχρι τη στιγμή που και οι δύο δεν θα το αντέξουμε.
    Kαλά έκανες και δεν το πίστεψες γιατί δεν γίνεται. Τα θέματα που έχουν μετακινηθεί έχουν δίπλα μια ένδειξη moved , του δικου σου δεν υπάρχει τέτοια ένδειξη και φαίνεται ότι ανοίχτηκε το θέμα στις 31/1. Ούτε σβήνονται μνμ όταν μετακινείται ένα θέμα. Μπορείς να δεις όλες του τις δημοσιεύσεις με τις ημερομηνίες τους κανονικά.

Προσπαθεί να σε χειραγωγήσει και να σε κάνει να νιώσεις άσχημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Αυτο εννοουσε:
    alxpro
    Δυσκολιες
    Αυτό είναι απτο 2015!
    Μιλάει για άλλη σχέση προφανώς;;

Senior Member
    Ο λυκος κι αν εγερασε κι άσπρισε το μαλλι του, μητε τη γνωμη αλλαξε μητε τη κεφαλη του.
    Μια παροιμια αποσταγμα των εμπειριων εκατομμυριων ανθρωπων, χιλιαδων ετων. Kalitsi κανε εσυ την διαφορά, μπορεις!
    Οπως πολυ ακριβως καταλαβες, θα εισαι σε μια σχεση που θα κανεις υπερπροσπαθειες να κερδισεις αυτο που αλλοι θεωρουν δεδομένο.

Senior Member
    Η ίδια ιστορία είναι .Απλά τη μία συζήτηση την ξεκίνησε αυτός και μετά την άνοιξα εγώ.
    Οχι δεν ειναι η ιδια ιστορια.
    Ειναι μια διαφορετικη ιστορια , με την ιδια ακριβως καταληξη με την δικη σας.
    Εκτος αν τα ειχατε και το 2015 που εκανε το θεμα, τον χωρισες καθ μετα ρα ξαναβρηκατε...

Senior Member
    Καλά τώρα αυτό το ψέμα γιατί να το πει; Αφού αν έμπαινες θα το βλεπες πως λέει ψέματα!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Οχι δεν ειναι η ιδια ιστορια.
    Ειναι μια διαφορετικη ιστορια , με την ιδια ακριβως καταληξη με την δικη σας.
    Εκτος αν τα ειχατε και το 2015 που εκανε το θεμα, τον χωρισες καθ μετα ρα ξαναβρηκατε...
    Αυτή η συζήτηση όσο πάει γίνεται καλύτερη.... Προφανώς και δεν είμαι εγώ αλλά η πρώην του.Το ευτυχές της υπόθεσης είναι ότι τα πράγματα τα ήξερα ακριβώς όπως περιγράφονται εκεί γιατί για να είμαι ειλικρινής είχα αρχίσει να έχω τις επιφυλάξεις μου....
    Έτσι για την ιστορία τα είχαν ξαναβρεί και μετά ξαναχώρισαν οριστικώς. Η διαγνωση μετά απο αυτά τα χρόνια ήταν ότι ήταν εγωισμός.

Junior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Καλά τώρα αυτό το ψέμα γιατί να το πει; Αφού αν έμπαινες θα το βλεπες πως λέει ψέματα!

Γιατί προφανώς δεν πίστεψε ότι θα αρχικά θα ζητήσω και έπειτα θα επιμείνω τόσο να δω το link...Άλλη εξήγηση προφανώς και δεν υπάρχει

Junior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Αυτο εννοουσε:
    alxpro
    Δυσκολιες

Μα πως βρίσκεις τι ποστ έχει κάνει κάποιος;;;;

Senior Member
    Μα πως βρίσκεις τι ποστ έχει κάνει κάποιος;;;;
    πατασ δεξι κλικ στο ονομα του μετα εμφανιση προφιλ και βλέπεις μετα εχει η τα θεματα που εχει ανοιξει η τα μηνυματα...ευκολο είναι

κ κατι ακομα μακρυα του

Senior Member
    Αυτή η συζήτηση όσο πάει γίνεται καλύτερη.... Προφανώς και δεν είμαι εγώ αλλά η πρώην του.Το ευτυχές της υπόθεσης είναι ότι τα πράγματα τα ήξερα ακριβώς όπως περιγράφονται εκεί γιατί για να είμαι ειλικρινής είχα αρχίσει να έχω τις επιφυλάξεις μου....
    Έτσι για την ιστορία τα είχαν ξαναβρεί και μετά ξαναχώρισαν οριστικώς. Η διαγνωση μετά απο αυτά τα χρόνια ήταν ότι ήταν εγωισμός.
    Χαχα, μαντεψε που πηγαινε οταν τον εχανες

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Χαχα, μαντεψε που πηγαινε οταν τον εχανες
    Ωχ!!!!!!!!!!!!! Χωρίς να το ξέρουμε σίγουρα, αν το έκανε αυτό ο τύπος λέω ΑΝ, είναι για τα μπάζα!!!!!!!!! Όπως και πολλοί άλλοι καλά δεν λέω υπάρχουν και χειρότεροι αλλά υπάρχουν και οι καλοί! Οπότε κοπέλα μου σόρρυ που σε αποπροσανατόλισα και ψάξε να βρεις έναν καλό!!!!!!!!!! Βέβαια όλα αυτά μόνο σε περίπτωση που έκανε κάτι τέτοιο, αν δεν έκανε δεν πάει γι'αυτόν!!!!!! Οπότε αν προσβληθεί σημαίνει πως έχει λερωμένη τη φωλιά του. Έλεος όμως μα καλά όταν βρίζω εγώ τους άντρες καλά κάνω οι περισσότεροι απατάνε καλά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά πόσοι αποτελούν εξαίρεση δεν λέω υπάρχουν και άντρες που αγαπάνε και είναι ΑΝΤΡΕΣ αλλά πόσοι είναι αυτοί; Όπως και να 'χει, ψάξε να βρεις έναν τέτοιον. :(

Senior Member
    Ας δουμε και το θετικο:
    Τα ηξερες οπως τα εγραψε, τα παλια.
    Απο την αλλη, ο "εγωισμος" ειναι μια μεγαλη ομπρελα που χωραει τα παντα. Και η απατη και η απιστια, απο εγωισμο γινονται.
    Κι αφου δεν δουλευε τελικα, κι υποτιθεται οτι ηταν το μονο ψεμα, ποια αναγκη υπηρχε να εξαφανιζεται τα σαββατοκυριακα και μαλιστα και στις 2 σχεσεις;; εε;;
    Εγω λεω η απατουσε η επαιζε (τζογο).
    Η και τα δυο...
    Last edited by Remedy; 05-02-2018 at 09:46.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234